edytkus 12.04.03, 06:08 Czy ktoras z Was widziala wystepy Cirque Du Soleil? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytkus Re: Cirque Du Soleil 15.04.03, 04:36 Szkoda, a moze jednak ktos widzial? A Cirque du Soleil to miedzynarodowa trupa cyrkowa. Ale chyba cyrk to tylko dlatego ze spektakle sa pod namiotem. Przedstawienie to polaczenie musicalu, akrobacji, opery, baletu i gry swiatel z teatrem (calosc opowiada jakas historie). Oczywiscie wiem to tylko z filmow i telewizji. Do sasiedniego miasta przyjezdzaja co roku (wystawiaja kilka spektakli w roznych czesciach swiata w tym samym czasie - czyli caly rok) a dopiero w tym sie przeniesli torche dalej. Zawsze widzialam tlumy podazajace na przedstawienie ale myslalam ze to tylko cyrk (zwierzatka, clowni itp), az w zeszlym roku chyba zobaczylam film w IMAX'ie i mnie olsnilo. Potem widzialam jakis show w TV, a zima byl tzw. reality show z ich przygotowan do wystepow, ale iwadomo ze telewizja lubi przesadzac i moze to wcale nie jest takie wspaniale jak sie wydaje. Chcialabym wybrac sie i zobaczyc te cuda na wlasne oczy ale jak dotad nie udaje mi sie znalezc biletow tanszych niz $210 od osoby. Tu sa clips z wczesniejszych wystepow: www.cirquedusoleil.com/CirqueDuSoleil/en/multimedia/audiovisual/alegria.htm A wiecej informacji na stronie www.cirquedusoleil.com Odpowiedz Link Zgłoś
titicaka Re: Cirque Du Soleil 25.04.03, 18:05 Czesc ja widzialam rok temu i to bylo bardzo interesujace przedstawienie.Niestety nie pamietam tytulu ,ale moze mam gdzies jeszcze bilet...Jesli chodzi o mnie to wybralabym sie jeszcze raz . Pozdrawiam Bea Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Cirque Du Soleil 25.04.03, 23:31 Bea, prosze napisz cos wiecej. Jak dlugo trwalo przedstawienie i czy muzyka byla bardzo glosna? Odpowiedz Link Zgłoś
bglog1 Re: Cirque Du Soleil 29.04.03, 05:03 Czesc , ja widzialm wystepy tego cyrku. To bylo niesamowite... Widzialm dwa razy przedstawienie pod tytulem Saltimbanco i bylam zachwycona. "Alegria" nie byla juz tak dobra. Muzyka jest nieziemska, warto kupic CD z muzyka z przedstawien. Jesli masz okazje zobaczyc ten inny niz wszystkie cyrk-polecam Bogusia Odpowiedz Link Zgłoś