grynblak 11.05.05, 19:44 mam zamiar spedzic kilka dni w Vegas Co polecacie? jaki hotel, show itp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawdziwystarywiarus Re: Las Vegas 12.05.05, 12:36 grynblak napisał: > mam zamiar spedzic kilka dni w Vegas > Co polecacie? jaki hotel, show itp? Salvation Army - Safehaven, Homeless Services 35 West Owens Avenue, Las Vegas, NV Odpowiedz Link Zgłoś
ophi Re: Las Vegas 12.05.05, 16:13 grynblak - idz i check out Wynn hotel. na dole maja ferrari salon - jak znudzisz sie ruletka to wez jednego na drive test. Odpowiedz Link Zgłoś
johngalt Re: Las Vegas 13.05.05, 03:24 > mam zamiar spedzic kilka dni w Vegas > Co polecacie? jaki hotel, show itp? Polecam wziac slub. Odpowiedz Link Zgłoś
greggregory Re: Las Vegas 12.05.05, 17:11 Generalnie wszystko zalezy od kasy, ktora chcesz wydac (choc w Las Vegas wszystko jest tansze niz gdzie indziej). Jednak hotel polecam tylko na Stripie. A jaki, to juz kwestia drugorzędna. W Las Veags w nocy się nie śpi. Jak wrócisz z tych wszystkich kasyn, to będziesz tak zmęczony, że połozysz się nawet nad basenem. A wybierasz się może tez do Hollywood? Odpowiedz Link Zgłoś
grafiti_lives Jak Las Vegas to musi byc Luxor hotel 12.05.05, 17:51 www.luxor.com/index-flash.php3 Odpowiedz Link Zgłoś
bobasek_i_cala_klasa Spiesz sie bo idzie patelnia jak w Australii 13.05.05, 07:24 Bylem pod koniec czerwca, wyjscie z samochodu to byl szok. Termometr na zewnatrz pokazywal 123 F. Bieglismi do Sfinksa aby zrobic zdjecie i w nogi spowrotem do samochodu. Zastanawialem sie tylko co sie dzieje jak komus samochod nawali (air) musi poczekac na pomoc drogowa 1 godzine za miastem. Mozesz nie dozyc. Dlatego do Australii sie nie wybieram a SF area gwarantuje ze moj organizm sie nie "przegrzeje". Odpowiedz Link Zgłoś
grynblak Re: Las Vegas 13.05.05, 22:01 Dziekuje za sugestie. Wykupilem wycieczke z akomodacja w MGM. Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Las Vegas w przypadku nieotrzymania wizy 13.05.05, 23:19 grynblak napisał: > Dziekuje za sugestie. > Wykupilem wycieczke z akomodacja w MGM. 3. Każdy z uczestników wycieczki sam ustala termin rozmowy z Konsulem i sam idzie na rozmowę , dokumenty które wystawiamy potwierdzają uczestnictwo w wycieczce ale nie gwarantują otrzymania tz. wizy USA. 4. W przypadku nieotrzymania wizy wpłacona zaliczka zostaje w całości zwrócona. Odpowiedz Link Zgłoś
grynblak Re: Las Vegas w przypadku nieotrzymania wizy 13.05.05, 23:28 a ja myslalem ze ty mieszkasz gdzies w NJ a tu sie okazuje ze biedaczek z polski nadaje obawiasz sie ze nie dostaniesz wizy? Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Rybeńko wytnij grynblaćka za Polskę z małej litery 13.05.05, 23:34 grynblak napisał: > a ja myslalem ze ty mieszkasz gdzies w NJ a tu sie okazuje ze biedaczek z polski nadaje > obawiasz sie ze nie dostaniesz wizy? Odpowiedz Link Zgłoś
debunker Las zamiast Vegas 14.05.05, 00:03 grynblak napisał: > mam zamiar spedzic kilka dni w Vegas > Co polecacie? jaki hotel, show itp? Polecamy las zamiast Vegas Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Spudłowałeś złociutki 19.05.05, 00:49 debunker napisał: > grynblak napisał: > > > mam zamiar spedzic kilka dni w Vegas > > Co polecacie? jaki hotel, show itp? > > Polecamy las zamiast Vegas > Spudłowałeś złociutki. Ja nie pisuję bez polskich literek. Spudłowałeś złociutki. Ja nie pisuję bez polskich literek i bez sygnaturki. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwystarywiarus Re: Las zamiast Vegas 31.05.05, 12:38 debunker napisał: > grynblak napisał: > > > mam zamiar spedzic kilka dni w Vegas > > Co polecacie? jaki hotel, show itp? > > Polecamy las zamiast Vegas > Naturalnie jeżeli samolotem, to tylko LOT-em - Las Vegas, Las Palmas, Las Kabacki. Odpowiedz Link Zgłoś