pkrol 31.01.03, 17:33 CIEKAWE CO MYSLICIE O UKLADACH MIEDZY LUDZKICH W USA I O ZYCIU SOCJALNYM W TYM KRAJU , TO PYTANIE JEST DO POLONI W USA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: --Michal Ja nie polonia ale mysle. IP: *.tiaa-cref.org 31.01.03, 17:51 I mysle sobie ze najlepszy uklad jest z amerykanskimi dziewczynami. Jak one ciagnam! O Boze! To sie nie powinno nazywac milosc francuska tylko amerykanska! Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: Ja nie polonia ale mysle. 26.06.03, 17:17 Ciagna tak ale Polki najlepsze do gotowania i sprzatania. Chyba przeniose sie do Utah, wezme sobie doskonala amerykanka do ciagania a Polke do gotowania! Dobry pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś
bruno555 Re: UKLADY MIEDZY LUDZKIE W USA 26.06.03, 17:12 Ja to sobie mysle tak.: Ty jestes biedny, zagubiony lkarzelek , ktory nielegalnie miszka na Florydzie. Zupelnym przypadkiem pracujesz w jakims biurze jako help desk assistnant messenger za marne pieniazki, ale zawsze lepsze to nic smolowanie dachow w upaly. Zamiast Bozi za to dziekowac, wypisujesz na forum bzdury jak to dobrze jest w Europie: Nie ma imigrantow i ludzie sa dla siebie tacy kochani. Wiecej pracy, cywilizacja europejska i luz. To wszystko sie bierze stad, ze nigdy tam nie byles, bo nie miales zielonej karty. Tak samo, wyjazdy 2 razy w roku na laski do Polski to twoje senne marzenie. Narzekasz wiec na to, jak to zle w USA, jakie zle stosunki i tak dalej. Jak juz dostaniesz te zielona karte kiedys ( w co watpie, bo przewaliles waznosc wizy) to pojedziesz do Europy i zobaczysz jaki tam raj. Moze wtedy ci sie cos odmieni w pustej glowce? PS pisze sie "miedzyludzkie" a nie "miedzy ludzkie".Wysmieja cie w tej europejskiej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwagadula Re: UKLADY MIEDZY LUDZKIE W USA 26.06.03, 19:13 bruno555 napisa?a: > Ja to sobie mysle tak.: > Ty jestes biedny, zagubiony lkarzelek , ktory nielegalnie miszka na Florydzie. > Zupelnym przypadkiem pracujesz w jakims biurze jako help desk assistnant > messenger za marne pieniazki, ale zawsze lepsze to nic smolowanie dachow w > upaly. > Zamiast Bozi za to dziekowac, wypisujesz na forum bzdury jak to dobrze jest w > Europie: Nie ma imigrantow i ludzie sa dla siebie tacy kochani. > Wiecej pracy, cywilizacja europejska i luz. > To wszystko sie bierze stad, ze nigdy tam nie byles, bo nie miales zielonej > karty. Tak samo, wyjazdy 2 razy w roku na laski do Polski to twoje senne > marzenie. > Narzekasz wiec na to, jak to zle w USA, jakie zle stosunki i tak dalej. > Jak juz dostaniesz te zielona karte kiedys ( w co watpie, bo przewaliles > waznosc wizy) to pojedziesz do Europy i zobaczysz jaki tam raj. > Moze wtedy ci sie cos odmieni w pustej glowce? > > PS pisze sie "miedzyludzkie" a nie "miedzy ludzkie".Wysmieja cie w tej > europejskiej Polsce. Swiete slowa! A kto ja jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5555 Re: UKLADY MIEDZY LUDZKIE W USA 26.06.03, 19:21 prawdziwagadula napisa?a: > Swiete slowa! > A kto ja jestem? Jestes kompletna durnota!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bruno555 Oto gadula 26.06.03, 19:26 prawdziwagadula napisała: > Swiete slowa! > A kto ja jestem? -------------------------------------------------------------------------------- Gwoli przypomnienia internautom: indywiduum (niektorzy mysla ze to kobieta, ale to-to jest tak brzydkie, ze nie moge w to uwierzyc) ktore wystepuje na forum jako 'gadula', 'szpak', 'hiv' i cokolwiek co pochodzi z domeny symaptico.ca (przepraszam innych z tej domeny, ale nie sobie zaloza osobne konta), to jest mlody, sfrustrowany i brzydki jak noc nastolatek, ktory spedza dnie i noce na spamowaniu tego forum. pzdr Larson www.polishguide.com/forum.cfm?tid=17&mid=103&catid=2&dn=Swiat%2C% 20polityka&u=ciekawy&t=Kwestia%20palesty%F1ska&d=07-10-02 kliknij na 'gadula' PS. Spojrzalem na jego (jej??) zdjecie troche sie dziwie tej aktywnosci. Jakbym mial taki tylek jak on (ona?) ma ryja, to bym sie wstydzil wypróznic. Odpowiedz Link Zgłoś