Gość: gadula IP: *.sympatico.ca 04.09.02, 01:43 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: las_vegas Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.rrcnet.com 04.09.02, 01:58 Mam nawet dla niego zawolanie :w pogoni za idealem ,wszystkie swinstwa popelnialem. Odpowiedz Link Zgłoś
_eclipse Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA 04.09.02, 02:15 las vegasie, ty dupku, co ci sie nie podoba?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.access.nacamar.de 04.09.02, 09:55 _eclipse napisał(a): > las vegasie, ty dupku, co ci sie nie podoba?????? > Odpowiedz Link Zgłoś
_eclipse Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA 04.09.02, 10:02 Gość portalu: Artur napisał(a): > _eclipse napisał(a): > > > las vegasie, ty dupku, co ci sie nie podoba?????? > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.access.nacamar.de 04.09.02, 10:07 _eclipse napisała: > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > _eclipse napisał(a): > > > > > las vegasie, ty dupku, co ci sie nie podoba?????? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ECLIPSE =klips=ciota IP: *.access.nacamar.de 04.09.02, 10:14 Gość portalu: gadula napisał(a): zmien nick na: jestemciota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur lubie cie IP: *.access.nacamar.de 04.09.02, 10:16 ryża morda, swinskie oczęta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: lubie cie IP: *.access.nacamar.de 04.09.02, 10:51 _eclipse napisała: > JA CIEBIE TEZ > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ECLIPSE Re: lubie cie IP: *.dial.eclipse.net 04.09.02, 16:51 Gość portalu: Artur napisał(a): > _eclipse napisała: > > > JA CIEBIE TEZ > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur fajny ten...klipsik, przyglupawy, taki Kazio Łełe IP: *.access.nacamar.de 04.09.02, 18:25 przynies, podaj, pozamiataj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ECLIPSE Re: lubie cie IP: *.dial.eclipse.net 04.09.02, 16:52 _eclipse napisała: > JA CIEBIE TEZ > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ECLIPSE GADULA TY...U IP: *.dial.eclipse.net 04.09.02, 17:01 KANADYJSKI DZIADU JUZ CI MOWILEM ZEBYS SIE ZAJEBAL NIE POMAGA?TO POWIEDZ GDZIE CIE ZNALESC JA PRZYJADE DO TEJ JEBANEJ MISSISSAGI I WTEDY POGADAMY CIECIU W DUPE JEBANY MYSLISZ ZE CIE NIE ZNAJDE?A ILE TAM TYCH BLOKOW DLA DZIADOW TAKICH JAK TY JEST? JA TAM JEZDZE CZESTO TY CHUJU Z MISISAGI HEHEHE POWIEDZ TYLKO KIEDY CIECIU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: GADULA TY...U IP: *.sympatico.ca 04.09.02, 18:15 jutro, 0 19:30 pm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur eclips ty osle, nie pisze sie dziadu, tylko IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 29.12.02, 12:45 DZIADZIE...ty dziadzie idz do szkoly ty prymitywny niedouku! co? clipsiku, skomplikowane...mózg ci sie filcuje? he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.sympatico.ca 11.09.02, 04:23 Odpowiedz Link Zgłoś
ad_3201 Ty, Gadula, przed chwila byles Obserwator 11.09.02, 05:23 na forum o obolicji podatkowej. Niejednemu obserwatorowi burak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dogory Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.NYCMNY83.covad.net 13.11.02, 02:01 Odpowiedz Link Zgłoś
_eclipse DO GADULY 19.12.02, 03:49 KANADYJSKI DZIADU JUZ CI MOWILEM ZEBYS SIE ZAJEBAL NIE POMAGA?TO POWIEDZ GDZIE CIE ZNALESC JA PRZYJADE DO TEJ JEBANEJ MISSISSAGI I WTEDY POGADAMY CIECIU W DUPE JEBANY MYSLISZ ZE CIE NIE ZNAJDE?A ILE TAM TYCH BLOKOW DLA DZIADOW TAKICH JAK TY JEST? JA TAM JEZDZE CZESTO TY CHUJU Z MISISAGI HEHEHE POWIEDZ TYLKO KIEDY CIECIU ______________ w pogoni za idealem ,wszystkie swinstwa popelnialem Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwagadula Re: DO GADULY 19.12.02, 03:51 Miemam, ze to nie bylo do mnie, tylko do tego przyglupa gaduly z sympatico Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ECLIPSE Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.dial.eclipse.net 19.12.02, 04:21 DZIEKUJE ZA ZAUWAZENIE MNIE BARANY JEBANE HEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.sympatico.ca 29.12.02, 04:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.sympatico.ca 29.12.02, 18:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ECLIPSE Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.dial.eclipse.net 29.12.02, 20:55 HAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur do fajansiarza ECLIPSE (HIENY) IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 29.12.02, 21:17 Gość portalu: ECLIPSE napisał(a): > HAHAHA fajnie ci cieciu, co? a to dopiero początek zabawy z tobą. badziewiarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIENA Re: do fajansiarza ECLIPSE (HIENY) IP: *.dial.eclipse.net 29.12.02, 21:22 CHUJU IDZ SIE WYJEB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIENA Re: do fajansiarza artura czy jak ci tam burku IP: *.dial.eclipse.net 29.12.02, 21:36 OJ WYSTRASZYLES MNIE CIECIU W DUPE JEBANY LASKE PSU SASIADA MOZESZ ZROBIC TY BUCU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur HIENA ty dupi-ryju IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 03.01.03, 17:48 ...........cieciem jestes, pod obydwoma nickami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Up Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.NYCMNY83.covad.net 05.01.03, 00:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.NYCMNY83.covad.net 03.01.03, 17:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur HAHAHAHA, czyli.... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 04.01.03, 16:27 ...śmiech shizofrenika ECLIPSE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIENA Re: HAHAHAHA, czyli....GLUPAWY ARTUREK IP: *.dial.eclipse.net 04.01.03, 21:59 PIERDOL SIE CIECIU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Jełopo, nie trzeba bylo.... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 04.01.03, 22:36 ...mnie nie tykać bez powodu, a teraz ci zasmrodzę życie na forum. Na twoje życzenie. Cieszysz się złodziejska moczymordo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIENA Re: Jełopo, nie trzeba bylo.... IP: *.dial.eclipse.net 05.01.03, 00:23 WYJEB SIE CIECIU WIESZ CO TY GNIDO MOZESZ????MOZESZ TACIE LASKE OBCIAGNAC TY CHUJU STRASZY MNIE KUTAS HEHEHEHE SKOCZ MI BUCU PIERDOLONY NIECH CIE PSY PIERDOLA SZMATO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Jełopo, nie trzeba bylo.... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.01.03, 01:12 gotuj sie osle, o to mnie tylko chodzi. ale mam z toba zabawe. fajnie ci ofiaro? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIENA Re: Jełopo, nie trzeba bylo.... IP: *.dial.eclipse.net 05.01.03, 03:08 to ja mam zabawe z toba chuju tepy nie jestes w stanie mnie wkurwic kutasie pierdol sie Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 clips to stara szmata forumowa........ 05.01.03, 03:31 <>...Od kiedy uprawia seks oralny to mu morda sie nie zamyka....... Ale kiedys obleje z ustnego........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: clips to stara szmata forumowa........ IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.01.03, 11:35 lolo271 napisał: > <>...Od kiedy uprawia seks oralny to mu morda sie nie zamyka....... > Ale kiedys obleje z ustnego........... he he, do dupy byl zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur inteligentny "sport" HIENY (ECLIPSE) IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.01.03, 15:40 >>>>>>>"PIERDOL SIE CIECIU"<<<<<<<< ...czyli rzut gównem na odległość. p.s. usportowiony ten koleś. ciekawe w jakim klubie on trenuje? chyba Sportclub-Jail. Odpowiedz Link Zgłoś
_radca_ Arur, nie martw sie, niech tylko ta ekliptyczna 05.01.03, 15:51 cholera pojawi sie jszcze raz a zobaczysz jak sobie z tym cwiercglowkiem poradze. Legalnie, metodycznie nawrzucam mu od ostatnich i tepych roznych takich tez. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ECLIPSE Re: Arur, nie martw sie, niech tylko ta ekliptycz IP: *.dial.eclipse.net 05.01.03, 17:39 TEPE CHUJE WYPIERDOLCIE PSY SASIADA CEPY Z POLSKI HAHAHA BURKI DO ROBOTY JUZ WAS BUCE JEBANE NIE MA POCALUJCIE MNIE W DUPE TEPE CHUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur oooo, z gówna sie wyczołgałeś? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.01.03, 17:44 coś nagle zaśmierdziało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIENA Re: oooo, z gówna sie wyczołgałeś? IP: *.dial.eclipse.net 05.01.03, 17:50 SMIERDZI OD TWOJEJ STAREJ NIE KAPALA SIE W TYM TYGODNIU TAK JAK TY TY CHUJU TEPY Odpowiedz Link Zgłoś
_balwanek_ Re: oooo, z gówna sie wyczołgałeś? 05.01.03, 17:58 Gość portalu: HIENA napisał(a): > SMIERDZI OD TWOJEJ STAREJ > NIE KAPALA SIE W TYM TYGODNIU TAK JAK TY TY CHUJU TEPY nie pierdol bo to od szwedki tak smierdzi .byla tu przed chwila i smrod po sobie pozostawila. Odpowiedz Link Zgłoś
_balwanek_ Re: oooo, z gówna sie wyczołgałeś? 05.01.03, 23:20 _balwanek_ napisał: > Gość portalu: HIENA napisał(a): > > > SMIERDZI OD TWOJEJ STAREJ > > NIE KAPALA SIE W TYM TYGODNIU TAK JAK TY TY CHUJU TEPY > > nie pierdol bo to od szwedki tak smierdzi .byla tu przed chwila i smrod po > sobie pozostawila. _szwedka suko z cipy ci smierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIENA Re: Arur, nie martw sie, niech tylko ta ekliptycz IP: *.dial.eclipse.net 05.01.03, 17:48 _radca_ napisał: > cholera pojawi sie jszcze raz a zobaczysz jak sobie z tym cwiercglowkiem > poradze. Legalnie, metodycznie nawrzucam mu od ostatnich i tepych roznych > takich tez. Pozdrawiam! TEPY CHUJU PIERDOL SIE HAHAHAHA JA SIE BARDZO CIESZE ZE MYSLICIE O MNIE IDIOCI I ODPISUJECIE TE WYPOCINY PIERDOLONE BUCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Arur, nie martw sie, niech tylko ta ekliptycz IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.01.03, 17:51 dalej tak kochanie klipsiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIENA Re: Arur, nie martw sie, niech tylko ta ekliptycz IP: *.dial.eclipse.net 05.01.03, 20:02 bla bla bla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Arur, nie martw sie, niech tylko ta ekliptycz IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.01.03, 22:13 Gość portalu: HIENA napisał(a): > bla bla bla co, zmeczyło cie już? misiu wreszcie sam widzisz...nie? a widzisz! życie jest czasem chuuuuuuuuujowe...ciesze sie,że zawsze czytasz te bzdety. hehe na raaaaaazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIENA Re: Arur, nie martw sie, niech tylko ta ekliptycz IP: *.dial.eclipse.net 05.01.03, 22:21 CHUJU TO TY CZYTASZ MOJE BZDETY PALANCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIENA Re: Arur, nie martw sie ZE JESTES...EM IP: *.dial.eclipse.net 05.01.03, 22:26 Gość portalu: Artur napisał(a): > Gość portalu: HIENA napisał(a): > > > bla bla bla > > co, zmeczyło cie już? misiu wreszcie sam widzisz...nie? a widzisz! życie jest > czasem chuuuuuuuuujowe...ciesze sie,że zawsze czytasz te bzdety. hehe > na raaaaaazie CZY TY BUCU MYSLISZ ZE TY JESTES W STANIE MNIE WKURWIC???? SMIESZNY JESTES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Arur, nie martw sie ZE JESTES...EM IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.01.03, 22:34 powiedz panu do widzenia, ładnie się ukłoń i spierdaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIENA Re: Arur, nie martw sie ZE JESTES...EM IP: *.dial.eclipse.net 05.01.03, 23:06 SPIERDALAJ CHUJU PIERDOLONY JUZ CIE TU GNIDO NIE WIDZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIENA Re: Arur, nie martw sie ZE JESTES...EM IP: *.dial.eclipse.net 05.01.03, 23:08 PIERDOLONY KUTASIE DO SPANIA BO NIE BEDZIESZ MIAL SILY JUTRO SLUZYC I BEDA CIE MUSIELI DO POLSKI WYPIERDOLIC HAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Arur, nie martw sie ZE JESTES...EM IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.01.03, 23:17 misiu złość pięknosci szkodzi, nikt już cie nie bedzie chciał szturchnąć. Ty mnie kutasie do podeszwy butów nie dorosłeś. Szeregowy!!!!! odmaszerować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIENA Re: Arur, nie martw sie ZE JESTES...EM IP: *.dial.eclipse.net 06.01.03, 01:02 HAHAHA ALE TEKSTY GDZIE TY SIE CHUJU CHOWALES????RAZ DWA SPIERDALAJ PALANCIE JUTRO BEDZIESZ ZNOWU SLUZYL UTRZYJDUPO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur HIENA frajerze dęty IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 06.01.03, 01:09 zaplątanym na forum bobkiem z dupy jestes. smutasie. Slogan dla ciebie: miedzy jumką a pierdlem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIENA Re: HIENA frajerze dęty IP: *.dial.eclipse.net 06.01.03, 03:19 NIE NUDZ BUCU JEBANY PIERDOL SIE SZMACIARZU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozpol Re: HIENA frajerze dęty IP: proxy / *.cinfo.com.au 06.01.03, 03:22 Gość portalu: HIENA napisał(a): > NIE NUDZ BUCU JEBANY > PIERDOL SIE SZMACIARZU tfuuuu swintuchu ! zaraz podesle ten watek do admina. Szczekacze przylazly i zasmiecaja prima! Do budy psie do budy hau hau szczekaczu . z mordy cie smierdzi. -- Miedzy rajem a codziennoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIENA Re: ozpol frajerze dęty IP: *.dial.eclipse.net 08.01.03, 02:41 idz kangury pierdolic bucu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur HIENA czyli zesrala sie bida i placze IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 29.01.03, 14:51 no i co idioto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIENA Re: HIENA czyli zesrala sie bida i placze IP: *.dial.eclipse.net 30.01.03, 02:43 SPIERDALAJ CIECIU RZYGAM NA CIEBIE ZAJEBANY OSLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: HIENA czyli zesrala sie bida i placze IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 30.01.03, 09:34 ........ .... ofiaro losu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIENA Re: artur hujczyli zesrala sie bida i placze IP: *.dial.eclipse.net 30.01.03, 18:27 zem sie porzygal od tego czytania twoich szczyn i gowna. Jebie od ciebie taka zgnilizna i smrodem, ze kurwa pizda baby nawet tak nie capi. Idz sie cwelu powies, oblej sie szczynami i wroc to pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur HIENA jesteś cieńki Bolek IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 30.01.03, 19:03 masz słaby repertuar. nudzisz mnie. skończyłem z tobą. produkuj sie dalej sam. j-e-b-a-ł c-i-ę p-i-e-s cieniasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ECLIPSE Re:artur jesteś cieńki Bolek cieniasie IP: *.dial.eclipse.net 31.01.03, 03:56 zem sie porzygal od tego czytania twoich szczyn i gowna. Jebie od ciebie taka zgnilizna i smrodem, ze kurwa pizda baby nawet tak nie capi. Idz sie cwelu powies, oblej sie szczynami i wroc to pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur raz masz racje IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 31.01.03, 12:37 pozygales sie. napewno tobie w tym twarzowo. pozygaj sie jeszcze raz. w koncu niedziela nadchodzi i musisz jak na ciebie przystalo super wygladac. no! obzygaj sie jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIENA Re: raz masz racje IP: *.dial.eclipse.net 02.02.03, 03:59 IDZ SIE POWIES CIECIU W DUPE JEBANY UTRZYJDUPO HAHAHA SMIESZNY CHLOPKU ROZBAWIASZ MNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: raz masz racje IP: *.pppool.de 04.05.03, 23:28 znowu sie z siana wygrzebałeś pastuchu? spierdalaj burku. cienias jesteś, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
_eclipse Re: ECLIPSE- ZACHODZACA GWIAZDA FORUMA 04.05.03, 00:52 KANADYJSKI DZIADU JUZ CI MOWILEM ZEBYS SIE ZAJEBAL NIE POMAGA?TO POWIEDZ GDZIE CIE ZNALESC JA PRZYJADE DO TEJ JEBANEJ MISSISSAGI I WTEDY POGADAMY CIECIU W DUPE JEBANY MYSLISZ ZE CIE NIE ZNAJDE?A ILE TAM TYCH BLOKOW DLA DZIADOW TAKICH JAK TY JEST? JA TAM JEZDZE CZESTO TY CHUJU Z MISISAGI HEHEHE POWIEDZ TYLKO KIEDY CIECIU ______________ w pogoni za idealem ,wszystkie swinstwa popelnialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: ECLIPSE- ZACHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.pppool.de 04.05.03, 20:41 > w pogoni za idealem ,wszystkie swinstwa popelnialem wsadz sobie kutasa do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_bydle Re: ECLIPSE- ZACHODZACA GWIAZDA FORUMA 04.05.03, 20:57 Gość portalu: Artur napisał(a): > > > w pogoni za idealem ,wszystkie swinstwa popelnialem > > wsadz sobie kutasa do dupy A nastepnie do japy, buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ECLIPSE Re: ECLIPSE- ZACHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: 207.207.244.* 04.05.03, 23:19 KUTASA DO DUPY TO WSADZAJA PSY TWOJEJ STAREJ TY CHUJU HAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: ECLIPSE- ZACHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.pppool.de 04.05.03, 23:29 znowu sie z siana wygrzebałeś pastuchu? spierdalaj burku. cienias jesteś, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ECLIPSE Re: ECLIPSE- ZACHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: 207.207.244.* 04.05.03, 23:33 HAHAHAHA ALE MNIE ROZBAWIASZ CHUJU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. .. Re: ECLIPSE- ZACHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.nyc.rr.com 05.05.03, 00:36 Gość portalu: ECLIPSE napisał(a): > HAHAHAHA ALE MNIE ROZBAWIASZ CHUJU Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5555 Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA 05.08.03, 18:50 myslalem, ze jestes "kaput" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ECLIPSE Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.dial.eclipse.net 05.08.03, 18:53 NIE, CHUJU NIE JESTEM ALE TY MOZESZ ZARAZ BYC PALANCIE JEBANY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ECLIPSE Re: ECLIPSE- WSCHODZACA GWIAZDA FORUMA IP: *.dial.eclipse.net 05.08.03, 18:54 ROZBAWIASZ MNIE CHUJU BARDZO Odpowiedz Link Zgłoś