Gość: tato IP: *.fastres.net 06.07.02, 04:57 ...Poskarzyli sie na mnie............. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galetik Re: Ale chamstwo................................... 06.07.02, 04:58 Gość portalu: tato napisał(a): > ...Poskarzyli sie na mnie............. liz im dupe wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Ale chamstwo................................... IP: *.fastres.net 06.07.02, 05:32 .......Dobra!Zegnajcie...........Fajnie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_1 Re: Ale chamstwo................................... 06.07.02, 05:42 Gość portalu: tato napisał(a): > .......Dobra!Zegnajcie...........Fajnie bylo. A juz tak blisko klubu byles, nawet baloo cie chwalil! Zegnaj. Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: Ale chamstwo................................... 06.07.02, 14:50 Gość portalu: tato napisał(a): > .......Dobra!Zegnajcie...........Fajnie bylo. bedzie nam ciebie brakowala. rowny gosciu byles . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Ale chamstwo................................... IP: *.fastres.net 06.07.02, 15:47 galetik napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > .......Dobra!Zegnajcie...........Fajnie bylo. > > bedzie nam ciebie brakowala. > rowny gosciu byles . .........Ej! kurwa........co jest,poszedlem tylko spac................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: Ale chamstwo................................... IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 16:07 tato przestan pic do czlona pana alkohol ci mozg zzera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Ale chamstwo................................... IP: *.fastres.net 06.07.02, 16:24 Gość portalu: burak napisał(a): > tato przestan pic do czlona pana > alkohol ci mozg zzera .....Kutwa ja nie pije!!!!!!!!!! Cierpie na bezsennosc!! Gdyby nie ten problemik,to procent znajomosci:JA-WY=0.(-1). Mam nadzieje ze ktos to zrozumial. Odpowiedz Link Zgłoś
conman Re: Ale chamstwo................................... 06.07.02, 16:40 tato, przejdz sie w kolo przed snem, duze kolo, a bedziesz tak lulal, ze dasz mi piec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: Ale chamstwo................................... IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 16:47 najlepsze na bezsennosc to SEX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Ale chamstwo................................. IP: *.fastres.net 06.07.02, 16:51 Gość portalu: burak napisał(a): > najlepsze na bezsennosc to SEX .......Nie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: Ale chamstwo................................. IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 17:08 w zyciu spedzilem ok 6 miesiecy w niemczech oni radzili aby pic piwo jezeli sex to za malo sprobuj sex i 3 piwa przed oraz po Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: Ale chamstwo................................. 06.07.02, 18:46 Gość portalu: tato napisał(a): > Gość portalu: burak napisał(a): > > > najlepsze na bezsennosc to SEX > > .......Nie zawsze. wczoraj np. nie wyszlo heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: Ale chamstwo................................... 06.07.02, 18:45 Gość portalu: tato napisał(a): > galetik napisał(a): > > > Gość portalu: tato napisał(a): > > > > > .......Dobra!Zegnajcie...........Fajnie bylo. > > > > bedzie nam ciebie brakowala. > > rowny gosciu byles . > > .........Ej! kurwa........co jest,poszedlem tylko spac................ wiedzialem ze nas nie zawiedziesz. witaj bracie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota na bezsenność IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 18:53 do serca przytul psa, tato. Ponadto, posiłki lekkie i pożywne (polecam np. potrawy z grzybami), przed snem spacerek. I nie myśleć za dużo o sprawach, których się nie rozumi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: na bezsenność IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 19:00 dorotko moj ukochany pedale nie sprowadzaj na zle drogi taty ciezkie posilki sa najlepsze na sen i duzo piwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: na bezsenność IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 19:30 sunia, przestań się wdzięczyć jak końska dupa do bata. Twoje umizgi pod niewłaściwy są adres. Lecz nie upadaj na duchu. Kiedyś spotkasz miłość swego życia. A na razie zalecam napar z melisy i chłodne kąpiele. O tatę się nie martw, on doświadczony złych dróg wędrowiec. I psa przewodnika posiada. Odpowiedz Link Zgłoś