canadian 22.01.03, 07:16 Wrzuciles tu watek jak to admin brzydko Cie potraktowal itp. Wlasnie zauwazylem ze ten admin Cie przeprosil wiec moze wypadalo rowniez wspomniec o tym? Taka tam sobie uwaga... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Do Canadian 23.01.03, 18:25 Zabanujcie tego DZIADA radcę. Proszę!!!!!!!! Autor: pan_pndzelek@NOSPAM.gazeta.pl Data: 19-01-2003 01:02 + odpowiedz na list Zabanujcie tego DZIADA radcę. Proszę!!!!!!!! Dość już tego śmierdzącego spamu, na wszystkich możliwych forach, ten dziad gada sam ze sobą, "obce" wypowiedzi w jego wątkach to jeden procent. Założył sobie forum prywatne, prosiłem go, żeby tam sobie te spamy umieszczał, ale ten dziad tego nie rozumie... Zabanujcie go PLIZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " taka byla REAKCJA Admina ; "Re: Zabanujcie tego DZIADA radcę. Proszę!!!!!!!! Autor: dj@NOSPAM.gazeta.pl Data: 19-01-2003 17:09 " pan_pndzelek napisał: > Zabanujcie tego DZIADA radcę. Proszę!!!!!!!! Z banowaniem na forum to trochę jak z szukaniem igły w stogu siana. Zabanujemy go z jednego IP to zacznie używać drugiego. Zabanujemy mu konto, założy nowe. Sugeruje, żeby zamiast przysyłać takie prośby korzystać z "dodaj nieprzyjaciela" w "Moim Forum" i ignorować posty, których nie chce się czytać. Ewentualnie podsyłać prośby o skasowanie jakiś wątków choć zapewniam, że kliknięcie w ikonę "skasujcie ten wątek" działa szybciej. " Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Do Canadian 23.01.03, 18:35 Wyobraz sobie,gdyby ktos napisal na Forum do Admina tak ; "Zabanujcie tego DZIADA Canadiana " itd. Odpowiedz Admina bylaby z cytatem : " zabanujcie tego DZIADA Canadiana " oraz odpowiedz ; "Z banowaniem na forum to trochę jak z szukaniem igły w stogu siana. Zabanujemy go z jednego IP to zacznie używać drugiego. Zabanujemy mu konto, założy nowe. Sugeruje, żeby zamiast przysyłać takie prośby korzystać z "dodaj nieprzyjaciela" w "Moim Forum" i ignorować posty, których nie chce się czytać. Ewentualnie podsyłać prośby o skasowanie jakiś wątków choć zapewniam, że kliknięcie w ikonę "skasujcie ten wątek" działa szybciej. " - jakbys sie wtedy poczul ? Okazuje sie,ze wystarczylo dodac akis epitet w stylu "DZIADA " lub jak Gomulka np. " WARCHOLA " i juz nastapila reakcja.Malo tego cale wyjasnienie - co moge zrobic ? Jak oszukiwac i jakie wybiegi stosowac. Ten tekst byl JEDNAK Z CYTATEM o "DZIADA radce " - a wiec jasno sugerowal,ze dotyczy "radcy ". Nie bylo napisane,ze " ogolna informacja dotyczaca banowania kogos na forum ". Byly zacytowane konkretne slowa " DZIADA radce ". radca ps. chyba zrozumiale,ze nie bylo to niezalezne i ogolne. Odpowiedz Link Zgłoś
falszywystarywiarus Re: Do Canadian 23.01.03, 18:38 Pierdolisz jak zwykle. Przeczytaj dokladnie: Re: do Admina tego Forum - przykre bardzo Autor: dj@NOSPAM.gazeta.pl ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Data: 19-01-2003 23:32 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując radca napisał: > To bardzo przykre,ze tak mnie Admin z Redakcji Gazety Wyborczej ocenil - > wystarczy jeden zlosliwy post do Admina z okresleniem "DZIAD radca". > przykre to - tego sie nie spodziewalem Oj, najmocniej przepraszam. Pisałem o mechaniźmie, nawet nie zwróciłem uwagi na czyim przykładzie. Przypadek, wybacz Odpowiedz Link Zgłoś
radca do Canadiana 23.01.03, 18:47 canadian napisał: > Wrzuciles tu watek jak to admin brzydko Cie potraktowal > itp. Wlasnie zauwazylem ze ten admin Cie przeprosil > wiec moze wypadalo rowniez wspomniec o tym? > Taka tam sobie uwaga... Ja nie pisalem,ze "Admin mnie brzeydko potraktowal " - ja wyrazilem tylko UBOLEWANIE,ze zostalem tak OCENIONY. "Re: do Admina tego Forum - przykre bardzo Autor: dj@NOSPAM.gazeta.pl Data: 19-01-2003 23:32 radca napisał: > To bardzo przykre,ze tak mnie Admin z Redakcji Gazety Wyborczej ocenil - > wystarczy jeden zlosliwy post do Admina z okresleniem "DZIAD radca". > przykre to - tego sie nie spodziewalem " Oj, najmocniej przepraszam. Pisałem o mechaniźmie, nawet nie zwróciłem uwagi na czyim przykładzie. Przypadek, wybacz " Trudno jednak uwierzyc,ze Admin - jako specjalista nie zauwazyl - kogo dotyczyla ta "PROSBA " o "zabanowanie DZIADA radce " - jesli do odpowiedzi dla "proszacego o zabanowanie " - zacytowal te slowa. Przeprosiny przyjmuje,lecz czuje sie jednak "zle potraktowany". radca ps. ocene pozostawiam Tobie Canadianie. Odpowiedz Link Zgłoś