Gość: tato IP: *.fastres.net 09.07.02, 13:32 ......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur nie badz smutny Tato... IP: 62.246.104.* 09.07.02, 13:34 Gość portalu: tato napisał(a): > ......... ...zycie idzie jakos do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: nie badz smutny Tato... IP: 80.116.215.* 09.07.02, 13:38 Gość portalu: Artur napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > ......... > ...zycie idzie jakos do przodu A moje oczy do tylu...Te kolorki krwawia mi teczowke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur heeee? IP: 62.246.101.* 09.07.02, 13:45 Gość portalu: gaga napisał(a): > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > Gość portalu: tato napisał(a): > > > > > ......... > > ...zycie idzie jakos do przodu > A moje oczy do tylu...Te kolorki krwawia mi teczowke. ........ tej piosenki nie znam (chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: heeee? IP: 80.116.215.* 09.07.02, 14:57 A znasz "Zielono mam w glowie, fiolki w niej rosna..."? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: heeee? IP: 62.246.100.* 09.07.02, 15:05 Gość portalu: gaga napisał(a): > A znasz "Zielono mam w glowie, fiolki w niej rosna..."? ........ cholera, ta emigracja...to juz chyba nie moje czasy. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: heeee? IP: 80.116.215.* 09.07.02, 15:15 Oj, chyba nie masz eliksiru na wieczna mlodosc. Wierzynski sie klania, to faktycznie nie twoje czasy. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: heeee? IP: 80.116.215.* 09.07.02, 15:28 Rozwine ten wierszyk, bo go bardzo lubie... I jakos tak letnio brzmi. "Zielono mam w glowie i fiolki w niej kwitna Na klombach mych mysli sadzone za mlodu Pod sloncem, co dalo mi dusze blekitna I ktore mi swieci bez trosk i zachodu." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: heeee? IP: 62.246.100.* 09.07.02, 15:38 Gość portalu: gaga napisał(a): > Rozwine ten wierszyk, bo go bardzo lubie... > I jakos tak letnio brzmi. > "Zielono mam w glowie i fiolki w niej kwitna > Na klombach mych mysli sadzone za mlodu > Pod sloncem, co dalo mi dusze blekitna > I ktore mi swieci bez trosk i zachodu." ........ istotnie, ten text nic mnie nie mowi. Tu musialbym posluchac oryginalu. A co do elixiru, chyba cos tam posiadam. A jest to: pare kropel sympatycznosci, lyzka wesolosci, garsc wyluzowania, kawalek zrozumienia innych, i otwartosc na nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: heeee? IP: 80.116.215.* 09.07.02, 15:45 Gość portalu: Artur napisał(a): > A co do elixiru, chyba cos tam posiadam. > A jest to: pare kropel sympatycznosci, lyzka wesolosci, garsc wyluzowania, > kawalek zrozumienia innych, i otwartosc na nowe. Toz to bardzo dobry wywar. Pijaj codziennie, a bedzie Ci wiecznie wiosennie. Cos mi sie rymy trzymaja. I ty tez tak trzymaj! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordyga Re: heeee? IP: *.bauboden.com, 09.07.02, 15:48 chyba sama lykne tego eliksiru.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: heeee? IP: 80.116.215.* 09.07.02, 15:55 Eliksiru czy wlasciciela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordyga Re: heeee? IP: *.bauboden.com, 09.07.02, 15:59 Gość portalu: gaga napisał(a): > Eliksiru czy wlasciciela? Napisalam wyraznie ELIKSIRU i przy nim pozostane!!!! a wlasciciel przepisu tez sympatyczna chlopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Tak tez czynie :) IP: 62.246.101.* 09.07.02, 17:03 Gość portalu: gaga napisał(a): > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > > A co do elixiru, chyba cos tam posiadam. > > A jest to: pare kropel sympatycznosci, lyzka wesolosci, garsc wyluzowania, > > > kawalek zrozumienia innych, i otwartosc na nowe. > > Toz to bardzo dobry wywar. Pijaj codziennie, a bedzie Ci wiecznie wiosennie. > Cos mi sie rymy trzymaja. I ty tez tak trzymaj! > Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .......... Re: .....Niema to jak stare forum IP: *.fastres.net 09.07.02, 16:35 Gość portalu: tato napisał(a): > ......... ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: .....Niema to jak stare forum IP: *.fastres.net 09.07.02, 16:36 Gość portalu: .......... napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > ......... > ......... To straszne ........to okropne..........jak jazda na traktorze...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: .....Niema to jak stare forum IP: 62.246.101.* 09.07.02, 17:05 Gość portalu: tato napisał(a): > Gość portalu: .......... napisał(a): > > > Gość portalu: tato napisał(a): > > > > > ......... > > ......... > > To straszne ........to okropne..........jak jazda na traktorze...... ... he he, jazda...i na dodatek ze szczerbata gospodynia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: .....Niema to jak stare forum IP: 80.116.215.* 09.07.02, 17:09 Gość portalu: Artur napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > Gość portalu: .......... napisał(a): > > > > > Gość portalu: tato napisał(a): > > > > > > > ......... > > > ......... > > > > To straszne ........to okropne..........jak jazda na traktorze...... > ... he he, jazda...i na dodatek ze szczerbata gospodynia i z podchmielonym wojtem w slomianym kapeluszu bez gumiakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ale z kosa IP: 62.246.100.* 09.07.02, 17:17 Gość portalu: gaga napisał(a): > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > Gość portalu: tato napisał(a): > > > > > Gość portalu: .......... napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: tato napisał(a): > > > > > > > > > ......... > > > > ......... > > > > > > To straszne ........to okropne..........jak jazda na traktorze...... > > ... he he, jazda...i na dodatek ze szczerbata gospodynia > i z podchmielonym wojtem w slomianym kapeluszu bez gumiakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: ale z kosa i z cepem i mlotem, a czasem.... IP: 80.116.215.* 09.07.02, 17:19 ...z kowadlem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: ale z kosa i z cepem i mlotem, a czasem.... IP: *.fastres.net 09.07.02, 17:37 Gość portalu: gaga napisał(a): > ...z kowadlem ......he,he,he........fajna zabawa............ Ja jednak powtarzam ze to glupi pomysl.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur kowadlo? IP: 62.246.104.* 09.07.02, 18:01 Gość portalu: gaga napisał(a): > ...z kowadlem ha ha ha, kowadlo to sie ma, ale przy szyji...jak sie taka ochajta Odpowiedz Link Zgłoś