26.05.07, 04:17
strach powiedziec co odkrylem bo mnie tu zaraz wsciekle psy forumowe zaczna
gryzc. Rwe kapcie i spadam do beczki po sledziach, mocze dziob w bulbonie i
czekam na Hinduske.
Obserwuj wątek
    • dis_and_dat_kid Re: odkrylem 26.05.07, 04:20
      piss.doff napisał:

mocze dziob w bulbonie i
      > czekam na Hinduske.

Piss.doff, z pewnoscia miales na mysli burbon,

i nie czekaj na Hinduske, one nie sa przyzwyczajone do europejskich rozmiarow,
      jeszcze sie przestraszy bidula.

Jedz do najblizszego honky-ponk i przywiez sobie miescowy towar, bedzie
      potrafila zrobic bacon and eggs, a nie tylko curry
      • piss.doff a jak sie mowi 26.05.07, 04:40
        bul-bul czy bur-bur? Dlatego pije bulbon a co jest w saganie to kto to wie?
        Poki co jeszcze troche widze w wiekszosci nawet prawidlowe kolory.

Musi byc Hinduska i to o polowe mlodsza od poprzedniej.
        • dis_and_dat_kid Re: a jak sie mowi 26.05.07, 05:01
          Piss.doff, czy Ty czasami nie jestes rodzina z niejakim Andrejem?

on tez na Hinduski strasznie ciety, jeno na razie nie natknal sie w swej
          zyciowej podrozy na to slowo, wiec uzywa "ciapatka"

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=63013927&v=2&s=0
          do tego obawiam sie ze moonshine jest nadal nielegalny (to skandal jak rzad
          federalny nastaje na prawa czlowieka, nie?), wiec przypominam jak podobne proby
          moga zaprowadzic jednostke w konflikt z prawem
      • norma_baker Re: odkrylem 26.05.07, 04:40
        Tam w Edmonton to jeszcze pada snieg dlatego on potrzebuje Hinduski, pewnie
        goretsze nix inne. Ja jednak bym takiej nie bral. Nie lubie kolorowych dup.
        • piss.doff Re: odkrylem 26.05.07, 04:46
          norma, jaki edmonton, pogielo ci platy? Nie usiluj zapamietac co ja pisze bo
          zrobisz sobie krzywde.
    • jp.hi Re: odkrylem 26.05.07, 04:49
      posluchaj sobie zakazanej piosenki
      tania94019.tripod.com/wojnicki2.mp3
      • jp.hi Re: odkrylem 26.05.07, 04:53
        shortcut nie wchodzi
        tania94019.tripod.com/
        w srodkowym rzedzie "Kaczuszka i mak"
        • piss.doff Re: odkrylem 26.05.07, 04:57
          fajne! dzieki smile
        • piss.doff PS 26.05.07, 05:00
          ciagle nie moge przebolec tego wiadra miodu buuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kazdy komu opwiedzialem te historie - plakal razem ze mna!!!!!! Bylo nawet
          kilku gosci, ze prosili zebys mi powiedzial jak ci sie znowu wyroja to wyslemy
          przedstawciela z wiadrem i paka prezentow!!!
          • jp.hi Re: PS 26.05.07, 05:10
            smile)) Ostatnio zona narobila mi stracha. Wola mnie do lazienki i mowi, przyloz
            ucho do sciany i posluchaj. Znowu tu sa. O, nieee. Az mna zatrzalo.
            Okazalo sie, ze to tylko maly kompresorek w basemancie sie wlaczyl. Zapomnialem
            go wylaczyc.
            Coz, trzeba byc bardzo czujnym. One w dwa tygodnie potrafia zrobic cala sciane
            plastrow miodu smile Swoja droga miod byl pyszny. Teraz jak pszczoly gina, nie
            uzywam juz cukru do herbaty tylko miod.
            • peerelski Re: PS 26.05.07, 07:37
              >>Teraz jak pszczoly gina, nie uzywam juz cukru do herbaty tylko miod.<<

rozsmieszasz mniewink czyzbys nie wiedzial ze w USA miod robi sie z cukru? tak
              jest taniej, najpierw topi sie cukier, po czym do cieklego cukru dodaje sie
              syntetyki smakowo-zapachowe plus modyfikator, ktory obnizy temperature
              krzepniecia tej mieszanki cukrowej ponizej 0 stopni C
              • za_morzem prawie w raju... 26.05.07, 07:49
                w stanach miod sie robi z cukru, wedliny z wymion i chrzastek a luksusowe
                samochody z weluru i grubych sprezyn ktore sie wklada zeby sie lepiej bujaly.
                im lepiej sie fura buja tym bardziej jest "luksusowo".
                teraz tylko trzeba miec nadzieje ze te "luksusy" dzieki globalizacji dotra do
                wszystkich.

pare duzych firm, jeden standard, caly swiat happy z produktami z wall-ta.
                zmierzamy powoli do raju.

• piss.doff Re: PS 28.05.07, 03:35
                zeby tylko tak bylo o byloby na swiecie jak w raju. Nie znam twojego opisanego
                sposobu i bylbym wdzieczny gdybys jeszcze pamietal link do tej informacji, ale
                ja znam metode mieszania HFCS (high fructose corn sirup) ktora ma taka ceche ze
                mozna zjesc jej wiadro i nie zauwazyc ze d. rosnie. Wszyscy pszczelarze ktorych
                znam falszuja w jakis sposob. Jedni karmnia pszczoly cukrem, inni leja im HFCS.
                Jeszcze inni rozcienczaja miod HFCS. Cena miodu w skupie jest ok 85 centow za
                funt a wiec zero motywacji do uczciwosci. W Polsce, sytuacja jest podobna.
                Sprowadzono 2000 ton miodu z Chin kory jak sie potem okazalo byl zakazony. Miod
                ten znalazl sie w miodach rozprowadzanych chyba przez Tesco i musiano go
                sciagnac z polek. Przez obecnosc tego pasozyta okazalo sie ze jakis tworczy
                dyletant mieszal miod z Chin z polskim miodem a w rezultacie wszystkie sieci
                przestaly kupowac miod w Polsce.

Jezeli chodzi o Chiny to sa one potega swiatowa w produkcji miodu zwlaszcza ze
                jak gina lasy w Ameryce Pld to rowniez gina i pszczoly.

Glowna przyczyna gubienia sie rojow jest wyzysk pszczol przez pszczelarzy (daja
                im pozniej bezwartosciowy cukier/HFCS) w zimie, niesamowite brudy w ulach
                liczace sobie czesto po 50+ lat, za duza ilosc chemikaliow do odkazania
                pasozytow oraz podejrzewa sie GM foods. bzzz bzzz bzzz

Jedne z najlepszych praw czystosci miodu sa na Florydzie.
            • piss.doff Re: PS 28.05.07, 03:25
              na contynecie sa tu stetoskopy po $5.60 bardzo przydatne do pracy pszczearza.
              Modle sie we wszystkich znanych mi jezykach zeby ci sie znowu wyroily
              pszczolki. W razie problemow to ja przyjade na swoj koszt, zaplace ci $500 za
              wiadro miodu, zdejme ul, zapakuje do klatki i wywioze je na fajne wakacje.
              Ciebie i zone pocaluje w obie rece z wdziecznosci.
    • unaswameryce ale o com siem rozchodzi?? 28.05.07, 02:02
      co sie stalo sie?
      • piss.doff Re: ale o com siem rozchodzi?? 28.05.07, 06:02
        dzej mial ul w scianie. Pszczoly lubia ten doskonaly wymiar 2 stopy miedzy 2x4.
        Bzyczalo, wezwali specjaliste ekologa, wzial wiadro najlepszego miodu w tej
        galaktyce za darmo i wystawil rachunek. Pszczoly wstawil do swojego ula i teraz
        na niego pracuja. Ja teraz placze razem ze znajmymi nad blogoslawienstwem jakie
        spotkalo jego dom!
    • henryk245 Re: odkrylem 28.05.07, 12:03
      Autor: piss.doff
      Data: 26.05.07, 04:17

.. , mocze dziob w bulbonie i czekam na Hinduske.

OK,czekaj,tylko jej niezawiedz,ponoc Hinduski lubiom chopow z jajami,powodzenia
      zyczem.Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka