tato1 21.10.06, 01:27 ......we wloszech ilosc polskich prostytutek jest bliski zeru............ moze daja gdzies tam ale nie u czarnych!.......(i obok mojej chaty) Duma mnie rozpiera! -czeszki 2% i wegierki........... .........narescie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piss.doff Re: jestem dumny z Polskich kobiet............... 21.10.06, 03:44 maszobok swojej chaty czrnych? No i jakies sa Wegierki? Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: jestem dumny z Polskich kobiet............... 21.10.06, 03:48 .......to metafora........... Odpowiedz Link Zgłoś
normalski1 Re: jestem dumny z Polskich kobiet............... 21.10.06, 09:22 węgireki i czeszki robią kase a polki niby z miłosci dają włochom i grekom poczytaj Forum polki w grecji ,polonia w Turcji mieszkałem w kilku krajach i wiem to z własnej obserwacji polki to najwieksze dziwki !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwannabesedated Re: jestem dumny z Polskich kobiet............... 22.10.06, 02:55 jasne bo ktoś musi utrzymać tych polskich nieudacznych po jajach się drapiących na kanapach leżących stękających i pierdzących chłopów oraz stada przez nich spłodzonych zasmarkanych bachorrorów. Gdybyscie się Panowie wzięli może do roboty to Wasze mamusie, siostrzyczki, żony i córunie by nie musiały wycierac rynsztoków swoimi tyłkami w róznych zapyzdziałych kątach Eurolandu i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
normalski1 Re: jestem dumny z Polskich kobiet............... 21.10.06, 09:34 tato a skąd ty wiesz ze to nie polki ?? po czym poznales ? Odpowiedz Link Zgłoś
bercik48 Re: jestem dumny z Polskich kobiet............... 22.10.06, 01:22 tato1 napisał: > ......we wloszech ilosc polskich prostytutek jest bliski zeru............ > moze daja gdzies tam ale nie u czarnych!.......(i obok mojej chaty) > Duma mnie rozpiera! > > -czeszki 2% i wegierki........... > .........narescie!!!! tak trzymaj gliniak i kroczem do europy Odpowiedz Link Zgłoś
donk A wszystkie baby to som takie gupie! 22.10.06, 02:27 U nas na zlomowisku to cus ostatnio tyle roboty, ze se czasem musze podzogowac, ale nie za szybko zebym siem nie zmenczyl. No i u nas ostatnio gupie baby narobily takiego wrzasku w parku jak siem golembie zerwaly i bo siem przestraszyly. I ja tez siem przestraszylem bo myslalem, ze napad albo bomba jakas. I dlatego cus nie rozumiem. Widzom te baby w telewizji jak siem krew leje, trup siem scieli w Terminatorze i ogien bucha. A jak siem w pienkny jesienny dzien, golembie calym stadem do lotu poderwom to baby ryja drom. No i dlatego wszystkie baby som gupie. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek_leona Re: A wszystkie baby to som takie gupie! 22.10.06, 06:05 My nie gupie, bo my drom ryja z zachwytu jak sie te ptice podrywajom do lotu - czysta poezja, jak ten Mickiewicz, czy Reymont, co to wycyckal carskie dziengi na odszkodowanie. A jak sie nom skurki robiom wontle wkolo gemby i szyji, to my je wycinamy za wynagrodzenie chlopa, zamiast je tak zamencac na smierc jak insze ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
jp.hi Re: A wszystkie baby to som takie gupie! 22.10.06, 06:22 Lubie twoja sygnature Masz do tego link? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek_leona Re: A wszystkie baby to som takie gupie! 22.10.06, 17:08 pl.wikiquote.org/wiki/Lech_Wa%C5%82%C4%99sa Nie jest to bardzo wiarygodne zrodlo, bo nie podaja okolicznosci, ale nawet jezeli ktos mu to przypisal, to i tak pierszej wody walesizm Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa To jest dobre! 23.10.06, 23:04 cytaty Lecha, znaczy sie, nie moja sygnaturka. Odpowiedz Link Zgłoś
pommyleniec Re: jestem dumny z Polskich kobiet............... 22.10.06, 06:22 hej ! i jo tyz , hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
dr.wal2 Re: jestem dumny z Polskich kobiet............... 22.10.06, 09:09 Polki sa nudne w lozku,probowales ze Szwedka ...? Odpowiedz Link Zgłoś
meg40 Re: jestem dumny z Polskich kobiet............... 01.11.06, 17:37 Nie znacie kobiet-Polek -wcale stare pierdoly .Znawcy sie znalezli . "The rest is silence"-Szekspir Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Polki sie szybko 01.11.06, 19:30 odko-ch..-a. Jednego dnia zako-ch..-e sie po uszy a drugiego dnia szast prast i juz sie odko-ch..-e. Bardzo mi sie to podoba ze sie tak szybko odko-ch..-e bo to jest wynikiem braku cierpliwosci na ktorym mozna skorzystac... Kobiety z krajow zachodnich ce-ch..e wielka cierpliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff hehehehehe 01.11.06, 19:32 glupia cenzura jak gumno pod Warsiawa!, odkochuje, cechuje wam przeszkadza, hehehehe, chwwdd! Odpowiedz Link Zgłoś