Dodaj do ulubionych

Cirque Du Soleil

12.04.03, 06:08
Czy ktoras z Was widziala wystepy Cirque Du Soleil?
Obserwuj wątek
    • ganga Re: Cirque Du Soleil 12.04.03, 07:46
      Nie, powiedz co to jest.
      • edytkus Re: Cirque Du Soleil 15.04.03, 04:36
        Szkoda, a moze jednak ktos widzial?
        A Cirque du Soleil to miedzynarodowa trupa cyrkowa. Ale chyba cyrk to tylko
        dlatego ze spektakle sa pod namiotem. Przedstawienie to polaczenie musicalu,
        akrobacji, opery, baletu i gry swiatel z teatrem (calosc opowiada jakas
        historie). Oczywiscie wiem to tylko z filmow i telewizji. Do sasiedniego miasta
        przyjezdzaja co roku (wystawiaja kilka spektakli w roznych czesciach swiata w
        tym samym czasie - czyli caly rok) a dopiero w tym sie przeniesli torche dalej.
        Zawsze widzialam tlumy podazajace na przedstawienie ale myslalam ze to tylko
        cyrk (zwierzatka, clowni itp), az w zeszlym roku chyba zobaczylam film w
        IMAX'ie i mnie olsnilo. Potem widzialam jakis show w TV, a zima byl tzw.
        reality show z ich przygotowan do wystepow, ale iwadomo ze telewizja lubi
        przesadzac i moze to wcale nie jest takie wspaniale jak sie wydaje. Chcialabym
        wybrac sie i zobaczyc te cuda na wlasne oczy ale jak dotad nie udaje mi sie
        znalezc biletow tanszych niz $210 od osoby.
        Tu sa clips z wczesniejszych wystepow:
        www.cirquedusoleil.com/CirqueDuSoleil/en/multimedia/audiovisual/alegria.htm

A wiecej informacji na stronie www.cirquedusoleil.com
        • titicaka Re: Cirque Du Soleil 25.04.03, 18:05
          Czesc ja widzialam rok temu i to bylo bardzo interesujace
          przedstawienie.Niestety nie pamietam tytulu ,ale moze mam gdzies jeszcze
          bilet...Jesli chodzi o mnie to wybralabym sie jeszcze raz .
          Pozdrawiam Bea
          • edytkus Re: Cirque Du Soleil 25.04.03, 23:31
            Bea, prosze napisz cos wiecej. Jak dlugo trwalo przedstawienie i czy muzyka
            byla bardzo glosna?
    • bglog1 Re: Cirque Du Soleil 29.04.03, 05:03
      Czesc , ja widzialm wystepy tego cyrku. To bylo niesamowite... Widzialm dwa
      razy przedstawienie pod tytulem Saltimbanco i bylam zachwycona. "Alegria" nie
      byla juz tak dobra. Muzyka jest nieziemska, warto kupic CD z muzyka z
      przedstawien. Jesli masz okazje zobaczyc ten inny niz wszystkie cyrk-polecam
      Bogusia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka