agxa1 20.12.05, 09:36 moze troche nie na temat na forum dziecko...ale czy ktos z was byl na goa?? jak to jest z wiza daja tego samego dnia czy musze sie o nia starac osobiscie czy np maz moze isc sam z naszymi paszportami?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabelski Re: goa wiza 20.12.05, 12:15 Indie - bo tam bylam i rzeczywiscie maz wzial moj paszport to konsulatu i dostalam ja w tym samym dniu bylo to 9 lat temu i mam na dzieje, ze sie nei zmienilo _ Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamp1 Re: goa wiza 21.12.05, 15:27 Wiza Indii, odbior faktycznie tego samego dnia. Oj, teskni mi sie za Indiami....i Goa.... Przyjemnosci! Jesli bedziesz podrozowac po Indiach wez sporo chusteczek nasiaknietych czyms, co czysci lapki. Odpowiedz Link Zgłoś
agxa1 Re: goa wiza 21.12.05, 18:26 a gdzie dokladnie polecacie jechac...ktora czesc goa?planujemy jechac na 2 tyg ...wiec oprocz pieknych plaz chcialabym aby bylo to dobre miejsce bazowe na eskapady wglab Indii. Odpowiedz Link Zgłoś
agxa1 Re: goa wiza 21.12.05, 18:29 a moze kros z was byl w kerali ?/gdzie piekniej goa czy keralia?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamp1 Re: goa wiza 22.12.05, 18:37 wszystko bedzie z malych liter bo na drugiej rece spi moj mat. przede wszystkim, trudno powiedziec, ze plaze na goa sa PIEKNE! umowmy sie, ze w europie sa piekniejsze! uwazam, ze goa jest ladniejsze niz kerala. jesli chcecie pojechac gdzies w indie z goa, polecam hampi, na dwa dni przynajmniej. tak mysle, ze tam z goa najblizej, bo - tak naprawde wszedzie daleko! Odpowiedz Link Zgłoś