biala-twarz Re: Ciagle pada... 22.06.03, 13:34 ...czy jeszcze znacie slowa tej piosenki ? A jak u was ? Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re: Ciagle pada... 22.06.03, 13:36 ...asfalt ulic jest dziś śliski jak brzuch ryby ... trochę przestało. Odpowiedz Link Zgłoś
biala-twarz Re: Ciagle pada... 22.06.03, 14:17 panna-migotka napisała: > ...asfalt ulic jest dziś śliski jak brzuch ryby ... > > trochę przestało. ...a dzisiaj wlasnie mamy firmowy piknik, coz to bedzie za radosc... a czy ktos pamieta jeszcze ten przeboj ? Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: Ciagle pada... 22.06.03, 14:26 biala-twarz napisał: >> a czy ktos pamieta jeszcze ten przeboj ? a to byl przeboj ? chyba dla dewotek Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re: Ciagle pada... 22.06.03, 14:31 nooo ... niezupełnie. A w każdym razie nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
biala-twarz Re: Ciagle pada... 22.06.03, 14:35 kawaler-ciemna-twarz napisał: > >... przeboj ? chyba dla dewotek wrecz przeciwnie, cala Polska go spiewala, nawet w ...pogode. Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: Ciagle pada... 22.06.03, 14:48 panna-migotka napisała nooo ... niezupełnie. A w każdym razie nie tylko. Z dalekich stron przybywasz aż migotek dostałem, nie tylko. biala-twarz napisał(a) wrecz przeciwnie, cala Polska go spiewala, nawet w ...pogode W Kołobrzegu też śpiewali mimo nawet deszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re: Ciagle pada... 22.06.03, 14:54 z dalekich? Alez skad ... z tych samych, co Ty, Kawalerze ... PS teraz dopiero migotek dostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: Ciagle pada... 22.06.03, 15:08 panna-migotka napisała: > z dalekich? Alez skad ... z tych samych, co Ty, Kawalerze ... > > PS teraz dopiero migotek dostaniesz > Oj panienko panienko musisz Ty byc cudo, jak mi oczy maja wyjść z orbit. Odpowiedz Link Zgłoś
biala-twarz Re: Ciagle pada... 22.06.03, 15:10 kawaler-ciemna-twarz napisał: > panna-migotka napisała: > > > z dalekich? Alez skad ... z tych samych, co Ty, Kawalerze ... > > > > PS teraz dopiero migotek dostaniesz > > > Oj panienko panienko musisz Ty byc cudo, jak mi oczy maja wyjść z orbit. no dobrze, ale co ze slowami...? Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re: Ciagle pada... 22.06.03, 15:14 slowa sa tu ... www.czerwone-gitary.pik-net.pl/teksty/147.htm Odpowiedz Link Zgłoś
biala-twarz Re: Ciagle pada... 22.06.03, 15:19 panna-migotka napisała: > slowa sa tu ... Przesliczne dzieki...a czy ktos Ci juz powiedzial , ze jestes wspaniala ? Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re: Ciagle pada... 22.06.03, 15:20 a dziekuje. Wlasnie Ty mi chyba to powiedziales? Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re: Ciagle pada... 22.06.03, 15:12 Jasne ze cudo. Jestem niebieska, grubiutka i mam zolta grzywke. A na nozce zlota bransoletke. Co, muminkow w zyciu nie widziales? Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: Ciagle pada... 22.06.03, 15:15 panna-migotka napisała: > Jasne ze cudo. Jestem niebieska, grubiutka i mam zolta grzywke. A na nozce zlot > a > bransoletke. Co, muminkow w zyciu nie widziales? Zaintrygowała mnie ta bransoletka na nodze, pewnie umiesz tańczyc taniec brzucha ? Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re: Ciagle pada... 22.06.03, 15:17 jestem z bajki dla grzecznych dzieci. Tam sie tego nie tanczy Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: Ciagle pada... 22.06.03, 15:20 panna-migotka napisała: > jestem z bajki dla grzecznych dzieci. Tam sie tego nie tanczy A szkoda juz sobie wyobrażałem jak leżę na miękkich poduchach a Ty tanczysz. To byłby wspaniały widok. Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re: Ciagle pada... 22.06.03, 15:27 To ja zawolam kolezanke. Szeherezade ... W jej basni tancza taniec brzucha Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: Ciagle pada... 22.06.03, 15:32 panna-migotka napisała: > To ja zawolam kolezanke. Szeherezade ... W jej basni tancza taniec brzucha ;- ) czy ja dobrze zrozumialem ? proponujesz coś na kształt zespołu Nas Troje ? Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re: Ciagle pada... 22.06.03, 15:36 alez skad. Ja skromnie wyjde. Nie znosze trojkatow ... Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: Ciagle pada... 22.06.03, 15:38 panna-migotka napisała: > alez skad. Ja skromnie wyjde. Nie znosze trojkatow ... Mam nadzieję że zaraz wrócisz, dużo byś straciła. Odpowiedz Link Zgłoś
biala-twarz Re: Ciagle pada... 22.06.03, 15:45 kawaler-ciemna-twarz napisał: > panna-migotka napisała: > > > alez skad. Ja skromnie wyjde. Nie znosze trojkatow ... > > Mam nadzieję że zaraz wrócisz, dużo byś straciła. ...no i prosze, na co sie to juz zanosi... Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: Ciagle pada... 22.06.03, 15:49 biala-twarz napisał: > > ...no i prosze, na co sie to juz zanosi... Myślę że na burzę, tylko pytanie czy uczuć ? Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re: Ciagle pada... 22.06.03, 15:52 nie obiecuj sobie za wiele moim wybrancem jest muminek ))) Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: Ciagle pada... 22.06.03, 15:57 panna-migotka napisała: > nie obiecuj sobie za wiele moim wybrancem jest muminek ))) Przyznam się że ja też uwielbiam muminki, zwłaszcza takie dwa istne cudo natury Odpowiedz Link Zgłoś
biala-twarz Re: Ciagle pada... 22.06.03, 16:18 kawaler-ciemna-twarz napisał: > panna-migotka napisała: > > > nie obiecuj sobie za wiele moim wybrancem jest muminek ))) > > Przyznam się że ja też uwielbiam muminki, zwłaszcza takie dwa istne cudo > natury ...a jednak bedzie burza... Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re: Ciagle pada... 22.06.03, 16:21 biala-twarz napisał: > ...a jednak bedzie burza... pod warunkiem, ze Kawaler nie zwieje ... Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: Ciagle pada... 22.06.03, 16:26 panna-migotka napisała: > biala-twarz napisał: > > > ...a jednak bedzie burza... > > pod warunkiem, ze Kawaler nie zwieje ... Nie ma problemu będę trwał tutaj, tylko proszę umilić mi ten czas do burzy. Jeśli planujecie mą zgubę to ok, ale niech to bedzie wyjątkowo miłe Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re: Ciagle pada... 22.06.03, 16:30 Jakie WY? Biala Twarz poszedl sie integrowac firmowo na piknik ... Jestesmy sami Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: Ciagle pada... 22.06.03, 16:33 panna-migotka napisała: > Jakie WY? Biala Twarz poszedl sie integrowac firmowo na piknik ... > Jestesmy sami ooo naprawdę sami, aż mi się wierzyć nie chce. Ja chyba śnię proszę mnie uszczypać Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re: Ciagle pada... 22.06.03, 16:35 Moge najwyzej cos wyciac ... do szczypania paluszki nienawykle Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: Ciagle pada... 22.06.03, 16:38 panna-migotka napisała: > > Moge najwyzej cos wyciac ... do szczypania paluszki nienawykle Więc podziwiam delikatność wyżej wymienionych, ich dotyk musi byc iście niebiański Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re: Ciagle pada... 22.06.03, 16:41 kawaler-ciemna-twarz napisał: > Więc podziwiam delikatność wyżej wymienionych, ich dotyk musi byc iście > niebiański Dotyk jak dotyk, natomiast slady moga byc ... niebieskie. To tez tak jakos od nieba, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
biala-twarz Re: Ciagle pada... 22.06.03, 16:47 panna-migotka napisała: > kawaler-ciemna-twarz napisał: > > > Więc podziwiam delikatność wyżej wymienionych, ich dotyk musi byc iście > > niebiański > > Dotyk jak dotyk, natomiast slady moga byc ... niebieskie. To tez tak jakos od > nieba, prawda? > ale on Cie przeciez niczym nie urazil...poczekaj jeszcze, on jest taki mily... Odpowiedz Link Zgłoś
biala-twarz Re: Ciagle pada... 22.06.03, 16:45 kawaler-ciemna-twarz napisał: > panna-migotka napisała: > > > > > Moge najwyzej cos wyciac ... do szczypania paluszki nienawykle > > Więc podziwiam delikatność wyżej wymienionych, ich dotyk musi byc iście > niebiański cholera...o; Odpowiedz Link Zgłoś
biala-twarz Re: Ciagle pada... 22.06.03, 16:34 panna-migotka napisała: > Jakie WY? Biala Twarz poszedl sie integrowac firmowo na piknik ... > Jestesmy sami hmmmm...najpierw ona ucieka, potem jednak jego zatrzymuje... co jest grane...? o; Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re: Ciagle pada... 22.06.03, 16:36 Noooo - cos musi te burze spowodowac, prawda? To taka gra wstepna. Do burzy ... )) Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: Ciagle pada... 22.06.03, 16:41 panna-migotka napisała: > Noooo - cos musi te burze spowodowac, prawda? To taka gra wstepna. Do burzy ... > )) Pięknie więc ta burza wrózy, coś będzie Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: Ciagle pada... 22.06.03, 16:39 biala-twarz napisał: > hmmmm...najpierw ona ucieka, potem jednak jego zatrzymuje... > co jest grane...? o; To pewnie jest latynoamerykańskie Odpowiedz Link Zgłoś
biala-twarz Re: Ciagle pada... 22.06.03, 16:44 kawaler-ciemna-twarz napisał: > biala-twarz napisał: > > > hmmmm...najpierw ona ucieka, potem jednak jego zatrzymuje... > > co jest grane...? o; > > > To pewnie jest latynoamerykańskie Ja juz lece brac zimny prysznic...powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: Ciagle pada... 22.06.03, 16:54 biala-twarz napisał: > > > To pewnie jest latynoamerykańskie > > > Ja juz lece brac zimny prysznic...powaznie Ciekaw jestem co Cię bardziej wzieło migotanie czy te rytmy latyno..he he Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz tekst 22.06.03, 15:19 Czerwone Gitary Ciągle pada Ciągle pada! Asfalt ulic jest dziś śliski jak brzuch ryby, C a Mokre niebo się opuszcza coraz niżej, F żeby przejrzeć się w marszczonej deszczem wodzie. A ja? G7 A ja chodzę desperacko i na przekór wszystkim moknę, C a Patrzę w niebo, chwytam w usta deszczu krople, F patrzą na mnie rozpłaszczone twarze w oknie, to nic. G7 Ciągle pada! Ludzie biegną, bo się bardzo boją deszczu, a F Stoją w bramie, ledwie się w tej bramie mieszcząc, D7 ludzie skaczą przez kałuże na swej drodze. A ja? G7 A ja chodzę, nie przejmując się ulewą ani spiesząc, a F Czując jak mi krople deszczu usta pieszczą, D7 ze złożonym parasolem idę pieszo, o tak! G7 Ciągle pada, alejkami już strumienie wody płyną, Jakaś para się okryła peleryną, przyglądając się jak mokną bzy w ogrodzie. A ja? A ja chodzę w strugach wody, ale z czołem podniesionym, Żadna siła mnie nie zmusza i nie goni, idę niby zwiastun burzy z kwiatkiem w dłoni, o tak. Ciągle pada, nagle ogniem otworzyły się niebiosa, Potem zaczął deszcz ulewny siec z ukosa, liście klonu się zatrzęsły w wielkiej trwodze. A ja? A ja chodzę i niestraszna mi wichura ni ulewa, Ani piorun, który trafił obok drzewa, słucham wiatru, który wciąż inaczej śpiewa. Ciągle pada, nagle ogniem otworzyły się niebiosa... który wciąż inaczej śpiewa. A ja? A ja chodzę desperacko i na przekór... patrzą na mnie rozpłaszczone twarze w oknie, to nic. Odpowiedz Link Zgłoś
biala-twarz Re: tekst 22.06.03, 15:22 kawaler-ciemna-twarz napisał: > Czerwone Gitary > > Ciągle pada .... Tobie tez dziekuje za slowa...ale nie powiem juz, ze jestes wspanialy...musisz mi to wybaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: tekst 22.06.03, 15:29 biala-twarz napisał: > > Tobie tez dziekuje za slowa...ale nie powiem juz, ze jestes > wspanialy...musisz mi to wybaczyc. Nie ma problemu ja wiem ze jestem wspaniały. Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: tekst 22.06.03, 15:34 panna-migotka napisała: > ... i wyjatkowo skromny ... > Coż teraz trzeba znać swoją wartość, takie czasy. A ja naprawdę jestem wyjątkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re: tekst 22.06.03, 15:38 Wspanialy, wyjatkowy ... mily jestes i milo sie z Toba rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: tekst 22.06.03, 15:43 panna-migotka napisała: > Wspanialy, wyjatkowy ... mily jestes i milo sie z Toba rozmawia. > Pozwól więc że dziękując, w niskim ukłonie sie wycofam Odpowiedz Link Zgłoś
biala-twarz Re: tekst 22.06.03, 15:48 kawaler-ciemna-twarz napisał: > panna-migotka napisała: > > > Wspanialy, wyjatkowy ... mily jestes i milo sie z Toba rozmawia. > > > Pozwól więc że dziękując, w niskim ukłonie sie wycofam Sam sie mozesz chwalic, a jak panna powie Ci komplement to juz nogi za pas...? cos wstydliwy jestes o; Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: tekst 22.06.03, 15:57 biala-twarz napisał: > Sam sie mozesz chwalic, a jak panna powie Ci komplement to juz > nogi za pas...? cos wstydliwy jestes o; Jestem skromny, co nie świadczy że jestem wstydliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
biala-twarz Re: przestalo padac... 22.06.03, 16:17 kawaler-ciemna-twarz napisał: > biala-twarz napisał: > > > Sam sie mozesz chwalic, a jak panna powie Ci komplement to juz > > nogi za pas...? cos wstydliwy jestes o; > > Jestem skromny, co nie świadczy że jestem wstydliwy. ...a to moze ze mna sie na ten piknik wybierasz ? to teraz jednak ja bede uciekal...o; Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: przestalo padac... 22.06.03, 16:20 biala-twarz napisał: >. > > ...a to moze ze mna sie na ten piknik wybierasz ? > to teraz jednak ja bede uciekal...o; > Musze Cie zmartwic Biala Twarzo, wiesz kręcą mnie tancerki Odpowiedz Link Zgłoś
biala-twarz Re: przestalo padac... 22.06.03, 16:37 kawaler-ciemna-twarz napisał: > biala-twarz napisał: > > >. > > > > ...a to moze ze mna sie na ten piknik wybierasz ? > > to teraz jednak ja bede uciekal...o; > > > Musze Cie zmartwic Biala Twarzo, wiesz kręcą mnie tancerki ...ulzylo mi... Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Oj, Kawaler, Kawaler 22.06.03, 16:18 a ja myslalam, ze ciemna twarz to od rumienca Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: Oj, Kawaler, Kawaler 22.06.03, 16:22 panna-migotka napisała: > a ja myslalam, ze ciemna twarz to od rumienca Po ostatnim karnawale w Wenecji została mi własnie ciemna twarz Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re: Oj, Kawaler, Kawaler 22.06.03, 16:29 Oooo, to Ty jestes rozrywkowy. A na imprezke integracyjna z Biala twarza nie chciales isc Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: Oj, Kawaler, Kawaler 22.06.03, 16:36 panna-migotka napisała: > Oooo, to Ty jestes rozrywkowy. A na imprezke integracyjna z Biala twarza nie > chciales isc Jeśli mam się integrować to chcę to robić z płcią przeciwną, takie sa moje preferencje. Pewnie Biała Twarz poczuł się zawiedziony, tyle ambarasu i na nic . Odpowiedz Link Zgłoś
biala-twarz Re: Oj, Kawaler, Kawaler 22.06.03, 16:42 kawaler-ciemna-twarz napisał: > panna-migotka napisała: > > > Oooo, to Ty jestes rozrywkowy. A na imprezke integracyjna z Biala twarza n > ie > > chciales isc > > Jeśli mam się integrować to chcę to robić z płcią przeciwną, takie sa moje > preferencje. Pewnie Biała Twarz poczuł się zawiedziony, tyle ambarasu i na > nic . ...jesli juz to tylko z piekna plcia...a ja zawiedziony nie jestem, musisz mi uwierzyc...o; Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: Oj, Kawaler, Kawaler 22.06.03, 16:49 biala-twarz napisał: . > > ...jesli juz to tylko z piekna plcia...a ja zawiedziony nie jestem, > musisz mi uwierzyc...o; To już mamy jakiś postęp, płeć piękna to jest TO Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re: Oj, Kawaler, Kawaler 22.06.03, 16:43 Raczej ulzylo Bialej Twarzy. Myslisz, ze na tej imprezce beda sami panowie? Eeee, teraz rozumiem, czemu sie ociaga i zwala na deszcz ... Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: Oj, Kawaler, Kawaler 22.06.03, 16:50 panna-migotka napisała: > Raczej ulzylo Bialej Twarzy. > Myslisz, ze na tej imprezce beda sami panowie? Eeee, teraz rozumiem, czemu sie > ociaga i zwala na deszcz ... Ja myślę że Białej Twarzy oczy migocą Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re: Oj, Kawaler, Kawaler 22.06.03, 16:55 To chyba od tego deszczu. Niedawno Tobie cos migotalo, czy mi sie zdaje? Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: Oj, Kawaler, Kawaler 22.06.03, 17:01 panna-migotka napisała: > To chyba od tego deszczu. Niedawno Tobie cos migotalo, czy mi sie zdaje? Myślisz że to mogły być omamy ? eee nie wierzę. Jemu migotają na całkiem innej zasadzie Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re: Oj, Kawaler, Kawaler 22.06.03, 17:04 Joj. Cos zawile to zabrzmialo ... Jak to: na innej zasadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: Oj, Kawaler, Kawaler 22.06.03, 17:11 panna-migotka napisała: > Joj. Cos zawile to zabrzmialo ... Jak to: na innej zasadzie? ;- ) to takie proste moje przyjazne migotanie wydziela znacznie mniej ciepła niż Białej Twarzy. Od niego aż żar bucha, biedaczysko pobiegł wziąść zimny prysznic . Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re: Oj, Kawaler, Kawaler 22.06.03, 17:15 Calkiem na miejscu. Przed wyjsciem musi sie odswiezyc Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: Oj, Kawaler, Kawaler 22.06.03, 17:21 panna-migotka napisała: > Calkiem na miejscu. Przed wyjsciem musi sie odswiezyc Myśle że najpierw musiał ochłonąć z wrażeń po migotaniu. Wyrażnie widziałem że miał z tym problem . Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re: Oj, Kawaler, Kawaler 22.06.03, 17:23 no tak. Byl taki moment, ze zaczal wyrazac sie - jak to sie mowi - nieparlamentarnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: Oj, Kawaler, Kawaler 22.06.03, 17:25 panna-migotka napisała: > no tak. Byl taki moment, ze zaczal wyrazac sie - jak to sie mowi - > nieparlamentarnie ... > ale szybko sie opamietał i poszedł po rozum do prysznica Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re: Oj, Kawaler, Kawaler 22.06.03, 17:30 kawaler-ciemna-twarz napisał: > ale szybko sie opamietał i poszedł po rozum do prysznica W ten sposob wszyscy czysci - mokrzy powinni byc madrzy ... No, chyba, ze ktos rozumu nie zauwazy. Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler-ciemna-twarz Re: Oj, Kawaler, Kawaler 22.06.03, 17:38 panna-migotka napisała: > kawaler-ciemna-twarz napisał: > > > ale szybko sie opamietał i poszedł po rozum do prysznica > > W ten sposob wszyscy czysci - mokrzy powinni byc madrzy ... > No, chyba, ze ktos rozumu nie zauwazy. A po czym poznać mądrych jak pada deszcz ? Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re: Oj, Kawaler, Kawaler 22.06.03, 17:42 siedza w domu pod zimnym prysznicem ... i nabieraja rozumu Odpowiedz Link Zgłoś
alaskankaprawdziwa ...w czasie deszczu dzieci sie nudza.... 22.06.03, 20:14 ...jak powszechnie wiadomo. U nas na szczescie nie pada. ale podobno leje jak z cebra w Australii ... ? Moze Wiarus cos wie na ten temat ? alaskanka -- Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: ...w czasie deszczu dzieci sie nudza.... 23.06.03, 01:17 Powiedziec "w Australi pada", to tak, jak powiedziec "w Europie pada". Od Sydney na wschodnim wybrzezu do Perth na zachodnim jest okolo 5 tys km, wiec jest meijsce na rozne rodzaje pogody rownoczesnie ;oD W Sydney nie pada. W sobote pokropilo, w niedziele bylo sloniecznie, blekitnie i zlociscie, dzis tak samo, choc zaczely nadciagac chmury. Bedzie okolo 17 stopni. W polowie lipca pewnie przymrozki, jak to w srodku zimy. Dzis najkrotszy dzien roku, teraz bedzie z gorki! Pozdrawiam zimowo Luiza-w-Ogrodzie Zawieszona na teczy pod gwarancja wizji Odpowiedz Link Zgłoś
alaskankaprawdziwa AU w pierwszej polowie lipca ? 23.06.03, 05:08 luiza-w-ogrodzie napisała: > Powiedziec "w Australi pada", to tak, jak powiedziec "w Europie pada". Od Sydney na wschodnim wybrzezu do Perth na zachodnim jest okolo 5 tys km, wiec jest meijsce na rozne rodzaje pogody rownoczesnie ;oD > W takim razie co zabrac z soba jesli jedzie sie do AU w pierwszej polowie lipca, majac w planach miotanie sie po calym kontynencie ? alaskanka -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Re: AU w pierwszej polowie lipca ? IP: *.mega.tmns.net.au 23.06.03, 12:18 Luiza napisala; W Sydney nie pada. W sobote pokropilo, w niedziele bylo sloniecznie, blekitnie i zlociscie, dzis tak samo, choc zaczely nadciagac chmury. Bedzie okolo 17 stopni. W polowie lipca pewnie przymrozki, jak to w srodku zimy. Dzis najkrotszy dzien roku, teraz bedzie z gorki! Luizo, nie widzilam ani kropli deszczu w mojej czesci Sydney. Droga Alaskanko, szorty w ciagu dnia wciaz sa OK w wiekszosci Australii. Zimniejsze zakatki spodnie i kurtka. Oczywiscie stroj kapielowy jest obowiazkowy przez caly rok!!! Udanych wakacji w Oz Odpowiedz Link Zgłoś
biala-twarz Re:piknik sie skonczyl...i wlasnie slonce wyszlo.. 23.06.03, 01:34 alaskankaprawdziwa napisała: > ...w czasie deszczu dzieci sie nudza.... > ...jak powszechnie wiadomo. hmmmm...z powyzszego wynika, ze nie tylko...o; Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re:piknik sie skonczyl...i wlasnie slonce zaszlo 23.06.03, 01:45 W czasie deszczu dzieci sie nudza ... Nie pogardzą również gratką, By drzemiącym dopiec dziadkom, Podpalając brody im Wraz z refrenem cichym tym: W czasie deszczu ... Nieraz też i cała chatka Zajmie się od brody dziadka, A choć ją ugasi straż, Czy to stąd nie płynie aż... ze w czasie deszczu dzieci sie nudza ... Odpowiedz Link Zgłoś
biala-twarz Re:piknik sie skonczyl...i wlasnie slonce wyszlo.. 23.06.03, 01:55 panna-migotka napisała: > W czasie deszczu dzieci sie nudza ... > > Nie pogardzą również gratką, > By drzemiącym dopiec dziadkom, > Podpalając brody im > Wraz z refrenem cichym tym: > W czasie deszczu ... > Nieraz też i cała chatka > Zajmie się od brody dziadka, > A choć ją ugasi straż, > Czy to stąd nie płynie aż... > ze w czasie deszczu dzieci sie nudza ... A panna-migotka jeszcze nie spi ?...gwiazdki juz swieca... Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re:piknik sie skonczyl...i wlasnie slonce zaszlo 23.06.03, 02:08 Nie spi. Muminki spia tylko w zimie, a tutaj wlasnie zaczelo sie ... lato. Odpowiedz Link Zgłoś
biala-twarz Re:piknik sie skonczyl...i wlasnie slonce wyszlo 23.06.03, 02:22 panna-migotka napisała: > Nie spi. Muminki spia tylko w zimie, a tutaj wlasnie zaczelo sie ... lato. hmmm...ale maja dobrze...widze, ze gwiazdki jednak migotaja o; Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re:piknik sie skonczyl...i wlasnie slonce wyszlo 23.06.03, 02:35 Fakt ... migotaja ... Jutro-dzis bedzie piekny dzien Dobranoc To rzeklszy migotka udala sie na spoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
biala-twarz Re:...i tak wlasnie slonce juz zaszlo 23.06.03, 02:43 DOBRANOC ...i kolorowych snow Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka ... i tak wlasnie slonce juz wstalo 23.06.03, 11:29 Dzieki ... za kolorowe sny A dzien jest piekny, przynajmniej pogoda. Ale nie chwali sie dnia przed zachodem ... Odpowiedz Link Zgłoś