motorcity 30.03.07, 12:55 Wpisujemy z jakich katow swiata stukamy - zaczynam od siebie: Redford, Mi, USA. Teraz Twoja kolejka: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donk Re: OK, z kad stukacie? 30.03.07, 13:00 Ortalion trzepie skorkom z canady. Ja piszem ze zlomowiska. heheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: OK, z kad stukacie? 30.03.07, 15:04 donk napisała: > Ortalion trzepie skorkom z canady. pytanie bylo o stukanie, a nie trzepanie wiec napisze gdzie sie mlotkiem stukasz > Ja piszem ze zlomowiska. to w dzien, wieczorem z maciorom z chlewika stukasz Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: OK, z kad stukacie? 30.03.07, 16:24 Ty chyba nie kochasz juz maciory ze chcesz mi jom koniecznie wcisnonc. Daj brunonowi. On przeciez tfuj big kumpel. heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: OK, z kad stukacie? 30.03.07, 16:47 dobra, dobra bonku, nie udawaj w koncu to ty z maciorom do niemcow lecicie, hehe gdyby ci na niej nie zalezalo to bys jej ze sobom nie bral Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: OK, z kad stukacie? 30.03.07, 16:53 Znam golom babe u niemcow i mnie ta tfoja maciora chyba do noszenia walizek moze siem tylko przydac. heheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: OK, z kad stukacie? 30.03.07, 17:41 walizki to na twoim grzbiecie osle maciora umiesci a ta gola baba co jom znasz to twoja wlasna graba, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
donk To teraz juz kumam, ze ty nie kumaty. heheheheh 30.03.07, 17:51 No to teraz juz wiadomo dlaczego ty nie tak jak inni portierzy, zamiast zdjencia z golymi babami w szafce wywieszac, powiesiles sobie zdjencia swojej renki. heheheheh Fajny jestes. heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: To teraz juz kumam, ze ty nie kumaty. heheheh 30.03.07, 18:10 nie mondruj siem osle tylko wez se tera tom swom "babom", hehe skorke potrzep Odpowiedz Link Zgłoś
starywjarus Re: OK, z kad stukacie? 30.03.07, 13:01 Janusz Rygielski, Sydney, Australia (przy okazji: "skad stukacie") Odpowiedz Link Zgłoś
motorcity <a href="http://polacynaswiecie.pl/index.php" target="_blank"> 30.03.07, 13:20 Wydaje mi sie, ze wiele osob tutaj faktycznie pisze z Polski, udajac ze zyje za granica. Moze sie myle, ale to jest moja 'conspiracy theory'. Znalazlem forum polonijne: polacynaswiecie.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: <a href="<a href="http://polacynaswiecie.pl/index." target 30.03.07, 17:21 wiesz, nie lubie jak ktos odkrywa moj najwiekszy sekret i obnaza go na publicznym forum. To ze ktos nie ma szczescie sie nigdy dowiedziec kto to jest ten Robert Retfort to nie znaczy zebys sie wywyzszal. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: OK, z kad stukacie? 30.03.07, 17:19 hmm, a to ciekawe...Mnie sie zdawalo, ze sie pisze Robert Redford. Odpowiedz Link Zgłoś
tjbazuka Re: OK, z kad stukacie? 30.03.07, 18:04 moze byc i Petfort jak ktos sepleni.Tez ladnie bszmi Wracajac do tematu to slynne zadupie na zachodnim wybrzezu ozikowego lendu. Perth. Odpowiedz Link Zgłoś
polacy-na-swiecie Re: OK, z kad stukacie? 30.03.07, 23:25 Witam, widzę że czas na mnie , jako zaledwie 4-ro letni emigrant "ostatniego rzutu" w Irlandii z Co.Tipperary, pozdrawiam wszystkich Polaków na świecie. motorcity - Twoja 'conspiracy theory' jest niestety błędna, choć mamy faktycznie również użytkowników z Polski to gwarantuję Tobie że większość jest z poza granic Polski , dodam tylko że portal i forum jest zaledwie kilkumiesięczne więc bardzo młode a i pokolenie emigracyjne na forum jest również bardzo młode, po wejściu Polski do UE granice są praktycznie otwarte, TV Polską,Radio Polskie,Gazety Polskie ma 90% polonii, w większości sklepów, warsztatów itp. pracują Polacy. Inaczej należy spojrzeć na dyskusje teraźniejszej Polonii. Nie ukrywam że zależało by mi na tym aby na naszym forum zawitali rodacy właśnie ze starszej polonii co pozwoliło by wymianie doświadczeń, spostrzeżeń i poprostu wszelkiej dyskusji, potrzebujemy tego, również mamy różne nastroje, nieraz jest ciężko, nieraz super, założyłem to forum właśnie w tym celu i po naprawdę ciężkiej pracy liczę na to że się rozwinie. Na początku kiedy zainstalowałem skrypt myślałem że łatwo będzie nawiązać kontakt z ludźmi którzy pomogli by w moderacji serwisu, jednak teraz wiem że nie jest to takie proste, nadal liczę na to że są osoby z różnych stron świata które pomogą w moderacji tego młodziutkiego serwisu polonijnego polacynaswiecie.pl . Pozdrawiam , Marek. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: OK, z kad stukacie? 30.03.07, 23:30 70-ka moze byc? To jest wiek mlody wieku starego. Stukam z Polski z Biskupina ale myslami jestem z emigrantami i podziwiam was za odwage. Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us fishy 30.03.07, 23:39 Moja męska intuicja podpowiada mi, żeś gliniak. Domena zarejestrowana w Szczecinie. Registrant utajniony. Najprawdopodobniej jesteś dofinansowywany przez druha Longina. Odpowiedz Link Zgłoś
polacy-na-swiecie Re: fishy 31.03.07, 00:16 Aleś Ty spostzegawczy,ho ho ) , dobrze że nie mozna sprawdzić w necie kto z kim sypia bo pewnie i tam byś popatrzył, pewnie że w Szczecinie i zdradzę Tobie sekret (tylko nic nie mów nikomu, dobra?) - opłacana też jest w Szczecinie. ...żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Re: fishy 31.03.07, 00:29 obczyzna.blogspot.com/2005/08/lista-druha-longina.html#ojciec_icaro Oj, bo rozpracuję cię, gliniak he he he Widzę, że jesteś półpiśmienny - first red flag nagliniaka. Nie takim jak ty wręczaliśmy tu kwit na węgiel. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: fishy 31.03.07, 07:56 takiego kretyna jak ten polpismienny cwiercinteligent to dawno tu nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
motorcity Re: polacy-na-swiecie 31.03.07, 04:21 Marek, chyba zle napisalem: mom zdaniem to na TYM forum (gazeta.pl-Polonia) jest duzo naciagaczy, ktorzy nie maja nic wspolnego z Polonia i tak naprawde pisza z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: polacy-na-swiecie 31.03.07, 08:00 ty nie chrzan tu od markow, tylko bierz jutro z rana zone i zap.laj na siodma mile do czarnego eksperta w butach ze skory aligatora po samochod na dogodnych ratach. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: OK, skad stukacie? 31.03.07, 01:10 waldek.usa napisał: > Boston, Massachusetts. Witam sasiada . Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: z chlewa, razem z bonkiem, hehe 05.04.07, 18:12 A co siem ortalion wogole odzywasz. heheheh Ty juz nie stukasz, bo jestes stuknienty i teraz tylko trzepiesz. heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Skad stukacie? 04.04.07, 23:32 A tego "dusiciela z Bostonu" spotkaliscie??? Re: OK, skad stukacie? majenkir Boston, Massachusetts. Witam sasiada . Odpowiedz Link Zgłoś