jadro 15.08.02, 05:18 Taki watek juz gdzies jest ale mowia o Polakach w Polsce a ciekawe co Polonia robi w wyrku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XYZ Re: Jak lubicie sie kochac? IP: *.enter.net 15.08.02, 05:28 jadro napisała: > Taki watek juz gdzies jest ale mowia o Polakach w Polsce a ciekawe co Polonia > robi w wyrku Ty jestes jebniety,teraz wiem dlaczego tak zle sie mowi o Polonii z USA dobrze ze ty nie z USA ty palancie jestes z Nowego Jorku/podgatunek/ Odpowiedz Link Zgłoś
jadro Re: Jak lubicie sie kochac? 15.08.02, 05:55 a ty uklad wpulzrdnyh czego sie rzucash? ja nie jestem w stanach tylko w polsce Odpowiedz Link Zgłoś
jojne Re: Jak lubicie sie kochac? 15.08.02, 06:09 Ja nie lubie sie kochac ale dupczyc owszem. Od tylu. Mieszkam w Jafie wiec moze dlatego. To jest portowe miasto a wiekszosc marynarzy lubi od tylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_nikt Re: Jak lubicie sie kochac? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 12:13 ja z nogami w gorze , wiercac tylkiem i pokwikujac co chwila ... Odpowiedz Link Zgłoś
jadro Re: Jak lubicie sie kochac? 15.08.02, 16:49 rany! sorrryyy za ten topic taki byl na Spoleczenstwo. Myslalem ze bedzie ciekawie wysluchac opinii tutaj Sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_wez_mnie Re: to powiedz cos serio IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 16:51 to powiedz cos serio wtedy na pewno reszta sie pzrylaczy Odpowiedz Link Zgłoś
jadro Re: Jak lubicie sie kochac? 15.08.02, 17:02 sadzac po wypowiedziach to byl glupi temat wiec nie ma co ciagnac. KONIEC Odpowiedz Link Zgłoś
_marcee Re: Jak lubicie sie kochac? 15.08.02, 17:04 cco sie zaraz obrazasz, ciulu jeden? Dupy sie boisz, czy jak? Konia nigdy nie walisz tez? Ty tu wracaj alfonsie momentalnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Jak lubicie sie kochac? IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 16.08.02, 05:32 Hahahahahahaha, ale znawcy tematu sie znalezli )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studencik dziewczyna mi lize kiszke stolcowa, IP: *.bredband.skanova.com 16.08.02, 13:38 bardzo to lubi posadzam ja o sklonnosci lesbijskie, a ja, no coz, tez to polubilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: do studenta IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 17.08.02, 04:27 Sluchaj, studencie, zeby te kiszke lizac, nalezaloby ja wyjac na zewnatrz. Sprawdz w poradniku medycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: do studenta 17.08.02, 04:36 Gość portalu: Renka napisał(a): > Sluchaj, studencie, zeby te kiszke lizac, nalezaloby ja wyjac na zewnatrz. > Sprawdz w poradniku medycznym. Renka - dobre hehehehehehe albo mial na mysli kaszanke ? Odpowiedz Link Zgłoś
1student Re: do panny Renki i Aniutek,poufne.... 17.08.02, 17:30 dziekuje za precyzyjne wyjasnienie mi umiejscowienia tej wstydliwej strefy erotycznej, no i nasuwa mi sie automatycznie pytanie ,czy robicie to?, jezeli tak czy lubicie lizac odbyt? i czy jest to praktykowane, wedlog waszego (skromnego lub bogatego)doswiadczenia z roznymi facetami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: poufnie do studencika IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 17.08.02, 19:48 Jezeli ci odpowiada lizanie tej strefy, to ja liz, ale pamietaj o higienie tej okolicy i higienie jamy ustnej Kazdy lize to, co lubi. Ludzie maja rozne gusta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek Re: Jak lubicie sie kochac? IP: *.cg.shawcable.net 17.08.02, 20:20 Naj-naj? Na klatce schodowej, gdy dupa zdejmie majtki a ja jej wloze to ... sami wiecie ... Luiza_w_dupie sie nawet oblizuje! Stare tramwaje na Pradze tez som fein und glanz pomada! Odpowiedz Link Zgłoś