Dodaj do ulubionych

co wybrać?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 23:53
oliwki czarne czy zielone. No, dajmy na to, że zielone. Ale jakie zielone-z
pestką czy bez, a jeśli bez to czy nadziewane papryczką, czosnkiem,
migdałkiem?

I który Bond był najlepszym Bondem: Connery, Moore, Dalton czy Brosnan? A
gdyby Bondem został Murzyn, to czy to dalej byłby Bond? Czy już nie? Co
decyduje o jakości Bonda: wygląd, sposób bycia?
Obserwuj wątek
    • Gość: jot-23 Re: co wybrać? IP: *.dyn.optonline.net 04.08.02, 23:57
      Gość portalu: dorota napisał(a):

> oliwki czarne czy zielone. No, dajmy na to, że zielone. Ale jakie zielone-z
      > pestką czy bez, a jeśli bez to czy nadziewane papryczką, czosnkiem,
      > migdałkiem?
      >

mmm musisz wybierac? a do czego? albo duze, twarde zielone z pestka
      ionian...albo male miekkie bardzo dojrzale bez pestki kalamata.
    • Gość: Pola Re: co wybrać? IP: *.extern.kun.nl 05.08.02, 00:25
      oliwki-zielone, bez pestki albo z migdalem

Bonda - nie lubie
      • Gość: burak Re: co wybrać? IP: *.proxy.aol.com 05.08.02, 00:29
        Connery, pierdzi za duzo aby byc bondem
        on za stary
    • roseanne Re: co wybrać? 05.08.02, 00:35
      czarne dojrzale z pestka
      zielone nadziewane papryczka

Brosman smile
    • Gość: Jankes Re: co wybrać? IP: *.oc.oc.cox.net 05.08.02, 00:36
      czarne z pestka i tylko Kalamata.
    • aniutek Re: co wybrać? 05.08.02, 00:40
      zielone- mniam
      Moore-hmmmm taz mniam
    • Gość: dorota życie jest sztuką wyboru IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 00:48
      wybierać mus. Ja - raczej bez pestki. Zawsze Connery, choćby pierdziel. Bo jak
      wiadomo "im kocur starszy...
    • Gość: --Michal pierd*lic oliwki IP: *.client.attbi.com 05.08.02, 04:02
      007 stracil cala klase odkad sie przesiadl z DB5 na BMe. Nie zebym cos mial
      przeciwko BMie, ale chodzi o styl.
      • Gość: jot-23 Re: pierd*lic oliwki IP: *.dyn.optonline.net 05.08.02, 04:10
        Gość portalu: --Michal napisał(a):

> 007 stracil cala klase odkad sie przesiadl z DB5 na BMe. Nie zebym cos mial
        > przeciwko BMie, ale chodzi o styl.

pierd*lic oliwki? rozumiem ze glosujesz na te z dziurka smile
        • Gość: --Michal Tu chodzi o IMAGE. IP: *.client.attbi.com 05.08.02, 04:19
          W niektorych kregach to nawet sie wstyd przyznac ze sie wie jak wyglada
          oberzyna, nie mowiac juz o tak "egzotycznych owoce" jak Moulin de Daudet.
          Odrazu cie posadzom o posiadanie malegom INTERESU. smile Bezpiecznie jest sie
          wypowiadac na temat pojazdow.
          • aniutek Re: Tu chodzi o IMAGE. 05.08.02, 04:49

> W niektorych kregach to nawet sie wstyd przyznac ze sie wie jak wyglada
            > oberzyna,
            ciekawe bardzo .......
            mulinion

>nie mowiac juz o tak "egzotycznych owoce" jak Moulin de Daudet.

> Odrazu cie posadzom o posiadanie malegom INTERESU. smile Bezpiecznie jest sie
            > wypowiadac na temat pojazdow.
            no to niniejszym Cie posadzam hehehehe
            • Gość: --Michal 6 za checi 3 za wykonanie. IP: *.tiaa-cref.org 05.08.02, 14:57
              aniutek napisała:
              > no to niniejszym Cie posadzam hehehehe

Bo widzisz moja droga. Tu sie liczy forma. Wymaga cala operacja posadzania
              odpowiedniej oprawy. Np. w barze. Znajomek wodzac tepym wzrokiem wokolo. Zwraca
              soe do mnie(rozprawiajacym o wyzszosci Kalamata nad Picholine), temi
              slowyma: "Qurwa, synu ty to musisz miec malego sprzeta."
      • Gość: jot-23 Re: pierd*lic oliwki IP: *.dyn.optonline.net 05.08.02, 04:13

> 007 stracil cala klase odkad sie przesiadl z DB5 na BMe. Nie zebym cos mial
        > przeciwko BMie, ale chodzi o styl.

aaaa co do bonda.... pierwsze ktore ogladalem to te z moorem... i tak mi
        zostalo (tzn ze siem podobaly) a i kurde , o product placements nie mialem
        wtedy pojecia, taki naiwny...to i nie wiedzialem nawet czym jezdzi i z jakiego
        zegarka strzela laserami!
    • luiza-w-ogrodzie Re: co wybrać? 05.08.02, 05:58
      Definitywnie Sean Connery nadziewany czarnymi oliwkami. Oliwki maja duzo
      zastosowan ;-D

Pozdrawiam znad kanapki z kalamata i fetta
      Luiza-w-Ogrodzie
    • Gość: dorota przerost formy nad treścią IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 15:20
      czyli, rozumiem, jakikolwiek Bond, byleby w Aston Martinie, jest cacy. Nawet
      bababond. Nieee...
      • Gość: --Michal Prowokacja! IP: *.tiaa-cref.org 05.08.02, 15:38
        Gość portalu: dorota napisał(a):

> czyli, rozumiem, jakikolwiek Bond, byleby w Aston Martinie, jest cacy. Nawet
        > bababond. Nieee...

Jaka tresc? Mysmy chyba ogladali rozne "ruchome obrazki"? Nie wazne czy
        sepleniacy Connery czy zniewiescialy Brosnan [zeby niebylo watpliwosci: kiedy
        widze te tlumy bialoglow mdlejace z zachwytu, chetnie bym sie z kazdym z nich
        zamienil (mowie tak tylko dla zachowania pozorow naprawde chodzi o zabawki)].
        WAZNE ZEBY Z KLASA! Chyba kazdy rozumie roznic miedzy dziwka rozkladajaca nogi
        na masce Z3, a namietna kobieta, ktora nie moze sie oprzec przystojnemu
        kierowcy DB5?
        • Gość: dorota nie ekscytuj się nadmiernie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 15:55
          bo wypadniesz z "targetu". Lepiej wróć do oliwek, Misiu, to bezpieczniejsze.
          • Gość: --Michal Protekcjonalny ton. IP: *.tiaa-cref.org 05.08.02, 16:04
            Protekcjonlany tom to moze dziala na nastolatkow, a nie na starego pierdole!
            Pozwoli Pani ze bede sie eksytowal czym zapragne. Na oliwkach sie nie znam.
    • Gość: marcee Re: co wybrać? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 15:25
      wlasnie zycie to sztuka ktora polega na tym aby wiedziec w jakiej sytuacji sie
      gdzie ustawic a nawet za kim, to wiedza o zasadniczym znaczeniu

dorota oswiec nas w kwestii mafii w wawie bo samam jestem ciekawa
      • Gość: dorota Re: co wybrać? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 15:31
        Gość portalu: marcee napisał(a):

> dorota oswiec nas w kwestii mafii w wawie bo samam jestem ciekawa

Niniejszym oświecam Was, buuuum. Czujcie się oświecowani, tego, oświceni.

Jeśli chcesz prowadzić knajpe, albo prostytuować się tradycyjnie, w swym
        biznesplanie uwzględnij koszta ochrony. Inne usługi - raczej nie dotyczy.
        • Gość: marcee Re: dorota )))))))))))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 15:45
          nie no ja ciebie uwielbiam )))))

ja nie jestem bizneswoman, nie zamierzam dzialac u was, nawet jako dziwka,
          tylko Gruszka na innym poscie sra w spodnie ze mu mafia zlozy tzw propozycje
          nie do odrzucenia a ja tam twierdzilam wlasnie jak ty

dobrze ze sie upewnilam, bo wiesz ,nieraz mam wrazenie sen czy jawa? ale widze
          ze jeszzce zyje i widze co nalezy
          • Gość: dorota srające gruszki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 15:59
            Gość portalu: marcee napisał(a):

> tylko Gruszka na innym poscie sra w spodnie ze mu mafia zlozy tzw propozycje
            > nie do odrzucenia

Aha, i jeszcze jak się jest srającą gruszką, to chłopcy nie mogą się oprzeć i
            też im składają. Taka mała mafijna perwerka. Ja to rozumim, bo jak widzę
            srające gruszki, to też mi się coś robi.
            • baloo1 Re: srające gruszki 05.08.02, 17:26
              Gwoli scislosci, mile Panie. Przeczytalem posty Gruszki. Nie sra tylko bierze
              pod uwage - drobny niuans, wiec moze zejdzcie z chlopiny, bo mu sie juz chyba
              troche duszno robi.
              Co do typow biznesu objetych "uslugami" dziarskich chlopcow - to nie sa oni az
              tak wybredni , jak twierdzicie. Zadowola sie takze zwyklym placem pod Warszawa.
              Oczywiscie wiecie, ze "ochrona" nie jest jedyna usluga swiadczona ani jedynym
              rodzajem propozycji. Wszystko moze sie przydac i nie ma malych zarobkow.
    • Gość: Renka Re: oliwa jak oliwa zawsze na wierzch wyplywa. IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 06.08.02, 03:10
      Zawiodlas mnie, Dorota. Kiedys cie bylo stac na wiecej.Przepraszam za bolesna
      szczerosc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka