Gość: Siggi IP: 194.114.63.* 30.11.01, 12:59 Hallo, wybieram sie na wakacje do szwecji. Co warto zobaczyc, gdzie warto pojechac? Czas ~2 tygodnie. Co warto zwiedzic po drodze? Bede jechal z Hannoveru. Z gory dzieki za informacje. pozdrawiam s. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Walek Re: Wakacje w Szwecji IP: 213.98.114.* 30.11.01, 18:03 Gość portalu: Siggi napisał(a): > Hallo, > wybieram sie na wakacje do szwecji. Co warto zobaczyc, gdzie warto pojechac? > Czas ~2 tygodnie. Co warto zwiedzic po drodze? Bede jechal z Hannoveru. > Z gory dzieki za informacje. > pozdrawiam > s. Tak to rewelacyjny czas na wakacje w szwecji,pogoda-super atrakcje zapewnione Tanio duzo miejsca-masa szwedow wyjezdza na narty do austrii i wloch. Zostaja : turcy ,kurdowie ,polacy,palestynczycy,ruscy,afrykanczycy masci rozn3ej itp. Zycze przyjemnych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivana Re: Wakacje w Szwecji IP: *.ppp.get2net.dk 30.11.01, 19:45 mieszkam w skandynawii,jest to nudna czysta socjalistczna wyprana z wszelkich emocjii kraina.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeK Re: Wakacje w Szwecji IP: *.rdu.bellsouth.net 30.11.01, 20:40 Gość portalu: ivana napisał(a): > mieszkam w skandynawii,jest to nudna czysta socjalistczna wyprana z wszelkich > emocjii kraina.... BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB Bralem udzial w konkursie w pracy w ktorym byly dwie nagrody: 1. Pierwsza - dwa tygodnie w Szwecji 2. Druga - cztery tygodnie w Szwecji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micke Bo brak ci zainteresowan IP: *.telia.com 01.12.01, 22:10 Nudzisz sie z pewnoscia gdziekolwiek, to nie wina szwecji tylko twoja.Jedz do N.Y. City - popatrzysz sie na dymy a noz widelec zapoznasz terroryste. Good luck. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Wakacje w Szwecji IP: *.sanjose-01-02rs16rt.ca.dial-access.att.net 01.12.01, 07:47 "duzo miejsca-masa szwedow wyjezdza na narty do austrii i wloch. Zostaja : turcy ,kurdowie ,polacy,palestynczycy,ruscy,afrykanczycy masci rozn3ej itp. Zycze przyjemnych wakacji." Krotki i przejrzysty opis. Dziekuje, juz wiem jak w Szwecji jest. Mimo ze sie tam nie wybieram. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siggi Re: Wakacje w Szwecji IP: *.volkswagen.de 04.12.01, 11:48 Gość portalu: Walek napisał(a): > Gość portalu: Siggi napisał(a): > > > Hallo, > > wybieram sie na wakacje do szwecji. Co warto zobaczyc, gdzie warto pojecha > c? > > Czas ~2 tygodnie. Co warto zwiedzic po drodze? Bede jechal z Hannoveru. > > Z gory dzieki za informacje. > > pozdrawiam > > s. > > Tak to rewelacyjny czas na wakacje w szwecji,pogoda-super > atrakcje zapewnione > Tanio > duzo miejsca-masa szwedow wyjezdza na narty do austrii i wloch. > Zostaja : turcy ,kurdowie ,polacy,palestynczycy,ruscy,afrykanczycy masci > rozn3ej itp. Zycze przyjemnych wakacji. Dziekuje wszystkim za rady. Walek: a gdzie ty znalazles w moim liscie informacje ze jade TERAZ? Mozesz odpowiadac "tak, to rewelacyjny czas na wakacje" ale kazdy kto uwaznie czyta moj i twoj list, zrozumie ze dyskutujesz z zawartoscia swojej glowy, a nie ze mna. Karelia: chetnie dowiedzialbym sie czegos wiecej od Ciebie, bo brzmisz bardzo rzeczowo. Nie chce w szwecji mieszkac, bo mi sie w niemczech podoba, jade tylko na krotkie wakacje - moze na canoe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walek Re:Do Siggi IP: 213.98.114.* 04.12.01, 15:10 Gość portalu: Siggi napisał(a): > Gość portalu: Walek napisał(a): > > > Gość portalu: Siggi napisał(a): > > > > > Hallo, > > > wybieram sie na wakacje do szwecji. Co warto zobaczyc, gdzie warto po > jecha > > c? > > > Czas ~2 tygodnie. Co warto zwiedzic po drodze? Bede jechal z Hannover > u. > > > Z gory dzieki za informacje. > > > pozdrawiam > > > s. > > > > Tak to rewelacyjny czas na wakacje w szwecji,pogoda-super > > atrakcje zapewnione > > Tanio > > duzo miejsca-masa szwedow wyjezdza na narty do austrii i wloch. > > Zostaja : turcy ,kurdowie ,polacy,palestynczycy,ruscy,afrykanczycy masci > > > rozn3ej itp. Zycze przyjemnych wakacji. > > Dziekuje wszystkim za rady. > Walek: a gdzie ty znalazles w moim liscie informacje ze jade TERAZ? Mozesz > odpowiadac "tak, to rewelacyjny czas na wakacje" ale kazdy kto uwaznie czyta mo > j > i twoj list, zrozumie ze dyskutujesz z zawartoscia swojej glowy, a nie ze mna. > Karelia: chetnie dowiedzialbym sie czegos wiecej od Ciebie, bo brzmisz bardzo > rzeczowo. > Nie chce w szwecji mieszkac, bo mi sie w niemczech podoba, jade tylko na krotki > e > wakacje - moze na canoe. Po pierwsze nie dyskutowalem,po 2-e piszesz w okresie przedwakacyjnym (zimowym). ja nie proponowalem Ci niczego,nie mam zwyczaju proponowac ponurakom niczego ,poza tym by sie trzymali z daleka od mojej osoby. PS.Jest mi totalnie wszystko jedno czy tobie sie w niemczech podoba lub nie,nie musisz mnie i innych o tym zawiadamiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siggi Re:Do Siggi IP: *.volkswagen.de 05.12.01, 10:01 Gość portalu: Walek napisał(a): > Gość portalu: Siggi napisał(a): > > > Gość portalu: Walek napisał(a): > > > > > Gość portalu: Siggi napisał(a): > > > > > > > Hallo, > > > > wybieram sie na wakacje do szwecji. Co warto zobaczyc, gdzie war > to po > > jecha > > > c? > > > > Czas ~2 tygodnie. Co warto zwiedzic po drodze? Bede jechal z Han > nover > > u. > > > > Z gory dzieki za informacje. > > > > pozdrawiam > > > > s. > > > > > > Tak to rewelacyjny czas na wakacje w szwecji,pogoda-super > > > atrakcje zapewnione > > > Tanio > > > duzo miejsca-masa szwedow wyjezdza na narty do austrii i wloch. > > > Zostaja : turcy ,kurdowie ,polacy,palestynczycy,ruscy,afrykanczycy > masci > > > > > rozn3ej itp. Zycze przyjemnych wakacji. > > > > Dziekuje wszystkim za rady. > > Walek: a gdzie ty znalazles w moim liscie informacje ze jade TERAZ? Mozesz > > > odpowiadac "tak, to rewelacyjny czas na wakacje" ale kazdy kto uwaznie czy > ta mo > > j > > i twoj list, zrozumie ze dyskutujesz z zawartoscia swojej glowy, a nie ze > mna. > > Karelia: chetnie dowiedzialbym sie czegos wiecej od Ciebie, bo brzmisz bar > dzo > > rzeczowo. > > Nie chce w szwecji mieszkac, bo mi sie w niemczech podoba, jade tylko na k > rotki > > e > > wakacje - moze na canoe. > > Po pierwsze nie dyskutowalem,po 2-e piszesz w okresie przedwakacyjnym (zimowym) > . > ja nie proponowalem Ci niczego,nie mam zwyczaju proponowac ponurakom > niczego ,poza tym by sie trzymali z daleka od mojej osoby. PS.Jest mi totalnie > wszystko jedno czy tobie sie w niemczech podoba lub nie,nie musisz mnie i innyc > h > o tym zawiadamiac. Odpowiadanie na cudze pytania to jest dyskusja. Wiem, ze niczego nie proponowales, nikt sie nie pytal czy proponowales czy nie. Proponuj dalej ponurakom co chcesz, tylko nie zasmiecaj cudzych watkow. Nie zawiadamialem Ciebie ze mi w niemczech dobrze, tylko inne osoby. A to juz moja i innych sprawa a nie twoj biznes. s. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Wakacje w Szwecji 30.11.01, 22:04 No , nie wyglupiajcie sie, bo zniechecicie czlowieka do cna. Walus, nie testuj mlodzienca , czy jest w stanie zdzierzyc Twoje sarkastyczne uwagi Ad rem: nie polecalabum wakacji zima, bo chyba sie teraz nie wybierasz? No, chyba , ze w gory: Åre,Idre,Sälen wlasnie tam jezdza Szwedzi! A latem to cala Szwecja jest piekna ,jak na obrazku! Zaczynajac od plaskiej jak nalesnik Skåne, prawda Walus?, Srodkowa Szwecje ze Sztokholmem, az na polnoc, gdzie widoki i okolica dech zapieraja, tak pieknie...No , chyba ze inne atrakcje Cie ciekawia, a wtedy raczej duze miasta Malmö, Göteborg, Stockholm to wystarczy. Wejdz na jakas strone dotyczaca turystyki w Szwecji i popatrzysz sobie. Jesli chodzi o ceny , to uprzedzam, ze raczej drogo. Szczegolnie w miejscach atrakcyjnych. Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walek Re: Wakacje w Szwecji IP: 213.98.114.* 30.11.01, 22:45 karelia napisał(a): > No , nie wyglupiajcie sie, bo zniechecicie czlowieka do cna. Walus, nie testuj > mlodzienca , czy jest w stanie zdzierzyc Twoje sarkastyczne uwagi > Ad rem: nie polecalabum wakacji zima, bo chyba sie teraz nie wybierasz? No, > chyba , ze w gory: Åre,Idre,Sälen wlasnie tam jezdza Szwedzi! > A latem to cala Szwecja jest piekna ,jak na obrazku! Zaczynajac od plaskiej jak > > nalesnik Skåne, prawda Walus?, Srodkowa Szwecje ze Sztokholmem, az na pol > noc, > gdzie widoki i okolica dech zapieraja, tak pieknie...No , chyba ze inne > atrakcje Cie ciekawia, a wtedy raczej duze miasta Malmö, Göteborg, Stockholm to > > wystarczy. Wejdz na jakas strone dotyczaca turystyki w Szwecji i popatrzysz > sobie. Jesli chodzi o ceny , to uprzedzam, ze raczej drogo. Szczegolnie w > miejscach atrakcyjnych. > Pozdrawiam K. Karelio,chyba trzeba wybrac Ciebie na kobiete roku.Potrafisz tak pieknie wszystko zalagodzic,przedstawic w dobrym swietle.Kobieto szkoda ,ze nie jestes wolna ! bo bym natychmiast wzial rozwod (300 koron) i zenil sie z Toba (dla ob.szw. za granica gratis)Moze i mnie bys zmienila w dobrego spokojnego pozytywnie nastrojonego czlowieka.Ale gdzie te marzenia. Pozostane juz pewnie takim jakim jestem. Mil besos W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walek Re: Wakacje w Szwecji IP: 213.98.114.* 30.11.01, 22:45 karelia napisał(a): > No , nie wyglupiajcie sie, bo zniechecicie czlowieka do cna. Walus, nie testuj > mlodzienca , czy jest w stanie zdzierzyc Twoje sarkastyczne uwagi > Ad rem: nie polecalabum wakacji zima, bo chyba sie teraz nie wybierasz? No, > chyba , ze w gory: Åre,Idre,Sälen wlasnie tam jezdza Szwedzi! > A latem to cala Szwecja jest piekna ,jak na obrazku! Zaczynajac od plaskiej jak > > nalesnik Skåne, prawda Walus?, Srodkowa Szwecje ze Sztokholmem, az na pol > noc, > gdzie widoki i okolica dech zapieraja, tak pieknie...No , chyba ze inne > atrakcje Cie ciekawia, a wtedy raczej duze miasta Malmö, Göteborg, Stockholm to > > wystarczy. Wejdz na jakas strone dotyczaca turystyki w Szwecji i popatrzysz > sobie. Jesli chodzi o ceny , to uprzedzam, ze raczej drogo. Szczegolnie w > miejscach atrakcyjnych. > Pozdrawiam K. Karelio,chyba trzeba wybrac Ciebie na kobiete roku.Potrafisz tak pieknie wszystko zalagodzic,przedstawic w dobrym swietle.Kobieto szkoda ,ze nie jestes wolna ! bo bym natychmiast wzial rozwod (300 koron) i zenil sie z Toba (dla ob.szw. za granica gratis)Moze i mnie bys zmienila w dobrego spokojnego pozytywnie nastrojonego czlowieka.Ale gdzie te marzenia. Pozostane juz pewnie takim jakim jestem. Mil besos W. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Wakacje w Szwecji 01.12.01, 01:22 Siggi Szwajcaria jest piekniejsza. W Szwecji mieszka masa polskich frustratow takich jak WALEK chlopak od walenia.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walek Re: Wakacje w Szwecji IP: 213.98.114.* 01.12.01, 01:26 szpiro napisał(a): > Siggi > Szwajcaria jest piekniejsza. > W Szwecji mieszka masa polskich frustratow takich jak WALEK > chlopak od walenia.............. Mieszkal debilku ,mieszkal ! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Wakacje w Szwecji 01.12.01, 06:58 Szpiro ja nie jestem frustratka! A innych nie znam, bo malo z nimi przebywam-)))A Walus, amore mio, nie jest frustratem tylko ma taki specyficzny humor. Trzeba miec do Niego specjalne podejscie i rozumiec Jego , no czasami, dziwaczne zarty. Ale to juz taki urok Walusia )))))) Amore, a skad wiesz, ze jestem zajeta? Jasnowidz czy tarocista? Posraw kabale od nowa))) Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walek Re: Wakacje w Szwecji IP: 213.98.114.* 01.12.01, 17:23 karelia napisał(a): > Szpiro ja nie jestem frustratka! A innych nie znam, bo malo z nimi > przebywam-)))A Walus, amore mio, nie jest frustratem tylko ma taki > specyficzny humor. Trzeba miec do Niego specjalne podejscie i rozumiec Jego , > no czasami, dziwaczne zarty. Ale to juz taki urok Walusia )))))) > Amore, a skad wiesz, ze jestem zajeta? Jasnowidz czy tarocista? Posraw kabale > od nowa))) > Pozdrawiam K. Powtarzam bo nie wyszlo to co napisalem 30 min temu? dziewczyny laly wosk (mam kilka w srod personelu tj polek)Wyszlo,ze jedna z nich mnie kocha ! A ja mam pecha bo moja virtualna milosc mieszka na polnocy i jest zajeta-to co mam nie wierzyc andrzejkowym wrozbom ? muchos besos i krammos.Twoj W. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Wakacje w Szwecji 01.12.01, 18:08 SIGGI Do Szwecji absolutnie nie przyjezdzaj nudni i zimno. Chyba , ze tesknisz za jakas samotna stara panna bez szansy na zamazpojscie. Jest tu wiele takich Polak ,ktorym udalo sie tu zostac i teraz sie mecza ze Szwecja , a Szwecja z nimi. Jezelu juz pracuja to jako salowe lub inne udersköterski. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Wakacje w Szwecji 01.12.01, 20:21 No sam widzisz Walus , jak gosc moze bredzic, moze ma goraczke? A moze malignie gada.O ile wie , co to takiego. Typisk Polak- najwieksza kariera kobiety to zamazpojscie! A broncie wszystkie stare panny od takiego kawalera. A sie nie dziwie moj Walenty, ze czasami" z nerw wychodzisz".Bo mnie juz zaczyna trzasc))jak czytam takie bzdety. Oj, gosciu jeszcze sie bedziesz prosic o jakas siostrzyczke, jak wyladujesz kiedys w szpitalu chory na powiedzmy jakas chorobe... Oj Walenty, Walenty byle do lutego Alla Hjärtans Dag ,a macie na dole cos takiego? To wtedy sie uczci Walusia jak nalezy. Cava , sherry i bedziemy sie radowac)) Oj, czlowieku nie sluchaj frustratow , przyjezdzaj do Szwecji. Ludzie moze czasami dziwni, ale musisz wiedziec , ze ci z kontynentu nie mniej dziwni dla nich)) Pozdrowienia K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walek Re: Wakacje w Szwecji IP: 213.98.114.* 01.12.01, 20:54 karelia napisał(a): > No sam widzisz Walus , jak gosc moze bredzic, moze ma goraczke? A moze > malignie gada.O ile wie , co to takiego. Typisk Polak- najwieksza kariera > kobiety to zamazpojscie! A broncie wszystkie stare panny od takiego kawalera. > A sie nie dziwie moj Walenty, ze czasami" z nerw wychodzisz".Bo mnie juz > zaczyna trzasc))jak czytam takie bzdety. Oj, gosciu jeszcze sie bedziesz > prosic o jakas siostrzyczke, jak wyladujesz kiedys w szpitalu chory na > powiedzmy jakas chorobe... > Oj Walenty, Walenty byle do lutego Alla Hjärtans Dag ,a macie na dole cos > takiego? To wtedy sie uczci Walusia jak nalezy. Cava , sherry i bedziemy sie > radowac)) > Oj, czlowieku nie sluchaj frustratow , przyjezdzaj do Szwecji. Ludzie moze > czasami dziwni, ale musisz wiedziec , ze ci z kontynentu nie mniej dziwni dla > nich)) > Pozdrowienia K. Masz racje droga Karelio(jak zwykle) Moze i mamy tu takie swieto ale sprawy tubylcow im pozostawiam.Ja to obchodze : 1 maja ,1 czerwca,22 lipca,1 wrzesnia,itd itp.acha jeszcze 8 marca oczywiscie 21 czerwca,9 maja,3 maja,28 lutego.dni zaloby:3 lutego,17 listopada-daty moich slubow (kolejnych)jest tyle tych swiat ,ze mozna alkoholikiem zostac Zasylam caluski i 3 rybie luski (losos norweski 795 pesetas/kg) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Wakacje w Szwecji 01.12.01, 21:15 Moj luby Walenty, mam propozycje, a moze by tak hurtowo ? 6 dni swiat wszelakich a jeden dzien pracy?Bo jak tak zaczales wyliczac, no to na to wychodzi.A tych slubow to ile obskoczyles, bo moze o jakims zapomniales w ferworze wyliczanki? No, przyznaj sie , spansk caballero Tak sie pytam, gwoli ciekawosci, amore mio, bez podtextow. Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walek Re: Wakacje w Szwecji IP: 213.98.114.* 01.12.01, 22:59 karelia napisał(a): > Moj luby Walenty, mam propozycje, a moze by tak hurtowo ? 6 dni swiat > wszelakich a jeden dzien pracy?Bo jak tak zaczales wyliczac, no to na to > wychodzi.A tych slubow to ile obskoczyles, bo moze o jakims zapomniales w > ferworze wyliczanki? No, przyznaj sie , spansk caballero Tak sie pytam, > gwoli ciekawosci, amore mio, bez podtextow. > Pozdrawiam K. A moze by tak pogadac na czacie na priv,? i tak zaczynaja juz o nas mowic ! nie chce bys miala zepsuta opinie ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karelia Re: Wakacje w Szwecji IP: *.telia.com 01.12.01, 23:27 Walus, jak ludzie gadaja na miescie to bbb dobrze. Znaczy , ze zyjesz. jak przestana , to znaczy , ze masz debowy garnitur na sobie . Så? Niech sobie gadaja . OKIDOKI zaraz tam sie pojawia Karelia Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Wakacje w Szwecji 02.12.01, 11:31 Walek zapamietaj sobie - jak robotnik mowi , ze zrobi , to zrobi, jak dyrektor mowi , ze zrobi , to mowi!!! Bylam na chat, a dlaczegos sie nie odzywal???Co? Straciles mowe? Jeszcze raz Ci powtarzam chlopie , wariatami sie nie przejmuj, w Szwecji jest b. ladnie . Przyjezdzaj! Wlasnie zapalilam julowe swiatelka, sasiedzi udekorowali chojaka na zewnatrz, a ja zaraz zjem szafranowa buleczke.Ale polecalabym latem ev w maju jak natura doslownie wybucha i wszystko zaczyna sie zielenic w ciagu doslownie tygodnia , dwoch. Wtedy jest naprawde ladnie! Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgnilek Re: Wakacje w Szwecji IP: *.tnt8.stk3.da.uu.net 04.12.01, 20:08 szwecja jest straszna!!!!!!! mieszkam tu juz 20 lat i nie moge stad wyjechac. Kochani znajdzcie mi jakas prace w Polsce to juz mnie tu nie. 40 latka - bez mozliwosci dostania pracy w Polsce. Co ja zrobilam, ze tu mnie wygnalo, Bozia mnie ukarala ale za co????? PS: Wszystkie Polki sa tutaj salowymi , chocby mialy dyplom inzyniera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walek Re: Wakacje w Szwecji IP: 213.98.114.* 04.12.01, 20:44 Gość portalu: zgnilek napisał(a): > szwecja jest straszna!!!!!!! mieszkam tu juz 20 lat i nie moge stad wyjechac. K > ochani > znajdzcie mi jakas prace w Polsce to juz mnie tu nie. > 40 latka - bez mozliwosci dostania pracy w Polsce. > Co ja zrobilam, ze tu mnie wygnalo, Bozia mnie ukarala ale za co????? > PS: Wszystkie Polki sa tutaj salowymi , chocby mialy dyplom inzyniera. Czlowieku ,ty w szwecji nigdy nie byles ! Takich idiotow nawet tu nie wpuszczaja. PS.Kretynie ,debilu nie wszystkie sa salowymi,sa tez sprzataczki,policjantki,sklepowe ,artystki,gospodynie domowe,prostytutki,lekarki,urzedniczki-i zadna z nich nawet by z takim idiota nie chciala srac na tym samym hektarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K;-) Re: Wakacje w Szwecji IP: *.pnu.com 05.12.01, 10:50 o to, to, dobrze mowisz Va ja to nawet bym nie chciala siusiac z takim nieodpowiednim czlowiekiem. To po prostu wariat, a ja sie boje takich ludzi.Zamknac typa na czas nieograniczony. Nie jestem salowa! A jak bede to nie podam nawet nocnika typowi!Niech sie obsluguje sam!. Viva Walenty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADI-GBG Re: Wakacje w Szwecji IP: *.telia.com 10.12.01, 10:22 CZESC! Napisz jakimi kosztami sysponujesz i co najbardziej chcialbys zobaczyc.Napisz na adres adrian@pawlowski.as bo tu czasem nie warto dyskutowac i przebywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walek Re: Wakacje w Szwecji IP: 213.98.114.* 11.12.01, 01:59 Gość portalu: ADI-GBG napisał(a): > CZESC! > Napisz jakimi kosztami sysponujesz i co najbardziej chcialbys zobaczyc.Napisz > na adres adrian@pawlowski.as bo tu czasem nie warto dyskutowac i przebywac. synku ,zanim udzielisz rady w jakiej piaskownicy sie najlepiej bawic naucz sie czegos. A to :kosztami nie mozna dysponowac ! mozna je ponosic lub z nimi sie liczyc .I masz racje to forum dla doroslych a nie dla gowniarzy. Ty nie mozesz tu dyskutowac bos za glupi i nikt by z toba nie czynil tego.Wniosek : nie "przebywaj " tu petaku. Odpowiedz Link Zgłoś