luiza-w-ogrodzie 27.09.02, 09:10 Jutro rusze na zakupy, ale nie wiem, czy berecik jeszcze istnieje, czy tez odszedl w sina dal razem z waciakami, gumofilcami i dzinsami marki Szarik? Rodacy, pomozcie! Pozdrawiam Luiza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcee Re: Gdzie mozna kupic berecik z antenka? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 09:17 nigdzie musisz poprosic wujka zeby ci wypozyczyl albo tatusia, to stre chlopy z jakiejs wiochy podpoznanskiej na pewno jeszcze maja w mysla zasady:chlop zywemu nie pzrepusci czyli schowali na zas ze siem przydo kurtki parmalatki ktore nosil twoj mezus tez pzrezytek sama wiesz dobrze wiec co pitolisz o tym? moze mamusia mo jesce smierdzoncy kosciolkowy kozusek z barana, tez se wez na plecy , bedzie ci w som roz pozdrawiam dorota Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Gdzie mozna kupic berecik z antenka? 27.09.02, 09:32 marcee/dorota, to nie jest gwara poznanska poza tym prosilam o konkstruktywna pomoc w znalezieniu berecika a znajomosci w sferach go uzywajacych niestety nie mam w porownaniu z toba, wiec lepiej sie nie odzywaj, jesli nie potrafisz pomoc Pozdrwienia z Poznania Luiza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Co berety nie modne? IP: *.tiaa-cref.org 27.09.02, 19:12 Ach ta Jewropa! Zawsze do przodu zawsze inaczej [szkoda tylko ze sie to ma jeno do mody i kopulacji]! Ja tam jak sie zrobi zimno to albo kowbojski kapelusz albo beret! I popierdalam do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
trolinska Re: Gdzie mozna kupic berecik z antenka? 27.09.02, 09:23 Nie sadze Luizo, zeby Ci antenka mogla pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bini Re: Gdzie mozna kupic berecik z antenka? IP: *.netvigator.com 27.09.02, 09:39 Wroc do Au przez Hong Kong. Tu sa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luiza-w-ogrodzie Re: Gdzie mozna kupic berecik z antenka? IP: *.au.ibm.com / 202.81.18.* 27.09.02, 10:37 Bereciki z antenka w Hong-Kongu? Naprawde? Mimo wszystko poszukam w Polsce. Moze ktos z Was wie? Pozdrawiam Luiza-w-poszukiwaniu-berecika-z-antenka Odpowiedz Link Zgłoś
beata007 Re: Gdzie mozna kupic berecik z antenka? 27.09.02, 13:42 Niestety, bereciki z antenka wyemigrowaly, razem z ich wlascicielami do obcych krajow! Ostatnio, wiosna widzialam je w Lidnex w Sztokholmie. moze dlatego, ze "...adidasy, spodnie w pasy, kurtka szwedka i beretka, czy to w zimie czy to w lecie poznasz ... po berecie!". Pozdrowienia dla poznanskiej pyreczki i ukochanego Poznania. Byla poznanska pyra z Grunwaldu. Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Gdzie mozna kupic berecik z antenka? 27.09.02, 18:27 beata007 napisała: > Niestety, bereciki z antenka wyemigrowaly, razem z ich wlascicielami do obcych > krajow! Ostatnio, wiosna widzialam je w Lidnex w Sztokholmie. moze dlatego, ze > "...adidasy, spodnie w pasy, kurtka szwedka i beretka, czy to w zimie czy to w > lecie poznasz ... po berecie!". Pozdrowienia dla poznanskiej pyreczki i > ukochanego Poznania. > Byla poznanska pyra z Grunwaldu. > No i czego sie ludzie mnie ciagle czepiaja ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re:o rety, Bini wrocila, tak sie ciesze... IP: 5.3R2D* / *.home.cgocable.net 27.09.02, 14:23 Pozdrawiam cie serdecznie i ciesze sie, ze masz ci berecikow pod dostatkiem. Jak minelo lato? Wracaja mili ludzie na forum, to fajnie. Pozdrowienia dla Polakow w Hong-Kong )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bini Re:o rety, Bini wrocila, tak sie ciesze... IP: *.netvigator.com 27.09.02, 18:22 Alez Renato, jak tu zyc bez forum? Caly czas jestem, tyle ze pasywnie. Lata jeszcze ze dwa miesiace, ale zimowa odziez juz jest w sklepach. Duzo dziewczyn nosi tez golfy i wysokie kozaki, choc na zewnatrz +29 C. Beretek na glowach jeszcze nie widzialam, ale to tylko kwestia czasu. Honkis kieruja sie kalendarzem, a nie temperatura. Urlop byl w Polsce (chamstwa nie doswiadczylam, natomiast ludzie tacy jacys ponurzy. Z przyzwyczajenia usmiecham sie do nieznajomych, ktorzy wydaja mi sie sympatyczni - w HK to norma - ale tylko jedna kobitka odwzajemnila usmiech. Reszta przezyla szok, pewnie pomysleli, zem jakas wariatka) oraz w Norwegii. A Twoje wspomnienia, nie mow, ze caly czas pracujesz.... Pozdrawiam cieplutko Droga Luizo, Nie gniewaj sie, ze zabieram miejsce na pogaduchy, ale Renka straszliwie zlagodniala ostatnimi czasy i nie wychyla nosa poza Polonie. Udanego polowania na beretki. Darz Bor! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re:Bini IP: 5.3R2D* / *.home.cgocable.net 28.09.02, 18:03 Czekam na twoje cieple i mile wypowiedzi juz od dawna. Lato moje bylo raczej koszmarne z malymi przeblyskami przyjemnosci. Moze zlagodnialam, bo czuje sie jak niezwykla niewolnica, wracam na to forum i wracam, mimo, ze mna generalowie pogardzaja, hyhyhyhy Pozdrawiam cie, Bini i czekam na twoje posty Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka? Re: Gdzie mozna kupic berecik z antenka? 27.09.02, 20:50 Chyba najlepiej by było,gdybys wyjechała do najblizszej wsi do sklepu GS-u, w którym oprócz tzw. "win prostych",czyli mózgojebów(przepraszam za słowo) sprzedaje się równiez tzw.konfekcję,czyli owe bereciki,gównofilce i inne onuce. ) Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Gdzie mozna kupic berecik z antenka? IP: *.extern.kun.nl 27.09.02, 23:35 ee nie przesadzajcie, jeszcze chyba ze 3 lata temu mozna toto bylo kupic na bazarach, we wszelakich kolorach, "modne"byly, a teraz to nie wiem... )) powodzenia Pzdr Pola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezalezny. Re: Gdzie mozna kupic berecik z antenka? IP: 5.2.1R* / 144.138.143.* 28.09.02, 10:53 Ty teraz pani gumofilce i waciak nie sa juz ci potrzebne przecie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Gdzie mozna kupic berecik z antenka? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 21:49 Luiza a jakie twoj chlop z ktorym sie rozeszlas nosil kalesony???? Odpowiedz Link Zgłoś
lombat Re: Luiza kup od razu DWA 30.09.02, 03:57 Caly czas szukam berecika z antenka, granatowego. Jezeli kupisz dwa, to jeden dla mnie Zwracam koszty. Potrzebuje onego do zrobienia sobie zdjecia do albumu . Berecik jest niezbednym rekwizytem do przedstawienia postaci malorolnego pod sklepem GS. Pozdrowienia. PS Czy wiesz co to jest golonka po pozansku? Jak ona sie gotuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Luiza kup od razu DWA 30.09.02, 07:03 Lombat, wczoraj w Wawie widzialam bereciki z antenka, niestety tylko z gustownym hafcikiem z boku, a to juz nie to. Szukam dalej... A o golonke zapytam. Ja takowych nie jadam, ale na pewno rodzina mnie poratuje. Pozdrawiam Luiza Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Luiza kup od razu DWA 30.09.02, 07:15 ha! taki watek i ja przeoczylam?? oczywiscie ze mam berecik, czarny z antenka, nosze ala francuski ruch oporu Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Luiza kup od razu DWA 30.09.02, 07:20 szczesciara.. a ja tu nogi schodze w pogoni Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Luiza kup od razu DWA 30.09.02, 08:01 Polecam plac pod Palacem Kultury, swego czasu tam mozna bylo dostac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś