Gość: 414 IP: *.proxy.aol.com 03.12.02, 11:06 Czy wiecie jak wyglada sytuacja z dostaniem rezydenta UK bedac mezem francuzki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 414 Re: marriage visa-UK IP: *.proxy.aol.com 03.12.02, 11:47 Aha - i ile trzeba za to zaplacic - jesli znacie jakies chetne to dajcie znac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: marriage visa-UK 04.12.02, 09:24 Gość portalu: 414 napisał(a): > Aha - i ile trzeba za to zaplacic - jesli znacie jakies chetne to dajcie znac!! > ! Z ostatnich (moich) wiadomosci to z UK paszportem nawet do 10k ale z paszportem Uni to nawet za 2k mozesz kogos zdesperowanego znalezc.. Taka panne w dlugach po uszy itd itp - tylko zeby ci nie znikla z kasa zanim papiery dostaniesz.. zdarza sie Ale - czy nie lepiej/latwiej przez Business Visa? Ludzie - opamietajcie sie z tymi malzenstwami za papiery... boszeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frantic Re: marriage visa-UK IP: *.proxy.aol.com 03.12.02, 18:05 No pomuzcie koledze w potrzebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: marriage visa-UK IP: proxy / *.server.ntli.net 03.12.02, 23:17 Gość portalu: frantic napisał(a): > No pomuzcie koledze w potrzebie!!! Ludzie nie wydurniajcie sie, Polska juz jedna noga w Unii! Po co Wam papierowe malzenstwa? @ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharky Re: marriage visa-UK IP: webcacheB* / *.ditto.dialup.pol.co.uk 03.12.02, 23:40 Musicie oboje mieszkac przez 4 lata w UK abys mogl dostac staly pobyt. Potem po ok roku mozesz sie starac o obywatelstwo. Jesli chcesz sie hajtnac dla stalego pobytu, lepiej to zrobic z Angielka, bo krocej sie czeka (rok albo dwa, nie pamietam dokladnie) i potem mozna juz wziasc rozwod. Odpowiedz Link Zgłoś
skubeck Re: marriage visa-UK 04.12.02, 13:17 malzenstwo nie oplaca sie za zadne pieniadze. Swojej skorki juz nie cenisz 414? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 414 Re: marriage visa-UK IP: *.proxy.aol.com 04.12.02, 13:55 Business visa juz mi sie konczy, zanim polskam wejdzie do uni na rownych prawach minie przynajmniej 9-10 lat, do polski jakos mi sie nie chce wracac po 6 latach spedzonych w londynie - tym bardziej ze wszystko idzie coraz lepiej. Coz wiec mi zostalo - tylko papierowe malzenstwo. Zbednego 10k niestety nie mam, myslalem zeby dac 3-4k kolezance z francji, ale jesli trzeba czekac 4 lata to odpada, bo ona jedzie do australii za 1,5 roku. Jesli znacie kogos chetnego, ale nie za 10k, lub wiecie jak to sie wszystko zalatwia lub gdzie moga pomoc - dajcie znac!!! Pleaseeeeeeeeeeee!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AH Re: marriage visa-UK IP: 193.131.67.* 04.12.02, 14:13 Jaka ty Business Vise masz? Przeciez po roku pierwszej business visa starasz sie o nastepna na 3 lata a po uplywie tych nastepnych 3 lat masz prawo starac sie o staly pobyt!!!! Proponuje dowedziec sie dokladnie jakie masz prawa przy business visa. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 414 Re: marriage visa-UK IP: *.proxy.aol.com 05.12.02, 13:58 Niestety moja business visa jest co nieco naciagana, raczej nie ma szans na przedluzenie, a po drugie mam juz dosc tych wszystkich ograniczen. Ja chce zoneeeeeeeee!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharky Re: ale z ciebie ..hmmmm desperat IP: *.sftm-212-159.plus.net 05.12.02, 16:36 No coz...rozne sa zboczenia ale zeby sie chciec zenic to juz skrajna perwersja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 414 Re: ale z ciebie ..hmmmm desperat IP: *.proxy.aol.com 05.12.02, 16:52 Emigrantko - a moze Ty chcialabys sie zwiazac z przystojnym i inteligentnym rodakiem,. Bede pral, sprzatal i gotowal - oraz pisal Ci wiersze. Przynajmniej przez pierwszy rok Odpowiedz Link Zgłoś
ladacznica wiesz, to jest bardzo proste o co prosisz. 05.12.02, 18:25 mam wiele kolezanek ktore za pieniadze gotowe sa posluzyc ci swoja pomoca. Pierwsze, to musz wiedziec ile masz do wydania na samym poczatku. Rozumiesz, ze tak panna kosztuje i te pieniadze nie podlegaja podzialowi. Placisz i dostajesz. Drugie: jak chcesz zeby sie z toba walila to kosztuje osobno. Trzecie: slub, goscie, prezenty slubne i PIERSCIONEK. To palcisz ty. Czy stac cie na to, golca z Polski bez pomyslunku i bez konceptu na zycie? Sam rozumiesz ze twoje IQ nie jest atrakcyjnym toarem dla ladnej (jeszcze) dziewczyny, z przekreconym licznikiem. No i musisz dac jesc i ubrac. To ze chcesz sprzatac to jej wisi, bo przeciez w brudzie nie zechcesz mieszkac, nie? Acha, tak mi sie nasunelo, ze jedyny ciut bardziej niebezpieczny wariant to byloby zycie z pistoletem przystawionym do malego. Jak ci to odpowiada to pisz na prv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 414 Re: wiesz, to jest bardzo proste o co prosisz. IP: *.proxy.aol.com 05.12.02, 19:14 1) Do wydania £5000 2) Na slub mnie stac. Gosci, prezenty i pierscionek raczej sobie odpuszcze 3) Walenie tez chyba odpuszcze (raz juz bylem w GU Clinic) Paaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: wiesz, to jest bardzo proste o co prosisz. 06.12.02, 09:32 Gość portalu: 414 napisał(a): > 1) Do wydania £5000 Ale po tych 3 latach bedziesz mial wiecej - ozenisz sie bogato i po rozwodzie bedziesz sie klocil o "podzial majatku" LOL > 2) Na slub mnie stac. Gosci, prezenty i pierscionek raczej sobie odpuszcze czyli.. na co wlasciwie cie stac? po tym co "sobie odpuscisz"? > 3) Walenie tez chyba odpuszcze (raz juz bylem w GU Clinic) No.. TUTAJ to sie zareklamowales.....LOL > Paaaaaaaaaaa tak.. paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: ale z ciebie ..hmmmm desperat 06.12.02, 09:36 Gość portalu: 414 napisał(a): > Emigrantko - a moze Ty chcialabys sie zwiazac z przystojnym i inteligentnym > rodakiem,. To powyzej to jak mawiaja Anglicy - "contradiction in terms" Panowi sa ALBO przystojni ALBO inteligentni. Bede pral, sprzatal i gotowal - oraz pisal Ci wiersze. Przynajmniej > przez pierwszy rok Wierszy nie czytam - realism totalny. Pralke mam i pralnie chemiczna pod domem oraz duzo "Take Aways" w okolicy no i oczywiscie telefon w domu.... Mezczyzna - istota zbedna? Hmmmm LOL Powodzenia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 414 Re: ale z ciebie ..hmmmm desperat IP: *.proxy.aol.com 07.12.02, 12:54 Prosil sie nie bede, nie to nie - chajtne sie z kumplem anglikiem. Na laski nie ma sensu liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ 414 widziales wiadomosci??? IP: proxy / *.server.ntli.net 10.12.02, 20:41 No i klopot z glowy! Juz widze jak Ci sie micha cieszy i teraz mozesz sie zenic z milosci!!!!!!!!!!!!!! Pozdr @ Odpowiedz Link Zgłoś
linkaa Re: 414 widziales wiadomosci??? 11.12.02, 01:56 Co bylo w wiadomosciach?? Moze mnie ktos poinformowac?? Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
yeb_ali zapasowe glowy przywiezli do twojego 11.12.02, 02:01 marktu. Lec a moze jeszcze jakas dostaniesz. Co dwie glowy to nie jedna. Odpowiedz Link Zgłoś