mazurka313 16.07.06, 00:56 witam wszystkich czy ktos moze mi orientacyjnie powiedziec jaki jest czas przejazdy pomiedzy lotniskami np Gatwick i Luton a moze cos w rodzaju yahoo maps dla londynu istnieje ? bede wdzieczna za podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati.zop78 Re: odleglosci w londynie 16.07.06, 14:51 samochodem ok 1h20min (nie w godzinach szczytu) sprawdz www.theaa.com/travelwatch/planner_main.jsp Odpowiedz Link Zgłoś
asica74 Re: odleglosci w londynie 16.07.06, 18:04 Mazurka, pociagiem to wyglada tak: z gatwick na victorie, to ok. 30 min, potem z victorii trzeba pojechac na Kings Cross - to nastepne pol godziny. Z owej stacji pociag na Luton to ok, 40 min. I to wszytsko przy zalozeniach, ze sie zaden pociag nie zepsuje. golondon.about.com/od/gettingtolondon/f/Luton_Airport.htm www.gatwickexpress.co.uk/ Odpowiedz Link Zgłoś
mazurka313 Re: odleglosci w londynie 16.07.06, 19:19 tak sobie kombinuje na razie jak by to rozegrac w przyszlym roku planuje wakacje w polsce a ode mnie ( z konca swiata ) hihi nie mam innej mozliwosci leciec jak z przesiadka no i sobie wymyslilam przesiadke w Londynie ( gdzie nastapi zmiana lotnisk)moze 2-3 dniowe zwiedzanie Londynu zobaczymy narazie to tylko plany... dzieki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś