Dodaj do ulubionych

he,he,he za duże na Hindusów

18.05.07, 01:44
Kondomy o standardowym rozmiarze, sprzedawane na całym świecie, są za duże
dla Hindusów - wykazały badania hinduskiej Rady Badań Medycznych.

Ponad 1200 ochotników z całego kraju pozwoliło zmierzyć sobie penisy - co do
milimetra, jak informuje Mirror, powołując się na raport BBC. Na podstawie
tych badań naukowcy dowiedli, że penisy 60. procent Hindusów są o 3 - 5
centymetrów krótsze, niż wynoszą międzynarodowe standardy stosowane przy
produkcji prezerwatyw. Jak twierdzi doktor Chander Puri, specjalista w Radzie
Badań Medycznych, w Indiach jest zapotrzebowanie na kondomy o zróżnicowanych
rozmiarach. - Dodatkowo - twierdzi doktor Puri - mało kto w sklepie poprosi
ekspedientkę o kondomy w małym rozmiarze. Dlatego powinno się je sprzedawać w
automatach rozmieszczonych w całym kraju. Sunhil Mehra, były redaktor
naczelny hinduskiej wersji magazyny Maxim, twierdzi jednak: - To nie rozmiar
jest ważny, ale umiejętność posługiwania się. Zresztą, my, Hindusi, nie
musimy nic udowadniać. Popatrzcie, ile nas jest.

fakty.interia.pl/ciekawostki/news/kondomy-za-duze-na-hindusow,912106,2943
Obserwuj wątek
    • unaswameryce Re: he,he,he za duże na Hindusów 18.05.07, 01:48
      He he

Polonus ja Cie prosze ;o)

coraz lepszy jestes w wyszukiwaniu newsow!
    • normalski1 Re: he,he,he za duże na Hindusów 18.05.07, 14:52
      czyzby polki lecialy tylko na karnacje skory ?
      • edytkus Re: he,he,he za duże na Hindusów 18.05.07, 15:28
        normalski1 napisał:

> czyzby polki lecialy tylko na karnacje skory ?

e no, na hindusow to my nie lecimy, na chinczykow tez nie
    • piss.doff Re: he,he,he za duże na Hindusów 18.05.07, 14:56
      daj jakis link o hinduskach czy tez sa odpowiednio plytkie!!!!!!!!11
    • ontarian Re: he,he,he za duże na Hindusów 18.05.07, 15:12
      chiczykom tez powinni pomierzyc
      • tina_trampolina Re: he,he,he za duże na Hindusów 19.05.07, 00:35
        Rozczaruję was panowie. Miałam w Londynie chłopaka Hindusa, Sighka. Był wysoki,
        piękny i wymiarami wcale nie odbiegał od Europejczyka. Tych co mierzyli to
        pewnie byli ci malutcy Hindusi. Tych dużych nie ruszali, bo by od nich dostali
        po łbie.
        A Hindusi przewyższaja Polaków urodą, no nie ma chyba nawet najmniejszego
        porównania, inteligencją i praktycznie wszystkim, pewnie dlatego jesteście tacy
        na nich cięci. Prawdziwe polskie kartofle jesteście.
        • a_cali Re: he,he,he za duże na Hindusów 19.05.07, 00:41
          tina ,nie za mocno odbijasz sie z tej trampoliny?a sprawdzasz czy woda w basenie jest? bo cos mi sie wydaje,ze nie zawsze
          • za_morzem Re: he,he,he trampolina... 19.05.07, 01:14
            woda to i moze jest ale pewnie za malo...

gusta sa rozne,
            ale reasearch nie ma z polakami nic wspolnego, zreszta jak wiekszosc researchy,
            hehe.
            a nawet komentarze dosc niemrawe wiec czego to tlumoszcze londynskie sie ciska?

osobiscie za dlugo mieszkam w vancouver zeby fascynowac sie uroda hindusek i
            chinek (chinki juz predzej, choc jedna na 100 jest naprawde zayebista).

timesofindia.indiatimes.com/Indian_men_dont_measure_up/articleshow/738607.cms

• prawdziwawadera2 Re: he,he,he trampolina... 19.05.07, 01:32
              Powinni zrobic badania" na glowy"smile)
              Nie byloby tutaj jednego watka o innej narodowsci- nawet o czarnej Afryce.
              Dlaczego?smile))))))))) bo......... odpowiedz nasuwa sie sama
              Wadera
              • tina_trampolina Re: he,he,he trampolina... 19.05.07, 02:05
                Tak wyglada hinduski wybitny aktor

members.tripod.com/neha2/akdir/akpage6.html

a tak wyglada polski wybitny aktor
                www.stopklatka.pl/filmowcy/osoba.asp?oi=519
                Jest jakies porownanie? Ha Ha Ha Ha buraki kartoflane?

Nawet gdyby Hindusi nic nie mieli w spodniach lepiej z takim pokazac niz z wami.
                • piss.doff Re: he,he,he trampolina... 19.05.07, 02:50
                  sunia, ty sie nie napalaj bo w Indiach to d. placi facetowi zeby sie z nia
                  ozenil a jak jest to gola d. to ja dla prostoty sprawy polewaja roztopionym
                  maslem po sari i koniec klopotu z sunia z Polski.
                • za_morzem Re: he,he,he trampolina... porownanie.... 19.05.07, 03:01
                  "Tak wyglada hinduski wybitny aktor"...

members.tripod.com/neha2/akdir/aamir23.jpg
                  wybitnosc tego hinduskiego przyglupa polega na tym ze ma jasne oczy (zupelnie
                  jak typowy hindus, hehe), podstawowa przepustka do kariery w hinduskim kinie,
                  jak i to ze jego tata byl producentem filmowym.
                  i to wszystko.

o sewerynie nie ma co sie rozpisywac:

"W 1993 roku otrzymał angaż - jako trzeci cudzoziemiec w historii teatru
                  francuskiego - do Comédie Française."
                  to faktycznie JEST wybitny aktor.

trampolina jest typowym przykladem polskiego prowincjonalego trampa (moze byc na
                  tyle glupia ze ktos ja tak nazwal a ona zrobila sobie z tego nika),
                  "londynskiej" specjalistki od sprawdzania kolorowych fujarek.
                  szkoda bo robi opinie innym.

• unaswameryce Re: he,he,he trampolina... 19.05.07, 03:29
                  Jestes troche ordynarna prawdopodobnie spowodowane to jest tym ze wywodzisz sie z takiego a nie innego srodowiska i w tym srodowisku spotykalas mezczyzn o takim a nie innym poziomie wiec faktycznie masz racje ze sa oni obrzydliwi i odpychajacy ale nie genarlizuj w Polsce tez sa fajni faceci tylko ze Ty u nich masz nikle szanse bo oni szukaja partnerek reprezentujacych poziom zblizony do tego ktory sami reprezentuja w zwiazku z czym zostaja Ci jak to mowisz 'kartoflane buraki' albo hindusi wiec naturalne jest ze wybierasz hindusow. Kazdy by tak zrobil. I nie piekl sie tak na tym forum. Znane sa dowcipy o Polkach w Londynie oddajacych sie hindusom moze to Cie tak zlosci? tutaj jest forum Polonia i ludzie pisza z roznych krajow zazwyczaj z za oceanu gdzie problem Polek zakochanych w 'najwspanialszych na swiecie partnerach z Indii ktorym zaden Polak nie moze dorownac' nie jest tak powszechny jak w Londynie.
                  I moze to zabrzmi rasistowsko ale zadna szanujaca sie angielka po public school nie pokaze sie z hindusem na ulicy chyba ze ten rzeczony jest milionerem. Taka smutna prawda.
                  Wiec nie rznij gwiazdy bo to nie to forum.Proponuje Ci forum faceci z Turcji albo faceci z Egiptu tam znajdziesz podobne '90 kilowe kebaby' ktore sa zakochane bezwarunkowo w chlopcach z rzeczonych destynacji i jednoczesnie sycza na wszystkich Polakow ktorzy ich nie chcieli.
                  Ostatni akapit potraktuj jako zart poprostu starm Tobie pokazac to co Ty probujesz zrobic tzn wkladac wszystkich do jednego worka. Mi tez o wiele bardziej podobajbaja sie latynoski od Polek ale w zwiazku z tym nigdy nie powiem ze WSZYSTKIE Polki sa beznadziejne, bo to nie prawda mozna ciezko bo ciezko ale mozna wylowic pare fajnych.
                  I mysl nad tym co piszesz bo wystawiasz sobie tym swiadectwo.
                  • tina_trampolina Re: he,he,he trampolina... 19.05.07, 05:01
                    Ja się wywodzę z dużo lepszego środowiska niż ty, nie ja zaczęlam tę płaską
                    dyskusję. Ordynarni to tu przede wszytkim jesteście wy. A już najbardziej się
                    uśmiałam buraczki polackie z tego jakie to wy macie wymagania intelektualne w
                    stosunku do kobiet. ZADNYCH NIE MACIE. Jesteście niedorozwinięte i
                    zakompleksione emocjonalnie buraki, które im głupsza baba tym większe ma u was
                    wzięcie. Nie macie żadnych ambicji do posiadania mądrej kobiety, bierzecie
                    wyłącznie głupie, ponieważ przy takich nie macie kompleksów. Jesteście zresztą
                    z tego słynni.

Przeczytajcie sobie wywiad z Janem Englertem profesorem polskiej PWST w
                    Warszawie, ożenił się ze studentką 25 lat młodszą od siebie. Dzisiaj wygląda
                    już jak chodzący trup a ona jak była głupia i brzydka tak dalej jest. Pewnie go
                    na intelekt złapała, co? Zycie jednak sie mści, musi z takim facetem
                    spać .....a kariery jak nie zrobiła tak nie zrobiła.

Inne nacje między innymi Hindusi cenią sobie mądre kobiety, szczycą się nimi,
                    nie wy buraki polskie, wy nie. Zresztą ci osmieszani przez was Hindusi mają
                    kulturę osobistą, o której nie macie zilonego pojęcia i potrzeba wam następne
                    sto lat aby byc na podobnym poziomie. Wiec o czym dyskusja

Ja spać mogę z kim chcę i dalej będę to robiła czy wam się podoba czy nie.
                    Jestem od dawna już dorosła, nie wasza to sprawa. Ja nigdy za Polaka nie wyjdę,
                    bo to strata czasu i estetyczne harakiri.
                    A w Londynie byłam na stypendium 6 miesięcy. W sierpniu ponownie jadę tym razem
                    na stypendium doktoranckie i to do Oxford.
                    Bye, bye
                    • za_morzem [...] 19.05.07, 05:33
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • unaswameryce Re: he,he,he trampolina... 19.05.07, 09:54
                      Ja się wywodzę z dużo lepszego środowiska niż ty, nie ja zaczęlam tę płaską
                      > dyskusję.

skoro tak twierdzisz :o) he he swiadcza o tym Te twoje epitety!! pokaz mi w moim poscie gdzie ja kogokolwiek obrazalem tak jak Ty to robisz?

A już najbardziej się
                      > uśmiałam buraczki polackie z tego jakie to wy macie wymagania intelektualne w
                      > stosunku do kobiet. ZADNYCH NIE MACIE. Jesteście niedorozwinięte i
                      > zakompleksione emocjonalnie buraki, które im głupsza baba tym większe ma u was
                      > wzięcie.

wiec sie lapiesz!!! skad te placze? a tak powaznie nie wiesz kim jest moja partnerka wiec przestan opowiadac bzdury w kazdym razie nie jest Polka co tez ma swoje zalety!

Nie macie żadnych ambicji do posiadania mądrej kobiety, bierzecie
                      > wyłącznie głupie, ponieważ przy takich nie macie kompleksów. Jesteście zresztą
                      > z tego słynni.

gorzej jesli nie ma ani urody a 'walory intelektualne' takie jak zaprezentowane w tym poscie -juz wiem skad to rozgoryczenie ale ile by nie bylo placzy tapania kopytami to i tak tego nie zmienisz zacznij pracowac nad soba proponuje rozpoczac malymi kroczkami zacznij moze od codziennego mycia zebow rano wieczorem i po posilkach.

Przeczytajcie sobie wywiad z Janem Englertem profesorem polskiej PWST w
                      > Warszawie, ożenił się ze studentką 25 lat młodszą od siebie. Dzisiaj wygląda
                      > już jak chodzący trup a ona jak była głupia i brzydka tak dalej jest. Pewnie go
                      >
                      > na intelekt złapała, co? Zycie jednak sie mści, musi z takim facetem
                      > spać .....a kariery jak nie zrobiła tak nie zrobiła.

wszystkie swoje madrosci zyciowe czerpiesz z kolorowych periodykow? wiele by to wyjasnialo

> Inne nacje między innymi Hindusi cenią sobie mądre kobiety, szczycą się nimi,
                      > nie wy buraki polskie, wy nie. Zresztą ci osmieszani przez was Hindusi mają
                      > kulturę osobistą, o której nie macie zilonego pojęcia i potrzeba wam następne
                      > sto lat aby byc na podobnym poziomie. Wiec o czym dyskusja

tak Ci mowia zwlaszcza na imprezach niestety tutaj masz racje wiekszosc facetow niezaleznie od narodowosci na pierwszym miejscu stawia urode i sexapil dziewczyny zwlaszcza jak jest na jedna noc.
                      Frustrujace prawda? niestety prawdziwe

> Ja spać mogę z kim chcę i dalej będę to robiła czy wam się podoba czy nie.
                      > Jestem od dawna już dorosła, nie wasza to sprawa. Ja nigdy za Polaka nie wyjdę,

pewnie sie kolejki Polakow ustawiaja ktorzy tylko marza o tym zeby jasnie panienka raczyla na nich spojrzec prosze Cie do tej pory bylas smieszna teraz zaczynasz sie robic zalosna

A w Londynie byłam na stypendium 6 miesięcy. W sierpniu ponownie jadę tym razem
                      >
                      > na stypendium doktoranckie i to do Oxford.

buahhhhhhhhhhhahhhhhhhha!!!

napisz cos jeszcze
                      dziewczyno ktos kto soba cokolwiek reprezentuje zwlaszcza kiedy mieszka w Polsce a do Londynu jedzie na uczelnie a nie do prostych niskoplatnych prac nie posluguje sie taka nomenklatura jak Ty to czynisz. 'buractwo, ,polactwo,kartofle' kto tak mowi i co to wogole jest?
                      Pozatym jest troche bardziej stabilny emocjonalnie i nie pozwala aby w kazdym poscie wylazilo z niego rozgoryczenie i zale.
                      Nie mowie juz o generalizowaniu. Ktos kto potrafi myslec nie pozwoli sobie na to aby slepo generalizowac. I nawet majac do czynienia z tak 'wybitnymi intelektualnie' jednostkami jak Ty nie porwie sie na stwierdzenie ze wszystkie Polki sa bezdennie glupie.
                      Większość życia spędziłem w Ameryce Południowej i nie jest tajemnicą że przy Brazylijkach czy Kolumbijkach 99,99999% Polek wygląda jak szare myszy ale nie uprawnia mnie to do stwierdzenia ze Polki sa beznadziejne mimo ze na codzien mam dziewczyny wielokrotnie przewyzszajace je uroda i temperamentem.
                      To ty masz jakis problem tak zaciekle atakujac Polakow, ja nie krytykuje ani Polek ani hindusow niech kazdy robi to na co ma ochote. Spotykalem sie z wieloma dziewczynami polkami amerykankami izraelitkami norwezkami holenderkami brazylijkami kolumbijkami etc i zadna nie dostrzegla tego co Ty zrzucasz na karb naszej 'narodowej' dolegliwosci. Mam tez wielu przyjaciol Polakow ktorzy sa w szczesliwych zwiazkach z nie-Polkami widocznie tak jak pisalem wczesniej masz dziewczyno pecha do poznawania tyh 'normalnych' Polakow.

• a_cali Re: he,he,he trampolina... 19.05.07, 03:36
                  jednemu starcza na Hollywood a drugi musi sie zadowolic Bollywood a jeszcze inny cieszy sie z ,,Pociagu do Hollywood"
                  • edytkus Re: he,he,he trampolina... 19.05.07, 05:06
                    ten aktor hinduski jest okropny, brr, a Seweryn za stary ale trzeba miec cos nie halo zeby ich pod
                    jakimkolwiek wzgledem porownywac. tego hindusa moze predzej do Zakoscielnego
                    porownaj ale w sumie zakosicelny i tak lepiej wypada chociaz nie jest w moim typie
                    • za_morzem Re: he,he,he trampolina... 19.05.07, 05:37
                      daj spokoj, przeciez to jakas lala z zawodowy z miasta ponizej 40 tys miesz.

gadalem z paroma angolami i mowili mi ze maja niezla zabawe z "polish girls".

a faktycznie wyladowala w londku duza ilosc "spadochroniarek" marzacych o ciemnym.

z kolei dla tych ciemnych polki to jedyne biale ktore wchodza w ten biznes.

no moze oprocz kolezanek z ex bratniego obozu.

i wszyscy sa happy.
                      • mrsrobinson Re: he,he,he trampolina... 19.05.07, 06:32
                        Przeczytalam te posty tutaj i musze wam jedno powiedziec, ta Tina ma niestety
                        racje. Polscy mezczyzni nie grzesza ani uroda ani specjalnie nie faworyzuja
                        madrych kobiet wrecz przeciwnie, poniewaz maja kompleksy uciekaja od nich gdzie
                        pieprz rosnie i tak juz jest od zarania wiekow w Polsce. Wziecie maja te
                        glupie, bo sa bezpieczne. Nie pomaga to niestety sredniej intelektualnej
                        narodu polskiego, co jest doskonale widoczne wszedzie. Co madrzejsze Polki
                        zasilaja inne nacje swoim intelektem, bo zostaja docenione jako kobiety i
                        partnerki w zyciu.

Hindusi,bywaja, wyksztalceni, wysocy, kulturalni i nazdwyczaj piekni. To tez
                        kazdy wie nie trzeba tu opowiadac.
                        I jest to kultura i uroda wyjatkowo pociagajaca. Moj maz ma znajomego kolege
                        Hindusa, wyjatkowo zdolnego i uwielbianego przez studentow (a zwlaszcza
                        studentki)kolege profesora. Ma dopiero 36 lat, na swoim koncie wybitne
                        osiagniecia z biofizyki i wyglada jak mlody bog. Kazda dziewczyna chetnie by
                        sie za niego wydala. W koncu to podobno najpiekniejsza nacja na swiecie.

Zazdrosni jestescie polscy panowie i najlepiej wtedy powyzywac kogos od
                        kolorowych, wtedy w was wzrasta ta potega bialych panow. Sztuczna troche, bo w
                        koncu Polacy to nacja, ktora powstala juz przy bliskiej granicy azjatyckiej, i
                        nie da sie ukryc, ze mamy wiele cech charaktertystycznych dla Azjatow, takich
                        jak na przyklad okragle a czasem nieforemne glowy. Czy nasza slynna slowianska
                        melancholia, ktora odziedziczylismy od naszych azjatyckich przodkow majacych
                        powazne problemy z osobowoscia, zreszta do dna dzisiejszego.

Wiec moze jestesmy i biali ale kolor skory to niestety bardzo umowna sprawa, bo
                        pod ta skora, kosci, zyly i inne sa wszedzie takie same.

To, w jaki sposob odzywacie sie do tej dziewczyny swiadczy o waszej kulturze a
                        jaka ona jest poczytajcie sobie sami. Skoro jest wolna i dojrzala moze robic co
                        chce i nie wy powinniscie ja osadzac. Zreszta mam wrazenie, ze polskie
                        dziewczyny uzywaja, bo moga a polscy panowie nie uzywaja z innymi nacjami, bo
                        raz , boja sie, dwa, maja kompleksy nizszosci i nie sa ciagle w stanie dogadac
                        sie inaczej jak na migi. A jak juz moga, to sa na tyle zasciankowi, ze nie moga
                        sie przelamac i nie chca niczego sprobowac.

Do edytkusa:
                        Obejrzalam tego Amir Khna. To przepiekny mezczyzna i trzeba byc slepym, zeby
                        tego nie widziec, zreszta na tej stronie, ktora podala trampolina jest cale
                        wielkie forum ludzi z calego swiata zachwycajacych sie tym facetem. Wiec nie
                        jest on znowu taki brr.
                        A ten wasz Zakoscielny, to prawdziwy zakoscielny, prosto z polskiej wsi sie
                        urwal, prostacka, nic nie mowiaca geba. Ale coz, jak ktos do czegos takiego
                        przywyknie, to za cholere go nie oduczy.

Nauczyliscie sie polscy panowie, ze mezczyzna, to powinien byc macho i to w
                        kazdej sytuacji, a kobieta powinna cicho siedziec i wam przyprawdzac. Zle na
                        tym wychodzicie, Nie mozecie dopuscic do siebie mysli, ze sa niezlezne,
                        wyksztalcone i piekne polskie kobiety, ktore maja w nosie wasze opinie i wasza
                        urode albo raczej jej totalny brak i chetnie poznaja inne nacje i chetnie
                        zakladaja rodziny z panami z innych nacji a nawet innych ras.

Zycze wam, zebyscie byli bardziej elastyczni, bardziej dojrzali, bardziej
                        nowoczesni, bardziej tolerancyjni, odwazniejsi w stosunkach miedzyludzkich i
                        bardziej o siebie dbali, na urode, a raczej jej brak nie ma rady ale mozna nad
                        nia popracowac i przynajmniej bedziecie sie wydawac mniej brzydcy.
                        • edytkus Re: he,he,he trampolina... 19.05.07, 16:26
                          mrsrobinson napisała:

>> Hindusi,bywaja, wyksztalceni, wysocy, kulturalni i nazdwyczaj piekni.

bywaja bywaja, pediatra mojej corki taki jest ale jednak na jego widok nie mdleje, w sumie nadzywczaj
                          piekne to raczej hinduski niz hindusi sa. Widzialam jakis czas temu hinduski musical, podobno hit
                          wsrod tej nacji, no i ladni byli ale tacy jacys wymoczkowaci, jak geje (nie zebym miala cos przeciw
                          gejom, ale oni sami przeciez sie kobietami nazywaja wink) Co do kultury to pare lat temu na campusie
                          mialam hinduskiego wielbiciela, komplementy, prezenty i moj zazdrosny maz wink Ktoregos dnia
                          wparowal za mna do damskiej toalety, wystraszylam sie nie na zarty (akurat nikogo na calym korytarzu
                          nie bylo) i od tej pory bardzo sie staralam zeby go wiecej nie spotkac.

>Moj maz ma znajomego kolege
                          > Hindusa, wyjatkowo zdolnego i uwielbianego przez studentow (a zwlaszcza
                          > studentki)kolege profesora.

studentki maja to do siebie ze za dobra ocene moga nawet garbatym sie zachwycac smile)

> Kazda dziewczyna chetnie by
                          > sie za niego wydala. W koncu to podobno najpiekniejsza nacja na swiecie.

co do kultury hindusow, to kiedys musialam zadzwonic do serwisu Epsona, odebral jakis hindus ktory
                          zamiast mi pomagac sweirgotal z kims obok w jakims hinduskim narzeczu przezuwajac cos. Od tego
                          czasu przynajmniej chwilowo bojkotuje Epsona.

> Do edytkusa:
                          > Obejrzalam tego Amir Khna. To przepiekny mezczyzna i trzeba byc slepym, zeby
                          > tego nie widziec, zreszta na tej stronie, ktora podala trampolina jest cale
                          > wielkie forum ludzi z calego swiata zachwycajacych sie tym facetem. Wiec nie
                          > jest on znowu taki brr.

gust rzecz wzgledna, mnie sie nie podoba, natomiast nie powiedzialabym ze zachwyca sie nim caly
                          swiat skoro swiat o nim wcale nie slyszal

> A ten wasz Zakoscielny, to prawdziwy zakoscielny, prosto z polskiej wsi sie
                          > urwal, prostacka, nic nie mowiaca geba. Ale coz, jak ktos do czegos takiego
                          > przywyknie, to za cholere go nie oduczy.

no widzisz, zarzucasz nam prostactwo wypowiedzi a sama oglada tez nie grzeszysz surprised Zakoscielny
                          przypomina Brada Pitt'a w mlodosci, widac polska wies ma niezla pozycje w rankingach swiatowych
                          natomiast ten Hindus NIGDY nie osiagnie pozycji Pitt'a (swoja droga tez paskudnego).

>
                          > Nauczyliscie sie polscy panowie, ze mezczyzna, to powinien byc macho i to w
                          > kazdej sytuacji, a kobieta powinna cicho siedziec i wam przyprawdzac.

powiedzialabym raczej ze to hindusi oczekuja aby zony z zaaranzowanych malzenstw pod pantoflem
                          siedzialy. Wszystkie mlode hinduski z ktorymi mialam zajecia mialy juz wybranych mezow z ktorymi
                          niejedna slowa w zyciu nie zamienila.

Zle na
                          > tym wychodzicie, Nie mozecie dopuscic do siebie mysli, ze sa niezlezne,
                          > wyksztalcone i piekne polskie kobiety, ktore maja w nosie wasze opinie i wasza
                          > urode albo raczej jej totalny brak i chetnie poznaja inne nacje i chetnie
                          > zakladaja rodziny z panami z innych nacji a nawet innych ras.

z tym sie nawet zgodze wink
                          • unaswameryce Re: he,he,he trampolina... 19.05.07, 17:15
                            Nie mi oceniac urode mezczyzn ale ten facet ze zdjecia jak dla mnie jest przecietny widzialem wielu duzo przystojniejszych hindusow od niego,a co do urody hindusek generalnie mi sie tez srednio podobaja chociaz pewnie znalazly by sie mega gwiazdeczki ja takiej w kazdym razie nie spotkalem. Jest jeszcze jeden problem z hinduskami te ktore spotkalem strasznie mi nadskakiwaly bylo to az za bardzo cukierkowe wrecz sztuczne.
                          • edytkus sprostowanie 19.05.07, 21:11
                            edytkus napisała:

> Pitt'a (swoja droga tez paskudnego).

ozesz skalmalam, w Troi prezentowal sie bossssko smile
                            • zpustynii Re: sprostowanie 20.05.07, 01:54
                              Pitt jest brudas i slob, moj brat byl z nim na university, no wystrciy
                              popatrzyc na jego kobiete, Angie wyglonda jak Micheal Jackson.
                              • edytkus Re: sprostowanie 20.05.07, 03:04
                                zpustynii napisał:

> Pitt jest brudas i slob, moj brat byl z nim na university, no wystrciy
                                > popatrzyc na jego kobiete, Angie wyglonda jak Micheal Jackson.

a mie sie podoba i Angelina i Michael, ale fajne dzieci mogliby miec wink
    • pendecha Re: he,he,he za duże na Hindusów 19.05.07, 06:09
      no i co z tego , maja małe ale fikusne
    • normalski1 Re: he,he,he za duże na Hindusów 19.05.07, 07:11
      tina -trampolina jest szczera doslownie trampolina zal mi tylko jej ze pisze w
      czasie przeszlym ze miala hindusa ale juz nie ma ,kazdy mial polke choc
      raz ,hindus chinczyk wietnamczyk latynosi z racji mojego zawodu spotykam duzo
      narodowosci ,Polish ? o mialem dziewczyne polkie od jakiegos czasu nie
      przyznaje ze jestem polakiem nie chce sluchac juz o moich glupich rodaczkach ,
      • prawdziwawadera2 Re: he,he,he za duże na Hindusów 19.05.07, 07:17
        Zebys sie nauczyl perfekt po hebrajsku to i tak kazdy zauwazy "slome polska"
        wystajaca z twoich cholewiakow.
        Zatem daruj sobie te porownania
        Wadera

• mrsrobinson Re: he,he,he za duże na Hindusów 19.05.07, 07:49
        To co piszesz jeszcze raz zle swiadczy nie o polskich kobietach ale o polskich
        mezczyznach. Inaczej dlaczego Polki mialyby korzystac z uslug obcych panow???
    • caesar_pl Re: he,he,he za duże na Hindusów 19.05.07, 07:19
      Ciekawe jak to mierzyli..Bacznosc..!Zmierzone.. Spocznij...!
    • normalski1 Re: he,he,he za duże na Hindusów 19.05.07, 10:15
      tina-trampolina ,na dobrej trampolinie to i dwoch naraz hindusow moze skakac !
      • doctorjames do tramp 19.05.07, 21:45
        Czy wiesz jak jest "mydlo" w ich jezyku(w jakimkolwiek by to nie bylo)?
        Nie wiesz, bo w ich slowniku tego slowa nie ma. Dlatego tego mydla nie uzywaja
        i smirdza jak skunks.Jak moglas z nim isc do luzka.Musialas byc mocno narabana.
        • edytkus Re: do tramp 19.05.07, 22:13
          doctorjames napisał:

> Czy wiesz jak jest "mydlo" w ich jezyku(w jakimkolwiek by to nie bylo)?
          > Nie wiesz, bo w ich slowniku tego slowa nie ma. Dlatego tego mydla nie uzywaja
          > i smirdza jak skunks.Jak moglas z nim isc do luzka.Musialas byc mocno narabana.

nie obrazaj dziewczyny, moze ona tez sie nie myje? zreszta mydlo niszczy skore i rozsadne kobiety
          myja sie plynem do mycia o odpowiednim PH.
          • norma_baker Re: do tramp 19.05.07, 22:56
            Co wy sie tak ta trampolina martwicie, niech se skacze gdzie chce. Jej dupa jej
            sprawa.
            Ja raczej zdziwiony jestem, co polonus5 chcial powiedziec rozpoczynajc dyskusje
            na temat hinduskich czlonkow???
            • flipflap Re: do tramp 20.05.07, 00:01
              Ja tam rasistą nie jestem ale hindusów nie znoszę.
              Potrafią byc niesamowcie chamscy. Nie tylko ci co sprzedają w seven eleven ale i
              adwokaci czy lekarze. Bez wyjątku wszyscy są niesamowicie cipowaci, hehehe
              znaczy się oszczędni. 98 na 100 rodzin żyje w niesamowitym brudzie. Wielce
              upierdliwi i fałszywi.
              Od czasu kiedy Netgear zdecydował się przenieśc swoj customer service do Indii,
              nie można się z nikim dogadac. Wypierdzieliłem wszystkie routery i inne goowna
              Made By Netgear. Wiele razy wysyłałem im emaile, zwracając uwagę na narastający
              problem.
              Microsoft jako pierwszy zauważył hinduską patologię z ich customer service.
              Teraz oferuje English Only w Północnej Ameryce.
              • downunderguy Re: a propo phalus to tylko slowionski, 20.05.07, 01:34
                adunis z 9inch i green blue eyes - nawet store polonusy i wodery po monopozie
                czujom minte - a zuzulo z trampoliny szuko egzotyki?
                ni dziwota po expierynce z tokim lepyrym camosutro z czornawym slizgowym
                tasimcym to extoza...
                zuzula - a teroz statystyki: u nos -1 na 30 to przystujny i h..oszczy z co
                najmnij 8inch
                u azjotow 1 na 5otysiuncy to tylko 170 i 4inch

• zpustynii Re: a propo phalus to tylko slowionski, 20.05.07, 01:48
                  E tam, ja chodze do GYM i tam jest 3 Indian. Wszyscy wysocy sa i majo kazdy
                  normalnego dicka kazdy po 8 inch przynajmiej. Gadcie aby gadac.
                  • edytkus Re: a propo phalus to tylko slowionski, 20.05.07, 03:03
                    zpustynii napisał:

> E tam, ja chodze do GYM i tam jest 3 Indian. Wszyscy wysocy sa i majo kazdy
                    > normalnego dicka kazdy po 8 inch przynajmiej. Gadcie aby gadac.

w winnetou to ja sie kochalam jak bylam w podstawowce ale my nie o indianach a hindusach przecie
                    • norma_baker Re: a propo phalus to tylko slowionski, 20.05.07, 06:41
                      Hej lala, Indian po angielsku to wlasnie Hindus, pogratulowac inteligencji....
                      blyskotliwej.
                      • za_morzem Re: a propo phalus to tylko slowionski, 20.05.07, 06:49
                        norma, lalo,

ona zartowala.

zeby to skumac nie trzeba zbyt wiele intelygencji.

gratulacje "blyskotliwosci".

sadzac po niku ubieranie przed lustrem ukradzionych stanikow uwazasz za rozrywke?
                        • norma_baker Re: a propo phalus to tylko slowionski, 20.05.07, 06:57
                          ja chodze bez stanika, mam ladny biust
                          • edytkus Re: a propo phalus to tylko slowionski, 21.05.07, 03:43
                            norma_baker napisał:

> ja chodze bez stanika, mam ladny biust

Body by Fisher, brains by Mattel.

hinduskie gwiazdy sa the best he he
                            www.youtube.com/watch?v=_hCH2zzrwHI
                            • za_morzem Re: a propo phalus to tylko slowionski, 21.05.07, 04:03
                              zayebista choreografia.

zapiera dech w piersiach.
                            • za_morzem hehe 21.05.07, 04:05
                              www.youtube.com/watch?v=TtJRNyPK-lc&mode=related&search=
                              • edytkus Re: hehe 21.05.07, 06:28
                                to bylo super wink))
                                www.youtube.com/watch?v=J86gO-jd-YQ
                    • kan_z_oz Re: a propo phalus to tylko slowionski, 21.05.07, 08:05
                      edytkus napisała:

> w winnetou to ja sie kochalam jak bylam w podstawowce ale my nie o indianach
                      a
                      > hindusach przecie

ODP: Ja też się w Nim kochałam w podstawówce - Winnetou oczywiście.

Kan
    • henryk245 Re: he,he,he za duże na Hindusów 20.05.07, 07:24
      .. hmm,moze Hindusi sie pomylili ?,moze zamiast kondomow kupili
      skafandry do nurkowania dla Polakow ???.
      • za_morzem nie, panie heniu... 20.05.07, 07:33
        link jeszcze raz.

timesofindia.indiatimes.com/Indian_men_dont_measure_up/articleshow/738607.cms
        i jeszcze raz:

polacy nie maja z tym nic wspolnego.

rozumieta panie heniu?

• henryk245 Re: nie, panie heniu... 21.05.07, 14:22
          za_morzem 20.05.07, 07:33

he he,link tu niewiele tlumaczy,,,skoro onegdaj w Polandi byly pewne
          yntelygenty co to kondomy z czepkami plywackimi pomylily ...
          Hindus tyz czlowiek i pomylic sie moze ...,czy tez nie ?.Pzdr.
      • norma_baker Re: he,he,he za duże na Hindusów 20.05.07, 07:37
        Tez tak mysle, coz sie ludziom troche poprzestawialo i kto i dlaczego mialby
        mierzyc czyjes czlonki.
        Tam w tych Indiach to ludzie sa bardzo zroznicowani. Sa male wypierdki ale sa i
        chlopy na schwal. Wiec chyba nie ma co generalizowac.

Smiac sie tez nie ma z czego w koncu to tradycja kulturalna liczaca sobie 10
        tys. lat a polska coz... niecale 1500 lat. Wiec jesli ktos sie moze smiac to na
        pewno nie my.
    • a_cali Re: he,he,he za duże na Hindusów 21.05.07, 04:13
      jak za duzy to zawsze mozna cos napchac do srodka(oczywiscie oprocz penisa) waty balot,wiadro piachu czy galonem mleka zalac hehee
      • norma_baker Re: he,he,he za duże na Hindusów 21.05.07, 04:21
        Co za inteligencja i pomyslowosc gratuluje, gratuluje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka