stefa801 20.03.06, 15:50 czy to mozliwe ze wszyscy wyjechali do angli. chcialabym nawiazac kontakt z polkami mieszkalacymi we wloszech. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garofano73 Re: do mam z wloch 20.03.06, 16:10 Czesc Stefa! Ja mieszkam w Italii, Piemont, Novara. Pozdrawiam, Grazyna, mama 22-miesiecznej Basi Odpowiedz Link Zgłoś
renatina77 Re: do mam z wloch 20.03.06, 17:37 hej ja tez pisze z Wloch, mieszkam w Marche, a Ty? pozdrawiam, Renata Odpowiedz Link Zgłoś
stefa801 Re: do mam z wloch 20.03.06, 21:14 dzieki za odzew. ja mieszkam w toskanii dokladnie blisko arezzo.mam17mies. niunie i calymi dniami siedzimt same bo tatus pracuje,a ja mam straszna potrzebe pogadania z kims bo ile mozna gadac z dzieckiem.pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
garofano73 Re: do mam z wloch 21.03.06, 15:26 Stefa! Renatina! Ja chetnie z Wami nawiaze kontakt telefoniczny, jesli macie na to ochote, prosze odezwijcie sie do mnie na adres grazyna77@yahoo.com, bo email gazetowy prawie nigdy nie sprawdzam. Stefa! My tez caly dzien siedzimy same, bo tatus pracuje ( a pogadac sie chce strasznie! Pozdrawiam, Grazyna Odpowiedz Link Zgłoś
italka2 Re: do mam z wloch 21.03.06, 19:47 A ja Was dziewczyny pozdrawiam z Modeny.Mieszkam tu od 8 lat i mam 2 letniego synka. Odpowiedz Link Zgłoś
basiarasponi Re: do mam z wloch 30.03.06, 18:50 Cześć, Mam na imię Beata, mieszkam od 3 lat w Cesenie (Emilia-Romagna), mam dwuletnią córkę a za 2 miesiące urodzi się nam druga, chętnie poznam inne Mamy mój mail: beata_kr@virgilio.it Odpowiedz Link Zgłoś
maximama5 Re: stefa na forum emigrantek 07.04.06, 09:04 stefa czy to ty sie zarejestrowalas na naszym forum mam na emigracji? poniewaz pdoalas zly e-mail nie dostalas powiadomienia o aktywnym koncie jest tam anwet specjalny post do ciebie.zajrzyj! zapraszam inne mamusie z Wloch do rozkrecania tego watku na anszym forum pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś