lolo27 11.10.02, 04:27 <>Dlaczego zycie liczy sie tylko gdy jest widno? To glupie ze ludzie spia. Moze trzeba zmienic rytm zycia na nocny? Ile stron pozytwnych ma noc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolo27 Re: Nocne pytania. 11.10.02, 04:31 <>Fajnie mi wyszlo! Bede dopisywal codziennie(prawie)-jak wesoly. Odpowiedz Link Zgłoś
dmuchane-balony-aniutka Re: Nocne pytania. 11.10.02, 04:32 lolo27 napisała: > <>Fajnie mi wyszlo! > Bede dopisywal codziennie(prawie)-jak wesoly. jak ci cos wyszlo to se schowaj Odpowiedz Link Zgłoś
dmuchane-balony-aniutka Re: Nocne pytania. 11.10.02, 04:33 dmuchane-balony-aniutka napisała: > lolo27 napisała: > > > <>Fajnie mi wyszlo! > > Bede dopisywal codziennie(prawie)-jak wesoly. > > jak ci cos wyszlo to se schowaj > Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Nocne pytania. 11.10.02, 04:34 dmuchane-balony-aniutka napisała: > dmuchane-balony-aniutka napisała: > > > lolo27 napisała: > > > > > <>Fajnie mi wyszlo! > > > Bede dopisywal codziennie(prawie)-jak wesoly. > > > > jak ci cos wyszlo to se schowaj > > Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Nocne pytania. 11.10.02, 04:37 <>Kocham noc,jest tak cicho i spokojnie. Czlowiek moze sie skupic i analizowac swoje zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
dmuchane-balony-aniutka Re: Nocne pytania. 11.10.02, 04:37 lolo27 napisała: > dmuchane-balony-aniutka napisała: > > > dmuchane-balony-aniutka napisała: > > > > > lolo27 napisała: > > > > > > > <>Fajnie mi wyszlo! > > > > Bede dopisywal codziennie(prawie)-jak wesoly. > > > > > > jak ci cos wyszlo to se schowaj > > > Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Nocne pytania. 11.10.02, 04:39 dmuchane-balony-aniutka napisała: > lolo27 napisała: > > > dmuchane-balony-aniutka napisała: > > > > > dmuchane-balony-aniutka napisała: > > > > > > > lolo27 napisała: > > > > > > > > > <>Fajnie mi wyszlo! > > > > > Bede dopisywal codziennie(prawie)-jak wesoly. > > > > > > > > jak ci cos wyszlo to se schowaj > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Nocne pytania. 11.10.02, 04:44 <>Muzyka polaczona noca,to cudowny srodek relaksu. O ile mniej ludzi brali by narkotyki zyjac w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
biala& Re: Nocne pytania. 11.10.02, 04:44 lolo27 napisała: > <>Dlaczego zycie liczy sie tylko gdy jest widno? > To glupie ze ludzie spia. > Moze trzeba zmienic rytm zycia na nocny? > Ile stron pozytwnych ma noc. Lolo, musisz sobie odpowiedziec na jedno bardzo wazne pytanie, zajebiscie wazne: jak dlugo jestes w stanie wytrzymac bez snu, i dopiero wtedy zmien rytm zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Nocne pytania. 11.10.02, 04:51 biala& napisała: > lolo27 napisała: > > > <>Dlaczego zycie liczy sie tylko gdy jest widno? > > To glupie ze ludzie spia. > > Moze trzeba zmienic rytm zycia na nocny? > > Ile stron pozytwnych ma noc. > > Lolo, musisz sobie odpowiedziec na jedno bardzo wazne pytanie, zajebiscie > wazne: jak dlugo jestes w stanie wytrzymac bez snu, i dopiero wtedy zmien rytm > zycia. ___________________________________________________________ <>Sen,sen,sen........Nienawidze snu. Sen to zlodziej czasu,napewno jest potrzebny,to fakt. Gdyby cos mozna bylo z tym zrobic...... Odpowiedz Link Zgłoś