Dodaj do ulubionych

firmy przewozowe (UK-PL) szukam

13.07.05, 16:16
dziewczyny!
macie moze namiary na firmy przewozowe zajmujace sie przewozeniem rzeczy z
Polski do Anglii i odwrotnie?
chodzi mi o takie z ktorych przyjezdzaja do domu po rzeczy i zawoza pod
wskazany adres w Polsce.biora ok funta za kilogram.
probowalam szukac na stronach Gonca polskiegi i Cooltury ale nic nie
znalazlam.przez wyszukiwarke tezuncertain
prosze o pomoc! pilne!
z gory dziekuje i pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • ewika-uk Re: firmy przewozowe (UK-PL) szukam 13.07.05, 16:47
      hmmm..niewiem czy tak ladnie polecac sama siebie..ale moze ci pomoge..
      jezdzimy do polski co 2 tygodnie(w lipcu 17 i 31)paczki odbieramy codziennie od
      godz. 19 do 23,w sobote w ciagu dnia.1funt/kg jezeli paczka wazy powyzej 10
      kg,jezeli jest mala taka do 10 to czy masz 2 kg czy 9 kg zaplacisz 10 funtow,do
      tego dochodzi oplata za dojazd 5 funtow,ale jezeli paczka wazy powyzej 30 to
      dojazd jest free,poza tym mozesz dowiesz do nas osobiscie......paczki sa na
      adresie w polsce w ciagu 2-4 dni......sorki jezeli ci namieszalam ale nie mam
      czasu za bardzo..podaje namiary 02084597472 lub 07951957573 ......oczywiscie
      jesli chcesz..nic na sile..pozdrawiam
      • axela do ewika 18.07.05, 11:08
        ladnie siebie polecac bo jak to mowia reklama dzwignia itd
        Sluchaj mam pytanko ile kilogramow mozecie zabrac max
        my chcemy sie przeprowadzic nie mamy mebli ani zadnych takich ale komp i troche
        ciuchow jednym slowem do samolotu tego wszystkiego nie wezme.
        Druga sprawa to dzialacie legalnie? i jak sprawa ubezpieczenia
        Czekam na wiadomosci dzieki
        Pozdrowionka
        • ewika-uk Re: do ewika 29.07.05, 10:55
          Witaj!
          przepraszam ze tak pozno sie odzywam ale w tej chwili jestem w polsce na
          wakacjach,i jak to na wakacjach nawet nie mam czasu zagladac do kompa...no ale
          firma pracuje pelna para.
          Otoz,jestesmy legalnie zarejestrowani,certyfikaty do wgladu u nas w biurze,poza
          tym zabieramy kazda ilosc i kazda wage,wiesz dla nas czym wiecej tym
          lepiej,takze nie ma problemu.Jesli chodzi o ubezpieczenie,jest ono wliczone w
          tego funta ktorego placisz za kilogram,oczywiscie najlepiej jesli masz cos
          wartosciowego i posiadasz na to rachunek to mozesz zeskanowac i dolaczyc nam
          kopie(tego rachunku).od poczatku istnienia firmy mamy tych samych kurierow
          (zaufanych)wiec wszystko jest jak najbardziej pod kontrola,ale oczywiscie i nam
          zdarzaja sie drobne wpadki,typu opoznienia z dostawa,ale niestety to kawal
          drogi i nigdy nie wiadomo co wypadnie po drodze,oczywiscie posiadamy rowniez
          duze grono wrogow,ktorzy chcieli za naszym posrednictwem przeslac z polski duze
          ilosci papierosow np.100 kartonow(nie polecam)konczylo sie roznie,raz
          ugodowo ,raz w sadzie.takze ogolnie jest ok i zapraszam..........pozdrowienia z
          goracej polski...
    • monikaj Re: firmy przewozowe (UK-PL) szukam 15.07.05, 22:03
      Ja z Londynu wysyłałam paczkę (monitor i drukarka) przez tą firmę:
      www.eagletransport.co.uk
      Kosztowała 1GDP za 1kg i chyba bez dodatkowych opłat ale tego dokładnie nie
      pamiętam. Dotarła na miejsce bez problemu w ciągu tygodnia z hakiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka