nat82 28.09.06, 15:42 Witam! mam takie pytanko czy mial ktos zakladany aparat staly na zabki w Londynie i jakie sa ceny aparatow dla doroslej osoby? Zgory dziekuje za odp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nat82 Re: ortodonta w uk 29.09.06, 11:55 naprawde nie ma nikogo kto by zakladal taki aparat w uk Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka77 Re: ortodonta w uk 29.09.06, 14:19 czesc! ja mialam taki aparat przez rok na szczece jedynie bo zuchwa nie wymagala poprawek.aparat mial przezroczysta nic ale kamyczki metalowe(bardzo jasny metal) nie byl taki monstrualny jak sobie myslalam na poczatku.ceny zaleza od wady,typu aparatu(np.caly przezroczysty lub od strony tylnej zebow(dluzej sie nosi i bardzo drogi,nie do kazdej wady dobry)teraz na zebach od tylu mam cieniutki drucik na 7 lat ktory uniemozliwia rozjazd zebow po zdjeciu aparatu (niestety potrzebny bo zeby maja tendencje do powrotu do poprzedniego ksztaltu) ceny rozne.ja mialam robione w Seven Oaks pod Londynem wiec taniej-2000£ platne w ratach.drogo ale w Polsce podobne ceny pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nat82 Re: ortodonta w uk 29.09.06, 15:25 dzieki za odpowiedz juz myslalam ze sie nikt nie odezwie,wlasnie sie zrejestrowalam do ortodonty w Londynie cena aparatow od 500-2000 £ i co miesieczna wizyta ok 135£ ,moglabys mi podac namiary na tego twojego ortodonte, moze bedzie tanszy i czy mowia tam po polsku bo u mnie kiepsko z ang.Czekam na odp.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka77 Re: ortodonta w uk 01.10.06, 21:27 czesc! niestety tylko po angielsku i jest to ok 30 min pociagiem od londynu wiec nie wiem czy nie wyjdzie taka sama suma.jesli jestes nadal zainteresowana daj znac. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.oli Re: ortodonta w uk 18.12.06, 19:57 Witam serdecznie prosze podaj mi namiary na ortodonte w anglii ktory mowi po polsku bo nie znam angielskiego a niedługo tam bede na dlugi czas a mam załozony aparat na stałe prosze iweta z opola Odpowiedz Link Zgłoś