ianna 23.05.05, 12:28 Mój mąż wyjeżdża na szkolenie właśnie do Toronto. Co mogłybyście mu polecić, żeby mógł zobaczyć (będzie 4-5 dni) no i jaki oczywiście mógłby mi przywieźć prezent i synkowi? Pozdrawiam ianna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma.pi Re: Pytanie o Toronto-Kanada 24.05.05, 14:50 ianna napisała: > Mój mąż wyjeżdża na szkolenie właśnie do Toronto. > Co mogłybyście mu polecić, żeby mógł zobaczyć (będzie 4-5 dni) no i jaki > oczywiście mógłby mi przywieźć prezent i synkowi? > > Pozdrawiam > ianna Jak bedzie na szkoleniu to raczej nie bedzie mial duzo czasu na zwiedzanie. W jakiej czesci Toronto bedzie, w downtown? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ianna Re: Pytanie o Toronto-Kanada 24.05.05, 15:38 Wiem,że będzie mieszkał w hotelu Holiday Inn i znając męża to będzie chciał sobie iść na spacer. ianna Odpowiedz Link Zgłoś
ma.pi Re: Pytanie o Toronto-Kanada 24.05.05, 15:52 ianna napisała: > Wiem,że będzie mieszkał w hotelu Holiday Inn i znając męża to będzie chciał > sobie iść na spacer. > > ianna Hym, w Toronto pewnie naliczysz z 50 Holiday Inn. Zajzyj tutaj, tam znajdziesz linki do roznych atrakcji i miejsc, ktore warto zobaczyc. www.city.toronto.on.ca/ Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ianna Re: Pytanie o Toronto-Kanada 24.05.05, 16:27 Bardzo dziękuję. jak wydobędę adres to może będzie łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś