szfedka 07.01.06, 23:35 Widzialam ze znow piszesz. Co u Ciebie? Kopa czasu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tato1 Re: Hi tatko... 08.01.06, 00:09 ..........zostalem kryminalem w Bialymstoku........... Dzielnicowy mnie kontroluje czesto i zaplacilem 250zl za izbe wytrzezwien....... Jednym slowem kupie apartament w tym miescie to moze mnie wsadza do wiezienia......... A tak pozatym to O.K............ Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: Hi tatko... 08.01.06, 00:13 ..szwedka..........ciebie przeczytac to jak aniol na rany.............. Odpowiedz Link Zgłoś
szfedka Re: Hi tatko... 08.01.06, 00:47 Dzieki... A czemus Ty w Bialymstoku? Przeciez to straszna dziura. Wiem bo bylam tam 1 1/2 roku temu... Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: Hi tatko... 08.01.06, 00:49 ........Ja wiem.............urodzilem sie tam............. .............ckliwy melodramat.................. Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 szfedka ????????/!! 08.01.06, 00:53 ty jeszcze zyjesz ??,wywalili cie z tego damskiego forum ?,ze tu sie wpychasz ?/ A o tatko sie nie martw on stary "krzyzak" wrocil tam skad pochodzi czyli od "sledzikow",co drugi z bialostockiego jest w USA ,wracaja ci co nie moga poradzic sobie z problemem gorzelnianym [ ehheeh,czytaj alkocholowym] i w USA sa spaleni dlatego w Bialymstoku wsrod im podobnych jest im najlepiej,stad jego przygody w izbie wytzrezwien. Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: szfedka ????????/!! 08.01.06, 00:57 lulu13 napisał: > ty jeszcze zyjesz ??,wywalili cie z tego damskiego forum ?,ze tu sie > wpychasz ?/ > > A o tatko sie nie martw on stary "krzyzak" wrocil tam skad pochodzi czyli > od "sledzikow",co drugi z bialostockiego jest w USA ,wracaja ci co nie moga > > poradzic sobie z problemem gorzelnianym [ ehheeh,czytaj alkocholowym] i w > USA sa spaleni dlatego w Bialymstoku wsrod im podobnych jest im > najlepiej,stad jego przygody w izbie wytzrezwien. .........Jestem wlascicielem jednego z wazniejszych studio architektura w Roma ty przyglupie............. Pol Europy buduje ty palancie............... Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: szfedka ????????/!! 08.01.06, 01:00 .a ze lubie mieszac sie w tlum...........to juz inna sprawa......... Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 Re: szfedka ????????/!! 08.01.06, 01:03 eheheheh !! wlascicielem ?? [ chyba budki z tanim piwem],hyhyhyhyhyhyyh!!,ktory przebywa w izbie wytrzezwien !!i biadoli nad wydaniem 250 polskich zlotych !!,hehehehe!!,nie rob sobie obciachu schizofreniku !! Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: szfedka ????????/!! 08.01.06, 01:07 lulu13 napisał: > eheheheh !! wlascicielem ?? [ chyba budki z tanim > piwem],hyhyhyhyhyhyyh!!,ktory przebywa w izbie wytrzezwien !!i biadoli nad > wydaniem 250 polskich zlotych !!,hehehehe!!,nie rob sobie obciachu > schizofreniku !! ........lulu..........ty przejechany przez traktor.........pieniadze to sa pieniadze a wolnos jednostki to wolnosc ty ograniczony............... Odpowiedz Link Zgłoś
szfedka Re: szfedka ????????/!! 08.01.06, 01:02 No widzisz jajo, jakos jeszcze zyje. Ne wiem jak mi sie to udalo ale mowia ze zlego diabli ni biora. Ciagle sie ludze nadzieja ze ten obiecany bilet nadejdzie ale...no tak, ludze sie. Taka ze mnie niepoprawna romantyczka, jak raz uwierze to koniec i kropka. A Tys obiecal i co???? Nic...a ja czekam, czekam, czekam. Zab za zebem wylatuje a ja czekam. Wygladam codziennie tej koperty z biletem i co??? I ja...co nawet fotke poslalam Jak mozesz niewdzieczniku???? Sumienia nie masz ty, ty, ty.... Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 Re: szfedka ????????/!! 08.01.06, 01:06 sfedka !!,hihihihi pomylilo ci sie na starosc w glowce ??,hehehehhe!! a moze zagladasz za duzo do kieliszka ? , u nas w US pokazala sie w liqer store nowa wodka o nazwie - SVEDKA, [ made in sweden] czyzbys ty ja tez pila ?/ Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: szfedka ????????/!! 08.01.06, 01:09 lulu13 napisał: > sfedka !!,hihihihi pomylilo ci sie na starosc w glowce ??,hehehehhe!! a > moze zagladasz za duzo do kieliszka ? , u nas w US pokazala sie w liqer > store nowa wodka o nazwie - SVEDKA, [ made in sweden] czyzbys ty ja tez > pila ?/ .....lulu........czy ty nie naginasz regulaminu wariatkowa?....... Jutro ci zabiora ten komputer............. Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 hey ! tato !! 08.01.06, 01:10 idz do psychiatry !!,cos bredzisz od rzeczy ,mozg wypalony przez alkochol!!,radze wziasc serie wizyt ,napewno pomoga!! Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: hey ! tato !! 08.01.06, 01:12 ......fajnie jest w USA...........pie..y maja dostep do internetu........... Moga serwowac dlugo.......... Odpowiedz Link Zgłoś
szfedka Re: szfedka ????????/!! 08.01.06, 01:13 Niby z czym mialabym sie pomylic jajo? Co jak co, ale cala liste Twoich nikow moglabym napisac. niedlugo bedzie 4 lata jak na tym forum zadebiutowalam i co jak co ale... czasem wystarczy jedno zdanie zebym delikwenta wyczula. wiesz, ja nigdy przedtem z lulu nie rozmawialam...lulu nie ma az tak dlugiej kariery Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: szfedka ????????/!! 08.01.06, 01:15 szfedka napisała: > Niby z czym mialabym sie pomylic jajo? > Co jak co, ale cala liste Twoich nikow moglabym napisac. niedlugo bedzie 4 lata > > jak na tym forum zadebiutowalam i co jak co ale... czasem wystarczy jedno > zdanie zebym delikwenta wyczula. > wiesz, ja nigdy przedtem z lulu nie rozmawialam...lulu nie ma az tak dlugiej > kariery > ..to wariat.........dali PC to wramach leczenia............ Odpowiedz Link Zgłoś
szfedka Re: szfedka ????????/!! 08.01.06, 01:18 A kto nie wariat? Swait jest caly wypelniony wariatami a ja... zawsze lubilam wariatow o ile nieszkodlwi byli... pa idem spac Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: szfedka ????????/!! 08.01.06, 01:21 ..........taa..lulu to taki nadgorliwy.........przyglup............ .....................Dobranoc Szwedka............... Odpowiedz Link Zgłoś