angelika_20 02.09.05, 21:56 Proszę Was by z powodu tragedii w USA, w której mogli ucierpieć także nasi rodacy, aby w dniu jutrzejszym postrzymać się od standardowo panującej tu zawiści. Dziękuję, A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warcholski Re: Dwunatu sie znalazlo 02.09.05, 22:58 www.rmf.pl/fakty/index.html?id=86444&loc=1 ... 9/11 -tez zgineli Polacy, a w tym czasie kagan u siebie w pokoiku przy stoliku walil nosem w klawiature, pali flage oraz wali w szmaciana kukle. Odpowiedz Link Zgłoś
beebop123 Re: Mam do Was prośbę. 02.09.05, 23:23 "Nasi rodacy"? Juz nie srulasy i srulusy? A moze piszesz o turystach, nie o Polonii Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: Mam do Was prośbę. 02.09.05, 23:45 beebop123 napisał: > "Nasi rodacy"? > Juz nie srulasy i srulusy? > > A moze piszesz o turystach, nie o Polonii Wlasnie przed chwila podali w "czerwonym dzienniczku": Studenci z programu Work&Travel czekają na ewakuację - okazuje sie nie dwunastu ale trzynastu. Ekipa z chicagowskiego konsulatu udaje sie na wlasna reke "odbic"-ciekawe czy chca natychmiast wracac do kraju-raju? Odpowiedz Link Zgłoś
beebop123 Re: Mam do Was prośbę. 03.09.05, 00:20 Odnosilem sie do nawyku angeliki20 nazywania Polonii srulasami, zanim na krotko nie zostala moderatorem, hihi Odpowiedz Link Zgłoś