soup_nazi 07.07.05, 18:54 Janek, wracaj, u brunona kociol, punkt na Roncesvalles spalony. Zniesli cenzure. A propos, kto wie co sie stalo z brunonem? Plynie z Kuby z "boat people"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldek.usa W zastepstwie Janka 07.07.05, 20:52 soup_nazi napisał: > Janek, wracaj, u brunona kociol, punkt na Roncesvalles spalony. Zniesli > cenzure. A propos, kto wie co sie stalo z brunonem? Plynie z Kuby z "boat people"? > ► Faktycznie, adminow szlag (Polonia) trafil, stad moje "NEXT". Janek zniechecony chleje piwo, ja tez, ale trzymam reke na pulsie, czerwona qrwa grynblak wciaz sie tu slini, ...a bruno???? bruno chyba wrocil, zawsze lepiej w komunistycznej Kanadzie, niz na komunistycznej Kubie, hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Bruniak Wrócił 07.07.05, 21:05 Bruniak wróci ale od powrotu biega po lekarzach. Jakieś biegunki, srunki i wątroba szwankuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mysia_pizda do zupy 08.07.05, 13:54 ty dlugo jestes na tym forum? Wygladasz na takiego co sie dopiero uczy pisac. Jak ci brakuje partnera to pisz na forum mezczyzna albo alternatywnych. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 [...] 08.07.05, 20:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
klient.z.comcast.tx Co jest??? 09.07.05, 23:50 Niby nie ma opiekuna a jednak ktos tnie... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Co jest??? 12.07.05, 20:55 klient.z.comcast.tx napisał: > Niby nie ma opiekuna a jednak ktos tnie... ► hehehe, waadza u waadzy, hehehe. Na czerwono, na czerwono. Acha mysiapi.. kolejna. Odpowiedz Link Zgłoś
mysia_pizda Re: Poyeby, hehehe 13.07.05, 04:47 no, jak ci poszlo dzisiaj, szmatlawcu? Nieciekawie? I am so sorry! Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Namierzylem ciecia 14.07.05, 22:07 Hehehe, dobry ten prog. Namierzylem brunona - daje zblizenie na Roncesvalles, a tam stoi jakis ciec i zeni fajki "Kalumet". www.popeye-x.com/images/ugly_as_sin5_latex_mask.jpg Na brudnych girach mial klapki za dolara, a na sobie jakies szmaty wyciagniete ze skrzyni odziezowej na parkingu przed Wal-Martem, hehehe. Ditto klientela. Odpowiedz Link Zgłoś
mouse_cunt skad wiesz o skrzyni odziezowej przed Walmartem? 15.07.05, 01:49 Ja nie wiedzialam ze takie sa. Jestes bardzo zaznajomiony w temacie znaczkow na zywnosc, walmartach i maskach latexwych. Rozwin to o maskach, smondaku. soup_nazi napisał: > Hehehe, dobry ten prog. Namierzylem brunona - daje zblizenie na Roncesvalles, a > tam stoi jakis ciec i zeni fajki "Kalumet". > > www.popeye-x.com/images/ugly_as_sin5_latex_mask.jpg > Na brudnych girach mial klapki za dolara, a na sobie jakies szmaty wyciagniete > ze skrzyni odziezowej na parkingu przed Wal-Martem, hehehe. Ditto klientela. > Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Z wykopalisk, gamoniu, hehehe 15.07.05, 06:04 mouse_cunt napisała: > Ja nie wiedzialam ze takie sa. Hehehe, bo tam gdzie ty mieszkasz wrzucaja stare kufajki z latami na lokciach do beczek po sledziach. Jest tylko jeden problem, ale za to zasadniczy - jest znacznie wiecej wyciagajacych niz wrzucajacych, hehehe. > Jestes bardzo zaznajomiony w temacie znaczkow na > > zywnosc A dyc jezdem obznajmiuny, bo place od lat podatki na ich recipients. Na ciebie tez bym placil, ale mieszkancom Polanezji nie przyslugujom, poki co, Matysiaku, hehehe. > walmartach A na czym tu sie znac? Tobie wydaje sie to wykwintnym uniwiermagiem, hehehe, ale z perspektywy "szmatexow" wyglada to imponujaco, co? > i maskach latexwych. Rozwin to o maskach Hehehe, jakoze zamieniles sie z wiadomym organem na glowy dawno temu, o lateksie na pewno wiesz znacznie wiecej ode mnie. Opowiedz nam jak kupujesz berety "Trojan" w drugstorze, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś