emigrantka 03.05.03, 09:45 Ale nam dobrze - 3 dni wolne, i nawet dzisiaj nie pada LOL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rumi Re: UK- dluuuuuuuugi weekend IP: *.promus.com 03.05.03, 18:47 emigrantka napisała: > Ale nam dobrze - 3 dni wolne, i nawet dzisiaj nie pada LOL Wtaj emigrantko 3 dni wolne - zazdroszcze, ale pamietam kiedy ja mialem 5 miesiecy wolnego i jakos nie chce mi sie do tego wracac )) a co do pogody to jestem tutaj od roku i Londyn nigdy nie bedzie mi sie kojarzyl z deszczem 6 dni w tygodniu, ale moze to taki rok ) pozdrawiam i 3majmy sie w tym londynku roomi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: UK- dluuuuuuuugi weekend IP: *.ADSL.mnsi.net 03.05.03, 18:55 Jak niewiele wystarcza, zeby sie cieszyc ) Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: UK- dluuuuuuuugi weekend 05.05.03, 01:09 heheeh - jeszcze 1 calyyyyyyy dzien wolnego no i pozniej tylko 4 dni w pracy.... ale lubie maj w Londku Renka - co gotujesz? Mala mi sie o pierogi dopomina a ja nie umiem (wiem wiem i mi wstyd lol) Odpowiedz Link Zgłoś
h_usa_r Kupilas juz cell za 600 USD 05.05.03, 02:07 Jak nie masz to moge ci wyslac w USA daja za darmo. Mam juz chyba z 8 a uzywam jeden. Reszte musze wyrzucic, bo po co mi. Ach ta zacofana Anglia. Drogo, byle jak i byle gdzie. Czasem nawet jest long weekend. Hehehe Odpowiedz Link Zgłoś