Dodaj do ulubionych

W poszukiwaniu zaginionej namietnosci.

IP: *.tiaa-cref.org 08.01.03, 14:57
Wymywslilem! OSP! Ochotnicza straz pozarna! Czy jakas niewiasta jest sie w
wsatnie oprzec strazakowi (nawet nie musi byc przystojny!). Przystepuje do
realizacji planu. DFD! Nadchodze!

Idac tym tropem publikuje moja prywatna liste najbardziej "pozadanych"
zawodow kobiecych:

1. Ksiegowa

2. Pielegniarka - ale tylko ta u dentysty ktora czysci zeby, to sie jakos tam
nazywac ale nie pamietam jak.

3. Stuardesa - przyznajcie sie panowie kazdy tego probowal, spojzenia w oczy,
pytanie i imie, komplementy, tylko ze ona tam pracuja niestety.

4. A absolutni mdleje slyszac "specjalistka od zarzadzania firmami
finansowanymi przez venture capital", szczegolnie kiedy sciaga okulary i
rozpuszcza wlosy.
Obserwuj wątek
    • lolo271 Re: W poszukiwaniu zaginionej namietnosci. 08.01.03, 15:03
      <>.....Dodal bym jeszcze te reporterki z TV.......
      • Gość: --Michal Tu chodzi o zawod jako taki! IP: *.tiaa-cref.org 08.01.03, 15:20
        Zadaj sobie pytanie, a co jakby byla "nie w twoim typie", to tez by byla
        apetyczna, chyba nie!
        • lolo271 Re: Tu chodzi o zawod jako taki! 08.01.03, 15:26
          Gość portalu: --Michal napisał(a):

> Zadaj sobie pytanie, a co jakby byla "nie w twoim typie", to tez by byla
          > apetyczna, chyba nie!
          • Gość: --Michal Lolek fetyszysta. IP: *.tiaa-cref.org 08.01.03, 15:32
            Ale ma racje.
    • xurek Re: W poszukiwaniu zaginionej namietnosci. 08.01.03, 16:59
      > 4. A absolutni mdleje slyszac "specjalistka od zarzadzania firmami
      > finansowanymi przez venture capital", szczegolnie kiedy sciaga okulary i
      > rozpuszcza wlosy.

Michal, czy ty aby nie ogladasz za duzo telewizji badz wlaczasz niewlasciwe
      programy? Ja jeszcze takiej w realu nie spotkalam, no ale moze wyemigrowaly
      wszystkie do Hameryki?

A tak w ogole to ciekawe, ile wpisow ten watek, rownie abmitny co ow o
      przepuszczaniu kobiet przodem i powodow tego dzialania, zbierze. Bede sledzic
      przebieg sytuacji - Lolo jak widze juz sie zjawil na posterunku.

Mnie najbardziej fascynuja panie - kierowszynie wielkich ciezarowek a
      najbardziej jedna ktora widzialam w kabinie olbrzymiego dzwigu. Obojetnie, jak
      wygladaja.

Xurek
      • Gość: --Michal Co ty jestes kochajaca inaczej jak kapsztel? IP: *.tiaa-cref.org 08.01.03, 17:11
        Piszesz o paniach? Co to ma byc. Ja liczylem ze ktos poprze moja teze o
        strazakach. Podobno wielu facetow fascynuje kierowniczki trakow, albo cziksy na
        bajkach, ja sie tam ich boje!

Nic z telewizji wszystko z doswiadcenia! W pracy staranna fryzura i okulary!
        Jak widze takie cud to sie nie moge oprzec, oprzec sie marzenia oczywiscie i
        spokulacja [czy wiecei ze spekulacja to kopulacja pisana w spak, nie moze nie
        ale jakby bylo fajnie gdyby tak]! Ale koniec z marzeniami - wystarczy przekonac
        instancje ze pragne oddac spolecznosci! Przejsc test sprawnosciowy i pisemny i
        juz jestem strazakiem to lepsze niz ten glupi pomysl z gogo - aerobikiem nic z
        tego nie wydszlo choc moze polaczonyz moim nowycm zoltym strojem! GENIALNE!
        Nawet mi teraz truman nie podsko-czy, tylko musze pamietac zeby sie nie odzywac!
      • Gość: Artur .......lepiej daj sobie.... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 08.01.03, 17:25

......z takimi spokoj, chyba, ze lubisz sie zaliczac do zwierzyny płowej
        (rogacza).
        • Gość: --Michal Gasz jakbys nie wiedzial! IP: *.tiaa-cref.org 08.01.03, 17:28
          Takie sa najbardziej apetyczne. Co tam rogi, lepiej miec niz ine miec, jak
          legitymacja partyjna. A pozatym glowa nie sluga!
          • Gość: Artur Re: Gasz jakbys nie wiedzial! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 08.01.03, 17:45

> Takie sa najbardziej apetyczne. Co tam rogi, lepiej miec niz ine miec, jak
            > legitymacja partyjna. A pozatym glowa nie sluga!

..........no to jak sie zakochasz, a z taką to łatwo, wyrób sobie od razu
            układy u jakiegoś kardiologa, szybki zawał murowany.

A czy ty jesteś w stanie utrzymać jej BWM-Cabrio?.......no bo sam wiesz super
            towar potrzebuje super opakowanie. tez dla innych.
            • Gość: --Michal Powaga? Nie pierd0l?! IP: *.tiaa-cref.org 08.01.03, 17:52
              Ja myslalem ze wiersze pisac! Przebrac sie za strazaka! A tu Bimer kabrio,
              wakacje w forsizonie albo innym riztu i all the works! A gdzie romantyczne
              zwiazki dusz! Nie stac mnie na to! Wszystko przez jebany kryzys i kurewsko
              silne EURO! W przeciwnym razi to bym sie nie zastanawial ani chwili, a serce to
              zecz nabyta, latwo przyszlo ...
              • Gość: Artur Re: Powaga? Nie pierd0l?! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 08.01.03, 18:05
                miałem taką jedną artyche, Mieszkanko Penthouse własnie BMW....szybka
                panienka... za szybka nawet nadziana, szukała palanta do sprzątania chaty i
                gotowania, więc trza było powiedzieć praszczaj malenka ale idiotów to tutaj nie
                ma. Na chuj mi to dobro! Wyobraz sobie, nawet była zdziwiona.
                Malo brakowałoby a nie zostałbym tatusiem. Juz zaczynała na ten temat marudzic.
                A pozniej by tylko lina pozostała.
                • Gość: --Michal to sweet deal! IP: *.tiaa-cref.org 08.01.03, 18:13
                  Ja bym sie odrazu pisal. Ale wiadomo ze ty to nie ja.
                  • Gość: Artur maby sweet deal...but denger IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 08.01.03, 18:18

> Ja bym sie odrazu pisal. Ale wiadomo ze ty to nie ja.

.....a wyszedlbym z niego obciążony jedną torbą i alimentami na całe życie.
                    Dziękuje...wolę boso ale w ostrogach i na swoim.
                    • Gość: --Michal Slabych tam macie layerow w faterlandzie. IP: *.tiaa-cref.org 08.01.03, 18:22
                      Ja bym ztego wyszedl ale Z ALIMENTAMI i to powaznymi. ameryka, zawsze staje po
                      stronie slabszego.
                      • Gość: Artur he he IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 08.01.03, 18:26

jasne, qrwa prawie zapomniałem. smile
                        • Gość: --Michal Zapomniale dodac! IP: *.tiaa-cref.org 08.01.03, 18:28
                          Nigdzie bym nie wychodzil co najwyzej wyjechal, ale poco wyjezdazc z fajnego
                          penthuzu - no cyba ze na zasluzone wakacje.
                          • artur666 Re: Zapomniale dodac! 08.01.03, 18:31

> Nigdzie bym nie wychodzil co najwyzej wyjechal, ale poco wyjezdazc z fajnego
                            > penthuzu - no cyba ze na zasluzone wakacje.

.......mnie taka alternatywa nie pasowała. sprawa juz tak i tak odjechała. na
                            samym koncu nowym Audi A8.
    • trueman Re: W poszukiwaniu zaginionej namietnosci. 08.01.03, 18:24
      Jednym pogardzam, startowaniem do barmanek i kelnerek.
      To objaw kompletnej desperacji i braku wstydu, jak dla mnie.
      Lubie z koleji Bibliotekarki oraz Bileterki.
      Moja firma zatrudnia tez przesliczne hostessy ( wszystko wliczone ) choc....

Nie najlepiej znosze , dodam, wszelkie panie ... sprzedajace.
      od sales managers po dziwki.
      • Gość: --Michal Malo widziales czy sie zgrywasz. IP: *.tiaa-cref.org 08.01.03, 18:30
        Barmanki i kelnerki to nic, boje sie ich, maja nademna przewage. Striptiserki
        to tak, i tylko po pijaku (moglbym na trzezwo) ale jak sie upije to jest na co
        zwalic.
        • roadkill Re: Malo widziales czy sie zgrywasz. 08.01.03, 18:41
          mundurowe: policjantki, wojskowe, pocztowe.

Marketing i sales unikam jak zarazy. Te to najgorszy rodzaj kurew. To samo
          panie pracujace w hotelach: tam sie nie pozywi. Nauczycielki to wariatki, panie
          z knajp maja nadwage, ksiegowsc jest w porzadku ale zaraz zachodza albo
          chialyby. SLuzba zdrowia tak ale co z tym potem zrobic. Jak w inkubator.
        • trueman Re: Malo widziales czy sie zgrywasz. 08.01.03, 18:41

> Barmanki i kelnerki to nic, boje sie ich, maja nademna przewage.
          ???
          >Striptiserki
          > to tak, i tylko po pijaku (moglbym na trzezwo) ale jak sie upije
          >to jest na co zwalic.? striptiserka na plakacie? zwalic?

odpowiedz na pytania , a nastepnie skomentuj moj aforyzm, prosze, bo inaczej
          sie obraze i odejde znowu na trzy tygodnie, a ty bedziesz wyl z tesknoty.
          ------

• Gość: --Michal No nie jak mam wyc to raczej odpisze. IP: *.tiaa-cref.org 08.01.03, 19:42
            Podobno nauka i praca a nie rozmowami o dupie sie ludzie bogaca, to odpisze bo
            nie ma nic gorszego niz wycie z tesknoty.

Zwalic tudziez obwinic. Ale sadze ze Ty poprostu odkryles ze ja w zyciu
            striptiserki nie widzialem i tylko sie slinie ogladajac kolorowe magazyny i
            pakujac w butelke po kokakoli (bo ma cienka szyjke).

PS
            Grupe przywoluje do pozadku! Watek jest czysto fetystyczny i co sie komu nie
            podoba nie ma do rzeczy nic a nic! Chodzi o zawody i rekwizyty nie zadne tam
            HARAKTERY. Policjantka! Palce lizac! Pani Listonosz? No nie wiem.
            • Gość: Artur ......a jakbys sie tak... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 08.01.03, 19:46
              wżenił w hektary, no pomysl....dziewcze zdrowe, jurne...cyc nawet tegi...i
              prawdziwy. he?
              tylko, ze jak sie taka wnerwi, to moze dobrze przypiepszyc, ot co.
      • Gość: Albertine nie pierd()lic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.03, 21:00
        płatnej obsługi Panowie, czyli no fucking the paid help. Panie - no fucking
        the public service, czyli strazacy odpadaja rowniez. Rozwijajmy sie jednak
        wielopoziomowo tez w poprzek i wzdluz, nie tracmy nadziei, ponadto Demon Air -
        fly with us.
        • Gość: --Michal Zjeb@c to kazdy potrafi! IP: *.tiaa-cref.org 08.01.03, 21:12
          Konstrukcyjnie prosze!
          • Gość: Albertine Re: Zjeb@c to kazdy potrafi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.03, 21:30
            Otoz nie kazdy, jak w swojej wszedobylskiej wnikliwosci i wszechogarniajacej
            madrosci popartej obszernym i bogatym doswiadczeniem z pewnoscia wiesz, kolego
            Michale. I nie tylko nie kazdy potrafi, ale tez, nie od kazdego by sie
            chcialo, co z pewnoscia, nie watpie takze wiesz, a jesli nie wiesz jeszcze, to
            sie dowiesz wkrotce i przyznasz mi racje.
            • Gość: --Michal Truma i Koniec! IP: *.tiaa-cref.org 08.01.03, 21:36
              Tu sie patrzcie jak sie fachowo dokonuje zamkniecia pyska! Jak koniec przyznaje
              nagrody to ja tez moge! Tina! Bravo! I to wcale nie dlatego ze mi obiecalas ze
              mnie zjebiejsz w najlizszym czasie.
              • Gość: Albertine jesli obiecalam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 16:49

> Tu sie patrzcie jak sie fachowo dokonuje zamkniecia pyska! Jak koniec
                przyznaje
                >
                > nagrody to ja tez moge! Tina! Bravo! I to wcale nie dlatego ze mi obiecalas
                ze
                > mnie zjebiejsz w najlizszym czasie.

Jesli obiecalam to dotrzymam, tylko musisz sie dokladnie i szczegolowo
                wyszorowac bo ostatnio oznajmiles, ze sie nie myjesz i na chuju chodujesz
                marchewke czy rzepe. Wiec prosze bez tych warzyw i umyc sie, lacznie z
                czlonkiem oczywiscie. Takze, prosze zebys wyszczotkowal na te okazje wlosy na
                klacie bo ostatnio byly sfilcowane i zaczepialy sie o moje kolczyki, Ty sie
                darles, a ja sie nie moglam skupic.
                • Gość: --Michal Jak Cie znam to znowu obiecanki cacanki! IP: *.tiaa-cref.org 09.01.03, 17:01
                  Mama nadzieje ze nie znam. Wiec uzyje tego wosku co uzywalem na dupe i wyplenie
                  koltuny, z myciem to bedzie gorzej ale moze ogrodnik cos poradzi wiedz bedize
                  pielenie i zeskrobywanie, szkoda takiej ladnej szklarni.
    • lolo271 Re: W poszukiwaniu zaginionej namietnosci. 08.01.03, 20:35
      <>....brak ci polotu................
      Nie ma zawodow podniecajacych,wykonywanych przez okreslona grupe!
      Praca to jest serwis,wykonywany na zamowienie,wiec jako taki nie moze byc
      meski,zenski..................moze byc pokoleniowy.
      A pokolenia sa mniej lub wiecej sexy(w twoim przypadku zenskie...........mam
      nadzieje pokolenie).....................
      • Gość: --Michal Lolek! No to co? Jak to mam rozumiec. IP: *.tiaa-cref.org 08.01.03, 21:20
        Juz bys Pani policjantki nie przelozyl przez stolek i wyrypal w miejscu
        publicznym? Nie pierdol mi tu o pokoleniach i innych servisach.
    • _narval_ Re: W poszukiwaniu zaginionej namietnosci. 08.01.03, 21:50
      >Ochotnicza straz pozarna! Czy jakas niewiasta jest sie w
      >wsatnie oprzec strazakowi (nawet nie musi byc przystojny!)

a na mnie strazaki nie maja zadnego wabika! cigle z drabinami z helmetami, z
      pompami! no nie! absolutnie! odpadaja! takie spece od kataklizmow!

mnie to sie podoba zawod - Grandt! szczuply, przystojny, zawadiackie
      spojrzenie! to jest dopiero zawod dla chlopa!

tak Miszelu! dla Grandta prosze o owacje na stojaco! i nie ociagac sie!!

• Gość: --Michal Malpa sie wlasnie wyprowadzil. IP: *.tiaa-cref.org 08.01.03, 21:57
        Od swojeje kolejnej znajomej, albo go wykopala sprawa nie jeste jasna. Mieszka
        chyba na plazy i poszukuje lokum, dobrze ze tam lato.
        • _narval_ Re: Malpa sie wlasnie wyprowadzil. 08.01.03, 22:07
          eee Miszel! ty to tak prosto kawe na lawe!
          Trza upiekszysz w slowa, ze "m'sje" Grandt, przechodzi ciezki kryzys
          egzystencjalny, ze wspierasz go swym 'marnym' smiertelnika jestestwem!

Ze ciezki los tego czlowieka jest okrutnym obciazeniem dla twych marginesowych
          komorek, ktore zmuszasz do ostatniego wysilku ...

trza z uczuciem o lovelyboyu pisac! no!

• Gość: --Michal Ten kak! IP: *.tiaa-cref.org 08.01.03, 22:15
            Ten kak! Takie krysy przechodzi co trzy miesiace, i jak tu nie byc wscieklym.
            Nie mam zamiaru sie rozczulac, mam nadziej ze go jakis rekin wpierdoli albo
            cos. Wlasnie do niego dzwonilem i go wsparlem! Powiedzialem mu:

HA HA! yo fat bastard.

Moze byc?
            • _narval_ Re: Ten kak! 08.01.03, 22:24
              pani Bozia cie ukarze i do piekla wsadzi! i nawet biala chusteczka na droge ci
              nie pomacham!
    • luiza-w-ogrodzie Re: W poszukiwaniu zaginionej namietnosci. 08.01.03, 22:04
      Jak to - nikt nie wspomina o ratownikach oceanicznych, w lodziach i z deskami,
      z zolto-czerwonymi czepkami na glowach i metodami na rekiny i meduzy?

A wspinacze wysokogorscy, chmurni junacy idacy z orlami w zawody? Tacy potrafia
      obchodzic sie z linami...

No i krykiecisci, prezne bestie, ubrani tylko w biale nagolenniki i czapeczki,
      z kijem krykietowym w reku. Taki to potrafi przypalantowac!

Pozdrawiam oddajac sie fetyszystycznym rozmyslaniom
      Luiza-w-Ogrodzie
      • Gość: --Michal Dziekuje za zrozumienie. IP: *.tiaa-cref.org 08.01.03, 22:24
        Sam jak widac preferuje mniej ze sie tak wyraze fizyczne profesje. Ale to
        kwestia gustu. A Tobie narwalcu! Strazacy smierdza! I tak nie wierze.
        • _narval_ Re: Dziekuje za zrozumienie. 08.01.03, 22:27
          Miszel piles! tylko kierownicy nie bierz, bo jak cie pan policjant zlapie i
          kaze dmuchac to 2.7% niestrawnosci myslowej aparatura wykarze!
          • Gość: --Michal Ja tylko pije. IP: *.tiaa-cref.org 08.01.03, 23:00
            W swieta panstwowe i religijne, nie pije w 5 maja bo w tedy jest tylu
            najebanych za kierownica ze to za wielkie ryzyko.
        • luiza-w-ogrodzie Mniej fizyczne profesje 08.01.03, 23:05

> Sam jak widac preferuje mniej ze sie tak wyraze fizyczne profesje. Ale to
          > kwestia gustu. A Tobie narwalcu! Strazacy smierdza! I tak nie wierze.

Te mniej fizyczne profesje maja dupy kwadratowe od siedzenia na stolkach po 12
          godzin dziennie. I mala sprawnosc. Sprobuj informatyka i bedziesz wiedzial, o
          czym pisze!

Ewentualnie moge przyjac skromnego studenta bibliotekoznawstwa, w grubych
          okularach, rozczytanego w Zoli i Huygensie...

Pozdrawiam
          Luiza-w-Ogrodzie
          • Gość: --Michal Dzieki. IP: *.tiaa-cref.org 08.01.03, 23:10
            W imieniu wszystkich "Informatykow". Tak na marginesie to jest jedna z wielu
            rzeczy, ktora mnie wcina, co to jest ten informatyk.
            • Gość: Artur Re: Dzieki. IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 08.01.03, 23:14

> W imieniu wszystkich "Informatykow". Tak na marginesie to jest jedna z wielu
              > rzeczy, ktora mnie wcina, co to jest ten informatyk.

taki co sie tyka informacji, informa-tyk, czy nie?
              • Gość: --Michal To znaczy ze chodzi o informatora? IP: *.tiaa-cref.org 08.01.03, 23:17
                Moze byc policyjny albo na dworcu PKP?
                • Gość: Artur Re: To znaczy ze chodzi o informatora? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 08.01.03, 23:24

> Moze byc policyjny albo na dworcu PKP?

a może nieprzymierzając szpiega, moze lepiej zalozyc ciemne okulary i przykleic
                  wąsy. zawsze to bezpieczniej.
            • lolo271 Re: Dzieki. 08.01.03, 23:18
              <>...Ja informatykow nie lubie...............
              • Gość: --Michal I masz racje! IP: *.tiaa-cref.org 08.01.03, 23:21
                To banda bosych chujow!
            • luiza-w-ogrodzie Informatyk 08.01.03, 23:22
              Programista, administrator sieci, web designer... te wszystkie chlopaki, co
              siedza wlepieni w komputery od switu do nocy i nie potrafia sklecic zdania w
              realu.

Wyjatki od reguly chetnie przyjmuje. Programista/poeta na przyklad. Albo
              programista/ogrodnik.

Pozdrawiam zza komputera
              Luiza-w-Ogrodzie
              • Gość: --Michal Programista onanista? IP: *.tiaa-cref.org 08.01.03, 23:24
                Ja sie obuzam! Jestem porazony! No dupa for YOU! NEXT.
              • Gość: Artur monento Luiza!!!! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 08.01.03, 23:31
                web designer?

moj drugi zawód to web-designer....ale nie lubie programowac, nudnawe
                • lolo271 Re: monento Luiza!!!! 08.01.03, 23:33
                  <>..........ja tez Artur..............
                  • Gość: Artur Re: monento Luiza!!!! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 08.01.03, 23:35
                    lolo271 napisał:

> <>..........ja tez Artur..............

a jaki pierwszy?
                • luiza-w-ogrodzie Arturro 08.01.03, 23:37
                  Gość portalu: Artur napisał(a):

> moj drugi zawód to web-designer....ale nie lubie programowac, nudnawe

Artur, ta wypowiedz Ciebie demaskuje - nie jestes prawdziwym informatykiem!
                  Wiecej szczegolow prosze... lubie nietypowych informatykow...
                  • Gość: Artur Re: Arturro IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 08.01.03, 23:41

> Artur, ta wypowiedz Ciebie demaskuje - nie jestes prawdziwym informatykiem!
                    > Wiecej szczegolow prosze... lubie nietypowych informatykow...

co jest? u mnie leci wszystko co ma z design wspolnego, co nie wiesz?
                    • Gość: --Michal Arturo! Luiza cie wychaczyla na najtansza valute. IP: *.tiaa-cref.org 08.01.03, 23:45
                      A Ty jak bydlo na zez! Tragiczne, tak sadze.
                      • Gość: Artur Re: Arturo! Luiza cie wychaczyla na najtansza val IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 08.01.03, 23:48

> A Ty jak bydlo na zez! Tragiczne, tak sadze.

nie pękaj, skalny zręb jestem i zachowuje kamienną twarz.
                  • Gość: --Michal Jeszcze raz uslysze Informatyk! IP: *.tiaa-cref.org 08.01.03, 23:43
                    I bedzie kiepsko, a raczej strasznie. Takiego webdesajnera do jednego wora ze
                    szlachetnym porjektantem sztucznej iteligencji? Skandal! webdezajner to jakis
                    pozal sie boze humnista czy inny artysta. PRECZ!
                    • Gość: Artur Re: Jeszcze raz uslysze Informatyk! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 08.01.03, 23:46

> I bedzie kiepsko, a raczej strasznie. Takiego webdesajnera do jednego wora ze
                      > szlachetnym porjektantem sztucznej iteligencji? Skandal! webdezajner to jakis
                      > pozal sie boze humnista czy inny artysta. PRECZ!

sorry Michal, ale wdepnąłeś tutaj w takim razie.
                      od lat u mnie tylko śtuka, design i inne tragedie.
                      • luiza-w-ogrodzie Michal, schowaj pazury 08.01.03, 23:53
                        Gość portalu: Artur napisał(a):

> sorry Michal, ale wdepnąłeś tutaj w takim razie.
                        > od lat u mnie tylko śtuka, design i inne tragedie.

Jakie tragedie? Wreszcie ktos nielogiczny, niezaprogramowany i spontaniczny sie
                        pojawil a Ty Michal huzia na niego? Arturro, alez tak, a nawet jak najbardziej.

Luiza-w-Ogrodzie
                        • Gość: Artur Re: Michal, schowaj pazury IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 08.01.03, 23:55
                          alez tak, a nawet jak najbardziej.

he? co?
                        • Gość: --Michal Luzia tylko uwazaj bo Arturo to ... IP: *.tiaa-cref.org 08.01.03, 23:56
                          Luzia tylko uwazaj bo Arturo to cwana sztuka, a ja i tak powiem "a nie
                          mowilem". Szczesc boze.
                          • luiza-w-ogrodzie Michal, uwazaj 08.01.03, 23:58

> Luzia tylko uwazaj bo Arturo to cwana sztuka, a ja i tak powiem "a nie
                            > mowilem". Szczesc boze.

No to uznaje ze juz powiedziales "a nie mowilem" i bede dalej robic swoje, z
                            Twoim blogoslawienstwem albo i bez.

Bez odbioru... czas do pracy ;oC
                            Luiza-w-Ogrodzie
                          • Gość: Artur Re: Luzia tylko uwazaj bo Arturo to ... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 08.01.03, 23:59
                            ja niespotykanie spokojny czlowiek...mamuuuusiu!! oni sie znowu na mnie patrzą!!
    • lolo271 Moj problem................ 08.01.03, 23:41
      <>......Ze nie mam tyle kasy by was ztrudnic.............
      Ale Polscy informatycy sa najlepsi..................
      Zawsze byli.................to dziwne .....................
      • kiszczak Re: Moj problem................ 08.01.03, 23:51
        Co Ty pierdolisz dowod polski ZUS , urzedy celne .Polacy maja iloraz inteligencji rowny Bulgarom i Chorwatom czyli
        najnizszy w Europie taka jest prawda .Iloraz inteligencji sredni Polakow wynosi 92 punkty.Pozdrowienia
        • lolo271 Re: Moj problem................ 08.01.03, 23:54
          kiszczak napisał:

> Co Ty pierdolisz dowod polski ZUS , urzedy celne .Polacy maja iloraz
          inteligenc
          > ji rowny Bulgarom i Chorwatom czyli
          > najnizszy w Europie taka jest prawda .Iloraz inteligencji sredni Polakow
          wynosi
          > 92 punkty.Pozdrowienia
    • jean_luc_cretien Re: W poszukiwaniu zaginionej namietnosci. 09.01.03, 16:56

> 4. A absolutni mdleje slyszac "specjalistka od zarzadzania firmami
      > finansowanymi przez venture capital", szczegolnie kiedy sciaga okulary i
      > rozpuszcza wlosy.

mowienie tego co chca uslyszec, zreszta splagiatowane z kinematografi,
      to nie jest szczerosc --michale, widzialem ze masz z tym ostatnio problemy,
      chodzi miedzy innymi o to , ze nie dostalem wszystkich odpowiedzi ktore
      chcialbym uslyszec
      • Gość: --Michal "Czy to pies czy bies"? IP: *.tiaa-cref.org 09.01.03, 17:07
        Jakie pytanie, ostatnio ciagle mnie sie o plagiaty posadza, co ja moge na to ze
        sam nie moge niczego dobrego wymyslec, a tak naprawde to jestem tak
        zdoktrynowany ze mi sie wydaje ze to moje pozadanie a nie jakies tam plastik-
        fantastik-barbi. Jakie pytanie? Jakie pytanie? TRUMAN CZY TO TY?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka