geert_brussels 13.08.05, 13:35 Witam, niedawno ropoczelem prace w Brukseli i szukam kontaktu z Polakami... moze uda sie czasami wyskoczyc na piwko... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaganowski Re: Polacy w Brukseli 13.08.05, 13:37 Jak tak bedziesz skakac na piwko, to dlugo w tej brukselce nie popracujesz... Zostanie ci zwykla kapusta kiszona w Ojczyznie! Odpowiedz Link Zgłoś
geert_brussels Re: Polacy w Brukseli 13.08.05, 13:39 spokojnie, niech cie glowa o to nie boli... Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowski Re: Polacy w Brukseli 13.08.05, 13:47 Mnie od tego piwa glowa bolec na pewno nie bedzie, ale o ciebie sie raczej martwie. Po jaka ch_lere szukasz guza w tym bardzo niesympatycznym miasteczku, opanowanym przez francuzow drugiej kategorii, czyli tzw. walonki? Odpowiedz Link Zgłoś
geert_brussels Re: Polacy w Brukseli 13.08.05, 13:56 Absolutnie guza nie szukam... a dlaczego w Brukseli, no coz, jesli moge tam robic to co lubie i potrafie, do tego zarobic kilka razy wiecej niz w Polsce, to dlaczego nie. A co do 'francuzow drugiej kategorii', nie wiem czym sie roznia od z tych z innych kategorii, ale na chwile obecna moje wrazenia z kontaktow z tubylcami sa w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowski Re: Polacy w Brukseli 13.08.05, 13:58 Widac trafiles do innej Brukseli niz ja... To i dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
geert_brussels Re: Polacy w Brukseli 13.08.05, 14:00 Jeszcze tu jestes? Na co uwazac, zeby nie znalezc guza? Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowski Re: Polacy w Brukseli 13.08.05, 14:03 Omijaj kolorowe dzielnice. Problem z tym, ze w Brukseli slumsy wkroczyly do srodmiescia, i zacynaja sie kilkaset metrow od Rynku, ktory Bruksela odziedziczyla po Holendrach,i ktory w ogole nie pasuje do reszty miasta, ktore przypomina zapuszczone miasta francji... Odpowiedz Link Zgłoś
icaro Re: Polacy w Brukseli 13.08.05, 13:50 zajrzyj do moich znajomych z www.belgia.net/forum/ un saludo desde españa. Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowski Re: Polacy w Brukseli 13.08.05, 13:52 A nie lepiej od razu do Hiszpanii? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Polacy w Brukseli 13.08.05, 15:28 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=9 Odpowiedz Link Zgłoś
filipzkonopii Re: Polacy w Brukseli 13.08.05, 18:50 geert_brussels napisał: > Witam, niedawno ropoczelem prace w Brukseli i szukam kontaktu z Polakami... > moze uda sie czasami wyskoczyc na piwko... W języku polskim pisze się i mówi ----rozpocząłem -----. Skąd biorą się te wszystkie buraki??? Czy to jest polski korpus dyplomatyczny? ???? Straszno i śmieszno!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Polacy w Brukseli 13.08.05, 19:00 filipku, wyluzuj troszeczkiem, moze za duzo zdrowej zywnosci i zrodlanej wody w kantynie zaowocowalo syndromem twardego stolca? Odpowiedz Link Zgłoś
geert_brussels Re: Polacy w Brukseli 14.08.05, 09:57 Przepraszam, masz pewnie racje, ortografia nigdy nie byla moja mocna strona. Dobrze, ze sa tacy ludzie jak ty, ktorzy zawsze sluza pomoca i konstruktywna krytyka. A co do tych burakow, to skoro oceniasz czlowieka na podstawie jednego bledu ortograficznego to sam pewnie masz rownie wysokie wymagania co do siebie i z pewnoscia wladasz perfekcyjnie przy najmniej kilkoma jezykami, masz pewnie kilka blue chipow w cv, szesciocyfrowe zarobki, mba w jakiejs dobrej szkole lub przy najmniej acca no i piekna i madra kobiete przy sobie (lub pana - jak kto woli). Zazdroszcze ci bardzo, chylac czolo pozdrawiam cie serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś