starywiarus 07.02.07, 12:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=56891971 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zorbathegreek Re: Krawczyk był TW 09.02.07, 16:55 Ale nie ten, o ktorym ty ciagle myslisz... Ja pracowalem w handlu zagranicznym, wiec jak juz kogos mialem rozpracowywac, to juz raczej zagraniczniakow. A od rozpracowywania pracownikow central HZ, to SB miala swych wlasnych agentow, kierowanych tam via studia a nie poprzez rekrutacje sposrod pracownikow... Odpowiedz Link Zgłoś
robinhood101 Re: Krawczyk był TW 10.02.07, 03:58 To pewnie w tym handlu zagranicznym tak wspaniale nauczyles sie ekonomii.... i datego ja wykladasz tulajac sie po swiecie i oczywiscie nie zapominasz o albumie ze zdjeciami Moskwy.... Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: Krawczyk był TW 12.02.07, 09:34 Ostatnio bylem z wykladami w Budapeszcie. Do Moskwy sie na razie nie wybieram, bo tam za drogo ze wzgledu na rosyjski boom gospodarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Krawczyk był TW 10.02.07, 06:19 zorbathegreek napisał: > Ale nie ten, o ktorym ty ciagle myslisz... Ja pracowalem w handlu zagranicznym, > > wiec jak juz kogos mialem rozpracowywac, to juz raczej zagraniczniakow. No i dzieki Bogu w koncu zagraniczniacy cie rozpracowali. I nie mowie tu o tej motorynce, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: Krawczyk był TW 12.02.07, 09:35 Jacy zagraniczniacy mieli by mnie niby rozpracowac? Nie ze mna te numery! Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski Re: Krawczyk był TW 10.02.07, 08:06 ciagle grzebiesz w smieciach, stary Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: Krawczyk był TW 12.02.07, 09:35 Grzebanie w smieciach to jedyne co zostali wiarusowi i sce po reformach Balcerowicza i Howarda... Odpowiedz Link Zgłoś