Dodaj do ulubionych

ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA

IP: *.sympatico.ca 04.09.02, 01:43

Obserwuj wątek
    • Gość: las_vegas Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.rrcnet.com 04.09.02, 01:58
      Mam nawet dla niego zawolanie :w pogoni za
      idealem ,wszystkie swinstwa popelnialem.
      • _eclipse Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA 04.09.02, 02:15
        las vegasie, ty dupku, co ci sie nie podoba??????
        • Gość: Artur Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.access.nacamar.de 04.09.02, 09:55
          _eclipse napisał(a):

> las vegasie, ty dupku, co ci sie nie podoba??????
          >
          • _eclipse Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA 04.09.02, 10:02
            Gość portalu: Artur napisał(a):

> _eclipse napisał(a):
            >
            > > las vegasie, ty dupku, co ci sie nie podoba??????
            > >
            • Gość: Artur Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.access.nacamar.de 04.09.02, 10:07
              _eclipse napisała:

> Gość portalu: Artur napisał(a):
              >
              > > _eclipse napisał(a):
              > >
              > > > las vegasie, ty dupku, co ci sie nie podoba??????
              > > >
    • Gość: Artur ECLIPSE =klips=ciota IP: *.access.nacamar.de 04.09.02, 10:14
      Gość portalu: gadula napisał(a):

zmien nick na: jestemciota
    • Gość: Artur lubie cie IP: *.access.nacamar.de 04.09.02, 10:16
      ryża morda, swinskie oczęta
      • _eclipse lubie cie 04.09.02, 10:47
        JA CIEBIE TEZ
        • Gość: Artur Re: lubie cie IP: *.access.nacamar.de 04.09.02, 10:51
          _eclipse napisała:

> JA CIEBIE TEZ
          >
          • Gość: ECLIPSE Re: lubie cie IP: *.dial.eclipse.net 04.09.02, 16:51

> _eclipse napisała:
            >
            > > JA CIEBIE TEZ
            > >
            • Gość: Artur fajny ten...klipsik, przyglupawy, taki Kazio Łełe IP: *.access.nacamar.de 04.09.02, 18:25

przynies, podaj, pozamiataj
        • Gość: ECLIPSE Re: lubie cie IP: *.dial.eclipse.net 04.09.02, 16:52
          _eclipse napisała:

> JA CIEBIE TEZ
          >
        • staryviarus Re: lubie cie 19.12.02, 03:42
    • Gość: ECLIPSE GADULA TY...U IP: *.dial.eclipse.net 04.09.02, 17:01
      KANADYJSKI DZIADU JUZ CI MOWILEM ZEBYS SIE ZAJEBAL
      NIE POMAGA?TO POWIEDZ GDZIE CIE ZNALESC
      JA PRZYJADE DO TEJ JEBANEJ MISSISSAGI I WTEDY POGADAMY CIECIU W DUPE JEBANY
      MYSLISZ ZE CIE NIE ZNAJDE?A ILE TAM TYCH BLOKOW DLA DZIADOW TAKICH JAK TY JEST?
      JA TAM JEZDZE CZESTO TY CHUJU Z MISISAGI
      HEHEHE POWIEDZ TYLKO KIEDY CIECIU
      • Gość: gadula Re: GADULA TY...U IP: *.sympatico.ca 04.09.02, 18:15
        jutro, 0 19:30 pm
      • Gość: Artur eclips ty osle, nie pisze sie dziadu, tylko IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 29.12.02, 12:45
        DZIADZIE...ty dziadzie

idz do szkoly ty prymitywny niedouku! co? clipsiku, skomplikowane...mózg ci sie
        filcuje? he he

• Gość: gadula Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.sympatico.ca 11.09.02, 04:23

• ad_3201 Ty, Gadula, przed chwila byles Obserwator 11.09.02, 05:23
      na forum o obolicji podatkowej. Niejednemu obserwatorowi burak.
    • Gość: dogory Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.NYCMNY83.covad.net 13.11.02, 02:01
    • _eclipse DO GADULY 19.12.02, 03:49
      JA PRZYJADE DO TEJ JEBANEJ MISSISSAGI I WTEDY POGADAMY CIECIU W DUPE
      JEBANY
      MYSLISZ ZE CIE NIE ZNAJDE?A ILE TAM TYCH BLOKOW DLA DZIADOW TAKICH
      JAK TY JEST?

• prawdziwagadula Re: DO GADULY 19.12.02, 03:51
        Miemam, ze to nie bylo do mnie, tylko do tego przyglupa gaduly z sympatico
        • nsdap Re: DO GADULY 19.12.02, 04:02
          hehehehe
    • Gość: ECLIPSE Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.dial.eclipse.net 19.12.02, 04:21
      DZIEKUJE ZA ZAUWAZENIE MNIE BARANY JEBANE
      HEHEHE
    • Gość: gadula Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.sympatico.ca 29.12.02, 04:51

• Gość: gadula Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.sympatico.ca 29.12.02, 18:32

• Gość: ECLIPSE Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.dial.eclipse.net 29.12.02, 20:55
        HAHAHA
        • Gość: Artur do fajansiarza ECLIPSE (HIENY) IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 29.12.02, 21:17
          Gość portalu: ECLIPSE napisał(a):

> HAHAHA

fajnie ci cieciu, co?
          a to dopiero początek zabawy z tobą. badziewiarzu.
          • Gość: HIENA Re: do fajansiarza ECLIPSE (HIENY) IP: *.dial.eclipse.net 29.12.02, 21:22
            CHUJU IDZ SIE WYJEB
          • Gość: HIENA Re: do fajansiarza artura czy jak ci tam burku IP: *.dial.eclipse.net 29.12.02, 21:36
            OJ WYSTRASZYLES MNIE CIECIU W DUPE JEBANY
            LASKE PSU SASIADA MOZESZ ZROBIC TY BUCU
            • Gość: Artur HIENA ty dupi-ryju IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 03.01.03, 17:48

...........cieciem jestes, pod obydwoma nickami
        • Gość: Up Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.NYCMNY83.covad.net 05.01.03, 00:22
          • bruno.5 Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA 29.01.03, 14:32
            Up
    • Gość: up Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.NYCMNY83.covad.net 03.01.03, 17:41
    • Gość: Artur HAHAHAHA, czyli.... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 04.01.03, 16:27
      ...śmiech shizofrenika ECLIPSE
      • Gość: HIENA Re: HAHAHAHA, czyli....GLUPAWY ARTUREK IP: *.dial.eclipse.net 04.01.03, 21:59
        PIERDOL SIE CIECIU
        • Gość: Artur Jełopo, nie trzeba bylo.... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 04.01.03, 22:36
          ...mnie nie tykać bez powodu, a teraz ci zasmrodzę życie na forum.
          Na twoje życzenie. Cieszysz się złodziejska moczymordo?
          • Gość: HIENA Re: Jełopo, nie trzeba bylo.... IP: *.dial.eclipse.net 05.01.03, 00:23
            WYJEB SIE CIECIU
            WIESZ CO TY GNIDO MOZESZ????MOZESZ TACIE LASKE OBCIAGNAC TY CHUJU
            STRASZY MNIE KUTAS HEHEHEHE
            SKOCZ MI BUCU PIERDOLONY
            NIECH CIE PSY PIERDOLA SZMATO
            • Gość: Artur Re: Jełopo, nie trzeba bylo.... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.01.03, 01:12
              gotuj sie osle, o to mnie tylko chodzi. ale mam z toba zabawe. fajnie ci
              ofiaro? hehe
              • Gość: HIENA Re: Jełopo, nie trzeba bylo.... IP: *.dial.eclipse.net 05.01.03, 03:08
                to ja mam zabawe z toba chuju tepy
                nie jestes w stanie mnie wkurwic kutasie smile
                pierdol sie
                • lolo271 clips to stara szmata forumowa........ 05.01.03, 03:31
                  <>...Od kiedy uprawia seks oralny to mu morda sie nie zamyka.......
                  Ale kiedys obleje z ustnego...........
                  • Gość: Artur Re: clips to stara szmata forumowa........ IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.01.03, 11:35
                    lolo271 napisał:

> <>...Od kiedy uprawia seks oralny to mu morda sie nie zamyka.......
                    > Ale kiedys obleje z ustnego...........

he he, do dupy byl zawsze.
        • Gość: Artur inteligentny "sport" HIENY (ECLIPSE) IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.01.03, 15:40

>>>>>>>"PIERDOL SIE CIECIU"<<<<<<<<

...czyli rzut gównem na odległość.

p.s.
          usportowiony ten koleś.
          ciekawe w jakim klubie on trenuje? chyba Sportclub-Jail.

• _radca_ Arur, nie martw sie, niech tylko ta ekliptyczna 05.01.03, 15:51
            cholera pojawi sie jszcze raz a zobaczysz jak sobie z tym cwiercglowkiem
            poradze. Legalnie, metodycznie nawrzucam mu od ostatnich i tepych roznych
            takich tez. Pozdrawiam!
            • Gość: ECLIPSE Re: Arur, nie martw sie, niech tylko ta ekliptycz IP: *.dial.eclipse.net 05.01.03, 17:39
              TEPE CHUJE WYPIERDOLCIE PSY SASIADA
              CEPY Z POLSKI HAHAHA
              BURKI DO ROBOTY JUZ WAS BUCE JEBANE NIE MA
              POCALUJCIE MNIE W DUPE TEPE CHUJE
              • Gość: Artur oooo, z gówna sie wyczołgałeś? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.01.03, 17:44

coś nagle zaśmierdziało
                • Gość: HIENA Re: oooo, z gówna sie wyczołgałeś? IP: *.dial.eclipse.net 05.01.03, 17:50
                  SMIERDZI OD TWOJEJ STAREJ
                  NIE KAPALA SIE W TYM TYGODNIU TAK JAK TY TY CHUJU TEPY
                  • _balwanek_ Re: oooo, z gówna sie wyczołgałeś? 05.01.03, 17:58
                    Gość portalu: HIENA napisał(a):

> SMIERDZI OD TWOJEJ STAREJ
                    > NIE KAPALA SIE W TYM TYGODNIU TAK JAK TY TY CHUJU TEPY

nie pierdol bo to od szwedki tak smierdzi .byla tu przed chwila i smrod po
                    sobie pozostawila.
                    • _balwanek_ Re: oooo, z gówna sie wyczołgałeś? 05.01.03, 23:20
                      _balwanek_ napisał:

> Gość portalu: HIENA napisał(a):
                      >
                      > > SMIERDZI OD TWOJEJ STAREJ
                      > > NIE KAPALA SIE W TYM TYGODNIU TAK JAK TY TY CHUJU TEPY
                      >
                      > nie pierdol bo to od szwedki tak smierdzi .byla tu przed chwila i smrod po
                      > sobie pozostawila.

_szwedka suko z cipy ci smierdzi
            • Gość: HIENA Re: Arur, nie martw sie, niech tylko ta ekliptycz IP: *.dial.eclipse.net 05.01.03, 17:48
              _radca_ napisał:

> cholera pojawi sie jszcze raz a zobaczysz jak sobie z tym cwiercglowkiem
              > poradze. Legalnie, metodycznie nawrzucam mu od ostatnich i tepych roznych
              > takich tez. Pozdrawiam!
              TEPY CHUJU PIERDOL SIE HAHAHAHA
              JA SIE BARDZO CIESZE ZE MYSLICIE O MNIE IDIOCI I ODPISUJECIE TE WYPOCINY
              PIERDOLONE BUCE
              • Gość: Artur Re: Arur, nie martw sie, niech tylko ta ekliptycz IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.01.03, 17:51

dalej tak kochanie klipsiku
                • Gość: HIENA Re: Arur, nie martw sie, niech tylko ta ekliptycz IP: *.dial.eclipse.net 05.01.03, 20:02
                  bla bla bla
                  • Gość: Artur Re: Arur, nie martw sie, niech tylko ta ekliptycz IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.01.03, 22:13

> bla bla bla

co, zmeczyło cie już? misiu wreszcie sam widzisz...nie? a widzisz! życie jest
                    czasem chuuuuuuuuujowe...ciesze sie,że zawsze czytasz te bzdety. hehe
                    na raaaaaazie
                    • Gość: HIENA Re: Arur, nie martw sie, niech tylko ta ekliptycz IP: *.dial.eclipse.net 05.01.03, 22:21
                      CHUJU TO TY CZYTASZ MOJE BZDETY PALANCIE
                    • Gość: HIENA Re: Arur, nie martw sie ZE JESTES...EM IP: *.dial.eclipse.net 05.01.03, 22:26

> Gość portalu: HIENA napisał(a):
                      >
                      > > bla bla bla
                      >
                      > co, zmeczyło cie już? misiu wreszcie sam widzisz...nie? a widzisz! życie
                      jest
                      > czasem chuuuuuuuuujowe...ciesze sie,że zawsze czytasz te bzdety. hehe
                      > na raaaaaazie
                      CZY TY BUCU MYSLISZ ZE TY JESTES W STANIE MNIE WKURWIC????
                      SMIESZNY JESTES
                      • Gość: Artur Re: Arur, nie martw sie ZE JESTES...EM IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.01.03, 22:34
                        powiedz panu do widzenia, ładnie się ukłoń i spierdaj
                        • Gość: HIENA Re: Arur, nie martw sie ZE JESTES...EM IP: *.dial.eclipse.net 05.01.03, 23:06
                          SPIERDALAJ CHUJU PIERDOLONY JUZ CIE TU GNIDO NIE WIDZE
                        • Gość: HIENA Re: Arur, nie martw sie ZE JESTES...EM IP: *.dial.eclipse.net 05.01.03, 23:08
                          PIERDOLONY KUTASIE DO SPANIA BO NIE BEDZIESZ MIAL SILY JUTRO SLUZYC I BEDA CIE
                          MUSIELI DO POLSKI WYPIERDOLIC
                          HAHAHAHA
                          • Gość: Artur Re: Arur, nie martw sie ZE JESTES...EM IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.01.03, 23:17

misiu złość pięknosci szkodzi, nikt już cie nie bedzie chciał szturchnąć.
                            Ty mnie kutasie do podeszwy butów nie dorosłeś.

Szeregowy!!!!! odmaszerować!
                            • Gość: HIENA Re: Arur, nie martw sie ZE JESTES...EM IP: *.dial.eclipse.net 06.01.03, 01:02
                              HAHAHA ALE TEKSTY
                              GDZIE TY SIE CHUJU CHOWALES????RAZ DWA SPIERDALAJ PALANCIE
                              JUTRO BEDZIESZ ZNOWU SLUZYL UTRZYJDUPO
                              • Gość: Artur HIENA frajerze dęty IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 06.01.03, 01:09
                                zaplątanym na forum bobkiem z dupy jestes. smutasie.
                                Slogan dla ciebie:
                                miedzy jumką a pierdlem
                                • Gość: HIENA Re: HIENA frajerze dęty IP: *.dial.eclipse.net 06.01.03, 03:19
                                  NIE NUDZ BUCU JEBANY
                                  PIERDOL SIE SZMACIARZU
                                  • Gość: ozpol Re: HIENA frajerze dęty IP: proxy / *.cinfo.com.au 06.01.03, 03:22

> NIE NUDZ BUCU JEBANY
                                    > PIERDOL SIE SZMACIARZU

tfuuuu swintuchu ! zaraz podesle ten watek do admina.
                                    Szczekacze przylazly i zasmiecaja prima!
                                    Do budy psie do budy hau hau szczekaczu . z mordy cie smierdzi.

--
                                    Miedzy rajem a codziennoscia.
                                    • Gość: HIENA Re: ozpol frajerze dęty IP: *.dial.eclipse.net 08.01.03, 02:41
                                      idz kangury pierdolic bucu
                                      • Gość: Artur HIENA czyli zesrala sie bida i placze IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 29.01.03, 14:51

no i co idioto?
                                        • Gość: HIENA Re: HIENA czyli zesrala sie bida i placze IP: *.dial.eclipse.net 30.01.03, 02:43
                                          SPIERDALAJ CIECIU
                                          RZYGAM NA CIEBIE ZAJEBANY OSLE
                                          • Gość: Artur Re: HIENA czyli zesrala sie bida i placze IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 30.01.03, 09:34

........ smile .... ofiaro losu.
                                            • Gość: HIENA Re: artur hujczyli zesrala sie bida i placze IP: *.dial.eclipse.net 30.01.03, 18:27
                                              zem sie porzygal od tego czytania twoich szczyn i gowna. Jebie od ciebie
                                              taka zgnilizna i smrodem, ze kurwa pizda baby nawet tak nie capi. Idz sie
                                              cwelu
                                              powies, oblej sie szczynami i wroc to pogadamy.

• Gość: Artur HIENA jesteś cieńki Bolek IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 30.01.03, 19:03

masz słaby repertuar. nudzisz mnie. skończyłem z tobą. produkuj sie dalej sam.
                                                j-e-b-a-ł c-i-ę p-i-e-s

cieniasie
                                                • Gość: ECLIPSE Re:artur jesteś cieńki Bolek cieniasie IP: *.dial.eclipse.net 31.01.03, 03:56
                                                  zem sie porzygal od tego czytania twoich szczyn i gowna. Jebie od ciebie
                                                  taka zgnilizna i smrodem, ze kurwa pizda baby nawet tak nie capi. Idz sie
                                                  cwelu
                                                  powies, oblej sie szczynami i wroc to pogadamy.

• Gość: Artur raz masz racje IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 31.01.03, 12:37
                                                    pozygales sie. napewno tobie w tym twarzowo. pozygaj sie jeszcze raz. w koncu
                                                    niedziela nadchodzi i musisz jak na ciebie przystalo super wygladac.
                                                    no! obzygaj sie jeszcze raz.
                                                  • Gość: HIENA Re: raz masz racje IP: *.dial.eclipse.net 02.02.03, 03:59
                                                    IDZ SIE POWIES CIECIU W DUPE JEBANY
                                                    UTRZYJDUPO HAHAHA SMIESZNY CHLOPKU ROZBAWIASZ MNIE
                                                  • Gość: Artur Re: raz masz racje IP: *.pppool.de 04.05.03, 23:28
                                                    znowu sie z siana wygrzebałeś pastuchu?
                                                    spierdalaj burku.
                                                    cienias jesteś, hehe
    • prawdziwagadula Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA 17.02.03, 01:10
    • prawdziwagadula ECLIPSE- ZACHODZACA GWIAZDA FORUMA 04.05.03, 00:50
      • _eclipse Re: ECLIPSE- ZACHODZACA GWIAZDA FORUMA 04.05.03, 00:52
        JA PRZYJADE DO TEJ JEBANEJ MISSISSAGI I WTEDY POGADAMY CIECIU W DUPE
        JEBANY
        MYSLISZ ZE CIE NIE ZNAJDE?A ILE TAM TYCH BLOKOW DLA DZIADOW TAKICH
        JAK TY JEST?

• Gość: Artur Re: ECLIPSE- ZACHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.pppool.de 04.05.03, 20:41

> w pogoni za idealem ,wszystkie swinstwa popelnialem

wsadz sobie kutasa do dupy
          • zlosliwe_bydle Re: ECLIPSE- ZACHODZACA GWIAZDA FORUMA 04.05.03, 20:57

>
            > > w pogoni za idealem ,wszystkie swinstwa popelnialem
            >
            > wsadz sobie kutasa do dupy

A nastepnie do japy, buahahahaha
          • Gość: ECLIPSE Re: ECLIPSE- ZACHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: 207.207.244.* 04.05.03, 23:19
            KUTASA DO DUPY TO WSADZAJA PSY TWOJEJ STAREJ TY CHUJU HAHAHA
            • Gość: Artur Re: ECLIPSE- ZACHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.pppool.de 04.05.03, 23:29
              znowu sie z siana wygrzebałeś pastuchu?
              spierdalaj burku.
              cienias jesteś, hehe
              • Gość: ECLIPSE Re: ECLIPSE- ZACHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: 207.207.244.* 04.05.03, 23:33
                HAHAHAHA ALE MNIE ROZBAWIASZ CHUJU
                • Gość: .. .. Re: ECLIPSE- ZACHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.nyc.rr.com 05.05.03, 00:36
                  Gość portalu: ECLIPSE napisał(a):

> HAHAHAHA ALE MNIE ROZBAWIASZ CHUJU
    • bruno5555 Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA 05.08.03, 18:50
      myslalem, ze jestes "kaput"
      • Gość: ECLIPSE Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.dial.eclipse.net 05.08.03, 18:53
        NIE, CHUJU NIE JESTEM
        ALE TY MOZESZ ZARAZ BYC PALANCIE JEBANY
      • Gość: ECLIPSE Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.dial.eclipse.net 05.08.03, 18:54
        ROZBAWIASZ MNIE CHUJU BARDZO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka