Dodaj do ulubionych

Zufryger...

29.04.03, 19:46
... ale chujowy nick, hehehe. Pozdrowienia dla "intelektualisty" mathrasa.
Nowa elita "jentelektualna" nam w "wolnej" Polszcze wyrosla, hohoho.

Booooooooszeeeee! (cyt. emigrantka) A ja myslalem, ze jestem agresywny i
wulgarny czasem.

P.S. Zufryger (ki czort, z hebrajska lub innego jidysz zalatuje jakby?! - a
moze ty juz z tych obywateli odzyskanych ostatnio z Izraela?) - na moja
prosbe, zebys pisal wiecej i czesciej odmowiles szorstko. Zatem nie bedziesz
juz pisal? Wot i przykrost'

Buahahahaha
Obserwuj wątek
    • zufryger Re: Zufryger... 29.04.03, 20:33
      te - Zufryger: skoro mi tu watki dedykacyjne zakladasz, to ci musze
      odpowiedziec.

Nie podoba ci sie moj nick? Zajebiscie piekny jest, gustu nie masz - i faceci i
      laski na niego leca.Zaproponuj nowy, a zmienie na zyczenie Jasnie Pana Ksiecia
      Forum Polonia Sentymentalnego Gnoja bez sztucznych dodatkow smakowych!

Zufryger pisze tylko dla gbura Bydlaka, nikomu innemu odpowiadac mu sie nie
      chce.Chory jestes, cierpisz na zapalenie wymion i pomoc humanitarna z biednego
      kraju jestem dla ciebie - gabczasto zwyrodniala palo!
      Ty mi tu Bydle nie wierzgaj kopytami, bo jestem gorszy zlosliwiec niz ty.
      • zlosliwe_bydle Re: Zufryger... 30.04.03, 02:37
        Podziwej sie tu jak cie teraz usram jednym celnym strzale:

Ja jestem tu, a ty tam!

Buahahahaha
        • zufryger oj, bejoku! 30.04.03, 03:19
          zlosliwe_bydle napisał:

> Podziwej sie tu jak cie teraz usram jednym celnym strzale:
          >
          > Ja jestem tu, a ty tam!
          >
          > Buahahahaha

Buahahhaha

ja jestem tam gdzie ty kapusciany lbie z robalem wewnatrz!
          i depcze ci po pietach!

a ty jeszcze wiele lat potrzebujesz by mi dorownac inteligencja i sprytem!
          hehehe!

buahahahahahaha! bejoku !
          • zlosliwe_bydle Tylko bez wiesniackiej grypsery, hehehe 30.04.03, 04:38
            zufryger napisał:

> zlosliwe_bydle napisał:
            >
            > > Podziwej sie tu jak cie teraz usram jednym celnym strzale:
            > >
            > > Ja jestem tu, a ty tam!
            > >
            > > Buahahahaha
            >
            >
            > Buahahhaha
            >
            > ja jestem tam gdzie ty kapusciany lbie z robalem wewnatrz!
            > i depcze ci po pietach!

Albo jestes albo siedzisz na dyzurze nocnym z komentatorem, hehehe, przy
            Rakowieckiej. Moze nawet jestes z tej strony wielkiej wody, ale albo jako
            beznadziejny czarnuch, ktoremu zaraz wiza sie skonczy i bedzie musial z
            powrotem spierdalac w podskokach do raju nad Wisla albo bedzie sie ukrywal
            przed INS przez nastepnych wiele lat. Albo czerwony kutas w ktorejs z
            polskich "palcowek" dyplomatycznych. Emigrantem nie jestes, a juz na pewno nie
            wyksztalconym na Zachodzie. W Polsce zreszta tez nie, hehehehe. Nawiasem
            mowiac cos tu nie gra - jesli jestes tu to dlaczego tak pozadasz zielonych,
            przeciez mozesz je sobie sam zarobic, na przyklad zrywajac azbest albo grajac
            w hokeja na miotle, hehehe?
            >
            > a ty jeszcze wiele lat potrzebujesz by mi dorownac inteligencja i sprytem!
            > hehehe!

Bede pilnie nad tym pracowal panie mlotkowy.

Zegnam uprzejmie, aczkolwiek ze wstretem, hehehe
            • zufryger tylko bez zbednych insynuacji Bydlaku! 30.04.03, 05:13
              ale mam z ciebie ubaw!
              sie mozesz zabeczkowany mapecie z nosem w kisielu zastanawiac kilka lat kim
              jestem i co robie a i tak cale gowno wymyslisz!
              a zeby ci juz zrobic z mozgu kaszanke rodem z Podhala,to ci powiem ze nawet nie
              wiesz czy jestem baba czy chlopem!

heheheehehehheeheh ty zapluty frajerze!
              • mathras no, no, tylko bez wyrazow z budowy! 30.04.03, 05:43
                Zlosliwe Bydle: widze ze jestes mna zawiedziony. Wiesz, przeciez wszyscy wiem
                ze masz IQ 150 a moze nawet wiecej. Sledzisz Zufrygera bardzo dobrze, wlasciwie
                to dokonales celnej analizy. Szczegolnie trafiles w te pieniadze. Ale teraz
                panowie, proponuje spokoj. Zufryger moze jest i dobry w jezyku i odzywkach i
                jako jedyny potrafil stawic czola panu Magistrowi Burakowi, to jednak wyraznie
                widze ze jest roznica w poziomach IQ. Prosze sie nie obrazac panie Zufryger, to
                jest fakt. Mgr Burak na chwile stracil oddech ale to nie bylo dlugo. Teraz
                pytanie, czy tak juz ma byc od dzisiaj, ze panowie beda rzucali kurwo-
                chujami??? A moze by tak zaczac sie ignorowac? Wiadomo prpzeciez jak to sie
                bedzie rozwijalo, jak nudny film o Leninie w Poroninie, a wiec po co to
                ogladac. Panie magistrze, a moze Zufryger ma racje ze jednak za daleko pan sie
                posuwal? Po co tracic taki wspanialy intelekt na jakies podworkowe rozroby.

Pozdrawiam obu panow.
                • zlosliwe_bydle Dear panie mathras, hehehe 30.04.03, 06:25
                  mathras napisał:

> Zlosliwe Bydle: widze ze jestes mna zawiedziony.

Troche jestem - to pan nie herbatnikuje z kolega zu... przepraszam, mam krotka
                  pamiec?

Wiesz, przeciez wszyscy wiem
                  > ze masz IQ 150 a moze nawet wiecej.

A nie wiem, nie liczylem ostatnio, hehehe

Sledzisz Zufrygera bardzo dobrze, wlasciwie
                  >
                  > to dokonales celnej analizy. Szczegolnie trafiles w te pieniadze.

E, tam, zaraz "sledzisz","analiza" - wielkie slowa - jakies gowno mi sie do
                  dupy przykleilo i dziamgocze... Moze to sprzedac jako "novelty gadget", hehehe?

Ale teraz
                  > panowie, proponuje spokoj.

Niestety, nie moge tego panu zagwarantowac. Nawet jezeli sie ode mnie odczepi,
                  a bedzie smrod uszami dalej puszczal, to bede musial go skarcic, hehehe

Zufryger moze jest i dobry w jezyku i odzywkach

Ach jaki on tam dobry - chyba na mydlo. Pamieta pan pajacyka_w_dupe_rznietego
                  albo usa z Tampy? To byli goscie! Nieraz chichotalem skrycie jak wiache
                  dowcipnie skomponowali i pisali kapitalikami. I smieszno bylo, i straszno. Ten
                  to cienias-megaloman, sztuczny cwaniaczek z miodem w uszach. Eh, ginie
                  tradycja w narodzie...
                  i
                  > jako jedyny potrafil stawic czola panu Magistrowi Burakowi,

Tej zaluzji nie rozumiem. Chyba mnie pan bierze za kogos innego. Ja nie
                  magister, ja bakalarz - i nie Burak.

to jednak wyraznie
                  > widze ze jest roznica w poziomach IQ. Prosze sie nie obrazac panie Zufryger,
                  to
                  >
                  > jest fakt.

On sie nie obrazi, bo nie zrozumie, o czym pan pisze, hehehe

Mgr Burak na chwile stracil oddech ale to nie bylo dlugo.

Znow ten Burak, i do tego astmatyk?

Teraz
                  > pytanie, czy tak juz ma byc od dzisiaj, ze panowie beda rzucali kurwo-
                  > chujami??? A moze by tak zaczac sie ignorowac? Wiadomo prpzeciez jak to sie
                  > bedzie rozwijalo, jak nudny film o Leninie w Poroninie, a wiec po co to
                  > ogladac.

A to zalezy od dwoch czynnikow, a wlasciwie trzech:

1. co ta rysunkowa postac bedzie dalej pisac
                  2. jak bardzo bede akurat znudzony
                  3. jak bardzo bedzie mi sie akurat chcialo

Panie magistrze, a moze Zufryger ma racje ze jednak za daleko pan sie
                  posuwal?

On cos ma, ale to nie racja, hehehe. W ktorym miejscu posunalem sie za daleko
                  mianowicie? Myslalem, ze mnie tu ludziska lubia...

Po co tracic taki wspanialy intelekt na jakies podworkowe rozroby.

Ah, toc nie mydlo, nie wymydli sie. A przepisow paszportowych i tak juz nie
                  wymysle (sigh), hehehe

• zlosliwe_bydle Ta zagadka nie da mi spac po nocach, hehehe 30.04.03, 06:02
                A tak naprawde to wcale nie musze jej rozwiazywac albowiem znam odpowiedz.
                Chuj, jaki jest, kazdy widzi - ze pozwole sobie nieco strawestowac slynne
                przyslowie. Fajny chlopak jestes... zeby tylko te muchi tak za toba nie
                latali... Ale wiesz co, mam pomysl - zadzwon do mnie pogadamy:

1-800-BITE-ME
                • mathras ciekawe 30.04.03, 13:24
                  a bylem przekonany ze pan to MgrBurak, proxy.aol, macacz, maczaczacz, macanek,
                  pajacyk w cos tam rzniety. USA to byl cienki Bolek dla pana. Pajacyk ignorowal.

Ale ze pan nnie jest Magistrem Burakiem? To wlasnie on mial te IQ150 z plusem.
                  Ciekawe ile pan ma.

Obawiam sie ze ze Zufryger to kobieta i w takim razie wyglada to na te Herod
                  Babe szwedke.
                • zufryger ...przygotuj sie jeszcze na wiele bezsennych nocy! 30.04.03, 14:35
                  zlosliwe_bydle napisał:

> A tak naprawde to wcale nie musze jej rozwiazywac albowiem znam odpowiedz.
                  > Chuj, jaki jest, kazdy widzi - ze pozwole sobie nieco strawestowac slynne
                  > przyslowie. Fajny chlopak jestes... zeby tylko te muchi tak za toba nie
                  > latali... Ale wiesz co, mam pomysl - zadzwon do mnie pogadamy:
                  >
                  > 1-800-BITE-ME

Przepraszam, czy to do mnie skierowano te perwersyja uwage?
                  Czy to swojego "chuja" chcesz mi pokazywac na jakim prywatnym "show"?

...a numer z "muchami", ktore "lataja" za delikwentem umazanym substancja
                  okreslana fizjologicznie jako "kal" jest notorycznie slyszany w kazdej polskiej
                  piaskownicy....

Bydlaczku...troche sie cofasz w rozwoju osobniczym! Wysokie IQ to jeszcze nie
                  wszystko:sugeruje dodac szczypte nowoczesnosci, kreatywnosci, subtelnego
                  humoru.....slowem: gdybys mial ochote mi zaimponowc, to zapewniam: warto!

ehehehhehehehe! No, chyba nie obrzucisz "miesem" wielbicielki Twojego (trosze
                  ostatnio podupadlego niestety...) talentu!
    • zufryger Byczku! 30.04.03, 13:44
      Zufryger to mloda,ladna i wyksztalcona (aczkolwiek na najlepszej polskiej
      uczelni) panna i miala kaprysik powodzic za nos Zlosliwe Bydle.

Gdybym chciala, to "zabawe" moglabym ciagnac tygodniami, ale mi sie nie chce...

Panie Bydle - moze i jest Pan inteligentny, ale niestety nudny.Liczylam na
      bardziej rozwinieta lingwistycznie potyczke - szczerze powiedziwaszy.
      A nudnym i monotematycznym facetom mowie zdecydowanie - NIE!

Pozdrawiam Pana Mathrasa, tudziez mojego "byczka" Bydlaka.

Bydlaku - wymylslec kilka pseudozlosliwych "skamlen" pod Pana adresem bylo
      dziecinnie prostym zadaniem dla kogos takiego jak ja, jednoczesnie stanowilo
      przyjemnosc - ale nie dlatego, by Pana urazic, bo tylko imbecyl bralby sobie do
      serca uwagi "netowe", ale z tej prostej przyczyny, ze lubie tworzyc!Wiele
      moglby sie Pan ode mnie nauczyc, daje slowo....

Troche sie pobawilam, bo nudze sie w tym kraju "mlekiem i miodem" plynacym i
      dziekuje za zabawe....

Przykro mi, ze wpadl Pan jak sliwka w kompot.
      Serdecznie pozdrawiam.
      • zlosliwe_bydle Re: Byczku! 30.04.03, 17:11
        zufryger napisał:

> Zufryger to mloda,ladna i wyksztalcona

Buahahahaha

(aczkolwiek na najlepszej polskiej
        > uczelni)

Hej - to brzmi prawie tak samo dobrze jak "na najlepszej uczelni w Papui-Nowej
        Gwinei"!

panna i miala kaprysik powodzic za nos Zlosliwe Bydle.

Eh, to zwykle "chciejstwo" i megalomania, hehehe
        >
        > Gdybym chciala, to "zabawe" moglabym ciagnac tygodniami, ale mi sie nie
        chce...

Chcij, chcij, hehehe. Nie badz glista
        >
        > Panie Bydle - moze i jest Pan inteligentny

Alez dziekuje, dziekuje. You really made my day, hehehe. Moja pani od polskiego
        bylaby dumna. Tez zawsze mowila, ze jestem inteligentny.

, ale niestety nudny.Liczylam na
        > bardziej rozwinieta lingwistycznie potyczke

Lingwistycznie? Przeciez ty robisz 4 bledy w zdaniu zlozonym z 3 wyrazow,
        hehehe. Patrz nastepna linijka.

- szczerze powiedziwaszy.
        > A nudnym i monotematycznym facetom mowie zdecydowanie - NIE!

A to sie zmartwilem ;-( Kto oddaje i zabiera, ten sie w piekle poniewiera,
        hehe. A tak serio - kunia to obchodzi.
        >
        > Pozdrawiam Pana Mathrasa, tudziez mojego "byczka" Bydlaka.

Ale zabawa - raz pisze jako mathras, raz jako zufryger, a raz jako jeszcze kto
        inny i nikt nie moze zgadnac kto ja. Odkrylam PC przedwczoraj, a Internet
        wczoraj. Nie wiedzialam, ze mozna tak sie swietnie bawic inkoguto. To jest
        naprawde kul.

E, tam. Zdrowym i bez tego.

>
        > Bydlaku - wymylslec kilka pseudozlosliwych "skamlen" pod Pana adresem bylo
        > dziecinnie prostym zadaniem dla kogos takiego jak ja, jednoczesnie stanowilo
        > przyjemnosc - ale nie dlatego, by Pana urazic, bo tylko imbecyl bralby sobie
        do
        >
        > serca uwagi "netowe", ale z tej prostej przyczyny, ze lubie tworzyc!

Ten bol tworzenia mozna wyczuc w kazdym poscie, hehehe

Wiele
        > moglby sie Pan ode mnie nauczyc, daje slowo....

Przypuszczam, ze watpie.

>
        > Troche sie pobawilam, bo nudze sie w tym kraju "mlekiem i miodem" plynacym i
        > dziekuje za zabawe....

Tzn. w Polsce czy w Zanzibarze?

• zufryger oj, ty ofiaro przedwczesnie odcietej pepowiny.... 30.04.03, 17:28
          oj, Byczku, Byczku...

Alez ci sie polemiki zachcialo...caly dlugi "poscik" dla mnie!I kazde moje od
          niechcenia klapniete zdanko rozbierasz (przepraszam za freudyzm)na czynniki
          pierwsze...

Ze niby bledy robie? Ano po pierwsze, iz nie dbam zbytnio o estetyke przekazu
          do kogos o "nicku" - Bydle, literowki to normalna sprawa u kogos, kto jest tak
          wspanialy jak ja...(tobie "Geniuszu" tez sie zdarzaja...)

po drugie: rece mi sie trzesa, gdy o Tobie mysle, powinienes miec to na uwadze!

po trzecie: pisze nowoczesna polszczyzna, na codzien uzywam skrzyzowania jezyka
          Maslowskiej z slownictwem Vargi (o ile mowia ci cos te nazwiska rodem z Papui
          Nowej Gwinej - a propos: piekny kraj - veni, vidi, vici! - polecam...) - no
          chyba, ze w rozwoju zatrzymales sie na grafomanie Sienkiewiczu!

Jestem jednym slowem lepsza kopia Zlosliwego Bydlecia.Jestem orginalem, a Ty
          sie na takowego jeno silisz!
          Ale i tak mi sie spodobales - "starasz sie" zablysnac jednym slowem! Lubie Cie!

PS.A z Mathrasem nie mam nic wspolnego (szczegolnie plci!), choc chetnie
          poznalabym blizej!
    • zufryger ...owy' nick 30.04.03, 17:36
      Wiem Bydlaczku, ze moje pseudo moze wprowadzic w blad Twoje rozdygotane
      libido...

...ale w chwilach, gdy moj "nick" bedzie ci sie
      kojarzyl "mesko"(czyli "chujowo") pomysl o kochance Chopina - Georghe(!)
      Sand...

W koncu masz z Chopinem wiele wspolnego: geniusz, emigracje.....moze tez
      gruzlice?
      • zlosliwe_bydle Powoli myslisz czy powoli piszesz, hehehe? 30.04.03, 18:03
        ... moj post o twoim nicku ukazal sie juz dawno temu, hehehe.

A teraz pozwol mi zgadnac i to bez pudla: ty jestes _szwedka, hehehe

Dawno cie tu nie bylo, wpadlas, przejrzalas posty, znalazlas moje (te pisane
        jako cantroll to tez moje) o higienie twojej kuciapy, cloroxie, szczocie, etc.,
        i ci dozarlo, hehehe.

U niejednego/j tu sobie troche nagrabilem, ale tylko dwie mialy powod, zeby sie
        tak mnie czepic: _szwedka i niejaka faina. Ale ta ostatnia to bylo dobre
        dziecko, tylko troche ni w 5 ni w 9. A zatem zostala tylko _szwedka, hehehe...
        Zaczelas sie podpisywac innym nickiem liczac, ze _balwanek_ nie zauwazy, co?

Ladnie to sobie wydedukowalem, co?

No to co robimy? Rozmawiamy o kuciapie czy zagadamy do _balwanka_? Dlaczego
        mialas z nim na pienku? MgrBurak to twoj inny wielbiciel, hehehe?

Aha, a ten post o umyciu broszki z okazji Wielkanocy to prawda czy podpucha?

Przegonili cie z BISa, czy nuda zarla?
        • zufryger Bydlaczku - zbyt intensywnie myslisz... 30.04.03, 18:13
          Jestem nowa.

Nie mam nic wspolnego z jakimis "szwedkami" i "kuciapkami" jak mniemasz...

Ot, wpadlam tutaj sila mechanicznego przerzucania stron w internecie i spodobal
          mi sie nick - "Zlosliwe Bydle": fuj - taki meski, szowinistyczny - az kipi od
          nadmiaru testosteronu!

Jezeli mamy rozmawiac, to zaproponuj nowy temat, bo starych postow i rozmow z
          innymi Twoimi wielbicielkami dublowac nie zamierzam...

A swoja droga, to mnie uraziles....jestem jedyna i niepowtarzalna i im szybciej
          to zrozumiesz Mistrzu Inwektyw, tym lepiej dla nas obojga!

• gadula_ Re: Bydlaczku - zbyt intensywnie myslisz... 30.04.03, 19:00
            Powiedz, stokrotko nasza, komu ty chcesz zaimponowac? Prostakom?
            • zlosliwe_bydle Gadula, hehe, ojciec go zrobil, matka nie czula 30.04.03, 19:13
              • gadula_ Re: Gadula, hehe, ojciec go zrobil, matka nie czu 30.04.03, 19:15
                Zebys wiedzial jaki ty glupi jestes...
                • zufryger Bydle to wynik klonowania bazyliszka! 30.04.03, 19:17
                  gadula_ napisał:

> Zebys wiedzial jaki ty glupi jestes...

Probowalam mu subtelnie dac to do zrozumienia, ale sie tylko osmieszyl....
                  • gadula_ Re: Bydle to wynik klonowania bazyliszka! 30.04.03, 19:18
                    On sie osmiesza juz dawno. Nikt nawet na to nie reaguje ale ty, stokrotko? Na
                    co ci to?
                    • zufryger Bydle to upadly inteligent, ktory siegnal bruku! 30.04.03, 19:22
                      gadula_ napisał:

> On sie osmiesza juz dawno. Nikt nawet na to nie reaguje ale ty, stokrotko? Na
                      > co ci to?

Fascynuja mnie ludzie, ktorzy maja kompleks nizszosci, a probuja go zdlawic
                      epatujac nieudolnie wyrazona "mania wyzszosci"...

Taki kaprysik znudzonej panienki...tylko dlatego reaguje.Zreszta on
                      juz "wymiekl"....
                      • gadula_ Re: Bydle to upadly inteligent, ktory siegnal bru 30.04.03, 19:27
                        Bladzisz corko. Wymiekac to moze ktos, kto kiedykolwiek byl "twardy". Przeciez
                        ta ameba nigdy nie miala nic do powiedzenia.
                        • zlosliwe_bydle Sparzcie sie wirtualnie, co? Bedzie fun, hehehe 30.04.03, 19:28
                          • zlosliwe_bydle No to kiedy sie sczepiacie, hehehehe? 30.04.03, 19:40
                            • zufryger No to kiedy sie sczepiacie?..... Bydlaku!!!!! 30.04.03, 19:49
                              Lubisz ogladac wyrafinowane sceny erotyczne?

Zaplacisz, to moze ci opowiem jak bylo....

W koncu: co ty masz z zycia oprocz niemrawych jekow na tym forum?
                              • zlosliwe_bydle Re: No to kiedy sie sczepiacie?..... Bydlaku!!!!! 30.04.03, 19:59
                                zufryger napisał:

> Lubisz ogladac wyrafinowane sceny erotyczne?

Bez perwersji... jestes na pewna paskudna, tlusta baba po 40, z takimiz
                                rozkudlanymi klakami i wpierdalasz ciastka paczkami lezac na klawiaturze,
                                hehehe. Jak wyglada gadula_ wole juz sobie nie wyobrazac, hehe

> Zaplacisz, to moze ci opowiem jak bylo....

E, tam. Bez placenia wiem, ze bedzie oblesnie i mlaskajaco, hehehe
                                >
                                > W koncu: co ty masz z zycia oprocz niemrawych jekow na tym forum?

Zaloz sie, ze wiecej niz ty. Nie zobaczysz mnie tu po poludniu (EST), hehehe
                                • zufryger Bydlaku!!!!! 30.04.03, 20:05
                                  oj, Bydlaku.....
                                  jakbys byl spostrezgawczy, tobys zauwazyl, ze tluste Baby po 40nie pisza tak
                                  jak ja...

No chyba, ze o takowej marzysz, wiec wybaczam ci to myslenie magiczno-
                                  zyczeniowe!

oj, bydlaku, bydlaku....Jestes ode mnie 15 lat starszy i prawde powiedziawszy
                                  to mam ubaw z Ciebie jak cholera!

a fuj...uczyli mnie, zeby sie nie nabijac ze starszych....no i dziewczynce to
                                  nie uchodzi (jaka tam dziewczynka zreszta....!!!)

Milego wieczoru pod prysznicem! ehehheehehhe
                                  • zlosliwe_bydle Prawda to wszystko byla jak to, ze wesz kaszle.... 30.04.03, 20:15
                                    zufryger napisał:

> oj, Bydlaku.....
                                    > jakbys byl spostrezgawczy, tobys zauwazyl, ze tluste Baby po 40nie pisza tak
                                    > jak ja...
                                    >
                                    > No chyba, ze o takowej marzysz, wiec wybaczam ci to myslenie magiczno-
                                    > zyczeniowe!
                                    >
                                    > oj, bydlaku, bydlaku....Jestes ode mnie 15 lat starszy i prawde powiedziawszy
                                    > to mam ubaw z Ciebie jak cholera!
                                    >
                                    > a fuj...uczyli mnie, zeby sie nie nabijac ze starszych....no i dziewczynce to
                                    > nie uchodzi (jaka tam dziewczynka zreszta....!!!)
                                    >
                                    > Milego wieczoru pod prysznicem! ehehheehehhe

... i znowu bledow napierdolilas, w krotkim tekscie, doktorantko, hehehe
                                    • zufryger wesz kaszle? a menda spolkuje z gnida Bydleca.... 30.04.03, 20:19
                                      zlosliwe_bydle napisał:

> ... i znowu bledow napierdolilas, w krotkim tekscie, doktorantko, hehehe

ile razy mam powtarzac, ze mi sie dla ciebie parchaty polglowku nie chce
                                      wysilac na poprawna ani polszczyzne, ani angielszczyzne?

Nudny jestes.Monotematyczny.

Jak nie masz nic do powiedzenia, to sie "slowek" czepiasz.Zalosne to i zenujace.

Ale lubie badac takich "psychicznych" jak Ty....Wariaci sa uroczy, a tacy z
                                      kompleksami to juz "cycus-malinka"....

• zlosliwe_bydle Re: wesz kaszle? a menda spolkuje z gnida Bydleca 30.04.03, 20:22
                                        zufryger napisał:

> zlosliwe_bydle napisał:
                                        >
                                        > > ... i znowu bledow napierdolilas, w krotkim tekscie, doktorantko, hehehe
                                        >
                                        > ile razy mam powtarzac, ze mi sie dla ciebie parchaty polglowku nie chce
                                        > wysilac na poprawna ani polszczyzne, ani angielszczyzne?

Najgorzej jak sie nie umie i zapomnie. Kila, mogila, syf, malaria, korniki.

hehehe
                        • zufryger bydlatko to morskie zyjatko! 30.04.03, 19:32
                          gadula_ napisał:

> Bladzisz corko. Wymiekac to moze ktos, kto kiedykolwiek byl "twardy".
                          Przeciez
                          > ta ameba nigdy nie miala nic do powiedzenia.

Bladzic jest rzecza ludzka...
                          A wiec zmieniam zadnie - interesuja mnie zwierzeta prymitywne: ameby,
                          pantofelki, glony,koniki morskie, bydlaczki.....
          • zlosliwe_bydle Re: Bydlaczku - zbyt intensywnie myslisz... 30.04.03, 19:21
            zufryger napisał:

> Jestem nowa.
            >
            > Nie mam nic wspolnego z jakimis "szwedkami" i "kuciapkami" jak mniemasz...
            >
            > Ot, wpadlam tutaj sila mechanicznego przerzucania stron w internecie i
            spodobal
            >
            > mi sie nick - "Zlosliwe Bydle": fuj - taki meski, szowinistyczny - az kipi od
            > nadmiaru testosteronu!

Jaki tam testosteron - dawno wykipial, hehehe. A nie widzialas zlosliwych
            bydlat rodzaju zenskiego? Ladniej tylko wygladaja (tez nie zawsze, zalezy od
            ilosci wina) a w srodku jeszcze gorsze scierwo, hehehe
            >
            > Jezeli mamy rozmawiac, to zaproponuj nowy temat

A prosze bardzo: co cie tak ubodlo, ze zaczelas za mna jezdzic? Moj tekst o
            polskich uczelniach?
            Alez zrozum - tak to wlasnie z zewnatrz wyglada. Gdyby emigranci nagle
            znikneli, to dalej tak wyglada. Oni sie sami na wlasnej skorze o tym przekonali
            i dlatego wiedza lepiej. Gdybys grzecznie zapytala, na pewno by cie grzecznie
            przekonali. Przykre to i dla nas - wiekszosc musiala konczyc studia po raz
            drugi. Ale prawdziwe.

jedyna i niepowtarzalna i im szybciej

Autosugestia. Chociaz w wysilonych postach chyba tak...
            • zufryger zbyt intensywnie reagujesz... 30.04.03, 19:25
              Alez Bydlaczku - ty mnie nie "ubodles"....Ty mnie tylko zaintrygowales...

Chcialam Cie lepiej poznac....ja Cie tylko prowokuje, a ty sie lapiesz w moje
              sidelka...Wiecej humoru!
              • zlosliwe_bydle Re: zbyt intensywnie reagujesz... 30.04.03, 19:27
                zufryger napisał:

> Alez Bydlaczku - ty mnie nie "ubodles"....Ty mnie tylko zaintrygowales...
                >
                > Chcialam Cie lepiej poznac....ja Cie tylko prowokuje, a ty sie lapiesz w moje
                > sidelka...Wiecej humoru!

Nie bawie sie wiecej z toba. Jestes samochwala, w dodatku bez podstaw - idz,
                postoj sobie w kacie.
                • zufryger Bydle sie poddalo..... 30.04.03, 19:35
                  zlosliwe_bydle napisał:

> Nie bawie sie wiecej z toba. Jestes samochwala, w dodatku bez podstaw - idz,
                  > postoj sobie w kacie.

o wiekszego trudno Zucha jak byl Bydlak Burczymucha!!!!heheheehhe

>>>widisz Bydlaczku - lepetynka ci sie nie chce ruszyc, to sie poddajesz!!!!

jeden zero dla Zufryngera!
                  • zlosliwe_bydle Frajerskie teksty, hehehe 30.04.03, 20:03
                    • zufryger ostatnia szansa 30.04.03, 20:07
                      Prosze cie Bydlaku...wymysl cos lepszego!
                      Nie stac Cie?.....nie wierze!
                      • zlosliwe_bydle Ale struwasz, hehehe 30.04.03, 20:18
                        • zufryger trujesz to sie ty kacapanie...hehehehe 30.04.03, 20:19
            • zufryger Bydlaczku ...Zufryger pisze do Ciebie! 30.04.03, 19:30
              zlosliwe_bydle napisał:

> > Jezeli mamy rozmawiac, to zaproponuj nowy temat
              >
              > A prosze bardzo: co cie tak ubodlo, ze zaczelas za mna jezdzic? Moj tekst o
              > polskich uczelniach?
              > Alez zrozum - tak to wlasnie z zewnatrz wyglada. Gdyby emigranci nagle
              > znikneli, to dalej tak wyglada. Oni sie sami na wlasnej skorze o tym
              przekonali
              >
              > i dlatego wiedza lepiej. Gdybys grzecznie zapytala, na pewno by cie grzecznie
              > przekonali. Przykre to i dla nas - wiekszosc musiala konczyc studia po raz
              > drugi. Ale prawdziwe.

Bydlaczku.....ja nie mialam zamiaru grzecznie pytac....Chcialam bys mnie
              zauwazyl, wiec sobie troche pocwiczylam kreatywnosc i zdolnosci aktorskie na
              Tobie (chyba mi nie masz tego za zle?)

A co do polskich uczelni....No coz..skoro musiales konczyc studia po raz drugi -
              nauki nigdy za wiele....
              Cale zycie sie uczymy Bydlaczku i ja tego jestem najlepszym
              przykladem....Najpierw polska uczelnia, potem zagraniczna, potem znow polska..

a poza tym: "de gustibus non est disputandum"...

Jesli Cie Bydlaczku urazilam, to przepraszam.
              Bo wybacz, ale Twoje "zlosliwosci" splynely po mnie jak kipiace mleko po
              garnku...
              • zlosliwe_bydle No to co z tego, hehehe 30.04.03, 19:39
                zufryger napisał:

> Najpierw polska uczelnia, potem zagraniczna, potem znow polska..

Lzesz jak pies. Nikt przy zdrowych zmyslach nie konczyl studiow ponownie w
                Polsce, jesli kiedys skonczyl je na Zachodzie. No, chyba, ze bylas w WSNS w
                Moskwie, albo Akademii im. Frunzego w Tbilisi na kierunku "naprzod marsz",
                hehehe
                • zufryger jakies "ale"? 30.04.03, 19:45
                  zlosliwe_bydle napisał:

> zufryger napisał:
                  >
                  > > Najpierw polska uczelnia, potem zagraniczna, potem znow polska..
                  >
                  > Lzesz jak pies. Nikt przy zdrowych zmyslach nie konczyl studiow ponownie w
                  > Polsce, jesli kiedys skonczyl je na Zachodzie. No, chyba, ze bylas w WSNS w
                  > Moskwie, albo Akademii im. Frunzego w Tbilisi na kierunku "naprzod marsz",
                  > hehehe

hehehehe...a studia doktoranckie ktore jeszcze przede mna (w Polsce)?
                  Nigdy poza tym nie twierdzilam, ze jestem przy "zdrowych zmyslach"...

Gdybym sie takowymi szczycila, tobym sie zabrala za ksiazki, a nie konwersacje
                  z Bydleciem....hehehehehe
                  • zlosliwe_bydle "Studia w Polsce" to oxymoron, hehehehe... 30.04.03, 19:51
                    • zufryger Re: 'Studia w Polsce' to oxymoron, hehehehe... 30.04.03, 19:59
                      Zenada Poeto!

Przyznaj sie sam przed soba, ze coraz cieniej kwekasz....!!!

Pisze sie "oksymoron", tak dla wyjasnienia...
                      • zlosliwe_bydle "oksymoron" pisze sie we Wdzydzach i w Baniosze 30.04.03, 20:17
                        • zufryger bez komentarza! PRZEGRALES!!!! 30.04.03, 20:20
    • zufryger pytanie do Bydlecia! 30.04.03, 18:19
      a czemu to Bydlaczku odpowiadasz tylko na co drugi moj post skierowany do
      Ciebie?

Czyzbys mial trudnosci z szybkim pisaniem?(bo klopotow z funkcjonowaniem synaps
      w mozgu nie zauwazylam)

...czyli jednak zaburzona koordynacja na drodze Osrodek Myslenia-Osrodek Ruchu
      Rak?
      • mathras Re: pytanie do Bydlecia! 30.04.03, 18:52
        Nie wiem kto mysli ze mathras to kto inny ale mathras to mathras, chociaz na
        pewno chcialbym miec charakterystyki zarowno zufrygera jak i zlosliwego. A
        najlepiej jedno i drugie. Juz dzis ladnie ustawilem szefa od samego rana bedac
        fajnie nastawiony do zycia przez was oboje. Rezultat bedzie zapewne dobry dla
        mojego zdrowia.

Pamietam ze nie tak dawno byla aukcja czy to w Warszawie czy tez w Sotheby's o
        nieznane listy Szopena. A moze byly to wlasnie odkryte listy?

Byly to listy Szopena powoli umierajacego w nedzy w Paryzu i piszacego listy do
        Sand. Skarzyl sie ze ostatnio jego byla uczennica przeslala mu 20,000 czegos
        tam (frankow?) i zostaly zagubione/skradzione w liscie. Zatrudniono medium
        ktora znalazla te pieniadze za szafa u konsjerzki i ona to byla zlodziejka, ale
        pieniedzy tam nie bylo.....

Zdaje sie ze to Sand narysowala Szopena w klatce schodowej w ostatnich jego
        dniach zycia.

Co ona miala do czynienia z Zufrygerem? Pamietam cos jak przez bardzo gesta
        mgle.
        • zufryger odpowiedz do Mathrasa 30.04.03, 19:16
          Zastawilam perfidne sidla na Bydle nasladujac jego sposob wypowiedzi (ale
          uczen, czyli Zufryger przerosl niestety Mistrza-Bydle...)....i sie zawiodlam.

Bydle, niestety nie jest ani tak zlosliwe, ani inteligentne jak sadzilam
          (ach...to nieszczesne "pierwsze wrazenie")

A sie okazuje, ze Mathras bije Bydlaka na glowe elokwencja, widza, humorem itd.

Coz ma Zufryger wspolnego z Georghe Sand? Ciemne wlosy i umilowanie do ludzi o
          nietypowym charakterze, wrazliwosci i intelekcie przekraczajacym srednia
          krajowa...(ktos tu wspomnial o IQ 150? Czyje to dane?)

Zycie jest niestety okrutne, tak sie pomylilam co do Bydlaka....
          Myslal, ze jestem jakas anemiczna "szwedka" z wybielona cloroxem "kuciapka"....

Coz mam teraz zrobic? Doradz Mathras...
          • zlosliwe_bydle Nie tylko samochwala ale i dupowlaz, hehehe 30.04.03, 19:41
            • zufryger bydlaczku...pilnuj swojej pupci! 30.04.03, 19:47
              Nie do Twojej wchodze, wiec pomiarkuj....

Ty nie chciales ze mna rozmawiac, wiec niech ci teraz nie bedzie zal ze do
              Twojej "dupy" nikt nie zaglada!
              • zlosliwe_bydle Boot licker and brown nose, hehehe 30.04.03, 19:52
                • zufryger Bydle, postaraj sie cos wymyslec.....wtorny jestes 30.04.03, 20:01
                  Shut up your fuckin` face Unkle Fucker!!!!
                  • zlosliwe_bydle O, i anglijskij alfawit uze my znajem, uze piszem. 30.04.03, 20:12
                    zufryger napisał:

> Shut up your fuckin` face Unkle Fucker!!!!

Ale z bledami - dwa w jednym krotkim zdaniu:

1. "uncle" piszemy wlasnie tak
                    2. po n stawiamy apostrophe "'", a nie znak akcentowy "`"

hehehe
                    • zufryger ales ty madry"inaczej"! 30.04.03, 20:16
                      a czy ty myslisz, ze sie bede silic na poprawna angielszczyzne dla
                      takiego "znawcy" jak ty....
                      Ja czlowieku pisze tu mimochodem, mam inne zajecie na boku....heheheeh

Zenada.Juz nic nie potrafisz wymyslec poza bawieniem sie w kiepskiego filologa?

Zenada.
                      Bydlatko-bydlatko!
                      • zlosliwe_bydle Re: ales ty madry'inaczej'! 30.04.03, 20:20
                        zufryger napisał:

> a czy ty myslisz, ze sie bede silic na poprawna angielszczyzne dla
                        > takiego "znawcy" jak ty....

Widzisz jak cie ladnie "lykam", hehehe

> Ja czlowieku pisze tu mimochodem, mam inne zajecie na boku....heheheeh

Sranie w banie?

>
                        > Zenada.Juz nic nie potrafisz wymyslec poza bawieniem sie w kiepskiego
                        filologa?
                        >
                        > Zenada.
                        > Bydlatko-bydlatko!

Ale dlaczego kiepskiego?
                      • gadula_ Re: ales ty madry'inaczej'! 30.04.03, 20:20
                        A zebys ty wiedziala jaki on mundry! On ma FCE!
                        • zlosliwe_bydle O, gadula_ pyerdola sie odnalazl, hehehe 30.04.03, 20:28
                          gadula_ napisał:

> A zebys ty wiedziala jaki on mundry! On ma FCE!

I TOEFL, i pani od angielskiego mnie lubila, hehe.

Strac sie znowu, albo sparz sie z ta lampucera. _balwanek_ ci pozyczy szczoty i
                          cloroxu, hehehe
                          • gadula_ Re: O, gadula_ pyerdola sie odnalazl, hehehe 30.04.03, 20:34
                            Okrutna jest matka natura dla niektorych. Nie przejmuj sie jednak,
                            inteligencja to nie wszystko. W kazdym czlowieku mozna odkryc cos pozytywnego.
                            Postaraj sie! Moze u siebie tez cos znajdziesz.
          • mathras Re: odpowiedz do Zufryger 02.05.03, 01:35
            odpowiedz wyslana na skrzynke
    • zufryger PSEUDOZLOSLIWE BYDLE - final 30.04.03, 20:22
      Jest nudny.
      Jest monotematyczny.
      Jest zenujacy.
      Jest zalosny.

Pobawilam sie nim i juz koncze.....ilez mozna sie tak katowac kontaktem z tym
      tepakiem? Nie jestem sado-masochistka.....
      • zlosliwe_bydle Peklas, hehe, kurvvica cie wziela, hehehe 30.04.03, 20:30
    • zlosliwe_bydle Veni, vidi, vici 03.05.03, 07:47
      Zufrygerowa chuj strzelil. Nie wytrzymala tempa. Mowilem, ze fora to nie sa
      piaskownice dla spizdzialo-madrych panienek. Tu jest wolna amerykana, tu bydlo
      walczy i ty przegralas, hehehehe. Nie powiem nawet "Gloria victis", powiem za
      to: chuj ci w dupe, dwa na kupe, heheheh (chichot oblesny).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka