Dodaj do ulubionych

d_o_l_a_r __u_m_i_e_r_a____________________ ___

22.03.07, 11:29
waluty.onet.pl/1506955,wiadomosci.html
Obserwuj wątek
    • _czosnek_ Strzel sobie tauaz na klacie to ci nie zniknie. 22.03.07, 11:46
      Bedziesz sobie mogl codziennie w lustrze poogladac.
    • robinhood101 Re: d_o_l_a_r __u_m_i_e_r_a____________________ _ 22.03.07, 12:55
      Ty sie martw raczej o siebie a nie o dollara. Dollar cie przezyje i to na
      bardzo, bardo dlugo.
      • des4 Re: to dobrze 22.03.07, 13:30
        Tania Ameryka bedzie nas jeszcze tańsza. Planowałem za rok na wiosnę Cozumel,
        teraz być może przekierujemy się cała rodzinką na Florydę, przy okazji
        zaliczymy też może Arizonę....
        • robinhood101 Re: to dobrze 22.03.07, 13:37
          Zaliczaj se facet co chcesz, kogo co to obchodzi. Kolejny polski kacyk w
          ambicjach????
          • _czosnek_ Re: to dobrze 22.03.07, 14:05
            Ty glupi cieciu, juz ci ta twoja buracka gula wali. buahahahahaha!
          • des4 Re: to dobrze 22.03.07, 15:40
            robinhood101 napisał:

> Zaliczaj se facet co chcesz, kogo co to obchodzi. Kolejny polski kacyk w
            > ambicjach????

Jaki kacyk? Średni szczbel w firmie z sektora FMCG, żona jest stomatologiem.
            Myślisz, że ci wszyscy Polacy jeżdzący do Mex, Dominikany czy nawet Egiptu to
            jacyś krezusi? Nie, to zwykli ludzie, których stać już na rozne rzeczy i jest
            ich coraz więcej, co zresztą widać na lotniskach i w czarterach. Gula ci
            wyskoczyła, bo wyszło na to, że na karaibskie wakacje nie tylko emigrantów
            siedzących od n lat w USA ...?
            • robinhood101 Re: to dobrze 22.03.07, 16:04
              Na lotniskach i czarterach, to ja nie musze nawet zgadywac, ze to Polacy, bo w
              samolotach panuje smiertelna cisza z tego powodu, ze nikt nie zna zadnego
              ludzkiego jezyka i dlatego pary z geby nie puszcza. Czasami tylko jakas
              paniusia przekonuje swojego meza, ze wiedziala jak to bylo po angielsku ale
              zapomniala. To sa przewaznie nieme loty, chyba, ze sie popija i wtedy pobija
              kogos albo obraza. Ot i tyle tych polskich swiatowcow. Unikam jak ognia
              wszelkich lini lotniczych, ktorymi lataja Polacy, bo nie mam ochoty tracic
              dobrego humoru.
              A do linii tych naleza:
              LOT,
              Austrian Airlines,
              Czeskie Linie Lotnicze,
              British Airways,
              KLM
              Air Lingus
              Pozostaja tylko do wykorzystania smirkwissair i Lufthansa.

A ty se facet zaliczaj co chcesz i ciesz sie polskim "dobrobytem". gdybym ja
              zyl w kraju, gdzie dzieci mdleja z glodu w szkole, na pewno nie "zaliczalbym"
              Florydy ....
              Pusci jestescie i nic nie warci, takie sztuczne, beznadziejne nowobogackie
              spoleczenstwo. Wcale sie nie dziwie, ze was tak niecierpia w calej Europie. I
              co wam pomoga te wasze zaliczania Florydy czy innych miejsc, skoro nie
              jestescie w stanie nawet dogadac sie na najprymitywniejszym poziomie. Co wam
              daje taki pobyt za wyjatkiem obejrzenia miejsca i zamoczenia dupy w cieplej
              wodzie, skoro nie rozumiecie nawet, co sie wokol was dzieje?
              • des4 Re: to dobrze 23.03.07, 09:37
                robinhood101 napisał:

> Na lotniskach i czarterach, to ja nie musze nawet zgadywac, ze to Polacy, bo
                w
                > samolotach panuje smiertelna cisza z tego powodu, ze nikt nie zna zadnego
                > ludzkiego jezyka i dlatego pary z geby nie puszcza.

Nie sądź ludzi swoją miarą.Znajomość języków obcych w Polsce jest większa niż
                np. w USA. To że tyn nie znałeś angieklskiego jak wyjeżdzaleś do roboty za
                ocean nie znaczy że wszscy inni są tacy sami

Czasami tylko jakas
                > paniusia przekonuje swojego meza, ze wiedziala jak to bylo po angielsku ale
                > zapomniala. To sa przewaznie nieme loty, chyba, ze sie popija i wtedy pobija
                > kogos albo obraza.

To celem lotu czarterowego jest rozmowa w obcych językach? A ja biedny myślałem
                że chodzi o wyjazd na wakacje....tylko cholera nie wiadomo czemy ci Amerykanie
                i Angole zwiedzający Kraków czy Warszawę za cholerę nie chcą mówić w ludzkim
                języki. Jacyś niemi...?

Ot i tyle tych polskich swiatowcow. Unikam jak ognia
                > wszelkich lini lotniczych, ktorymi lataja Polacy, bo nie mam ochoty tracic
                > dobrego humoru.
                > A do linii tych naleza:
                > LOT,
                > Austrian Airlines,
                > Czeskie Linie Lotnicze,
                > British Airways,
                > KLM
                > Air Lingus

Jakii ty wrażliwy, rozumiem że lepiej leta ci się z Pakistańcami i
                Somalijczykami...

> Pozostaja tylko do wykorzystania smirkwissair i Lufthansa.

Swissair zbankrutował parę lat temu, widać dawno nie latałeś hehe....

>
                > A ty se facet zaliczaj co chcesz i ciesz sie polskim "dobrobytem". gdybym ja
                > zyl w kraju, gdzie dzieci mdleja z glodu w szkole, na pewno nie "zaliczalbym"
                > Florydy ....

To reguła czy wyjątek? A co słychać w kraju gdzie dzieci robią w szkołach
                rozpierduchy za pomocą broni automatycznej...?

> Pusci jestescie i nic nie warci, takie sztuczne, beznadziejne nowobogackie
                > spoleczenstwo.

Tacy sami jak wy na emigracji. Dular, dular ponad wszstko....

Wcale sie nie dziwie, ze was tak niecierpia w calej Europie.

Was nie cierpią na całym świecie....

I
                > co wam pomoga te wasze zaliczania Florydy czy innych miejsc, skoro nie
                > jestescie w stanie nawet dogadac sie na najprymitywniejszym poziomie.

J.w. co z tego mają Japończycy czy Koreańczycy masowo podróżujący po świecie?
                Jadąc do Grecji czy Egiptu mam znać grekę i arabski...?

Co wam
                > daje taki pobyt za wyjatkiem obejrzenia miejsca i zamoczenia dupy w cieplej
                > wodzie, skoro nie rozumiecie nawet, co sie wokol was dzieje?

Po są wakacje. A co mam rozumieć?...
                • robinhood101 Re: to dobrze 24.03.07, 23:07
                  Jestes glupek, spadaj na forum krajowe, tam cie zrozumieja.
    • nadau Bo Iran nie chce już dolarów za ropę 22.03.07, 13:43
      Spada nadal, na ryj:

waluty.onet.pl/96,1,365,waluta.html
      • robinhood101 Nadau, wiem kim jestes...bardzo dobrze 22.03.07, 13:49
        • _czosnek_ My tez wiemy kim ty jestes. 22.03.07, 14:06
          Cieciem.
    • nadau Re: d_o_l_a_r __u_m_i_e_r_a____________________ _ 22.03.07, 13:48
      A śp. babcia po stracie przedwojennych obligacji zawsze mi powtarzała:
      pamiętaj synku, tylko dolar.

I ja głupi uwierzyłem
      Teraz na tym goovnie straciłem!!!

waluty.onet.pl/1506970,wiadomosci.html
      • robinhood101 Re: d_o_l_a_r __u_m_i_e_r_a____________________ 22.03.07, 14:11
        Namierzylem cie nadau, taki maly hocus pokus matematyczno-techniczny........
        za chwile zadzwonie do ciebie, to jest tam gdzie pracujesz i nie odezwe sie,
        kiedy odbierzesz telefon, he he he
        Straszy na necie.....
        • yaponczyk1 Pozdrowienia dla kasi_strzykawki 22.03.07, 14:35
          Ty widze twardziel jestes...nie zniechecila cie ta idiotyczna wpadka z
          Kasia_strzykawka ??? ?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=436&w=59179037
          • robinhood101 Re: Pozdrowienia dla kasi_strzykawki 22.03.07, 14:40
            Ty sie lepiej zajmij skomplikowanym inwestowaniem...... w mieszkania w
            Bulbonii, bo inaczej bedziesz chodzil po prosbie. A w Polsce juz nikt ci nic
            nie da, taki narod. Od maj bedziesz mogl pozdrawiac kogo chcesz i gdzie chcesz
            di USA juz nie przyjedziesz.
            • _czosnek_ Co czeka turyste w Hameryce? 22.03.07, 15:48
              Ty cieciu nawet sobie sprawy nie zdajesz jak ludzie maja w doopie jazde do
              hameryki. Sa ciekawsze kraje i ciekawsze rzady, gdzie mozna sobie bez problemu
              wjechac i podrozowac bez obawy, ze sie zostanie napadnietym.
              A Hameryka niechspie.. na drzewo.
            • yaponczyk1 Re: Pozdrowienia dla kasi_strzykawki 22.03.07, 15:53
              Schiza wali cie w glowice? A moze ty jestes tez swoim wlasnym kuzynem
              Polonusem5smile
              • _czosnek_ Re: Pozdrowienia dla kasi_strzykawki 22.03.07, 15:55
                Twoja paranoja przypomina mnie waszego ynteligentnego prezydenta. Tez sie
                wszyscy z niego nabijaja.
                • robinhood101 Re: Pozdrowienia dla kasi_strzykawki 22.03.07, 16:12
                  Cale szczescie, ze z waszego prezydenta nikt sie nie nabija. Wszyscy z
                  poboznoscia go szanuja ha, ha, ha, ha.
                  A podpilujcie wszystkie nogi w krzeslach, zeby nieborak mogl dosiegnac
                  krzesla....
                  • bruno5 Dolar sie trzyma 22.03.07, 18:04
                    I bedzie sie trzymal zawsze.Ameryka to potega.
                    • _czosnek_ Trzyma sie lini biegnacej w dol. 23.03.07, 12:02
                      Gdzie hameryka to potega? Nawet we wlasnym kraju maja boordel i zamordyzm.
                      Jak narazie wali sie i obojetnie czego sie hameryka tknie, spiepsza robote na
                      calej lini. W efekcie inni musza gnoj po hameryce wymiatac.
                      Niezla ta potega. hehe
                      Musze przyznac, potezna jest tylko zarozumialosc hamerykanska.
        • nadau Re: d_o_l_a_r __u_m_i_e_r_a____________________ 26.03.07, 11:41
          obinhood101 napisał:

> Namierzylem cie nadau, taki maly hocus pokus matematyczno-techniczny........
          > za chwile zadzwonie do ciebie, to jest tam gdzie pracujesz i nie odezwe sie,
          > kiedy odbierzesz telefon, he he he
          > Straszy na necie.....

---------------------

Ale ja pracuję u siebie i łączy mnie sekretarka.
          Głuchych telefonów nie przełącza.
    • gringo68 Re: d_o_l_a_r __u_m_i_e_r_a____________________ _ 23.03.07, 12:27
      Amerykanie zarabiają realnie mniej niż 20 lat temu, rosną dysproporcje
      mjątkowe, a poziom życia stopniowo się obniża...

To są fakty, będziecie udowadniać ,że ziemia jest płaska...?
    • prawdziwystarywjarus Australijski ma siem dobrze (n/t) 23.03.07, 15:41
    • waldek.usa Jak zawsze, 23.03.07, 21:14
      bambooko napisał:

> waluty.onet.pl/1506955,wiadomosci.html

► Bulbonskie srodki masowego dokazu sa pierwsze, breakin' news.
    • robinhood101 Dlaczego Polacy martwia sie dolllarem????? 24.03.07, 23:11
      Nie martwice sie bulbonczyczy dollarem i naszym standartem zycia. Martwcie sie
      zlotowka i wlasna dupa.
      • onnnnn Re: Dlaczego Polacy martwia sie dolllarem????? 24.03.07, 23:16
        A no, maja nadzieje byc leprzymi. To zawsze sie popisywalo od dziecka, a
        mamusia chwalila za to.
      • nadau Dlaczego Polonusy martwią sie problemami kraju? 26.03.07, 11:34
        Nie martwice sie copolczycy sprawami kraju i naszym standardem życia. Martwcie się
        dolarem i własną dupą.
        • nadau Re: Dlaczego Polonusy martwią sie problemami kraj 26.03.07, 11:39
          A no, mają nadzieję być lepszymi. To zawsze się popisywało od dziecka, a
          mamusia chwaliła za to.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka