Gość: mgr Burak IP: *.proxy.aol.com 30.09.02, 03:51 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mgr Burak Re: idiotyzm tego forum IP: *.proxy.aol.com 30.09.02, 03:56 sprawil ze otwieranie watkow stalo sie strata czasu. Serdecznie pozdrawiam wszystkie odbytnice i inne nie mniej interesujace osoby ktore forum to opanowaly.Sam udam sie chyba na forum Lomza bo tam same Buraki i towarzystwo nie jest az tak elokwentne jak tutejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: idiotyzm tego forum IP: 5.3R2D* / *.home.cgocable.net 30.09.02, 08:17 Teraz wykopki, mgr burak. Jak burak nie da sie wykopac, to w przyszlym roku, latem, zakwitnie. Moze nawet roza Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ech Renka, buraki nie kwitna! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 30.09.02, 12:35 Gość portalu: renka napisał(a): > Teraz wykopki, mgr burak. Jak burak nie da sie wykopac, to w przyszlym roku, > latem, zakwitnie. Moze nawet roza > Zobaczymy. ................... ale roze tak, tylko czy Burak bedzie chcial byc roza?....hm...bardzo inetersujace, prawie temat na nowy wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kart Re: idiotyzm tego forum IP: *.chello.pl / *.chello.pl 30.09.02, 12:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: idiotyzm tego forum IP: 5.3R2D* / *.home.cgocable.net 01.10.02, 05:23 FANTAZJE tego forum to kwitnace buraki.Czysta prawda dla nie zorientowanych, bowiem buraki kwitna w drugim roku siedzenia w ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: bez urazy buraczku IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 08:44 To Twoje "mgr"-jakos tak brzmi jak (swego czasu) "tow." co znaczyło towarzysz. Pamiętasz? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: idiotyzm tego forum IP: 213.78.127.* 01.10.02, 09:46 tak , to niestety stwierdzono .. wyrwideby i walik(t)ory .. bocznica kompletna.. ja niby otwieram ale gasze szybciutko .. a potrafilem tu tkwic jak zaczarowany nieOmal.. Panie Magistrze..jakies szczegoly.. tak naprawde co jest nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
princess_zelda Re: idiotyzm tego forum 01.10.02, 09:56 oprocz idiotyzmu mam jeszcze do czynienia z : a/ chamstwo b/glupota - tak czasto przez pana przywolywana c/ kretynizm - niskich bardzo ostatnio lotow d/ rewia e/ debilizm f/ tepota g/ megalomania itd O kwitnieniu to czcze marzenie Renki - only Odpowiedz Link Zgłoś
dziecinka Re: idiotyzm tego forum 01.10.02, 10:02 Jejku,a ja myslalem ze to pozadne miejsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak Re: idiotyzm tego forum IP: *.proxy.aol.com 04.10.02, 07:50 Na zachodzie bez zmian idiotow nie sieja kepami sie rodza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak Re: idiotyzm tego forum IP: *.proxy.aol.com 06.02.03, 07:49 minelo tyle czasu a tutaj ciagle bez zmian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messerschmidt Re: idiotyzm tego forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 12:10 ty pójdziesz górą, ty pójdziesz górą a ja doliną ty zakwitniesz różą, ty zakwitniesz różą a jaaa kaaaaliną aj waj, ta koszerna siwucha z oliwką, wstrząśnięta, nie zmieszana. Sreee Sru Srul Mes..... Aent tego Mes, Mos.. SADU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak Re: idiotyzm tego forum IP: *.proxy.aol.com 05.10.02, 03:53 czy to gora czy dolina te same mysli plyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: idiotyzm tego forum IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 05.10.02, 06:30 Idiotyzm sie zaweza bo tutaj niby 522 fora ( dobrze odmieniam?) a jednak nie ma gdzie pogadac . Wszedzie sie wciskaja jakies niewyskrobki , ktore zakladaja WATKI jakby nie mogli we wlasnym zyciu zaistniec to staraja sie tutaj na gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak gdzie pogadac IP: *.proxy.aol.com 05.10.02, 07:05 Samanto oczywiscie ze masz racje.Z mojego doswiadczenia z forum GW moge ci podpowiedziec ze niektore fora (?)regionalne nie sa opanowane przez indywidualnosci(?) zabierajace glos(dobre?) na forum polonia. Jak juz pisalem nawet ja BURAK znudzilem sie otwieraniem watkow o Luizie i innych problemach zycia seksualnego itd.Dlatego postanowilem jako znak protestu trzymac powyzszy watek na 1 stronie. Watek ktory nic nowego nie wnosi oprocz tego ze pozwoli kazdej zblakanej duszy internetowej zorientowac sie szybciej ze znalazla sie w DOMU WARIATOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak Re: gdzie pogadac IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 04:00 czy zaszly jakies zmiany ? czy idioci rzadza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: biale i czerwone (BURAKI) IP: 5.3R2D* / *.home.cgocable.net 06.10.02, 05:20 Lubie czerwone buraczki.Z bialych, podobno niektorzy gotuja barszcz(!), jak zauwazyla moja klientka. Jednym z idiotyzmow, ktore tu uwielbiam,jest to, ze wszyscy wracaja,aby wypowiedziec sie w sposob jedyny w swoim rodzaju, heheheheee Odpowiedz Link Zgłoś
1student jestem artysta impresjonista 06.10.02, 06:41 wcieram swiezy kal w plotno, uzywam tez krwi(swinskiej) a niram przy mniejszych akwarelach wlasnej, co mnie bardzo oslabia, jedyny ratunek w tabletkach z zelazem ferro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak Re: jestem artysta impresjonista IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 10:26 Panie Student to ze machasz pan miotla za 5 $na godzine nie czyni z pana artysty Odpowiedz Link Zgłoś
1student $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ 06.10.02, 10:31 Jestem w raju, tyle kasy jeszcze nigdy nie widzialem. Wielu z Was przez cale zycie nie zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak Re: idiotyzm tego forum IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 15:36 kilka godzin mojej nieobecnosci spowodowalo nowy nawal idiotycznych watkow ludzie czy naprawde tak nudno na tej emeryturze? Odpowiedz Link Zgłoś
_eclipse Re: idiotyzm tego forum 06.10.02, 22:27 Gość portalu: mgr napisał(a): > up up up Panie Magistrze, co to znaczy "up up up"? ______________ w pogoni za idealem ,wszystkie swinstwa popelnialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak Re: idiotyzm tego forum IP: *.proxy.aol.com 07.10.02, 05:39 up up up-znaczy ze musze podniesc watek bo forum zaczyna idiociec tak jak w tej chwili zostalo opanowane przez jakas marude ktora plodzi watki jak kroliki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabianka Re: idiotyzm tego forum IP: *.nyc.rr.com 07.10.02, 05:58 Ja sobie wypraszam, zeby byle magister o podejrzanym chlopskim nazwisku Burak, wyzywal osobem takom jak ja od idiotow. Ja prosze pana kulturem wyssalam z mlekiem matki i zdobywalam wyksztalcenie w Instytucie Dobrzeurodzonych Panien jeszcz za cara Mikolaja, pana naszego, ktory zostal zamordowan przez wstretnych bolszewikow przez ktorych cale nasze posiadlosci na wschodzie Rzeczpospolitej najjasniejszej szlag trafil i chlopstwo rozbalamucone i podjudzone rorgrabilo i spalilo, ze ostal sie jeno komin kamienny. A cala nasza rodzina musiala ostawiwszy wszysto uciekac do Ameryki scigana bolszewickim listem gonczym. Ja, prosze pana magistra, sobie wypraszam i wcale panu dobrze nie zyczem gdyz jestes pan zwyklym chamem na co wskazuje panskie nazwisko Burak. Zapewne pozbawion pan jestes rodowodu i herbu. Z takimi to bym nawet nie chciala rozmawiac, chyba ze som z policji, a prosze pana prawo zawsze darzylam nalezytym szacunkiem, dlatego nigdy nie pogodzielam sie z tom bolszewickom zarazom co to nam wszystko ukradla. I ja sobie wypraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak Re: idiotyzm tego forum IP: *.proxy.aol.com 07.10.02, 07:27 Alez Pani Hrabianko ma pani racje ja jestem z chamstwa i tytul magistra za swiniaka nabylem ktorego w lazience wychowalem. Pani nie jest obce powiedzenie PANEM TRZEBA SIE URODZIC i za to pania szanuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabianka Re: idiotyzm tego forum IP: *.nyc.rr.com 08.10.02, 23:27 No to teraz nabyl pan u mnie duzy szacunek. Bym panu doradzila zmiane nazwiska, bo prosze pana to, ktorym sie pan poslugujesz jest niskiego kalibru i zle o panu swiadczy. I prosze nikomu wiecej niemowic o sposobie pochwycenia tytulu. Ale herbu pan nie nabyles a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak Re: idiotyzm tego forum IP: *.proxy.aol.com 09.10.02, 02:34 no coz taka moja dola ale tytul kupilem na stadionie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Najwieksze idiotyzmy tego forum IP: proxy / *.home.cgocable.net 09.10.02, 03:15 polegaja na nie zrozumieniu intencji autora.Niektorzy bowiem posluguja sie niewyszukanym, prostym jezykiem, jakiego nauczyli ich w szkole jedynie sluszni nauczyciele.Inni zas uzywaja jezyka schizo, ktory osobiscie mnie bardziej odpowiada i jest popularny w pewnych sferach antykoltunskich. Pozdrawiam tych, co wiedza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak Re: idiotyzm tego forum IP: *.proxy.aol.com 10.10.02, 03:22 Hrabianka nas nie zaszczycila wiec nie mamy co czytac a\ni o czym myslec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak Re: idiotyzm tego forum IP: *.proxy.aol.com 11.10.02, 06:27 przezywamy wspanialy rozkwit idiotyzmu na forum Odpowiedz Link Zgłoś
brow_arek Re: idiotyzm tego forum 11.10.02, 06:34 przezylismy najazd radziecki przezyjemy i forumecki browarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr Burak Re: idiotyzm tego forum IP: *.proxy.aol.com 11.10.02, 06:54 browarek powinnes zmienic nick myslalem ze juz dzisiej nie wypije a tu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak Re: idiotyzm tego forum IP: *.proxy.aol.com 12.10.02, 21:28 idioci gora? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: idiotyzm tego forum 12.10.02, 21:47 Jasna cholera, tu w ogole bywaja normalni ludzie? Pisuja o normalnych sprawach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: idiotyzm tego forum IP: *.proxy.aol.com 15.10.02, 09:36 lalka_01 napisała: > Jasna cholera, tu w ogole bywaja normalni ludzie? Pisuja o normalnych sprawach? > NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak Re: idiotyzm tego forum IP: *.proxy.aol.com 15.11.02, 06:55 no coz mgr zrobilem a na forum bez zmian na forum zondzi ozpol ,ciekawe rze ma tylu wielbicieli morze gdybu go nie popierali to by nie prodokowal tych dziel literackich moze nasze moze.. aby na dnie lec Odpowiedz Link Zgłoś