Dodaj do ulubionych

Komentatorowi na zlosc

IP: *.proxy.aol.com 14.12.02, 15:21
Komentator, za to propagandowe pierdolenie zostaniesz ukarany. Przez takich
jak ty komunisci mojego dziadka na Sybir zeslali.
Nalogowo-zawodowi kolaboranci tacy jak ty szujo, doniesli na niego.
Wlazl bys w dupe kazdemu, kto u wladzy. Komunie, Repuplikanom, Le Penowi,
Leninowi albo Stalinowi.
Teraz akurat Unii. Do tego bierzesz kredyt za cos, w czym nie miales i nie
masz zadnego udzialu
No wiec celem ukarania cie szujo, rozpoczynam szeroko zakrojona akcje
propagandowa PRZECIWKO Unii.
Mam mnostwo czasu, mam website, mam ogromna baze danych z adresami Polakow w
Polsce i za granica.
No i mam cel w zyciu na najblizsze kilka miesiecy.

Obserwuj wątek
    • Gość: John Kowalski Re: Komentatorowi na zlosc IP: *.wpt.ptd.net 14.12.02, 19:40
      Ucho Ryby,

W interesie Emigracji jest wejscie Polski do Unii. Jest to jedyna szansa zeby
      zrobic z Polski kraj w miare przestrzegajacy prawa. Podwojne obywatelstwa
      Polakow wymusza na nich respektowanie wszystkich innych podwojnych obywatelstw.
      W ten sposob pulapki paszportowe i inne fortele polkich wladz zostana ukrocone.
      To jest wlasciwie jedyny interes jaki ma Emigracja w wejsciu Polski do Unii.
      Reszta nas nie dotyczy.

To zas co dotyczy podporucznika komentatora po wejsciu do Unii, to koniec
      zabawy w zycie. Otworzenie granic spowoduje ujednolicenie zasad gry.
      Konkurencja na rynku ekonomicznym i pracy bedzie w Polsce tak samo trudna i
      wymagajaca jak w reszcie Europy. Na codzien, ceny zywnosci i innych produktow
      pojda szybko w gore do poziomow Europejskich. Dotacje Unijne beda musialy byc
      zainwestowane tak zeby wypracowaly profit potrzebny na splate skladek unijnych.
      Daleka i dluga droga do dobrobytu. Podporucznik komentator popelnia podstawowy
      blad myslac ze sam fakt wejscia do Unii zalatwia wszystkie problemy,
      automatycznie i na zawsze. Wejscie Polski do Unii daje tylko lepsze mozliwosci
      do naprawy jej gospodarki, ale tej pracy nikt za Polakow nie bedzie robil.
      Musza zrobic to sami. Czy zrobia to efektywnie? Watpie. W tym wypadku nastapi
      cichy rozbior Polski i Polacy stana sie nisko platnymi robotnikami robiacymi
      dla obcych. Ale jak juz mowilem, cale szczescie ze to nas nie dotyczy!
      • Gość: jot-23 Re: Komentatorowi na zlosc IP: *.dyn.optonline.net 14.12.02, 19:46
        Gość portalu: John Kowalski napisał(a):

a to ze polskie pielegniarki beda mogly podmywac niemieckich staruchow za
        godziwa pensyjke to juz sie nie liczy?!?! viva unia! viva leszek miller! viva
        13ty grodnia!
      • Gość: ucho Ryby Re: Komentatorowi na zlosc IP: *.proxy.aol.com 14.12.02, 19:47
        Gość portalu: John Kowalski napisał(a):

> Ucho Ryby,
        >
        > W interesie Emigracji jest wejscie Polski do Unii. Jest to jedyna szansa zeby
        > zrobic z Polski kraj w miare przestrzegajacy prawa. Podwojne obywatelstwa
        > Polakow wymusza na nich respektowanie wszystkich innych podwojnych
        obywatelstw.
        >
        > W ten sposob pulapki paszportowe i inne fortele polkich wladz zostana
        ukrocone.

(...)
        > Ale jak juz mowilem, cale szczescie ze to nas nie dotyczy!

Dzieki Bogu mnie nie dotyczy takze sprawa paszportow.Jestem szczesliwy z tym
        ktory mam. Do Polski moge nie jezdzic. Rodzina (blizsza) szczeliwie oddala
        ducha w polskim dobrobycie.
        Nie interesuje mnie to czy Polska bedzie krajem cywilizowanym i jak bedzie
        postrzegana w swiecie....nie za bardzo przynajmniej.

• jadro GrupenFuhrer SS Kowalski 14.12.02, 19:49
        zamknij ryj donosicielu. Ty chuju nie jest Polakiem.
        Jestes wysrana, kolektywna kupa wszystkich gnojkow jakich mielismy nieszczescie
        wydac na Swiat.

Kurwo donosicielu.
        • Gość: John Kowalski Re: GrupenFuhrer SS Kowalski IP: *.wpt.ptd.net 15.12.02, 03:32
          Masz cos konkretnego do dyskusji czy zabraklo ci argumentow i dlatego przyjales
          ksztalt prostaka? A moze nim jestes?
          Odpisuje tylko dla tego ze czesc twojego wpisu aktualnie jest dla mnie
          komplementem. Polakiem rzeczywiscie nie jestem. Jestem nim tylko w mniemaniu
          twoich zasranych wladz w Polsce.
          • Gość: Tomcio Re: GrupenFuhrer SS Kowalski IP: *.oc.oc.cox.net 15.12.02, 03:41
            To po chuj tu zagladasz?
            To forum dla Polakow a nie jakis wypierdkow,
            • Gość: Gosc Re: Kowalski IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.12.02, 13:49
              Gość portalu: Tomcio napisał(a):
              > To po chuj tu zagladasz?
              > To forum dla Polakow

Chamcio,
              Czy pojecie "Polonia" nie zaklada, ze mowimy tu o ludziach zaledwie z polskimi
              korzeniami podczas gdy slowo Polak zastrzezone powinno byc wylacznie dla osob
              mieszkajacych w kraju oraz tych, ktorzy czasowo pracuja za granica.
              Dlatego uwazam, ze to forum jest przeznaczone dla ludzi z Australii, Ameryki i
              Kanady. Ci ktorzy mieszkaja i pracuja w Europie Zachodniej to
              rzeczywiscie "Polacy poza granicami kraju".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka