prawdziwystarywiarus 03.04.07, 15:00 mikro.univ.szczecin.pl/gif/13knme/call.pdf Attn. Moderator: Każdemu wolno interesować się mikroekonomiką i polecać inym konferencje naukowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian Re: Kagan w realu 03.04.07, 15:43 za ogladanie i sluchanie kagana 150 juro?! hehe a paszli won, ja go tutaj za darmo mam dosyc p.s. to zdanie bardzo mi sie spodobalo "We require conference’s participants from all World." Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Kagan w realu 03.04.07, 16:09 zauaz ten czcionke, az oczy bola a caly artykul przypomina mi wypracowanie malego Kazia. Niedawno byl artykul ze lokalna germania szuka kamienia milosci bodajze Himmlera ktory jeszcze PRL usunelo tak sobie dla jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
a_cali Re: Kagan w realu 03.04.07, 20:56 www.racjonalista.pl/forum.php/p,18/d,1305 Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: Kagan w realu 12.04.07, 19:07 A czy wiarus to przypadkiem nie jest Mariusz Agnosiewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Re: Kagan w realu 12.04.07, 16:26 zorbathegreek napisał: > Zazdroscisz? Nie. Zgadnij dlaczego? Komitet Organizacyjny: dr Tomasz Bernat, Uniwersytet Szczeciński (koordynator) bernat@wneiz.pl, kom. 0048 609 450 808, Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: Kagan w realu 12.04.07, 19:05 Dzwoniles? Pamietaj aby sie przedstwaic pelnym nazwiskiem i imieniem oraz adresem, bo anonimowych donosow nikt nie bierze na serio! Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Re: Kagan w realu 13.04.07, 00:58 zorbathegreek napisał: > Dzwoniles? > Pamietaj aby sie przedstwaic pelnym nazwiskiem i imieniem oraz adresem, bo > anonimowych donosow nikt nie bierze na serio! Wsłuchuj się pilnie w tą komórkę, a najlepiej wyrywaj ją z ręki właścicielowi za każdym razem kiedy zadzwoni. Ja osobiście nie mam takiej potrzeby, ale podobno z Melbourne i Nikozji mają dzwonić z referencjami. Z Nikozji jeszcze dodatkowo w sprawie nieaktualności afiliacji wymienionej na liście członków Rady Programowej i przyczyn tej nieaktualności. Jak sie bedą przedstawiać, to ich sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: Kagan w realu 16.04.07, 09:52 Nie martw sie, wiarus. W Nikozji wciaz figuruje na liscie pracownikow, bo beze mnie Amercanos College mialby trudnosci z akredytacja przy Ministerstwie (chodzi glownie o minimalna ilosc pracownikow ze stopniem doktorskim)... Z Melbourne zas moga mi dac tylko i wylacznie jak najlepsze referencje, wiec o co ci chodzi? Zazdrosc cie spala, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
unaswameryce Re: Kagan w realu 16.04.07, 09:59 starywiarus w australii na 'kumpli' tez tak kablujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
unaswameryce Re: Kagan w realu 16.04.07, 11:25 dlatego kumple byli w cudzyslowie, zachwile znowu bedzie plakal ze przez takich jak my ktorym sie donosicielstwo nie podoba musial wyjechac z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: Kagan w realu 16.04.07, 11:36 unaswameryce napisał: dlatego kumple byli w cudzyslowie, zachwile znowu bedzie plakal ze przez takich jak my ktorym sie donosicielstwo nie podoba musial wyjechac z Polski. - Oczywiscie, ze masz racje. "Kumpel wiarusa" to zjawisko tak niezwykle i niezmiernie zadkie jak bogaty (tak naprawde, czyli "net worth" ponad 10 mln AUD) POLAK (nie "polski zyd") w Australii... Odpowiedz Link Zgłoś