dundee_girl 20.09.02, 00:52 Nie widac jej na Forum od jakiegos czasu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: izabelski Re: Gdzie sie podziala Emigrantka? IP: 5.1R2D* / *.webport.bt.net 20.09.02, 00:59 Dam jej znac, ze sie o nia pytalas izabelski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: Gdzie sie podziala Emigrantka? IP: 203.129.132.* 20.09.02, 01:01 moze sie wkurwila na paru tepakow na tym forum i jest na emigracji.... u kosmitow! HEHEHE co tam slychac nowego? czy wybierasz sie do kina aby ogladac "Crocodile Hunter"??? a moze teraz sie nazwiesz STEVEN_GIRL??? HAHAHA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Gdzie sie podziala Emigrantka? 20.09.02, 01:10 Dzieki Izabelski) Jr twoje poczucie humoru jak na 9 rano jest dla mnie za ciezkie. Ale jestem wyrozumiala bo to i piatek i juz zdazylam rano yoge pocwiczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: Gdzie sie podziala Emigrantka? IP: 203.129.132.* 20.09.02, 01:26 dundee_girl napisała: > Jr twoje poczucie humoru jak na 9 rano jest dla mnie za ciezkie. przecie musze jakos przetrwac 8 godzin w robocie... humor jest moja jedyna ostoja w tym gaszczu papieru i cyfr - bleee, a na zewnatrz jest tak ladnie! musze zmienic robote - moze yoga instructor??? HEHEHE > Ale jestem wyrozumiala bo to i piatek i juz zdazylam rano yoge pocwiczyc. hej! tak trzymac! nastepnym krokiem jest zmiana podrecznika do yogi na kamasutre! HEHEHE moze potrzebujesz kogos aby poczwiczyc?? HEHEHE - just joking! jak wejdziesz na "wyzszy" stopien wtajemniczenia medytacji to sie mozemy "polaczyc"! HEHEHE ja jestem wojownikiem jedi.. Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Gdzie sie podziala Emigrantka? 20.09.02, 02:12 Pocwiczyc to my mozemy sobie rozmowki po polsku, ktorych mi tu starsznie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabelski Re: jestem jestem ;) IP: 5.1R2D* / *.webport.bt.net 20.09.02, 01:22 a, tu cie mam... podczytujesz z pracy czy z domu? izabelski Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: jestem jestem ;) 20.09.02, 01:27 i z pracy i z domu ale jak wiesz ten i ub tydzien w pracy bylam minimalnie (8- 10am)a reszte dnia "pracowalam" z domu..hehehe laptop byl wlaczony.. oczywiscie.. a ja? hmm grrr (ale dospalam ) od poniedzialku powrot do rzeczywistosci ale prawde mowiac/piszac wole byc w biurze - wychodze o 4, i wylaczam sie do 8 rano nastepnego dnia.. z domu wyszlo mi chyba wiecej godzin pracy (mimo wielu przerw) mase zmian - 2 nowe koty (czarne, 6-cio tygodniowe potwory hehehe), lokatora wyprowadzilam i znajomego ktory Monike z Polski przywiozl tez... no i jeszce jednego sie pozbylam..hehehe czyli znowu ja i Monika ( no i 3 koty) i SPOKOJ.... trzymajcie sie narazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabelski Re: jestem jestem ;) IP: 5.1R2D* / *.webport.bt.net 20.09.02, 01:30 Tych kotow to ci zazdroszczce.... izabelski Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: jestem jestem ;) 20.09.02, 01:36 no kotow to pewnie ze tak - wiesz jak Tiger sie nimi opiekuje? myslalam ze bedie zazdrosny a on jak mama do nich: uszy im myje, spi z nimi itd.. a najlepszy ubaw jest jak za bardzo rozrabiaja.. Tiger je bierze "za fraki" tzn za kark w zeby i WYNOSI z pokoju.. rzuca (wypluwa hehehe bo je w mordzie nosi) na przedpokoju, wraca do pokoju i kladzie sie jakby nigdy nic.. a te male skubance poczekaja z 5 minut i znomu to go za ogon pociagna, to mu na glowe wejda itd... moge siedziec i patrzec na nie 24/7 a tak wogole - pojechalismy po 1 (JEDNEGO) wrocilismy z 2 Dprotka byla u mnie wtedy biedna - pierwszy razbyla u mniewpakowala sie w tapetowanie, drugi raz w wycieczke po koty.. ciekwe czy jeszcze kiedys do mnie wpadnie? heheheeh nagralam jej film bo jest w Polsce a chciala obejrzec - moze ja oslodze troche tym? hmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka dundee... 20.09.02, 01:51 co cie tak z czatu wymiotlo po 30 sekundach? Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: dundee... 20.09.02, 02:15 W pracy jestem .... ja tez w sumie malo sie udzielam ale staram sie czytac, mimo ze otwieram tylke te watki z zielonymi nickami. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: dundee... 20.09.02, 02:16 tez tylko z zielonymi nickami - ktore (niestety) pomalutku zanikaja... szkoda bo bylo pare fajnych osob a poznikaly stad..hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: dundee... 20.09.02, 02:22 Otoz to, kadra sie stara kadra powoli znika a pajace pajacuja. Ale fajnie ze sie odezwalas bo juz sie martwilam ze nastepna diabli wzieli!) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: dundee... 20.09.02, 02:25 znikne mam nadzieje juz na dobre niedlugo - albo w jakims podlym humorze jestem albo to Forum juz zupelnie zeszlo na psy (nie obrazajac psow oczywiscie) tak z przyzwyczajenie zagladam.. pomalutku sie odzwyczjajac jak z nalogu podezwij sie na maila - tez mi sie czesto w pracy nudzi hehehe ide teraz spac - dobrej nocki/reszty dnia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: dundee... 20.09.02, 02:26 Ok, sle maila! Milej nocki i zbereznych snow:-p Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: dundee... 20.09.02, 02:28 na inbox pls - gazetowej poczty nie sprawdzam... Odpowiedz Link Zgłoś
marcyciota Re: Gdzie sie podziala Emigrantka? 20.09.02, 02:26 same dupy to rozrabiaja. zwiewam. Odpowiedz Link Zgłoś