Dodaj do ulubionych

Gdzie sie podziala Emigrantka?

20.09.02, 00:52
Nie widac jej na Forum od jakiegos czasusad
Obserwuj wątek
    • Gość: izabelski Re: Gdzie sie podziala Emigrantka? IP: 5.1R2D* / *.webport.bt.net 20.09.02, 00:59
      Dam jej znac, ze sie o nia pytalas smile

izabelski
    • Gość: jr Re: Gdzie sie podziala Emigrantka? IP: 203.129.132.* 20.09.02, 01:01
      moze sie wkurwila na paru tepakow na tym forum i jest na emigracji.... u
      kosmitow! HEHEHE
      co tam slychac nowego? czy wybierasz sie do kina aby ogladac "Crocodile
      Hunter"??? a moze teraz sie nazwiesz STEVEN_GIRL??? HAHAHA!!!
      • dundee_girl Re: Gdzie sie podziala Emigrantka? 20.09.02, 01:10
        Dzieki Izabelskismile)

Jr twoje poczucie humoru jak na 9 rano jest dla mnie za ciezkie. Ale jestem
        wyrozumiala bo to i piatek i juz zdazylam rano yoge pocwiczyc.
        • Gość: jr Re: Gdzie sie podziala Emigrantka? IP: 203.129.132.* 20.09.02, 01:26
          dundee_girl napisała:

> Jr twoje poczucie humoru jak na 9 rano jest dla mnie za ciezkie.

przecie musze jakos przetrwac 8 godzin w robocie... humor jest moja jedyna
          ostoja w tym gaszczu papieru i cyfr - bleee, a na zewnatrz jest tak ladnie!
          musze zmienic robote - moze yoga instructor??? HEHEHE

> Ale jestem wyrozumiala bo to i piatek i juz zdazylam rano yoge pocwiczyc.

hej! tak trzymac! nastepnym krokiem jest zmiana podrecznika do yogi na
          kamasutre! HEHEHE moze potrzebujesz kogos aby poczwiczyc?? HEHEHE - just joking!
          jak wejdziesz na "wyzszy" stopien wtajemniczenia medytacji to sie
          mozemy "polaczyc"! HEHEHE ja jestem wojownikiem jedi.. wink

• dundee_girl Re: Gdzie sie podziala Emigrantka? 20.09.02, 02:12
            Pocwiczyc to my mozemy sobie rozmowki po polsku, ktorych mi tu starsznie
            brakujesmile
    • emigrantka jestem jestem ;) 20.09.02, 01:18
      poczytuje sobie cichaczem tylko smile
      • Gość: izabelski Re: jestem jestem ;) IP: 5.1R2D* / *.webport.bt.net 20.09.02, 01:22
        a, tu cie mam...
        podczytujesz z pracy czy z domu?

izabelski
        • emigrantka Re: jestem jestem ;) 20.09.02, 01:27
          i z pracy i z domu ale jak wiesz ten i ub tydzien w pracy bylam minimalnie (8-
          10am)a reszte dnia "pracowalam" z domu..hehehe laptop byl wlaczony..
          oczywiscie.. a ja? hmm grrr (ale dospalam smile)
          od poniedzialku powrot do rzeczywistosci ale prawde mowiac/piszac wole byc w
          biurze - wychodze o 4, i wylaczam sie do 8 rano nastepnego dnia.. z domu wyszlo
          mi chyba wiecej godzin pracy (mimo wielu przerw)
          mase zmian - 2 nowe koty (czarne, 6-cio tygodniowe potwory hehehe), lokatora
          wyprowadzilam i znajomego ktory Monike z Polski przywiozl tez... no i jeszce
          jednego sie pozbylam..hehehe czyli znowu ja i Monika ( no i 3 koty) i SPOKOJ....

trzymajcie sie narazie smile
          • Gość: izabelski Re: jestem jestem ;) IP: 5.1R2D* / *.webport.bt.net 20.09.02, 01:30
            Tych kotow to ci zazdroszczce....

izabelski
            • emigrantka Re: jestem jestem ;) 20.09.02, 01:36
              no kotow to pewnie ze tak - wiesz jak Tiger sie nimi opiekuje? myslalam ze
              bedie zazdrosny a on jak mama do nich: uszy im myje, spi z nimi itd.. a
              najlepszy ubaw jest jak za bardzo rozrabiaja.. Tiger je bierze "za fraki" tzn
              za kark w zeby i WYNOSI z pokoju.. rzuca (wypluwa hehehe bo je w mordzie nosi)
              na przedpokoju, wraca do pokoju i kladzie sie jakby nigdy nic.. a te male
              skubance poczekaja z 5 minut i znomu to go za ogon pociagna, to mu na glowe
              wejda itd... moge siedziec i patrzec na nie 24/7
              a tak wogole - pojechalismy po 1 (JEDNEGO) wrocilismy z 2 wink Dprotka byla u
              mnie wtedy biedna - pierwszy razbyla u mniewpakowala sie w tapetowanie, drugi
              raz w wycieczke po koty.. ciekwe czy jeszcze kiedys do mnie wpadnie? heheheeh
              nagralam jej film bo jest w Polsce a chciala obejrzec - moze ja oslodze troche
              tym? hmmmmm
    • emigrantka dundee... 20.09.02, 01:51
      co cie tak z czatu wymiotlo po 30 sekundach?
      • dundee_girl Re: dundee... 20.09.02, 02:15
        W pracy jestem .... ja tez w sumie malo sie udzielam ale staram sie czytac,
        mimo ze otwieram tylke te watki z zielonymi nickami.
        • emigrantka Re: dundee... 20.09.02, 02:16
          tez tylko z zielonymi nickami - ktore (niestety) pomalutku zanikaja... szkoda
          bo bylo pare fajnych osob a poznikaly stad..hmmmm
          • dundee_girl Re: dundee... 20.09.02, 02:22
            Otoz to, kadra sie stara kadra powoli znika a pajace pajacuja.
            Ale fajnie ze sie odezwalas bo juz sie martwilam ze nastepna diabli wzieli!wink)

Pozdrawiam
            • emigrantka Re: dundee... 20.09.02, 02:25
              znikne mam nadzieje juz na dobre niedlugo - albo w jakims podlym humorze jestem
              albo to Forum juz zupelnie zeszlo na psy (nie obrazajac psow oczywiscie)
              tak z przyzwyczajenie zagladam.. pomalutku sie odzwyczjajac wink jak z nalogu smile

podezwij sie na maila - tez mi sie czesto w pracy nudzi hehehe smile

ide teraz spac - dobrej nocki/reszty dnia zycze
              • dundee_girl Re: dundee... 20.09.02, 02:26
                Ok, sle maila!

Milej nocki i zbereznych snow:-p
                • emigrantka Re: dundee... 20.09.02, 02:28
                  na inbox pls - gazetowej poczty nie sprawdzam...
    • marcyciota Re: Gdzie sie podziala Emigrantka? 20.09.02, 02:26
      same dupy to rozrabiaja. zwiewam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka