Dodaj do ulubionych

BOZE co zrobiles z USA

IP: *.dialup.enter.net 19.09.02, 02:13
Po 11 wrzesnia czarne pluskwy zaczely wynosic sie z Nowego Jorku.W
Pensylwanii w stanie w ktorym oficjalnie jest K>>K>>K>> czarnuchy wala jak
na chaju Szok przezywaja miejscowi.
Ameryka dla imigrantow zaczyna sie konczyc tak jak skonczyly sie Niemcy.
Powiaty wykupuja ziemie zeby nie powstawaly nowe osiedla dla czarnych.
Boze opusciles Ameryke.
Precz z czarnymi karaluchami
Wstepuje do KKK

Ps. Czy w innych stanach USA jest rowniez inwazja czrnych???
Obserwuj wątek
    • canadian Re: BOZE co zrobiles z USA 19.09.02, 02:15
      Mysle, ze mialbys duzo do powiedzenia na watku Xurka o rasizmie...
    • Gość: XYZ Re: BOZE co zrobiles z USA IP: *.dialup.enter.net 19.09.02, 02:19
      Od siedmiu lat mieszkam w Pensylwanii 5 lat bylo super po Pansku jeden czarny
      z blondynka.Obecnie 30 % to czarnuchy.

W poniedzialek zwrocilem uwage takiej jednej ze zle chyba zaparkowala autko
      stanela w poprzek na parkingu dla kalek na trzech miejscach.W odpowiedzi
      uslyszalem szereg obelg i przeklenstw.Nie przewidziala szmata jednego ze
      bardzo glosno mowie Dostali tak po jajach ze sie tego nie spodziewali jedna z
      nich malo nie zemdlala.

Precz z czarnuchami!!!Tak mi sie wydaje Do gazu skurwysynow!!!Niech sie
      wykapia!!!
      • bulldog3 Re: BOZE co zrobiles z USA 19.09.02, 02:43
        Popieram !!!!!!! - zapisz sie do KKK ,nie czekaj dluzej i kup sobie lufe
        najlepiej Magnum45 ,z odleglosci 100m ten caliber powali nawet slonia a co
        dopiero jakiegos Kinta - Kunte z Nigerii !!
        • bulldog3 Re: BOZE co zrobiles z USA 19.09.02, 02:46
          Zapomnialem !!! gdzie konkretnie mieszkasz w Pensylwanii !!! w Filadephii
          czarnow ,wiecej jest niz w na Bronxie !1 w NYC !!!
          • Gość: XYZ Re: BOZE co zrobiles z USA IP: *.dialup.enter.net 19.09.02, 03:07
            Czesc mieszkam kolo Strodsburga pierwszy zjazd na 80 w Pensylwanii dlatego
            czarnuchy maja latwo trafic z Nowego Jorku zadnych zjazdow prosto prosciutko.
            Co za czarne gowno.Piec lat temu jak mi przyniesli deklaracje myslelem ze to
            jakis wielki zart z tym KKK Widzialem ich wszystkich u Jerrego w telewizji
            byly okrutne jaja Mysle iz w tym tygodniu bede ich szeregowym czlonkiem i
            pomyslec ze za pierwszym podejsciem moze bym byl ;duzym czlonkiem z innym
            miejscem zamieszkania;!!!

Podczas Olimpiady w Atlencie Pensylwania byla jednym stanem w ktorym czarnii
            nie niesli znicza I TAK TRZYMAC To jest szansa dla bialych z NYC
            • Gość: XYZ Re: BOZE co zrobiles z USA IP: *.dialup.enter.net 19.09.02, 03:10
              Dokladniej mieszkam na osiedlu 700 domkow 7 lat temu na te 700 rodzin byl
              jeden czarny z biala zona.
              Boze co zrobiles z Ameryka Nasza szansa to KKK
            • maly.ksiaze Re: BOZE co zrobiles z USA 19.09.02, 03:27
              Gość portalu: XYZ napisał(a):

> pomyslec ze za pierwszym podejsciem moze bym byl ;duzym
              czlonkiem z innym
              > miejscem zamieszkania;!!!
              Aaaa... Kompleks małego członka. To wszystko wyjaśnia.
              Ale współczesna medycyna nie takie problemy rozwiązuje!

Życzę sukcesów,

mk.
              • Gość: XYZ Re: BOZE co zrobiles z USA IP: *.dialup.enter.net 19.09.02, 03:55
                Pierdzielisz koles nie masz moze tych problemow a moze masz je na codzien i
                nie wiesz co to czarna plaga!!!
    • Gość: Xurek Re: BOZE co zrobiles z XYZ IP: *.freesurf.ch 19.09.02, 13:33
      Czesc XYZ

Every Nigger needs a Nigger.....

A jak by Ci to bylo za wysoko, to prosto: kazdy zyciowy nieudacznik szuka
      kogos, komu moglby dokopac, zeby sie na tym swoim dnie poczuc o pietro wyzej.
      Dokopac oczywiscie teoretycznie tudziez werbalnie, bo to zawsze bezpieczniej i
      latwiej.
      Nie przyszlo Ci nigdy do glowy, ze Ci co przed Toba mieszkali na tym osiedlu
      byc moze dlatego zrobili miejsce czarnuchom ze nie chcieli kolo “pijaka z
      Polski” mieszkac?

Zebys jeszcze jakies konkretne argumenty (oprocz zlego parkowania, od ktorego
      ja rowniez jestem mistrzem, chociaz calkiem biala z jasnymi wloskami), dlaczego
      i co konkretnie Ci w tych nowych przybyszach tudziez ich sposobie bycia
      przeszkadza, to mozna by podyskutowac, na tym poziomie mozna juz tylko albo jak
      w Stammkneipe bic brawo po setnym piwie albo spisac Cie na straty.

Z drugiej strony strasznie mi Cie zal. Biorac pod uwage, ze rasa kaukaska coraz
      leniwiej sie rozmnaza, wszystkie inne za to coraz szybciej, szansa na
      znalezienie przytulnego bialego katka staje sie z kazdym dniem coraz mniejsza.
      Nie wiem, ile masz lat i ile Ci jeszcze zostalo, jezeli jednak jestes jeszcze
      mlody, to proponuje terapie, bo jeszcze Cie kiedys, po tym jak sie
      wyprowadziles po raz setny a nastepnego dnia po Tobie do osiedla wprowadzil sie
      pierwszy czarnuch, krew zaleje albo dostaniesz zawalu serca.. Na to, ze Kux
      Klux Klan problemy Twoje rozwiaze za bardzo bym nie liczyla. Lata swej
      swietnosci maja juz za soba a nawet wtedy nie udalo im sie “plagi wytepic”.
      Nad aktywnym wstapieniem tez bym sie dobrze zastanowila, bo byc moze przylejesz
      kiedys jakiemus czarnuchowi w nieodpowiednim czasie i miejscu i dla dobra ogolo
      i unikniecia zamieszek na wieksza skale wsadza Cie za to do wiezienia, gdzie
      gwarancji na cele bez czarnucha nie ma zadnej. A wiezienie to nie internet –
      kontakt znacznie bogatszy w konsekwencje.

Jezeli nie masz nic przeciwko Eskimosom (rzadko widac kolor skory, bo 95% stale
      okryte), to proponuje tereny polarne – szansa na unikniecie kontaktu z
      czarnuchami ze wzgledu na warunki klimatyczne duza, domki pewnie nie za drogie
      no i calkiem bezpiecznie mozesz tam zalozyc KKK, stac sie jego szefem i pluc
      zolcia w internecie z bezpiecznej odleglosci.

Xurek, ktory tylko dlatego to pisze, ze nie jest rasista i nawet tym z konca
      alfabetu stara sie pomoc
      • Gość: XYZ Czasami pomysl IP: *.dialup.enter.net 19.09.02, 14:07
        Znam lepsze rozwiazanie Maine zadnego czarnego/ osobiscie to widzialem/ lub
        Polska jedyny czarnuch wyjechal za chlebem i zapewne nigdy nie wroci

Ps.Wiecej oglady ;laseczko;
        • pat3 do Xurek 19.09.02, 14:14
          ty jestes krotko na forum, wiec mozesz niewiedziec
          on powraca co jakis czas z tymi problemami
          ale wszyscy znajomkowie wiedza dlaczego:
          bo on sam jest CZARNY!
          • Gość: Xurek czarny XYZ IP: 194.230.237.* 19.09.02, 15:15
            Czest pat23,

jezeli masz racje, to wycofuje sie z dyskusji, bo za wysoga liga. Moge jeszcze
            zadzwonic do mamy (studiowala psychiatrie), moze cos poradzi, ale watpie, ze
            moze w tak ciezkim przypadku pomoc na odleglosc.
            Czarny, ktoremu sie cisnienie podnosi na widok czarnego w sasiedztwie. Matko
            Boska, toc to czysty czarny koszmar. Kazde lustro, kazda szyba wystawowa... na
            sama mysl leb mnie rozbolal. I na dodatek zadnych szans na wstapienie do KKK.
            Nie, ja sie wycofuje i zmieniam moje zdanie: XYZ, nie jedz na biegun tylko wal
            do psychiatry. Moze jeszcze nie jest za pozno. Jak nie masz kasy, to pomoge
            znalezc instytucje, co Ci to sfinansuje. Jakas Afroamerican Community napewno
            sie zlituje.

zaniepokojony Xurek
        • Gość: Xurek Ty tez IP: *.freesurf.ch 19.09.02, 15:05
          Czesc, XYZ

Poznaj moje dobre serce: zebys nie musial sie niepotrzebnie przeprowadzac:

Z internetu o Maine:

All about Maine, famous people from Maine
          Victoria Rowell (czarna, widac na zdjeciu)

(www.state.me.us/sos/kids/allabout/people/v_rowell.htm)

Prior to her role in Diagnosis Murder, Victoria Rowell was best known for her
          portrayal of Drucilla in the daytime drama The Young and the Restless, on CBS.
          A professional dancer since the age of 17, Victoria received scholarships to
          the School of American Ballet, the American Ballet Theatre, and the Dance
          Theatre of Harlem. She also danced with the American Ballet Theatre II.
          Bill Cosby discovered her while she was auditioning for The Cosby Show, and she
          landed a recurring role in the series. She was later cast by him in Leonard
          Part VI. Other television credits include guest appearances in the prime time/
          series The Fresh Prince of Bel-Air and Herman's Head, and the daytime dramas As
          the World Turns, on CBS, and One Life to Live. She also appeared with Eddie
          Murphy in the feature film The Distinguished Gentleman.
          Victoria, who was a foster child, founded the Rowell Foster Children's Fine
          Arts Scholarship Fund, which provides ballet classes for foster children.
          She was born in Portland, Maine. Her birth date is May 10.

I dalej:

www.apsanet.org/CENnet/thisconstitution/horton.cfm
          The question of black citizenship was further complicated by the fact that
          although many states obviously precluded it, others did not. Before 1820, free
          black men in Massachusetts, New Jersey, Pennsylvania, New York, Maine, Vermont,
          Connecticut, Rhode Island, and New Hampshire voted on an equal basis with white
          men.

Podsumowujac: co najminej jedna czarna mieszka(la?) w Maine a biorac pod uwage
          jak dobrze byli tam od dawna traktowani, watpie szczerze, ze sie wszyscy
          wyprowadzili.

Polska:

Nie musze szukac w internecie, bo osobiscie znam trzech, ktorzy tam na stale
          mieszakja.

XYZ, ja Ci naprawde dobrze zycze, radzac przeprowadzke na jakis biegun. Gdzie
          indziej jest zle a bedzie jeszcze gorzej. Wierz mi, dla Ciebie naprawde
          najlepsze bedzie “biale do bialego”, czyli marsz do wiecznych sniegow.

Xurek, ktory mysli za Ciebie
          • pat3 Re: Ty tez 19.09.02, 15:15
            Gość portalu: Xurek napisał(a):

> Czesc, XYZ
            >
            > Poznaj moje dobre serce: zebys nie musial sie niepotrzebnie przeprowadzac:
            > ...............

> XYZ, ja Ci naprawde dobrze zycze, radzac przeprowadzke na jakis biegun. Gdzie
            > indziej jest zle a bedzie jeszcze gorzej. Wierz mi, dla Ciebie naprawde
            > najlepsze bedzie “biale do bialego”, czyli marsz do wiecznych snieg
            > ow.
            >
            > Xurek, ktory mysli za Ciebie

niech wezmie jeszcze buraka
            beda mieli bialo-czerwony akcent wink
      • Gość: burak Re: BOZE co zrobiles z XYZ IP: *.proxy.aol.com 19.09.02, 14:17
        Xurek kochajacy inne rasy
        wal do niu jorka
        bo wydaje mi sie ze z twoja elokwencja
        to na murzynowie nie mieszkasz.Co do czarnych to rozpieprza kazde sasiedztwo.
        A nawet wyksztalceni i porzadni czarni boja sie mieszkac na murzynowie.
        Uwierz mi to powiedzial mi moj przyjaciel z Nigerii,a on wiedzial co mowi
        bo wiele get zaliczyl.
        • pat3 Re: BOZE co zrobiles z XYZ 19.09.02, 14:25
          Gość portalu: burak napisał(a):

> Xurek kochajacy inne rasy
          > wal do niu jorka
          > bo wydaje mi sie ze z twoja elokwencja
          > to na murzynowie nie mieszkasz.Co do czarnych to rozpieprza kazde sasiedztwo.
          > A nawet wyksztalceni i porzadni czarni boja sie mieszkac na murzynowie.
          > Uwierz mi to powiedzial mi moj przyjaciel z Nigerii,a on wiedzial co mowi
          > bo wiele get zaliczyl.

no to macie przejebane i czesc
          nic tylko XYZem lezec
          (co za prostactwo)
        • Gość: Xurek wszystkie rasy IP: *.freesurf.ch 19.09.02, 15:19
          Czesc Burak,

prostuje: nie inne rasy, tylko wszystkie rasy kocham. Moja tez.

W murzynowie nie mieszkam, bo u nas murzynowa nie ma. Wszyscy mieszkamy razem i
          nikogo to nie wzrusza. Hmmm, moze wszyscy tu jestesmy elokwentni....
          Do NY chiwilowo nie pojade, bo za blisko XYZ, jeszcze by mnie poznal i
          przwalil... A ja jestem taka mala i bezbronna i na ochrone jeszcze mnie nie
          stac.

pozdrawiajacy z bezpiecznej odleglosci Xurek
          • Gość: XYZ Do wielbicieli CZARNYCH IP: *.dialup.enter.net 19.09.02, 15:42
            5 lat sielanki i co nastapilo,w wakacje czarna stonka odwiedza czarne
            smedolstwo zostawiajac Swoje bekarty na wakacje,i co sie dzieje np.

1 Sraja do basenow po wykapaniu sie, zazwyczaj w niedziele przed odjazdem
            basen nieczynny 5 dni/odkarzanie/

2.Sprzedaja narkotyki/z kolega dopadlismy takiego jednego skurwysyn tak
            skamlal ze nie zawiadomilismy policji!!!

3.Zapierdalaja z pretkoscia swiatla po osiedlu ograniczenie do 20 mil

4 puszczaja zajebiscie glosno swoje radyjka /pelen relax/

5.Oczywiscie po konsumcji wszystkie opakowania ida pod siebie-piekny
            widok/wczoraj zrobilem wielka awanture dlaczego ten smietnik jeszcze nie jest
            posprzatany!!!/

Znajomych corke obrzucali kamieniami wakacyjne bekarty,mieli szczescie nie
            dopadlismy ich tak im sie palily nozki w biegu

wiecej przykladow nie bede opisywal moze jeden Skurwysynskie firmy budujace
            domy przywoza taka bade z Nowego Jorku autobusem wywalaja ich na basen na caly
            dzien PIEKNY WIDOK ;Papuasi to przyjazdny narod w porownaniu z nimi;

Pozdrawiam i Zycze w niedalekiej przyszlosci samych czarnych sasiadow dla ich
            wielbicieli!!!

Ps.Mniej sympatycznie do tych bardziej dziwnych ,finansowo moge kupic Wasza
            cala wies z Pegeerem!!! tak dla wyjasnienia
            • Gość: XYZ Re: Do wielbicieli CZARNYCH-Xurek IP: *.dialup.enter.net 19.09.02, 15:51
              OOOOOOOOOOOOOO dopiero teraz zobaczylem z jakiego to Panstwa kolezanka pisze.
              To moze z Zycia wziete Mialem okazje mieszkac w Szwajcarii 10 lat temu
              dokladniej w Lucernie.Kolo Lucerny przykra Szwajcarka zakochala sie w
              czarnym/ponoc/wies wywiozla ja na taczce z gnojem.Slad po niej zaginal.

Teraz rozumie Twoja agresje Galery Imigracyjne w Szwajcarii bez mozliwosci
              dostania pobytu emerytury,takie po prostu jestesmy male NIC w Tym PRZEPIEKNYM
              KRAJU

Niebawem przyjdzie czas wyjazdu i chyba bedzie to miejsce WSROD CZARNYCH tego
              Ci Zycze Wielbicielko wszystkich ras.

Tak mozna pieprzyc jak sie z nimi nie ma do czynienia na codzien i na koniec
              jak nie jestes w temacie to moze lepiej wykozystaj ten czas na zakupy w
              Niemczech jezeli oczywiscie statut pozwala na podroze
              • Gość: Xurek XYZ, zmien hobby, IP: *.freesurf.ch 19.09.02, 16:26
                bo marny z Ciebie psycholog.

Gdzie konkretnie lezy owa wies i w ktorym roku panskim to sie stalo (pytam, bo
                chetnie zajme sie ta biedna Szwajcarka, moze przyjanmniej jej moge pomoc).
                Zakupy w Niemczech przestaly sie po wprowadzeniu Euro tak bardzo oplacac, wiec
                jezdzimy coraz rzadziej. O moja rente, ubezbieczenia socjalne i status w
                swiecie sie nie martw, dam sobie rade i nie umre z glodu. Wyjezdzac nie musze,
                a jezeli juz to w najgorszym przypadku tam, skad przyjechalam, czyli do
                Niemiec. A tam Sozial i zaplacone mieszkanko, wiec naprawde nie musisz sie
                przejmowac. Ale dziekuje za troske.
                Jezeli chodzi o temat czarnych i "zycia na codzien", to zapewniam Cie, ze
                zacznie jepiel, badz tez doglebniej wiem o czym mowie, niz Ty.
                Jeszcze raz powtarzam, ze uwielbiam WSZYSTKIE rasy, ale nie wszystkich ich
                przedstawicieli. Jedyne, co sie w Twoim poscie zgadza to to, ze Szwajcaria jest
                naprawde bardzo piekna.

wzruszony Twoja troska Xurek
            • Gość: Xurek PGR IP: *.freesurf.ch 19.09.02, 16:12
              Sczynscboze XYZ,

jak zech to tera przecytala to mi sie zaroz przipomnialo, jak mi oma przi
              zeleznioku godala o hadziajach, co na Zimrozowe przyciongli jak Zimroza
              wysiedlyli. Tam nie bolo basynu, ale w ustympie kartofle myli, kokotki
              polodkrycali, bo mysleli ze ze zlota i calo Zimorzowo roboa przepiepsyli.
              Lobora sie walola, chlyw smierdziol, swinie chude a stonki niy pozbiyrali i sie
              kartofle zmarnuwaly. Nic niy robiyli ino piyli. Niy byli corni, ale hadziaje.
              Niy wiym, cy to gozij niz corni, ale jesce gozij niz gorole.

XYZ, kup ty sie tyn PGR a najepi calo wies, bo jak bydzies na swojym, to se pot
              postawis, pod prond podloncych i zodyn corny ani hadziaj ani inkszy antykryst
              ci tam niy wlezie. A jak by wloz to sztachytom w leb i koniec godki. Co sie
              bydzies po nic nerwuwol - PGR sie kup, ordnung czimej i sie zodny corny
              gadzinie rozplynic niy dej.

czimej sie, Xurek
              • Gość: XYZ Xurek IP: *.dialup.enter.net 19.09.02, 16:22
                No i jak w tej ;DEMOKRATYCZNEJ;ha ha Szwajcarii

Jedynii znajomi to komputer???
                • Gość: Xurek Re: Xurek IP: *.freesurf.ch 19.09.02, 16:34
                  cos Ty, XYZ, nie tylko komputer, ale jeszcze paru czarnych, zoltych i w
                  turbanach. Tyle tylko, ze tak wczesnie to jeszcze spia, logo. Ja tu trzymam
                  posterunek, bo ktos na nich pracowac musi, ale jak widzisz tez sie nie
                  przemeczam. Sczweiz eben.

Naprawde nie musisz sie o mine martwic. Wszystko jest O.K. pobyt zaklepany,
                  sozial pewny, kumple sa, baseny czyste, ani demokracja ani czarni ani bliali mi
                  nie przeszkadzaja, nic nie spedza mi snu z powiek ani nie podnosi poziomu
                  adrenaliny. Pelne odprezenie i sielanka.

A jak u Ciebie? KKK Cie wylal z szergow czy co, ze tak piszesz i piszesz?

zaciekawiony Xurek

• canadian Re: PGR 19.09.02, 17:34
                Daobre a nawet wysmienite!
      • Gość: aniutek Re: BOZE co zrobiles z XYZ IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 25.09.02, 05:00
        no wlasnie......
        myslec mozna roznie kwadratowo i podluznie ale nie w kategoriach czarny zly, bialy dobry
        bo to jest po prostu glupie i male.
        wybacz i popatrz na to troche inaczej, pojedz na Grenpoint porownaj, pogadaj z ludzmi,
        poczytaj i na boga /!!!!!!/ nie generalizuj.
    • Gość: ipfreely Re: w obronie xyz - do xurek IP: *.peaknet.net 19.09.02, 17:04
      xyz moze troche przesadza (dla ciebie). Odleglosc ma znaczenie. Czarny
      mieszkajacy w europie to nie ten sam CZARNY z ktorym XYZ i ja mam do czynienia.
      Posluchaj kiedys czarnych z Wielkiej Brytanii (w Londynie jakis czas spedzilam)
      i CZARNYCH z USA (gdzie mieszkam ponad 20 lat) bez benefitu wizji. Wieeelka
      roznica!!!!! Czarnego z Wielkiej Brytanii zrozumiesz, belkotu tutejszego
      czarnego motlochu za Boga nie zrozumiesz.
      Ale to nie tylko o mowe chodzi.
      Czarni - mowie o czrnym motlochu a nie czrnych normalnych obywatelach,
      niszcza, ruinuja wszystko wokol siebie i tylko wyciagaja rece po wiecej
      $$$$$$.
      Jest taki dowcip, ktory w jakims stopni odzwierciedla stosunek czarnych do
      pracy...
      "Do you know how to starve a nigger?
      Hide his food-stamps under his work boots!"

Ja pracuje w duzym szpitalu i mam do czynienia z bardzo wieloma rasami - taki
      melting pot. Szlak mnie i innych zaczyna trafiac jak 19 letnia czarna dupa
      przychodzi w bolach porodowych i nie wie, ze urodzi za chwile 4 bekarta.
      19 lat - czwarty bekart! Trojka innych opiekuje sie panstwo za moje i xyz
      pieniadze. Ktos musi za to placic. Cala czworka z innych tatusiow - jesli tak
      mozna nazwac tych 'sperm donors'. Nie, ta dupa nie skonczyla szkoly sredniej
      bo po co? Panstwo i tak da jej jakies tam marne grosze bo ona jest czarna i
      jej sie nalezy.
      • canadian Re: w obronie xyz - do xurek 19.09.02, 17:37
        No prosze! Kupila sobie Merca, wziela pod siedzenie swoj Magnum i juz kaptura
        sie zachciewa.
        Nie zapomnij wyciac otworow na oczy bo zacznie pisac takie glupoty i Twoj
        kolega kapturzasty.
        • Gość: ipfreely Re: w obronie xyz - do canadian IP: *.peaknet.net 19.09.02, 19:26
          canadian napisał:

> No prosze! Kupila sobie Merca, wziela pod siedzenie swoj Magnum i juz
          kaptura
          > sie zachciewa.
          > Nie zapomnij wyciac otworow na oczy bo zacznie pisac takie glupoty i Twoj
          > kolega kapturzasty.
          ******************************************************************************
          Kaptur mi sie nie marzy. Glupio by bylo bo moj sasiad jest czarny?!!
          (kardiolog) no i jest jeszcze paru innych - prawnik, bond trader, car dealer...
          Biali, czarni, zolci - wszyscy zyjemy w zgodzie w tej 'gated community'.
          Tylko jak naprawic to zlo po drugiej stronie sciany.
          Z czarnymi nie mam problemu - ludzie jak inni.
          Czarny motloch - z tymi wiekszosc ma klopot.

Poczytaj www.belleville.com/mld/belleville/4103678.htm
          Jeszcze jeden czarny 'pillar of society'.
          • baloo1 Re: w obronie xyz - do canadian 19.09.02, 23:20
            freely, motloch ma wiele kolorow.
            co dobekartow, to moja lepsza polowa lezala na porodowce w warszawie obok 24-
            latki, ktora wlasnie trzecie dzeicko rodzila z zamiarem oddania do Domu
            Dziecka. Biala to byla dziewuszka o szczerym blekitnym spojrzeniu.
            Ten dowcip z poprzedniego postu swiadczy raczej o opinii, jaka ciesza sie
            murzyni. Ja nie twierdze, ze to wszystko pracusie, ale skoro sama masz
            znajomych kardiologa, prawnika, itd ... sama sobie dopowiedz. Bardzo mi za to
            ten dowcip przypomina inny , ktory tutaj opowiadaja o Portugalczykach. nie
            przytocze, bo tez kiepski. Akurat Portugalczycy zapierniczaja tu po
            kilkanascie godzin dziennie 7 dni na 7, wiec moj stosunek do dowcipow ludowych
            jako srodka poznawczego jest lekko sceptyczny. A ze nie sa w/w Portugalczycy
            sodalicja marianska i ze nie moge sobie pogadac o literaturze z sasiadem-
            operatorem koparki spod Lizbony ? Bywa. Z kolegami Szwajcarami tez nie bardzo
            moge, mimo iz oni wyksztalceni i porzadni bardzo.
      • baloo1 Re: w obronie xyz - do xurek 19.09.02, 17:50
        Krew mroza te opisy z USA. I wyslalbym cos od razu w ramach bratniej pomocy,
        jakas gratis partie bialych kapturow na przylad) gdyby nie to, ze tutaj (w
        Szwajcu) podobne wyczyny sa udzialem calkiem bielutkiej lub tylko lekko
        przyciemnionej mlodziezy z calego swiata. i tutejsza wcale nie jest lepsza,
        jesli rodzice za mlodu nie zadbali.
        Kiedys tak pisano o Wlochach (w latach '60 zastrzegano jeszcze w ogloszeniach
        nieruchomosciowych, ze oferty Wlochow nie beda przyjmowane). Potem i do dzis :
        Tamilowie, Turcy, Portugalczycy, Jugoslowienia, Albanczycy, itd, itp, czyli
        ludzie zewszad, gdzie jest tak kiepsko , zetrzeba zmykac. Za kilka lat, jak
        zaczna wpuszczac z polski, tak bedzie sie mowilo o Polakach. Moge przytoczyc
        kilka smakowitych morskich opowiesci o promach do Szwecji (te znam z
        autopsji), tudziez mamine opowiesci o warszawskich osiedlach z lat '60-tych,
        swiezo zasiedlonych przez nowych "warszawiakow" (gwoli jasnosci - moi rodzice
        sami byli "nowi"). Teraz wystraczy sie przejechac po kilku miejscach w Polsce,
        zeby zobaczyc, ze doskonale radziomy sobie wrobieniu bydla i zadnej
        murzynskiej konkurencji nam nie trzeba. A "polish jokes" czy inne "witze" skad
        sie wziely ? tak tylko sie pytam, niewinnie calkiem...

Bedzie dosc. Musze leciec. Pa.
        • Gość: sympatico Re: w obronie xyz - do xurek IP: *.sympatico.ca 19.09.02, 19:52
          baloo1 napisał:

A "polish jokes" czy inne "witze" skad
          >
          > sie wziely ? tak tylko sie pytam, niewinnie calkiem...
          >
          > Bedzie dosc. Musze leciec. Pa.

Oczywiscie masoni i ci drudzy, no...
          Acha, jeszcze cyklisci maczali w tym palce.
      • Gość: Xurek co ma kolor skory do poziomu kultury? IP: *.freesurf.ch 19.09.02, 18:00
        Czesc Ipfreely

„Czarny mieszkajacy w europie to nie ten sam CZARNY z ktorym XYZ i ja mam do
        czynienia.
        Czarni - mowie o czrnym motlochu a nie czrnych normalnych obywatelach,“

I tu lezy caly pies porzebany. ZADEN „czarny“ nie jest taki, jak inny czarny i
        skoro sa wsrod nich „normalni obwatele i motloch“ (jak zreszta w kazdej innej
        rasie i nacji) to po co ciagle dodawac to „czarni“ albo jak XYZ od tego
        zaczynac i na tym konczyc?

Mieszkalam we Francji i ich „czarny motloch“ w opowiesciach ludowych pochodzil
        z Algierii. Mieszkalam w Niemczech, ich „czarny motloch“ jest z Turcji.
        Mieszkam w Szwajcarii i tutaj ludowy „czarny motloch“ pochodzi z terenow bylej
        Jugoslawii, zastepujac powoli „czarny motloch“ ze Sri Lanki, ktory dzieki temu
        przestal jako calosc byc motlochem.

Zaden kraj nie jest w stanie zintegrowac duzej naplywowej mniejszosci, ktora
        pochodzi z jednego kraju i mniejszosc ta zawsze bedzie stwarzala najwieksze
        problemy. W USA sytuacja jest o tyle inna, ze historia tam meiszkajacych
        murzynow jest zupelnie inna, tym niemniej koledzy XYZ i poludniowych stanow
        podobne opinie wyglaszaja o Meksykanczykach.

Przyklejanie etykietki „motloch“ do koloru skory badz konkretnej narodowosci do
        niczego dobrego po obu stronach nie prowadzi. Mnie do dzisiaj krew zalewa, jak
        mi czasem niemieccy partnerzy opowiadaja o strasznych Polakach podkreslajac, ze
        ja oczywiscie do nich nie naleze.
        Moje poczatki w Niemczech skonfrontowaly mnie z takim „polskim motlochem“, ze
        sie miesiacami zastanawialam, z jakich dziur w Polsce oni wylezli, bo w kraju
        ich nie widzialam. Mimo wszystko nie byl i nie jest to zaden obiektywny obraz
        Polski ani polskiego spoleczenstwa, chociaz Ci ludzie istnieja i sa tak jak ja
        i Ty Polakami.

Slamsy i motloch sa pod kazda szerokoscia geograficzna takie same, chamstwo nie
        ma ani koloru skory ani narodowosci. Wiec jezeli chcemy mowic o motlochu, to
        mowmy o nim a nie o „czarnuchach“.

Za kazdym razem, jak takie badziewia czytam, przypominam sobie jak mnie nieraz
        jako „Polake“ traktowano, wyobrazam sobie ten bol cztery razy wiekszy i proboje
        cos w tym zmienic, nawet jezeli jest to walka z wiatrakami. Czasy te leza w
        odleglej przeszlosci i tak latwo byloby je zapomniec, ale ja nie chce zapomniec
        i stac sie kims na ksztalt XYZ. Tacy jak on istnieja tez „po drugiej stronie“ i
        wnerwiaja mnie tak samo, chociaz sa czarni.

Xurek Don Kichot

• Gość: ipfreely Re: co ma kolor skory do poziomu kultury? IP: *.peaknet.net 19.09.02, 21:39
          ano cos ma. Bo widzisz 'czarnuch' - to jest pewien styl bycia, zachowania
          (jak sie odnosimy do innych, sposob ubioru) itd.
          Jest to rowniez styl zycia - brak szacunku dla otoczenia, chec posiadania tego
          co mam ja ale bez wkladu pracy.

Motloch innych kolorow i narodowsci ma swoje niuanse. Wez te bandy
          Portorykanczykow w NYC, czy Kubanczykow i Haitanczykow na Flrydzie. To nie to
          samo co 'czarnuch' z Filadelfii czy St.Louis. Zupelne inne style bycia i zycia.
          • jajecznica1 Re: co ma kolor skory do poziomu kultury? 20.09.02, 02:09
            oczywiscie ze powyzej piszacy ma zupelna racje !! zeby cos wiedziec o
            kolorowych w USA trzeba tu mieszkac i na wlasnej skorze doswiadczyc wyprawy
            do Harlemu czy na Bronx ,wtedy nie jeden madrala otworzyl by oczy z
            przerazenia na widok tych dzielnic i ludzi w niej mieszkajacych i nic wiecej
            by nie gadal o rasizmie ,powiem tylko ze Warszawa w 1945 w dniu wyzwolenia
            wygladala tylko troche gorzej !! Takich dzielnic w USA jest pelno w kazdym
            State ,niestety !!!
            • marcyciota Re: co ma kolor skory do poziomu kultury? 20.09.02, 02:58
              aaa, niewiele. Tylko jakies pare tysiecy lat rozwoju cywilizacji. Tzn. jak moi
              przodkowie lali sie z rzymskimi legionistani, klujac ich pikami debowymi
              (zaostrzonymi calkiem niezle) albo kopali pod nimi dolki zyby sie rydwan
              wykopyrtnal, to nasi czarni bracia w Afryce byli pozywieniem dla bogatszych
              krewych.

PS Leb Wyjelam z bialego kaptura ale tylko na chwile. Podobaja mi sie tez
              afrykanskie zdobycze techniki i budownictwa. Wspanialy dorobek kultury. aaaa,
              bajki afrykanskie...

• Gość: XYZ odcienie czernii IP: *.dialup.enter.net 20.09.02, 04:53
                Jest jeszcze jedna odmiana czernii czern z Jamajki.Dobre maniery i wiara we
                wlasna inteligencje.
                Cos na wzor dobrobytu w rosyjskich kolchozach
    • Gość: Kapral. Re: BOZE co zrobiles z USA IP: 5.2.1R* / 144.138.143.* 22.09.02, 13:16
      Nie jedna polka chcialaby mieszkac miedzy czarnymi ,wiekszosc o tym marzy !!
      • wujcio_drapiezzznick Re: Kapral 22.09.02, 13:34
        a jakze!!!

o niczym baby nie marza tylko zeby ogladac i dosiadac te czarne grube faje
        sluchac tego slangu. yeeeppp i cos w tym stylu

kultura afroamerykanska jest taka fascynyjaca, a najbardziej te ich paly, grube
        i dlugie
        • Gość: k Re: Kapral IP: 5.2.1R* / *.prem.tmns.net.au 23.09.02, 11:41
          W warszawie niedawno widzialem jak gonily za czarnym!!
    • pajacyk2 Re: BOZE co zrobiles z USA 23.09.02, 18:23
      no i masz XYZ moje poparcie i blogoslawienstwo w tym sporze. (aczkolwiek ja
      tylko pospiesznie przelecialem ten watek).
      Przeciez nikt szanowni adersarzowie nie mowi ze murzyny jako rasa jest gorsza,
      maja dluzszom kosc ogonowa czy cus w ten desen (copyright J-23). Tu jest
      kwestia gett murzynskich.
      W Polsce odpowiednikiem byliby blockersi. czy ktos chcialby mieszkac (niestety
      w Polsce wielu musi) w ich towarzystwie, wiedzac, ze za chwile dostanie w
      pierdol, okradna go albo zgwalca mu corke? Pytam sie w imieniu Charles'a
      Bronsona?
      Masloska rzadzi i tyle!
      A kto nie wierzy niech poszuka na forum kultura watek o Maslowskiej, tam jest
      link do artykulu o blockersach, wsrod ktorych ona sie wychowala.
    • Gość: ECLIPSE Re: BOZE co zrobiles z USA IP: *.dial.eclipse.net 23.09.02, 23:50
      tak chuju w innych stanach jest inwazja takich palantow jak ty
      wez sie pierdolnij w leb.
      a kto ciebie potrzebuje w kkk ,ty jestes nastepny na ich liscie kakrociu z
      polski
      boze czemu taka cholota tutaj przjezdza????nie dawac wiz pojebancom
      • Gość: XYZ Re: BOZE co zrobiles z USA IP: *.dialup.enter.net 24.09.02, 14:12
        Gość portalu: ECLIPSE napisał(a):

> tak chuju w innych stanach jest inwazja takich palantow jak ty
        > wez sie pierdolnij w leb.
        > a kto ciebie potrzebuje w kkk ,ty jestes nastepny na ich liscie kakrociu z
        > polski
        > boze czemu taka cholota tutaj przjezdza????nie dawac wiz pojebancom

Kazdemu IDIOCIE mozna sie wypowiedziec w temacie takiemu jak ty rowniez
        • Gość: Xurek Re: BOZE co zrobiles z USA IP: *.freesurf.ch 24.09.02, 15:02
          Czesc XYZ

> Kazdemu IDIOCIE mozna sie wypowiedziec w temacie takiemu jak ty rowniez

Znow Ci pomoge: wersje moim zdaniem poprawne brzmialyby nasepujaco:

Kazdemu idiodcie WOLNO sie wyowiedziec NA TEMAT, takiemu jak ty rowniez
          albo
          KAZDY IDIOTA MOZE sie wypowiedziec NA TEMAT, TAKI jak ty rowniez

Ale, XYZ, don't worry, na prowadzenie PGRu, jezeli Twoj wlasny, starczy, do KKK
          egzaminow jezykowych chyba tez nie ma.

Xurek dobroczynca
          • es77 wcinam sie 24.09.02, 15:21

> Czesc XYZ
            >
            > > Kazdemu IDIOCIE mozna sie wypowiedziec w temacie takiemu jak ty rowniez
            >
            > Znow Ci pomoge: wersje moim zdaniem poprawne brzmialyby nasepujaco:
            >
            > Kazdemu idiodcie WOLNO sie wyowiedziec NA TEMAT, takiemu jak ty rowniez
            > albo
            > KAZDY IDIOTA MOZE sie wypowiedziec NA TEMAT, TAKI jak ty rowniez
            >
            > Ale, XYZ, don't worry, na prowadzenie PGRu, jezeli Twoj wlasny, starczy, do
            KKK
            >
            > egzaminow jezykowych chyba tez nie ma.
            >
            > Xurek dobroczynca

czesc Xurek

najlepiej byloby jednak:
            Kazdy moze wypowiedziec sie NA TEMAT, nawet taki idiota jak Ty

???wink
            p.s.
            KRZYZ tak zawsze, jak sie zdenerwuje
            • Gość: Xurek podejscie psychologiczne IP: *.freesurf.ch 24.09.02, 15:58
              Czesc es77,

Twoje zdanie jest oczywiscie najpiekniejsze i najpoprawniejsze. Ja staralam sie
              pomoc nie dolujac XYZta, czyli zmienic mu w tym jego zdaniu tak malo jak tylko
              sie da.
              Kiedys wyczytalam w takim forum o wychowaniu dzieci, ze nie mowi sie "wszystko
              zle, matole", tylko "bardzo ladnie dziecinko, aaalee...."

Xurek psycholog
              • es77 Re: podejscie psychologiczne 24.09.02, 16:04

> Czesc es77,
                >
                > Twoje zdanie jest oczywiscie najpiekniejsze i najpoprawniejsze. Ja staralam
                sie
                >
                > pomoc nie dolujac XYZta, czyli zmienic mu w tym jego zdaniu tak malo jak
                tylko
                > sie da.
                > Kiedys wyczytalam w takim forum o wychowaniu dzieci, ze nie mowi
                sie "wszystko
                > zle, matole", tylko "bardzo ladnie dziecinko, aaalee...."
                >
                > Xurek psycholog

to wsrod ludzi, a w domu kopa w jaja

*pomieszany i poplatany* es
                p.s.
                codzien odkrywam co rusz Twoje nowe Talenta!
                • Gość: Xurek komu? IP: *.freesurf.ch 24.09.02, 16:09
                  Czesc es77,

> to wsrod ludzi, a w domu kopa w jaja

Rozumiem ze to Towje psychologiczne podsumowanie mojej osoby. Ale jak myslisz,
                  komu ja tego kopa? Sobie, dziecku, mezowi, podwladnym w pracy czy tak ogolnie
                  kazdemu w realnym zyciu? Abstrahujac od pytania, tak naprawde to sie mylisz.

> codzien odkrywam co rusz Twoje nowe Talenta!

prosze napisz jakie juz odkryles!

Xurek pacyfista lasy na pochwaly
                  • es77 pragne pochwalic 24.09.02, 16:37

> Xurek pacyfista lasy na pochwaly

dobry Xurek, dobry,a jaki ladny , inteligentny (h)
                    • Gość: Xurek hm..... IP: 194.230.192.* 24.09.02, 16:42
                      zakrawa na ironie, ale co tam. Pochwala jest pochwala, mozna wydrukowac, (h)
                      zmazac i do teczki pochwal wkleic.

Dziekuje, Xurek
                      • es77 Re: hm..... 24.09.02, 16:46
                        rog sie otworzyl, ale...
                        kazda rzecz ma swoj czas

p.s.
                        lubisz glaskanie?
                        • Gość: Xurek Re: hm..... IP: *.freesurf.ch 24.09.02, 16:52
                          Czesc es77,

> rog sie otworzyl, ale...
                          nie rozumiem, mozesz wyjasnic blizej?

> kazda rzecz ma swoj czas
                          zgadzam sie.

> lubisz glaskanie?
                          zalezy czego. Lubie glaskac koty, psow nie, bo szorstkie i smierdza. Lubie
                          glaskac chlodny marmur w lecie i filizanke cieplej herbaty w zimie. Nigdy nie
                          lubie glaskac papieru sciernego. Zawsze lubie glaskac glowke mojego synka. A Ty?

po prostu Xurek

• es77 Re: hm..... 24.09.02, 17:05
                            a ja...
                            to z filizanka pieknie powiedziane (tu rog znowu sie otworzyl)
                            ja glaszcze mojego psa, bo nie szorstki,
                            a smierdzial-coz za okropne slowo-tylko, jak go z azylu zabieralem

• Gość: XYZ Re: Xurek IP: *.dialup.enter.net 25.09.02, 00:28
                              Wedlug opinii mojej skromnej osoby , wypowiadanie sie w temacie ludzi o
                              ciemnym kolorze skory w USA mozna porownac do zakazu homo ksiezy usuwania
                              ciazy, przez kobitki a dokladniej do dysponowania wlasnym cialem.

Dzieci i owszem gdyz je masz ale w tematach ktore nie jestes w stanie
                              zrozumiec!!!

Inteligencja nie objawia sie w zabieraniu zdania we wszystkich tematach i
                              szczekania dookola ale to zaleta-wada??? polskich kobitek niestety od poczecia
                              do dnia ostatniego,oczka sie zamkna a duska bedzie klekotala dalej.

Pozdrawiam Imigracyjnego galernika w Szwajcarii
                              • Gość: XYZ Re:lizaczek e77 IP: *.dialup.enter.net 25.09.02, 00:32

> Wedlug opinii mojej skromnej osoby , wypowiadanie sie w temacie ludzi o
                                > ciemnym kolorze skory w USA mozna porownac do zakazu homo ksiezy usuwania
                                > ciazy, przez kobitki a dokladniej do dysponowania wlasnym cialem.
                                >
                                > Dzieci i owszem gdyz je masz ale w tematach ktore nie jestes w stanie
                                > zrozumiec!!!
                                >
                                > Inteligencja nie objawia sie w zabieraniu zdania we wszystkich tematach i
                                > szczekania dookola ale to zaleta-wada??? polskich kobitek niestety od
                                poczecia
                                > do dnia ostatniego,oczka sie zamkna a duska bedzie klekotala dalej.
                                >
                                > Pozdrawiam Imigracyjnego galernika w Szwajcarii

Ps.Lizaczku bo ci jezyczek zdretwieje
                                • Gość: XYZ Re:lizaczek e77 IP: *.dialup.enter.net 25.09.02, 00:37

> Gość portalu: XYZ napisał(a):
                                  >
                                  > > Wedlug opinii mojej skromnej osoby , wypowiadanie sie w temacie ludzi o
                                  > > ciemnym kolorze skory w USA mozna porownac do zakazu homo ksiezy usuwania
                                  >
                                  > > ciazy, przez kobitki a dokladniej do dysponowania wlasnym cialem.
                                  > >
                                  > > Dzieci i owszem gdyz je masz ale w tematach ktore nie jestes w stanie
                                  > > zrozumiec!!!
                                  > >
                                  > > Inteligencja nie objawia sie w zabieraniu zdania we wszystkich tematach i
                                  > > szczekania dookola ale to zaleta-wada??? polskich kobitek niestety od
                                  > poczecia
                                  > > do dnia ostatniego,oczka sie zamkna a duska bedzie klekotala dalej.
                                  > >
                                  > > Pozdrawiam Imigracyjnego galernika w Szwajcarii
                                  >
                                  >
                                  >
                                  >
                                  >
                                  >
                                  >
                                  > Ps.Lizaczku bo ci jezyczek zdretwieje

Lizaczki imigracyjne Nowe oblicze co niektorych niby ;polonusow;
                                  niby biali a czarni bez praw ale.......... naj naj we wszystkim kwiat czarnej
                                  imigracji
    • chamek Re: BOZE co zrobiles z USA 25.09.02, 00:33
      a gdzie opis cipy XYZ?
      • Gość: XYZ Re: BOZE co zrobiles z USA IP: *.dialup.enter.net 25.09.02, 00:46
        chamek napisał(a):

> a gdzie opis cipy XYZ?

Jezeli wydaje Ci sie, ze jestes dowcipny, to sie lekko mylisz jak zwykle
        zreszta!!!
        • chamek Re: BOZE co zrobiles z USA 25.09.02, 00:48
          nie gadaj tyle tylko opisuj cipe dla Marcee kaptur
        • Gość: XYZ Re: BOZE co zrobiles z USA IP: *.dialup.enter.net 25.09.02, 00:52
          Zycze Wam samych czarnych sasiadow w Waszym malym i tak czarnym Swiatku
          imigracyjnym Uwazam temat za zakonczony. Zegnam co niektorych oziemble a co
          niektorych ze wspolczuciem.Mama Zycze wiecej spedzania czasu w kuchni i przy
          dzieciach co zapewne wplynie dodatnio na polska mowe ich pociech i zadowolenie
          kulinarne ich drugiej tej lepszej polowy!!!
          Z Powazaniem dla Wszystkich XYZ
    • Gość: inoono Re: BOZE co zrobiles z USA IP: *.proxy.aol.com 25.09.02, 04:51
      Nie ma inwazji czarnych, jest natomiast inwazja bialych idiotow z Europy
      Wschodniej w ogolnosci a z Polski w szczegolnosci.inoono.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka