Dodaj do ulubionych

do wszystkich mowiacych po wlosku

IP: *.bredband.skanova.com 26.11.02, 19:57
bardzo prosze o pomoc.zona mojego brata jest wloszka,aktualnie od kilku
miesiecy przebywa w rzymie .chcialabym ja pozdrowic w jej jezykubyloby jej
na pewno milo).wielkie dzieki!!!!!! .(pozdrowienia od ewy.pamietam o tobie
i caluje.do zobaczenia w krotce.pa,pa)
Obserwuj wątek
    • Gość: Maria Re: do wszystkich mowiacych po wlosku IP: *.sympatico.ca 26.11.02, 20:05
      Gos´c´ portalu: ewka napisa?:

> (pozdrowienia od ewy.pamietam o tobie i caluje.do zobaczenia w
      > krotce.pa,pa)

Ecco! Ciao putana! Tutto sempre cazzato, e?
      Arrivederci piccola puta!
      • Gość: Maria Simpatico nie podszywaj sie!!!!! IP: *.dialo.tiscali.de 27.11.02, 08:56
        Gość portalu: Maria napisał:

> Gos´c´ portalu: ewka napisa?:
        >
        > > (pozdrowienia od ewy.pamietam o tobie i caluje.do zobaczenia w
        > > krotce.pa,pa)
        >
        > Ecco! Ciao putana! Tutto sempre cazzato, e?
        > Arrivederci piccola puta!

Oznajmiam, ze te wulgarnosci to nie moj wpis.
        Moje wpisy nie sa logowane i stoi przy nich zawsze moj IP.

Simpatico, po co ci to???
      • lolo27 Re: do wszystkich mowiacych po wlosku 27.11.02, 11:23
        Gość portalu: Maria napisał:

> Gos´c´ portalu: ewka napisa?:
        >
        > > (pozdrowienia od ewy.pamietam o tobie i caluje.do zobaczenia w
        > > krotce.pa,pa)
        >
        > Ecco! Ciao putana! Tutto sempre cazzato, e?
        > Arrivederci piccola puta!
    • Gość: ewaj7 Re: do wszystkich mowiacych po wlosku IP: *.bredband.skanova.com 26.11.02, 22:38
      jeszcze raz prosze o pomoc (pozdrawiam,trzymaj sie cieplo!!!widzimy sie
      wkrotce)DZIEKI!!!!!!
    • Gość: **** Re: do wszystkich mowiacych po wlosku IP: 64.230.97.* 26.11.02, 23:17
      Ciao (tu wpisz jej imie)Tanti Auguri
      Speriamo di ricontrarsi presto
      Baci, Baci
      Eva
      to powinno wystarczyc jak na nieznajaca wloskiego szwagierke :o)
      • Gość: gadula Re: do wszystkich mowiacych po wlosku IP: *.sympatico.ca 27.11.02, 02:18
        I na okrase: Che viadiamo, cazzo! (jesli ma meza)
        • Gość: sorry Re: do wszystkich mowiacych po wlosku IP: *.sympatico.ca 27.11.02, 21:50
          Gadula- ciulu na kaczych lapach. Tak sie madrzyles po angielsku, a po wlosku na
          trzy wyrazy tylko "cazzo" - czyli to co jestes- napisales poprawnie.
          To czym w koncu jestes: UN cazzo, AN asshole, czy A moron????? hehe
    • Gość: ewka Re: do wszystkich mowiacych po wlosku IP: *.bredband.skanova.com 27.11.02, 11:49
      bardzo dziekuje wszystkim ,ktorzy odpisali na moj list.chcalabym jednak
      wylaczyc MARIO!!!wyslalam pozdrowiena tresci ,ktora mi napisales i natychmiast
      otrzymalam wiadomosc -czy cos mi sie w glowie pomieszalo.napewno nie bylo mi
      milo,a nie musze chyba dodawac,ze i jej tez.mam do ciebie pytanie-czy dobrze
      sie z tym czujesz?jesli tak to rob tak dalej na pewno bedziesz miec wielu
      przyjaciol!
      • lolo27 Re: do wszystkich mowiacych po wlosku 27.11.02, 11:53
        Gość portalu: ewka napisał:

> bardzo dziekuje wszystkim ,ktorzy odpisali na moj list.chcalabym jednak
        > wylaczyc MARIO!!!wyslalam pozdrowiena tresci ,ktora mi napisales i
        natychmiast
        > otrzymalam wiadomosc -czy cos mi sie w glowie pomieszalo.napewno nie bylo mi
        > milo,a nie musze chyba dodawac,ze i jej tez.mam do ciebie pytanie-czy dobrze
        > sie z tym czujesz?jesli tak to rob tak dalej na pewno bedziesz miec wielu
        > przyjaciol!
      • Gość: Maria Do Ewki IP: *.dialo.tiscali.de 27.11.02, 17:17

natychmiast
        > przyjaciol!

Ewka, jestes tu chyba nowa, wiec nie wiesz, ze prawdziwa MARIA pisze z adresu
        dialo.tiscali.de. Sprawdz w innych watkach.
        Nie wiesz tez chyba, ze po tym forum grasuje ktos piszacy z adresu "simpatico",
        ktory podszywa sie pod innych lub co chwila zmienia nicki.

Masz swieta racje ze jestes wsciekla na tego kretyna, ktory zaserwowal ci pare
        wloskich wulgaryzmow. Na przyszlosc badz ostrozna , jezeli jakas rade da ci
        ktos piszacy z "sympatico".

Pozdrawiam
        Prawdziwa MARIA, ktora od roku pisze pod tym samym nickiem.
        • Gość: **** Re: Do Marii IP: *.sympatico.ca 27.11.02, 21:40
          O przepraszam bardzo Marysiu, ale ja tez pisze (i miliony innych normalnych
          ludzi) z serwera Sympatico i takie uogolnienia sa bardzo krzywdzace. Nauczcie
          sie odrozniac ziarno od plew. Moja wersja zyczen (jesli znasz wloski) jest b.
          grzeczna choc zdawkowa. Postaraj sie na przyszlosc nie obrazac niewinnych ludzi.
          Ciao ****
          • gazeta.wyborcza.pl Re: Do **** 27.11.02, 22:25
            Gość portalu: **** napisał:

> O przepraszam bardzo Marysiu, ale ja tez pisze (i miliony innych normalnych
            > ludzi) z serwera Sympatico i takie uogolnienia sa bardzo krzywdzace. Nauczcie
            > sie odrozniac ziarno od plew.

Znacznie latwiej jest Tobie ( i milionom innych normalnych ludzi ) NAUCZYC
            sie logowac, niz komukolwiek tutaj odroznic ziarno od plew.
            A moze powiesz w jaki sposob Ty bys odroznila, jesli miliony pisalyby
            niezalogowane spod sympatico.ca?????

> Ciao Gazeta
            • Gość: **** Re: Do Gazety IP: 64.230.97.* 27.11.02, 23:49
              gazeta wyborcza napisala
              >
              > Znacznie latwiej jest Tobie ( i milionom innych normalnych ludzi ) NAUCZYC
              > sie logowac, niz komukolwiek tutaj odroznic ziarno od plew.
              > A moze powiesz w jaki sposob Ty bys odroznila, jesli miliony pisalyby
              > niezalogowane spod sympatico.ca?????
              >
              >
              > > Ciao Gazeta

Sluchaj gazeta, jak jeszcze komputerow nie bylo, to durnia poznawalem nie po
              podpisie czy kolorze papeterii, tylko po tym co pisze. Komputer w tym wzgledzie
              nic nie zmienia. Duren tez sie NAUCZYL logowac na gazeta@nospam.pl (czesto to
              robi) i co, ja mam napisac ze wszyscy piszacy spod tego adresu to idioci?
              ciao****
              • gazeta.wyborcza.pl Re: Do Gazety 28.11.02, 00:56
                Gość portalu: **** napisał:

> gazeta wyborcza napisala

>
                > Sluchaj gazeta, jak jeszcze komputerow nie bylo, to durnia poznawalem nie po
                > podpisie czy kolorze papeterii, tylko po tym co pisze. Komputer w tym
                wzgledzie
                >
                > nic nie zmienia. Duren tez sie NAUCZYL logowac na gazeta@nospam.pl (czesto to
                > robi) i co, ja mam napisac ze wszyscy piszacy spod tego adresu to idioci?
                > ciao****

Czesc Gwiazdekwink
                gazecie chodzilo tylko o to zeby sie pod CIEBIE nie podszywal ewentualny duren,
                a nie bedzie w stanie -jesli TY sie zalogujesz, cala reszta niezalogowanych
                postow to tylko domysly...gazeta zauwazyla, ze durnie czasem pisza kulturalne
                nawet posty, coby uspic czujnosc, pozniej naplywa stek wyzwisk i obelg, no i
                mase nieporozumien.
                Gazeta pozdrawia.
                • Gość: **** Re: Do Gazety IP: 64.230.96.* 28.11.02, 08:33
                  gazeta.wyborcza.pl napisała:

>
                  > Czesc Gwiazdekwink
                  > gazecie chodzilo tylko o to zeby sie pod CIEBIE nie podszywal ewentualny
                  duren,
                  >
                  > a nie bedzie w stanie -jesli TY sie zalogujesz, cala reszta niezalogowanych
                  > postow to tylko domysly...gazeta zauwazyla, ze durnie czasem pisza kulturalne
                  > nawet posty, coby uspic czujnosc, pozniej naplywa stek wyzwisk i obelg, no i
                  > mase nieporozumien.
                  > Gazeta pozdrawia.

Doskonale rozumiem punkt widzenia Gazety- zreszta nie jest w nim odosobniony.
                  Mnie chodzi o cos innego. Jesli chce sie napietnowac jednego durnia o nazwisku
                  Kowalski, to nie robi sie tego przy pomocy lzenia wszystkich ludzi noszacych to
                  nazwisko, a juz chwytem ponizej pasa jest, na niesmiala uwage Kowalskich ze tak
                  sie nie robi, twierdzenie ze sami sobie sa winni, bo nie zmienili nazwiska na
                  Malinowski. Nie tedy droga. Chcesz przylac durniowi, to rob to tak, bys blotem
                  nie obrzucil innych. Zreszta nie widze powodu by wogole zajmowac sie durniami.
                  W koncu na Furum, na palcach jednej reki mozna policzyc ludzi ciekawie
                  piszacych. By policzyc tych co maja cos sensownego do powiedzenia butow tez nie
                  trzeba sciagac. Durnie eliminuja sie sami. Zobacz ilu zalogowalo sie w gazecie
                  starychwiarusow czy luiz_w_ogrodzie. Czy trzeba byc wybitnie inteligentnym by
                  na pierwszy rzut oka stwierdzic kto jest orginal a kto nie?
                • Gość: **** Re: Do Gazety IP: 64.230.96.* 28.11.02, 08:34

>
                  > Czesc Gwiazdekwink
                  duren,
                  >
                  > mase nieporozumien.
                  > Gazeta pozdrawia.

• Gość: **** Re: Do Gazety IP: 64.230.96.* 28.11.02, 08:38

>
                  > Czesc Gwiazdekwink
                  duren,
                  >
                  > mase nieporozumien.
                  > Gazeta pozdrawia.

• krolewna_sniezka Re: do wszystkich mowiacych po wlosku 28.11.02, 01:04

natychmiast
        > przyjaciol!

hehehehehe ale numer hehehehe
        bravo sympatico!!!tak trzymaj.
        pozdrawiam
    • Gość: ewka Re: do wszystkich mowiacych po wlosku IP: *.bredband.skanova.com 27.11.02, 14:22
      owszem wyslalam pozdrowienia takiej tresci i jest mi glupio za siebie.o!
      naiwnosci,naiwnosci.wydawalo mi sie ,ze jesli ktos nie musi komus robic cos
      glupiego to po prostu tego nie robi.cala sprawe odkrecilam,ale niesmaczek
      pozostal.
      • Gość: gadula Re: do wszystkich mowiacych po wlosku IP: *.sympatico.ca 27.11.02, 16:39
        Co Ci odpisali? Moglabys Ewo to zacytowac? Moze to jednak cos milego?
        Przeciez nie znasz wloskiego ....
        • krolewna_sniezka Re: do wszystkich mowiacych po wlosku 28.11.02, 01:08
          Gość portalu: gadula napisał:

> Co Ci odpisali? Moglabys Ewo to zacytowac? Moze to jednak cos milego?
          > Przeciez nie znasz wloskiego ....

hehehehe
          p.s. ewciu opisz dokladnie caly przebieg i ciag dalszy.
    • Gość: **** Re: do wszystkich mowiacych po wlosku IP: *.sympatico.ca 28.11.02, 08:53
      Sorry za to rozmnozenie, ale to nie moja wina
    • Gość: cuciolo Re: do wszystkich mowiacych po wlosku IP: *.dziek.uz.zgora.pl 28.11.02, 09:13
      Ciao (tu wpisz jej imie)Tanti Auguri
      Speriamo di ricontrarsi presto
      Baci, Baci
      Eva

taK NAPISZ
      cazzo jest wulgarne ale bardzo wloskie
      tu multum kretynow i wariatow ktorzy sie bawia cudzym kosztem
      nie martw sie to jest dobre co tu napisane
      zawsze mozesz dopisac salutiiiii czyli pozdrowienia
      tanti auguri to najlepsze zyczenia
      saluti da eva - pozdrowienia od ewy

ja tez sie dopiero teraz ucze wloskiego
    • Gość: ewka Re: do wszystkich mowiacych po wlosku IP: *.bredband.skanova.com 28.11.02, 10:36
      nie wiedzialam co powiedziec,wiec powiedzialam po prostu prawde,ze chcialm
      zrobic niespodzianke i tak dalej.....nastepnego dnia sprawa ta miala juz nieco
      inny oddzwiek ,bo podobno te pozdrowienia (!)wywolywaly smiech na twarzach
      wlochow z komentarzem,ze niezle jak na osobe nieznajaca wloskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka