Gość: --Michal IP: *.tiaa-cref.org 14.01.03, 17:43 ... niestety nie ma jeszcze swojego "czat" ani nawet foruma. To chyba zle, a nawer bardzo zle, i to jest ciekawe bo mnie ciekawi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xurek Re: ________________________________MOJA DUPA ... 14.01.03, 17:46 tak, to jest bardzo ciekawe, no i takie innowatywne. Takiego watku tutaj jeszcze nie bylo... Nie zakladaj tego czata, bo od razu peknie w szwach! Ciekawe, jak dlugo ten watek tutaj przetrwa... Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: ________________________________MOJA DUPA ... 14.01.03, 17:52 xurek a jak Twoja dupa? Jak wyglada? Czy jest to zgrabny tyleczek jak Michalowy czy dupsko jak kolezanki Lopez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Kanaku! IP: *.tiaa-cref.org 14.01.03, 17:56 W Twoich ustach to brzmi plugawo, glownie dlatego ze masz bardzo male cycki! Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Kanaku! 14.01.03, 18:02 widac jestem plugawy gdyz postanowilem walczyc z wiatrakami a onych wiatrakow plugawosc tylko moze dotrzec. A dupa lub jak kto woli tyleczek jest to calkiem interesujacy temat i nie bylo moim zamiarem plugawienie tego watku ale ubabralem sie po pachy w gownie i jeszcze ze mnie scieka. Choc szczerze mowiac gowno i dupa maja cos wspolnego. Niemniej jednak jesli dupa jest tyleczkiem to jest to super ciekawy temat i jestem gotow do kurturarnej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Slusznie przypuszczalem, IP: *.tiaa-cref.org 14.01.03, 18:05 ze jestes z faracuskich kanakow co sie prawie nie roznia wogule niczym od oryginalnego francuskiego komunisty. Tu sie kurwa mac dyskutuje o mojej dupie! A OD MOJEJ DUPY CI WARA, w sczegolnosci jak na nia mowisz ZGRABNY TYLECZEK! Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Slusznie przypuszczalem, 14.01.03, 18:27 Pomine ta obelge o francuskich kanakach milczeniem. Choc musze powiedziec ze jestem uczciwie pracujacym Kanadyjczykiem a nie darmozjadem z Quebec. Tak czy inaczej tyleczek jest tyleczek. Piszac tak o Tobie zrobilem uklon w strone Luizy gdyz ona lubi meskie tyleczki. A moze raczej tylko ona sie tutaj przyznaje bez pruderii ze lubie za co ma moje uznanie. A swoja droga ciekawe co kobitki msyla o meskich tylkach. Bo co my myslimy o damskich to chyba jasne. Zgrabna dupka powoduje przyspieszone bicie serca, nie mowiac juz o chceci chociazby klepniecia w takie cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Kanadian lezie w dupe IP: *.tiaa-cref.org 14.01.03, 21:31 ... absolutnie nie moja! Sadze ze chodzi o d.. oj przepraszam TYLECZEK Luizy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Wydaje mi sie ze IP: *.tiaa-cref.org 14.01.03, 17:55 kazdy juz ma swoj czat czy forum, wiec dlaczego nie moja dupa no i jeszcze stegosamego powodu sie nie obawiam ze peknie w szwach, bo tyle foromow i czatow ile sie reklamuje na tutejszych lamach to dla kazdego starczt, tylko ze moze trza bedzie nazwe foruma Polonii zmienic na "ogloszeni drobne i inne pomowienia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albertine I znowu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 20:12 Michal, czy czytasz obecnie Gombrowicza? Bo ja nie widze innego wytlumaczenia na te chaotyczna histeryczna i monotematyczna aktywnosc. Albo to owsiki moze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Ujmuje mnie Twoj troska. IP: *.tiaa-cref.org 14.01.03, 20:18 Tylko ze ja myslalem ze najwazniejsze zeby miec niezkolutnione futro i ogorod niezachwaszczony a dupa to sprawa mniej istotna. Ja nic nie czytam, bo to ten- tego doktrynuje. Wlasnie krowy paraduja ulicami Denwer, i to jest ciekawe i pouczajace. Ide sie gapic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal ________________________________MOJA DUPA ... IP: *.tiaa-cref.org 15.01.03, 17:03 No i ciagle jest nieskasowana, bujna i wydepilowana. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: ________________________________MOJA DUPA ... 15.01.03, 17:09 zawracasz dupe Odpowiedz Link Zgłoś
giermo_gidroz Ty tez? 15.01.03, 17:17 Nie wstydz sie. Powiedz od razu ze moja dupa sni sie tobie po nocach. Nie zapomnij o kwiatach, bo bardzo to lubie. Odpowiedz Link Zgłoś