Dodaj do ulubionych

Jak czesto latacie do polski ? (ciulacze)

IP: 3* / 144.138.141.* 16.01.03, 12:16
Mam na mysli kanada USA australia z australii jest nas niewielu co bywaja w
polsce reszta to tuligrosze lub nie maja za co .
ameryka jest blizej ale za to tylko 2 tygodnie urlopu w roku
w Australii 4 tygodnie ale ja zawsze na cale lato co drugi rok .
wiec jeszcze dwa miesiace i .
Obserwuj wątek
    • Gość: Tez Mis Re: Jak czesto latacie do polski ? (ciulacze) IP: *.sympatico.ca 16.01.03, 15:25
      Ja latam tylko na pogrzeby, i to za duzy stres. Raz pojechalem w polowie lat 90-
      tych, jeszcze bez szopki z polskimi paszportami, to mnie tylko krew jasna
      zalala. Uwazam, ze za te pieniadze to lepiej leciec do Meksyku - tez bida, tez
      cie okradna, a leci sie krocej, bilet tanszy, klimat fajniejszy i nikt mnie nie
      obrazi, to hiszpanskiego nie znam i tak nie wiem, co do mnie, lub o mnie, mowia.
    • Gość: Kalosz Re: Jak czesto latacie do polski ? (ciulacze) IP: 216.191.187.* 16.01.03, 16:06
      Ja nie latam.Po co? Rodzina co roku spedza wakacje w Kanadzie.Z kolegami z
      polski robimy sobie videokonferencje.Za ta sama forse mozna skoczyc do meksyku
      albo na karaiby.Rozumiem ze patrioci z Matka Boska w klapie MUSZa jechac...
      • znikad Re: Jak czesto latacie do polski ? (ciulacze) 17.01.03, 18:49
        Sydney - co Ty robisz przez cale lato w Polsce? Powaznie pytam - czeka mnie w
        tym roku takie lato, bo kobieta sie uparla zobaczyc moj kraj rodzinny i za
        cholere nie wiem jak wypelnic te dwa miesiace - ilez mozna zwiedzac Wawel albo
        udawac, ze jest pieknie na Mazurach? Rodziny nie mam wiec odpada odwiedzanie
        ciotek i wujkow, dzieciaki beda na koloniach i troche z moja ex tesciowa wiec
        bedziemy z kobita tylko we dwoje. Pewnie, ze bym wolal Costa del Sol albo inne
        Lazurowe Wybrzeze, ale na babski upor nie ma lekarstwa - wymyslila sobie, ze
        chce poznac moje roots. To wszystko przez ten cholerny multikulturalizm - kazdy
        chce byc taki wyrozumialy i wyedukowany o innych kulturach. I tak sie Jej
        rzucilo... A teraz ja musze wymyslic jak Jej pokazc Piekna Polske.
        • Gość: pola Re: Jak czesto latacie do polski ? (ciulacze) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 20:39
          Powinienes sie dobrze zastanowic. Bedzie padalo, poznacie sympatycznych
          tubylcow (dla cudzoziemcow sa tacy serdeczni...), jak popija to otworza serce
          przed twoja zonka. Jeszcze bedzie chciala sie przeprowadzic!!! Bo narod taki
          otwarty.....Jak sie rozumie co gadaja to roznie moze byc....a tak serio to plan
          na 10 - 14 dni mozna wykombinowac. Dluzej to chyba, ze ma sie swoje ukochane
          miejsce (odludzie). Masz niezly bigos. Powodzenia.
    • Gość: xcc Re: Jak czesto latacie do polski ? (ciulacze) IP: *.99.hostpool.rsmi.com 17.01.03, 18:51
      Gość portalu: Sydney napisał(a):

> Mam na mysli kanada USA australia z australii jest nas niewielu co bywaja w
      > polsce reszta to tuligrosze lub nie maja za co .
      > ameryka jest blizej ale za to tylko 2 tygodnie urlopu w roku
      > w Australii 4 tygodnie ale ja zawsze na cale lato co drugi rok .
      > wiec jeszcze dwa miesiace i .
      x
      no to mi cie zal. ja na poczatku jezdzilem ale tam jest nudno.
      teraz na hawaje, tahiti, meksyk, cayman island - fajne miejsca do nurkowania
      • Gość: Ola bledna interpretacja IP: *.corp.redshift.com 17.01.03, 19:46
        Ja nie jezdze do Polski bo spedzilam tam za duzo lat zycie i te co zostaly wole
        wykorzystac na wyjazdy do wczesniej wspomnianych miesc. Tez zdecydowanie wole
        wczasy w USA niz w Polsce. Polska nie jest atrakcyjna turystycznie i pod zadnym
        innym, poza nostalgia u niektorych, wzgledem.
        Rodzina z Polski bywa u nas lub spotykamy sie na wspolnych ( przez nas
        fundowanych) wczasach w UK, w Hiszpanii. Traz myslimy o Italy.
        Jeszcze nie zaliczylam Wysp Polinezyjskich...! Nie mam czasu na Polske.
        • bruno5 warto jechac na sex 17.01.03, 20:02
          W Polsce sa super ladne i bardzo tanie prostytutki .Kosztyja od 60 do 90 zl za godzine i do tego sa Polkami .
          Sa naprawde super i do tego ta cena .
          • Gość: BoroPark Re: warto jechac na sex IP: *.NYCMNY83.covad.net 17.01.03, 20:47
            bruno, a ty po co pojechales?
        • Gość: xvcxz Re: bledna interpretacja IP: *.96.hostpool.rsmi.com 20.01.03, 15:33
          Gość portalu: Ola napisał(a):

> Ja nie jezdze do Polski bo spedzilam tam za duzo lat zycie i te co zostaly
          wole
          >
          > wykorzystac na wyjazdy do wczesniej wspomnianych miesc. Tez zdecydowanie wole
          > wczasy w USA niz w Polsce. Polska nie jest atrakcyjna turystycznie i pod
          zadnym
          >
          > innym, poza nostalgia u niektorych, wzgledem.
          > Rodzina z Polski bywa u nas lub spotykamy sie na wspolnych ( przez nas
          > fundowanych) wczasach w UK, w Hiszpanii. Traz myslimy o Italy.
          > Jeszcze nie zaliczylam Wysp Polinezyjskich...! Nie mam czasu na Polske.

no to fajnike ze jezdzisz do uk, hiszpanii i italy. a masz tez kara na kornerze
          i bolta na lejku?
    • miriam13 Re: Jak czesto latacie do polski ? (ciulacze) 18.01.03, 01:26
      do polski nie ale ostatnio hiszpania,tam ludzie w nocy nie spia
      • jajecznica1 Do Polski z $$$$ W kieszeni 18.01.03, 04:38
        ja latam do Polski bo lubie lody !!!! te z Hortexu !!!! i te od
        panienenk !!, sa tanie !!!!!
    • Gość: gosc.ca Re: Jak czesto latacie do polski ? (ciulacze) IP: *.sympatico.ca 20.01.03, 15:17
      Gość portalu: Sydney napisał(a):

> Mam na mysli kanada USA australia z australii jest nas niewielu co bywaja w
      > polsce reszta to stuligrosze lub nie maja za co .

Sydney - dlaczego STULIGROSZE? uwazasz, ze bogacenie sie jest jakas hanba czy
      zaraza? Uwazasz, ze bedziesz mial 60 czy 70 lat to Polska Ludowa ponownie ci da
      co zawsze obiecywali? Myslisz, ze trwonienie czasu i pieniedzy to cos tak
      wznioslego, ze odnosisz sie do ludzi myslacych o swojej przyszlosci z pogarda?
      dlaczego?

Czlowiek, ktory nie mysli o tym co bedzie jadl jutro, to zwykly tepak i
      niedojda, co bedzie zebral na ulicy i pod knajpami, aby mu dali grosz na PIWKO,
      bo jedzenie znajdzie w smietniku. Czy o takim zyciu nieustannie myslisz w tym
      Sydney?

Ogolnie to masz racje kazdy sam sobie wybiera jak ma spedzic urlop i jak Ci
      podano kilka przykladow to Polska, przestala byc atrakcyjna z wielu powodow, o
      czym swiadcza hordy Polakow jezdzacych na swoje urlopy na zagraniczne wojaze.
      • Gość: Lootman 60-60-30-30-14-14-0-0-0-0-0-0 IP: *.proxy.aol.com 20.01.03, 15:36
        Najpierw pojechalem na "rozpoznanie", 10 dni. Fajowo bylo. Potem postanowilem
        leciaec na cale lato, bo nie bylem w Polsce praktycznie od 10 lat. Bylo
        zajebiscie, goscili, wodke stawial. Wszystko nowe i ladniejsze, wszystko na
        nowo trzeba obejrzec. 2 miesiace zlecialy, nie zalowalem miesiaca bezplatnego
        urlopu. Za rok zrobilem to samo, ale fajnie bylo przez miesiac. Potem nuda.
        Postanowilem skrocic pobyt w nastepnym roku do miesiaca.
        Sytuacja powtorzyla sie w nastepnym roku.Co 2 lata skracalem pobyt w Polsce o
        polowe...
        I na tej zasadzie dzis przestalem jezdzic w ogole.
    • uranus Re: Jak czesto latacie do polski ? (ciulacze) 20.01.03, 19:28
      kazdy rok inny kraj,zycie krotkie fajnie bylo w tunezji zwlaszcza noc spedzona
      na pustyni ale dlaczego ciulacze,kazdy sobie moze pozwlic na wakacje jezeli
      tyrasz caly rok
      • styro Re: Jak czesto latacie do polski ? (ciulacze) 20.01.03, 23:58
        Tutaj jest maly problem- bo ma sie ten miesiac urlopu i rodzine i znajomych
        trzeba odwiedzic... Latam co 2 lata - w mysl zasady - 1 rok Polska- kolejny -
        normalne wakacje... W tym roku miala byc Polska ale do lipca daleko
        najprawdopodobniej nic z tego nie wyjdzie. Pozdrawiam z Hiszpanii.
    • luiza-w-ogrodzie Po co latac do Polski? 21.01.03, 00:30
      Lece jak jest jakas sprawa rodzinna do zalatwienia. Wole zapraszac rodzine do
      siebie a na wakacje jezdzic w jakies fajne miejsca. W ten sposob wszyscy
      korzystaja - rodzina, bo moze spedzic kilka miesiecy w Australii i ja bo nie
      musze marnowac urlopu na wyjazdy do Polski.

Pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie
      • styro Re: do luizy 21.01.03, 00:34
        Ale pytanie bylo skierowane chyba do ciulaczy heheheheheehe... A ciulaczowi
        taniej samemu odwiedzic rodzine, niz zaprosic cala rodzine do siebie - mama,
        tata, rodzenstwowink))) I jeszcze wkolo ciebie biegajasmile))). To tak pol zartem -
        pol serio. Sciskam.
        • Gość: zygota 60 30 14 0 0 0 0 0 0 DOBRE!!!! IP: 209.234.157.* 21.01.03, 01:54
          Mialem jechac do Polski w tym roku. Poznalem panne w
          internecie. Fszystko fajnie szlo, ale sie rozeszlo.
          Zareczyny odwolane, plany o slubie odwolane, pierscionek
          na polke.

Ciekawe, ze prawie kazdy ma takie samo nastawienie zeby
          tam nie jechac. Drogo, dlugo sie jedzie i nikt nas tam
          nie potrzebuje.
          • Gość: Lootman Re: 60 30 14 0 0 0 0 0 0 DOBRE!!!! IP: *.proxy.aol.com 21.01.03, 04:12
            >ameryka jest blizej ale za to tylko 2 tygodnie urlopu w roku

Skad to jebniecie o 2 tygodniach urlopu w USA? Nie wiem.
            Co 5 lat dostaje sie z reguly nastepny tydzien, az do 6 tygodni.
            Ja mam na przyklad 20 dni roboczych, plus srednio 15 holidays rocznie . Do
            cholery czasu.
      • Gość: Lootman Re: Po co latac do Polski? IP: *.proxy.aol.com 21.01.03, 04:15
        luiza-w-ogrodzie napisała:

> Lece jak jest jakas sprawa rodzinna do zalatwienia. Wole zapraszac rodzine do
        > siebie a na wakacje jezdzic w jakies fajne miejsca. W ten sposob wszyscy
        > korzystaja - rodzina, bo moze spedzic kilka miesiecy w Australii i ja bo nie
        > musze marnowac urlopu na wyjazdy do Polski.

Szlag, niezle zarabiaja w tej Australii a ja myslalem, ze w Stanach sie lepiej
        zarabia...
        mama, Tatko, i powiedzmy z jeden brachol albo siora, to jakies 6 000 dolcow za
        same bilety? Tych prawdziwych dolcow, zielonych a nie tych plastykowych?

• Gość: Lootman 2 tygodnie urlopu w Stanach ? IP: *.proxy.aol.com 21.01.03, 04:20
          >ameryka jest blizej ale za to tylko 2 tygodnie urlopu w roku

Skad to jebniecie o 2 tygodniach urlopu w USA? Nie wiem.
          Co 5 lat dostaje sie z reguly nastepny tydzien, az do 6 tygodni.
          Ja mam na przyklad 20 dni roboczych, plus srednio 15 holidays rocznie . Do
          cholery czasu.

• Gość: Sydney Re: Jak czesto latacie do polski ? (ciulacze) IP: 3* / 144.138.141.* 21.01.03, 05:15
      Nikt was nie namawia i nie zaprasza do polski ,kazdy ma prawo siedziec gdzie
      mu wygodnie ,wasze dzieci mapewno nie mowia po polsku wiec po co sie
      kompromitowac ? jadac do polski trzeba sie lepiej ubrac a to kosztuje !
    • lolo271 Re: Jak czesto latacie do polski ? (ciulacze) 22.01.03, 12:09
      .............up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka