bambooko 22.03.07, 11:29 waluty.onet.pl/1506955,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_czosnek_ Strzel sobie tauaz na klacie to ci nie zniknie. 22.03.07, 11:46 Bedziesz sobie mogl codziennie w lustrze poogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
robinhood101 Re: d_o_l_a_r __u_m_i_e_r_a____________________ _ 22.03.07, 12:55 Ty sie martw raczej o siebie a nie o dollara. Dollar cie przezyje i to na bardzo, bardo dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: to dobrze 22.03.07, 13:30 Tania Ameryka bedzie nas jeszcze tańsza. Planowałem za rok na wiosnę Cozumel, teraz być może przekierujemy się cała rodzinką na Florydę, przy okazji zaliczymy też może Arizonę.... Odpowiedz Link Zgłoś
robinhood101 Re: to dobrze 22.03.07, 13:37 Zaliczaj se facet co chcesz, kogo co to obchodzi. Kolejny polski kacyk w ambicjach???? Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: to dobrze 22.03.07, 14:05 Ty glupi cieciu, juz ci ta twoja buracka gula wali. buahahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: to dobrze 22.03.07, 15:40 robinhood101 napisał: > Zaliczaj se facet co chcesz, kogo co to obchodzi. Kolejny polski kacyk w > ambicjach???? Jaki kacyk? Średni szczbel w firmie z sektora FMCG, żona jest stomatologiem. Myślisz, że ci wszyscy Polacy jeżdzący do Mex, Dominikany czy nawet Egiptu to jacyś krezusi? Nie, to zwykli ludzie, których stać już na rozne rzeczy i jest ich coraz więcej, co zresztą widać na lotniskach i w czarterach. Gula ci wyskoczyła, bo wyszło na to, że na karaibskie wakacje nie tylko emigrantów siedzących od n lat w USA ...? Odpowiedz Link Zgłoś
robinhood101 Re: to dobrze 22.03.07, 16:04 Na lotniskach i czarterach, to ja nie musze nawet zgadywac, ze to Polacy, bo w samolotach panuje smiertelna cisza z tego powodu, ze nikt nie zna zadnego ludzkiego jezyka i dlatego pary z geby nie puszcza. Czasami tylko jakas paniusia przekonuje swojego meza, ze wiedziala jak to bylo po angielsku ale zapomniala. To sa przewaznie nieme loty, chyba, ze sie popija i wtedy pobija kogos albo obraza. Ot i tyle tych polskich swiatowcow. Unikam jak ognia wszelkich lini lotniczych, ktorymi lataja Polacy, bo nie mam ochoty tracic dobrego humoru. A do linii tych naleza: LOT, Austrian Airlines, Czeskie Linie Lotnicze, British Airways, KLM Air Lingus Pozostaja tylko do wykorzystania wissair i Lufthansa. A ty se facet zaliczaj co chcesz i ciesz sie polskim "dobrobytem". gdybym ja zyl w kraju, gdzie dzieci mdleja z glodu w szkole, na pewno nie "zaliczalbym" Florydy .... Pusci jestescie i nic nie warci, takie sztuczne, beznadziejne nowobogackie spoleczenstwo. Wcale sie nie dziwie, ze was tak niecierpia w calej Europie. I co wam pomoga te wasze zaliczania Florydy czy innych miejsc, skoro nie jestescie w stanie nawet dogadac sie na najprymitywniejszym poziomie. Co wam daje taki pobyt za wyjatkiem obejrzenia miejsca i zamoczenia dupy w cieplej wodzie, skoro nie rozumiecie nawet, co sie wokol was dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: to dobrze 23.03.07, 09:37 robinhood101 napisał: > Na lotniskach i czarterach, to ja nie musze nawet zgadywac, ze to Polacy, bo w > samolotach panuje smiertelna cisza z tego powodu, ze nikt nie zna zadnego > ludzkiego jezyka i dlatego pary z geby nie puszcza. Nie sądź ludzi swoją miarą.Znajomość języków obcych w Polsce jest większa niż np. w USA. To że tyn nie znałeś angieklskiego jak wyjeżdzaleś do roboty za ocean nie znaczy że wszscy inni są tacy sami Czasami tylko jakas > paniusia przekonuje swojego meza, ze wiedziala jak to bylo po angielsku ale > zapomniala. To sa przewaznie nieme loty, chyba, ze sie popija i wtedy pobija > kogos albo obraza. To celem lotu czarterowego jest rozmowa w obcych językach? A ja biedny myślałem że chodzi o wyjazd na wakacje....tylko cholera nie wiadomo czemy ci Amerykanie i Angole zwiedzający Kraków czy Warszawę za cholerę nie chcą mówić w ludzkim języki. Jacyś niemi...? Ot i tyle tych polskich swiatowcow. Unikam jak ognia > wszelkich lini lotniczych, ktorymi lataja Polacy, bo nie mam ochoty tracic > dobrego humoru. > A do linii tych naleza: > LOT, > Austrian Airlines, > Czeskie Linie Lotnicze, > British Airways, > KLM > Air Lingus Jakii ty wrażliwy, rozumiem że lepiej leta ci się z Pakistańcami i Somalijczykami... > Pozostaja tylko do wykorzystania wissair i Lufthansa. Swissair zbankrutował parę lat temu, widać dawno nie latałeś hehe.... > > A ty se facet zaliczaj co chcesz i ciesz sie polskim "dobrobytem". gdybym ja > zyl w kraju, gdzie dzieci mdleja z glodu w szkole, na pewno nie "zaliczalbym" > Florydy .... To reguła czy wyjątek? A co słychać w kraju gdzie dzieci robią w szkołach rozpierduchy za pomocą broni automatycznej...? > Pusci jestescie i nic nie warci, takie sztuczne, beznadziejne nowobogackie > spoleczenstwo. Tacy sami jak wy na emigracji. Dular, dular ponad wszstko.... Wcale sie nie dziwie, ze was tak niecierpia w calej Europie. Was nie cierpią na całym świecie.... I > co wam pomoga te wasze zaliczania Florydy czy innych miejsc, skoro nie > jestescie w stanie nawet dogadac sie na najprymitywniejszym poziomie. J.w. co z tego mają Japończycy czy Koreańczycy masowo podróżujący po świecie? Jadąc do Grecji czy Egiptu mam znać grekę i arabski...? Co wam > daje taki pobyt za wyjatkiem obejrzenia miejsca i zamoczenia dupy w cieplej > wodzie, skoro nie rozumiecie nawet, co sie wokol was dzieje? Po są wakacje. A co mam rozumieć?... Odpowiedz Link Zgłoś
robinhood101 Re: to dobrze 24.03.07, 23:07 Jestes glupek, spadaj na forum krajowe, tam cie zrozumieja. Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Bo Iran nie chce już dolarów za ropę 22.03.07, 13:43 Spada nadal, na ryj: waluty.onet.pl/96,1,365,waluta.html Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: d_o_l_a_r __u_m_i_e_r_a____________________ _ 22.03.07, 13:48 A śp. babcia po stracie przedwojennych obligacji zawsze mi powtarzała: pamiętaj synku, tylko dolar. I ja głupi uwierzyłem Teraz na tym goovnie straciłem!!! waluty.onet.pl/1506970,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
robinhood101 Re: d_o_l_a_r __u_m_i_e_r_a____________________ 22.03.07, 14:11 Namierzylem cie nadau, taki maly hocus pokus matematyczno-techniczny........ za chwile zadzwonie do ciebie, to jest tam gdzie pracujesz i nie odezwe sie, kiedy odbierzesz telefon, he he he Straszy na necie..... Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Pozdrowienia dla kasi_strzykawki 22.03.07, 14:35 Ty widze twardziel jestes...nie zniechecila cie ta idiotyczna wpadka z Kasia_strzykawka ??? ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=436&w=59179037 Odpowiedz Link Zgłoś
robinhood101 Re: Pozdrowienia dla kasi_strzykawki 22.03.07, 14:40 Ty sie lepiej zajmij skomplikowanym inwestowaniem...... w mieszkania w Bulbonii, bo inaczej bedziesz chodzil po prosbie. A w Polsce juz nikt ci nic nie da, taki narod. Od maj bedziesz mogl pozdrawiac kogo chcesz i gdzie chcesz di USA juz nie przyjedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Co czeka turyste w Hameryce? 22.03.07, 15:48 Ty cieciu nawet sobie sprawy nie zdajesz jak ludzie maja w doopie jazde do hameryki. Sa ciekawsze kraje i ciekawsze rzady, gdzie mozna sobie bez problemu wjechac i podrozowac bez obawy, ze sie zostanie napadnietym. A Hameryka niechspie.. na drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Re: Pozdrowienia dla kasi_strzykawki 22.03.07, 15:53 Schiza wali cie w glowice? A moze ty jestes tez swoim wlasnym kuzynem Polonusem5 Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: Pozdrowienia dla kasi_strzykawki 22.03.07, 15:55 Twoja paranoja przypomina mnie waszego ynteligentnego prezydenta. Tez sie wszyscy z niego nabijaja. Odpowiedz Link Zgłoś
robinhood101 Re: Pozdrowienia dla kasi_strzykawki 22.03.07, 16:12 Cale szczescie, ze z waszego prezydenta nikt sie nie nabija. Wszyscy z poboznoscia go szanuja ha, ha, ha, ha. A podpilujcie wszystkie nogi w krzeslach, zeby nieborak mogl dosiegnac krzesla.... Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Dolar sie trzyma 22.03.07, 18:04 I bedzie sie trzymal zawsze.Ameryka to potega. Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Trzyma sie lini biegnacej w dol. 23.03.07, 12:02 Gdzie hameryka to potega? Nawet we wlasnym kraju maja boordel i zamordyzm. Jak narazie wali sie i obojetnie czego sie hameryka tknie, spiepsza robote na calej lini. W efekcie inni musza gnoj po hameryce wymiatac. Niezla ta potega. hehe Musze przyznac, potezna jest tylko zarozumialosc hamerykanska. Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: d_o_l_a_r __u_m_i_e_r_a____________________ 26.03.07, 11:41 obinhood101 napisał: > Namierzylem cie nadau, taki maly hocus pokus matematyczno-techniczny........ > za chwile zadzwonie do ciebie, to jest tam gdzie pracujesz i nie odezwe sie, > kiedy odbierzesz telefon, he he he > Straszy na necie..... --------------------- Ale ja pracuję u siebie i łączy mnie sekretarka. Głuchych telefonów nie przełącza. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 Re: d_o_l_a_r __u_m_i_e_r_a____________________ _ 23.03.07, 12:27 Amerykanie zarabiają realnie mniej niż 20 lat temu, rosną dysproporcje mjątkowe, a poziom życia stopniowo się obniża... To są fakty, będziecie udowadniać ,że ziemia jest płaska...? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Jak zawsze, 23.03.07, 21:14 bambooko napisał: > waluty.onet.pl/1506955,wiadomosci.html ► Bulbonskie srodki masowego dokazu sa pierwsze, breakin' news. Odpowiedz Link Zgłoś
robinhood101 Dlaczego Polacy martwia sie dolllarem????? 24.03.07, 23:11 Nie martwice sie bulbonczyczy dollarem i naszym standartem zycia. Martwcie sie zlotowka i wlasna dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
onnnnn Re: Dlaczego Polacy martwia sie dolllarem????? 24.03.07, 23:16 A no, maja nadzieje byc leprzymi. To zawsze sie popisywalo od dziecka, a mamusia chwalila za to. Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Dlaczego Polonusy martwią sie problemami kraju? 26.03.07, 11:34 Nie martwice sie copolczycy sprawami kraju i naszym standardem życia. Martwcie się dolarem i własną dupą. Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: Dlaczego Polonusy martwią sie problemami kraj 26.03.07, 11:39 A no, mają nadzieję być lepszymi. To zawsze się popisywało od dziecka, a mamusia chwaliła za to. Odpowiedz Link Zgłoś