madziulek8 30.11.05, 17:42 No, wlasnie. za chwile przeprowadzam sie tam z synkiem i jestem ciekawa czy sa tam jakies polskie mamy???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgna Re: Hej,czy sa Mamy z Dubaju? 30.11.05, 22:56 Znajomi tam sie przeprowadzili z NYC i Egiptu. Super miejsce do zamieszkania Zycze powodzenia, jesli tam wpadniemy to dam znac. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulek8 Re: do mgna 30.11.05, 23:05 hej, a moze twoi znajomi dadza znac o sobie-moze uda sie spotkac w D. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka77 Re: Hej,czy sa Mamy z Dubaju? 01.12.05, 13:20 a kiedy sie tam przeprowadzasz?ja tam jade na wakacje w lutym(tylko tydz)wiec moze sie spotkamy. pozdrawiam zuza Odpowiedz Link Zgłoś
elik12 Re: Hej,czy sa Mamy z Dubaju? 08.12.05, 10:41 Sa mamy polskie w dubaju Nie tak malo nawet Odpowiedz Link Zgłoś
madziulek8 Re: DO ELIK12 08.12.05, 23:55 SUUPER! Podasz moze jakies namiary? Odezwe sie jak tylko sie choc troche zagospodaruje- czyli pewnie po 20.12 Ciekawa jestem bardzo jak jest tam z praca dla kobiet? zorientowalam sie ze przedszkola sa zazwyczaj czynne do 12.30 -czy to znaczy ze part time job jest popularne wsrod Mam? Serdeczne pozdrowienia dla "tych co w Dubaju" od tych co na walizkach Odpowiedz Link Zgłoś
elik12 Re: DO ELIK12 09.12.05, 18:56 hej! - kontakt do mnie wyslalam Ci na maila w Dubaju z praca dla kobiet nie jest zle, choc niestety sa duzo gorsze zarobki niz dla facetow i mniejsze mozliwosci zawodowe (niestety jest to jednak kraj arabski) A przedszkola to roznie - wiekszosc faktycznie dziala krotko(tak jak i szkoly), ale sa tez takie i do 7pm. Mozna tez wynajac na pozostala czesc dnia opiekunke. Albo pracowac wlasnie na czesc etatu Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2004 Re: Hej,czy sa Mamy z Dubaju? 09.12.05, 12:06 Hej, ale o tych z troche chlodniejszych krajow nie zapominaj... czekam na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
cesarus Re: Hej,czy sa Mamy z Dubaju? 11.12.05, 19:43 jak ja ci zazdroszcze!!!! bylam dwa lata temu na wakacjach w dubaju i ciagle o nim marze. chcialam zostawic tu (w polsce) wszystko i pojechac razem z rodzina, ale moj maz nie chce zostawiac tutaj wszystkiego. i chyba dobrze. ma dobra, pewna prace a tam nigdy nic nie wiadomo. tobie zycze powodzenia. mam nadzieje, ze jeszce kiedys dotre do dubaju (na wakacje) to bardzo chetnie spotkalabym sie z toba lub innymi polakami mieszkajacymi tam. a jest ich troche! kilku spotkalismy w zupelnie zaskakujacych nas miejscach. pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś