hotdog1 27.12.06, 17:47 idziecie na zabawy sylwestrowe ??,po ile bilety u was ?? i co jest wliczone w cene biletu ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hotdog1 Re: Gdzie na Sylwestra ?? 27.12.06, 18:56 co jest ?,nikt nigdzie nie idzie? wszyscy siedza w domu ? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Gdzie na Sylwestra ?? 27.12.06, 19:07 nie wszyscy, bonk na przyklad z maciorom do remizy idzie ja w tym roku w domu sie upijac bede jesli zas o ceny chodzi, to pare reklamowek widzialem $130 - $180 od leba, zarcie i open bar Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Re: Gdzie na Sylwestra ?? 27.12.06, 19:24 Na Sylwestra ? A niby w jakim celu? Drinka i do lozka.... Sylwester to noc zapitych amatorow- nagle kazdy musi sie bawic, nawet ci ktorym caly rok zal kasy zeby do baru wyjsc albo do knajpy. W te noc ida jak muchy do gowna- do knajp gdzie normalnie miesci sie 200 -300 osob, w te noc wbija 750 i zaserwuja za $250.00 jedzenie , ktore normalnie kosztowaloby moze $ 50.00. Ida swietowac ze o rok starsi sa, z czego tu sie niby cieszyc? Rozpacz.... Odpowiedz Link Zgłoś
hotdog1 Re: Gdzie na Sylwestra ?? 28.12.06, 02:37 bilety sa po 120 $ od lebka !! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Na Sylwestra w ogrodzie 28.12.06, 03:32 Nie ide na zadna zabawe, bedziemy swietowac Sylwestra ze znajomymi w naszym ogrodzie albo na werandzie jesli bedzie padac. Corka wyjezdza na Jamboree pierwszego stycznia o piatej rano (co za geniusz to wymyslil?) wiec bedziemy zachowywac sie cicho i spokojnie. Rozlozymy sie na trawie z drinkami i bedziemy podziwiac z daleka fajerwerki w City. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowa.alternatywa tylko nie w ogrodzie Sylwestra Stallone;) 28.12.06, 09:38 >>Corka wyjezdza na Jamboree pierwszego stycznia o piatej rano (co za geniusz to wymyslil?)<< to nie geniusz, tylko pastor tak zarzadzil.. protestanci lubuja sie w niszczeniu przyrody oraz zadawaniu dzieciom cierpien------ Odpowiedz Link Zgłoś
double_please proponuje na loodce z Huck'iem Finn'em 28.12.06, 12:00 dowodem znecania sie nad dziecmi przez protestantow jest slynna pruska kindersztuba, a znajdziemy takze slady tego zjawiska po drugiej stronie oceanu.. na przyklad w ksiazkach Mark Twain'a => Przygody Huckleberry Finna to tylko kropla w morzu literatury Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Gdzie na Sylwestra ?? 28.12.06, 03:38 tyle mozliwosci a ja klade calkowita lage na taka wiesnaicka impreze. Odpowiedz Link Zgłoś
lifelover Re: Gdzie na Sylwestra ?? 28.12.06, 09:02 A ja ide pod kosciol. Sezon buraczany skonczony.General obiecal, ze bedzie, ale nic juz nie zdradze wiecej bo sie okrutnie moze zemscic stary.Pelny rynsztunek i przylbica na luzie, zeby w razie co zamienic ja na lisia czapeczke. Szczesliwego Nowego Roku zycze wszystkim farbowanym lisom! Z wydrami ja sie nie zadaje, ale jego magnificencja owszem, lubi.Jak pomysle, ile futer sie o mnie bedzie ocierac, to dostaje alergii i juz mam watpliwosci,czy to bedzie zabawa czy ogrod zoologiczny.Wazne, ze muzyka ma byc skoczna jak nigdy.Kazdy ma poprobowac swoich mozliwosci. Wesolej zabawy sylwestrowej kochani rodacy! Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: Gdzie na Sylwestra ?? 28.12.06, 12:22 Wyjeżdżamy poza Sydney do małej miejscowości nad oceanem. Spędzę więc chyba Sylwestra w okolicznym pubie, wraz z lokalnym tłumem. Bilety? - nie sądzę aby były. Kan Odpowiedz Link Zgłoś
hotdog1 Re: Gdzie na Sylwestra ?? 28.12.06, 15:28 we wszystkich polonijnych osrodkach typu "dom polski" itp bilety po 120 $ - 240 $ !!!!,a wiec drogo ,, scisk i tlok,po polnocy pelno pijanych i jako atrakcja wieczoru mozna oberwac w nos ! Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club1 Czy ktoś z szanownych forumowiczów... 29.12.06, 17:22 mógłby się zająć gorącym pieskiem??? dup Odpowiedz Link Zgłoś
hotdog1 Re: Czy ktoś z szanownych forumowiczów... 31.12.06, 02:34 zaczynamy Sylwestra !! Odpowiedz Link Zgłoś
a_cali Re: Gdzie na Sylwestra ?? 31.12.06, 03:22 na pokazie sztucznych ogni w Sacramento,korzystajac z okazji wszystkim,wszystkiego najlepszego z Nowym Rokiem Odpowiedz Link Zgłoś
lifelover Re: Sacramento.. 31.12.06, 04:15 To dopiero miejsce! No i siem wszyscy zamkneli, bo z czym do gosci z Californi.. A tu kazdy uszatke na glowe nacisnie, zemby zacisnie i przed TV z buteleczka. Odpowiedz Link Zgłoś
hotdog1 Time squer 31.12.06, 04:53 a ja na Time SQ. NYC !! milion ludzi bedzie !! Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Gdzie na Sylwestra ?? 31.12.06, 07:20 mam gdzies wiesniackie zabawy na spedach organizowanych przez lokalnego plebana po $55 za ryj. Jeszcze na glowe nie upadlem zeby im dawac pieniadze. Pojdziecie na sped, pochlejecie, zaczniecie pieprzyc zaraz glupoty i klopot gotowy. Ja mam wproszonych gosci na 18 odcinkow Klossa. Sami tubylcy i wyraznie sa tymi filmami podnieceni i zainteresowani. Odpowiedz Link Zgłoś