Dodaj do ulubionych

Dostępem do Forum PS cieszą się obecnie:

26.05.03, 13:07
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=13386

Dostępem do Forum PS cieszą się obecnie:

alaskanka3
beata
bozena_l
carrie_syd
dreptak2k
emigrantka
felusiak
foghat
grafiti
i.p.freely
john.kowalski
luiza-w-ogrodzie
maria421
maz
ozpol
peter_b
plesser
smiffy
squatt-leavitt
wowa24
xurek
zielona.ges
zlosliwe_bydle

Inne osoby moga zglaszac podania, po udowodnieniu kompetencji.

Obserwuj wątek
    • komentator Forum OTWARTE zaprasza 26.05.03, 14:53
      prawdziwystarywiarus napisał:

> Dostępem do Forum PS cieszą się obecnie:
      > ...
      > Inne osoby moga zglaszac podania, po udowodnieniu kompetencji.

Haha stare metody komunistycznej cenzury, kompetetni sa wyznawcy jedynie
      slusznej prawdy. Prywatne forum wiarusa to ZAMKNIETA koteria w ktorej nie ma
      zadnej dyskusji bo wszyscy sie ze soba zgadzaja a sam wodz wiarus wypelnia to
      forum w 90%.

W odroznieniu od tego ogranego komunistycznego modelu proponujemy OTWARTE
      forum na ktorym kazdy moze sie wypowiadac w demokratycznej dyskusji.

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10025
      Rzecz jasna zamkniete forum wiarusa przeradza sie w parodie niebywala nawet
      w standartach totalitarnej propagandy. Propagandowym rykiem nie da sie jednak
      zagluszyc demokratycznej dyskusji na forum otwartym i nie da sie oszukac
      publicznosci. Prawda i tak sie rozejdzie po swiecie.
      • Gość: Volna Re: Trwanie w uporze IP: *.proxy.aol.com 26.05.03, 15:32
        Dzieki Stary Wiarusie dzieki
        za odseperowanie istotnych tematow, ktore dotycza milionow osob pochodzenia
        polskiego rozsianych po calym swiecie. Wielu z tych osob moze byc nieswiadome
        zostanie im
        zgotowane na granicy, kiedy zechca odwiedzic kraj swoich przodkow, a ciagle
        nosza typowo polskie nazwisko np " STASIK".
        Trudno przyjac zaproszenie komentatora do udzialu w " otwartym forum" kiedy
        mozna byc obrzuconym przyslowiowym blotem tak przez komentatora jak
        wyskakujacych spod ziemi "trolli" , kiedy sa przedstawiane racje nie po mysli
        komentatora i jego mocodawcow.
        Gdyby temat o paszportach i roznych kosztownych wymyslach, umiejscowieniu
        dokumentow byl zgodny z logika, prawem to na pewno komentator i jego trolle
        mieliby inne zajecie.

Po co powiekszac dziure budzetowa, zatrudniac komentatora i trolli - za darmo
        tego nie robia- by dezinformowac miliony osob - czyz nie lepiej zeby mocodawcy
        w/w wynajeli prawnika, ktory swoja wiedza i autorytetem wyjasni wszystkie
        sprawy.Poprze to obowiazujacymi przepisami, udzieli wiarygodnych odpowiedzi.
        Interesuje mnie jak sie to wszystko ma z KONSTYTUCJA- ktora powinna byc
        stosowana w wielu wypadkach bezposrednio.
        1. Interesuje mnie, dlaczego wszystkie osoby pochodzenia polskiego nie sa
        traktowane ROWNO- tak jak
        mowi Konstytucja.
        Dlaczego w odniesieniu do rdzennych Polakow wywiezionych wbrew ich woli na
        wschod nadal stosuje sie dekret stalinowski i nie uznaje sie tych
        nieszczesliwcow za POLAKOW- no trzeba by bylo im rowniez zwrocic zagrabione
        mienie...
        2. Interesuje mnie dlaczego jest takie upierdliwe czepianie sie na granicy
        i wciskanie polskich paszportow osobom polskiego pochodzenia mieszkajacych
        na zachodzie - bo $$$$$$$$$$$$wchodze w gre? I jest to zwykle zdzierstwo zadac
        za niepotrzebny dokument podrozy, bo kazdy ma paszport kraju ktorego
        obywatelstwo swiadomie i nieprzymuszenie przyjal.

A dlaczego mam miec cale zycie do czynienia z upierdliwymi niekompetetnymi
        i jeszcze za uzeranie z nimi placic im za to- utrzymywac ich ?
        Wolne zarty,
        Nie po wyrwalam sie z tego bajzlu - zaplacilam swoja cene- zeby pozwolic sie
        powlalic po latch znow na kolana i prosic o polski paszport - przedlozyc kupe
        papierow, czekac cierpliwie na PESEL - a po co mi to?

Jade na urlop - mam jeden wazny dokument podrozy, kraju w ktorym zyje godnie
        i takich ceregieli przy wyrabianiu paszortu nikt ode mnie nie oczekuje.
        Z moja rodzina spotkam sie poza granicami III RP.Trudno zerwac kontakty z
        bliskimi bo mocodawcy komentatora i trollitak chca. Zeby jeszcze mogli
        wylaczyc internet- ale to sa juz tylko ich marzenia ....
      • zlosliwe_bydle A niech sie tam paszportowe mylycjanty kotluja 26.05.03, 15:37
      • Gość: John Kowalski Forum ppor. szachera swieci pustkami IP: *.wpt.ptd.net 26.05.03, 18:04
        Jak widac wyborem forumowiczow jest forum PS! Tetni tam zycie i juz obecnie to
        forum jest niemalym zbiorem wartosciowych postow jak rowniez biblioteka
        informacji.

Nie mozna tego powiedziec o forum szachera paszportowego - komentatora.
        Goebbelsowska propaganda cos nie chwyta w obecnych czasach, podporuczniku.
        Polityka powtarzania ciagle tych samych klamstw, propaganda wybiorczej symetrii
        i dezinformacja za pomoca wyjetych z kontekstu cytatow jest dobra na krotka
        mete a na dluzsza skutkuje brakiem zainteresowania. Znikoma ilosc chetnych
        do "dyskusji" z szacherem komentatorem jest widoczna w malej ilosci postow.

Podporucznikom szacherom paszportowym mowimy NIE!
    • Gość: alaskanka zdalnie z Heathrow sie ciesze IP: 217.41.227.* 26.05.03, 17:01
      w drodze do Pomrocznej, dokladnie na referendum.
    • luiza-w-ogrodzie Re: Dostępem do Forum PS cieszą się obecnie: 27.05.03, 00:46
      Dostepem do forum PS ciesza sie wszyscy Polonusi zainteresowani czytaniem o
      przepisach paszportowych. Kazdy moze wejsc na to forum i zapoznac sie z
      odnosnikami do odpowiednich dokumentow.

Ograniczenie mozliwosci pisania na PS jest chyba oczywiste? Dlaczego? Wystarczy
      poczytac wypociny trolli na Forum Polonia...

Pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie

Zawieszona na teczy pod gwarancja wizji
      • irvinian Re: Luiza aka Troll 27.05.03, 00:55
        Czyli twoje rowniez gdyz jestes jednym z wiekszych TROLLI.
    • tajemniczy.don-pedro Re: Dostępem do Forum PS cieszą się obecnie: 27.05.03, 09:31
      Drogi Panie Stary Wiarusie,
      ciekawy jestem, czy prawda jest jedna, czy moze sa rozne prawdy?
      zglosilem chec udzialu w Panskim Forum i z zaciekawieniem czekam na Panski
      odzew, czy jestem wedlug Pana na tyle poprawny, aby mnie dopuscic do dyskusji
      (choc jak Pan wie, czasami miewam niezalezne zdanie).
      pozdrawiam z cieplego kraju smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka