nadau 14.09.05, 14:08 wiadomosci.gazeta.pl/wybory2005/1,67805,2915699.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaganowski Kagan nie kandyduje.... 14.09.05, 14:55 ... przynajmniej na stolki w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowski Re: Kurde, ni mom na kogo głosowoć, a Wy mocie? 14.09.05, 14:55 Jo bynde glosowac na tygo, no wicie, tygo Valeze, co go tak u nas na zachodzie hwalum za obalenie czy tyz przeskonczenie jakiegos tam ploto czy moro! Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Już wim ! 14.09.05, 15:09 "jeden z emigrantów, ukrywajacy sie pod pseudonimem Stary Wiarus" www.mail-archive.com/poland-l@listserv.acsu.buffalo.edu/msg09999.html Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwawadera2 Re: Już wim ! 14.09.05, 15:40 Na mnie glosujecie! Tylko na mnie! Lepiej napewno nie bedzie, tylko smieszniej! Mowcie mi tutaj szybko, gdzie mam kandydature zglosic bo juz pozno i siem moge spoznic!)! POzdrawiam Wadera Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowski Re: Już wim ! Na WIARUSA! 14.09.05, 16:24 Mata racje, kumie! Glosujem na WIARUSA! Tylko jakie lun bendzie miec nazwisko na kartce wyborcej? Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Tow. Cimoch ci pod nogami zatonął? Kagan pocieszy 14.09.05, 16:20 nadau napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wybory2005/1,67805,2915699.html Tow. Cimoch ci pod nogami zatonął, skarbie? Tak samo jak wcześniej PZPR, misiu? Zapomnienia szukaj w ramionach Kagana. Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowski Re: Tow. Cimoch ci pod nogami zatonął? Kagan poci 14.09.05, 16:22 A pamietam jak cie widzialem, wiarusku, jak z tow. Cimoszewiczem "obalaliscie" butelczyne Zubrowki... A teraz udajesz, ze go nie znasz? Nieladnie! Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Re: Tow. Cimoch ci pod nogami zatonął? Kagan poci 14.09.05, 16:29 kaganowski napisał: > A pamietam jak cie widzialem, wiarusku, jak z tow. Cimoszewiczem "obalaliscie" > butelczyne Zubrowki... A teraz udajesz, ze go nie znasz? Nieladnie! Wziął wtedy kasę, miał przynieść ogórki kiszone, wyszedł i juź nie wrócił. No to się obraziłem. A ty nie dywaguj, tylko bierz wazelinę i leć przytulić nadaua, bo on przeżywa ciężkie chwile. Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowski Re: Tow. Cimoch ci pod nogami zatonął? Kagan poci 15.09.05, 08:36 Pewnie sie dowiedzial, ze na niego donosisz, jak na mnie, to sie obrazil i nie wrocil... Odpowiedz Link Zgłoś
blotniarka.stawowa Re: Kurde, ni mom na kogo głosowoć, a Wy mocie? 14.09.05, 22:10 Panie Nadau, pan to powaznie? Znalazlyby sie powody do glosowania na Cimoszewicza? Pytam bez ironii, z czystej ciekawosci (bo glosowac nie bede). Utrzymuje kontakty z grupa przyjaciol z lat studenckich, z ktorymi przeprowadzilam mini- ankiete. Kazde z nich (3-Krakow, 1-Slask, 1-Reszow) twierdzi uparcie, ze NIE MA kandydata, na ktorego mogliby z przekonaniem oddac glos. Dodam, ze towarzystwu daleko do oszolomstwa, anarchizmu i innych takich... Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: Kurde, ni mom na kogo głosowoć, a Wy mocie? 14.09.05, 23:15 A kto tu jest poważny na tym forum? Poważna jest chyba tylko walka niepoważnych kandydatów o fotel prezydenta, bo zimną wódkę podają na bankietach. Na całe szczęście wybieranie nie jest w cywilizowanych krajach obowiązkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 glosuj na Leppera !!! 15.09.05, 00:19 ma tak samo glupi leb jak ty !!!!,nadau vel nasrau !!!!! jestescie do siebie podobni w pogladach !!,heheheheh ! Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowski Re: glosuj na Leppera !!! 15.09.05, 08:37 Czemu nie? Twego postu nie komentuje, bo w nim same bluzgi... Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Lepper vel lulu13 15.09.05, 09:07 Znalazłem twoją fotkę. Nie wiedziałem, że tak łudząco jesteś podobny do przyszłego prezydenta. www.sadurski.com/sadurski/lepper/lepper.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Gratulacje !!! 15.09.05, 09:10 Lulu miał jednak nosa: www.sadurski.com/sadurski/partie.htm Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: nawet general smutny 15.09.05, 05:48 dziennik.pap.com.pl/zdj/17299432_509121750392311_max.jpg ten tytul w przekroju....(picture) ...co racja to racja. Sa pogloski, ze on tak pocichociemnemu teraz czmychnie do S.C. ---------Sam sie prosil i wyszlo ze klamal w zeznaniach - odtajnione dokumenty - "W żadnym z dokumentów nie ma informacji o akcjach PKN Orlen": >>>O ujawnienie dokumentów zwrócił się do premiera sam marszałek. Moim celem jest to, żebyście państwo i ludzie w Polsce je poznali, i wiedzieli, że wszystko jest w porządku - powiedział kandydat na prezydenta. www.rmf.pl/fakty/index.html?id=86039 Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: Kurde, ni mom na kogo głosowoć, a Wy mocie? 15.09.05, 05:57 Tow. nadalu ! Jest takie staropolskie przyslowie: "Jak se poscielicie tak sie wyspicie" - macie tu kandydata: www.dziennik.com/www/photonews/0914-znak-big.jpg Acha, jeszcze jedno...pozdrowcie cala ekipe , prezia, mielera, i tego ciemnego za te ostanie lata zaslug w uformowaniu (very fat) budzetowej towarzyszki Diurskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
captain.america Zaglosuje na Kaczynskiego 15.09.05, 09:28 Jest on najbardziej proamerykanskim kandydatem i bedzie trzymal France i Niemcy za morde, zapewni tez ukatrupienie eurokonstytuty i byc moze budowe baz wojskowych USA w Polsce. Watpie zeby Tuskowi sie udalo podolac takim zadaniom, on jest zbyt przyjazny EUrokolchozowi. Odpowiedz Link Zgłoś
nadau No, jez już jakoś szanso... 15.09.05, 16:11 wiadomosci.onet.pl/1164367,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 Towarzyszu Nadau vel Nasrau 16.09.05, 02:38 glosujcie na waszego Leppera !! on wam zrobi Polszu mlekiem i i gorzalom plynaca !! Odpowiedz Link Zgłoś
jeet-yet przytulić nadaua, bo on przeżywa ciężkie chwile 01.02.06, 21:21 kaganowski napisał: > A pamietam jak cie widzialem, wiarusku, jak z tow. Cimoszewiczem "obalaliscie" > butelczyne Zubrowki... A teraz udajesz, ze go nie znasz? Nieladnie! Wziął wtedy kasę, miał przynieść ogórki kiszone, wyszedł i juź nie wrócił. No to się obraziłem. A ty nie dywaguj, tylko bierz wazelinę i leć przytulić nadaua, bo on przeżywa ciężkie chwile. Odpowiedz Link Zgłoś