za_morzem 21.07.07, 20:38 polonus bierz!!! ca.news.yahoo.com/s/20072007/3/canada-patient-shower-four-days-kelowna-hospital.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polonus5 Re: zostawili pod prysznicem na 4 dni... 21.07.07, 21:10 dzieki za ta informacje nie wylapalem tego wczesniej !! gdybym umiescil podobna informacje z kraju to odrazu bys napisal "polonus sie uwielbia tarzac w czyims nieszczesciu" tym sie jednak roznimy za ja Tobie nie ublizam -)) tradycyjnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jednapani Re: zostawili pod prysznicem na 4 dni... 21.07.07, 22:07 Zadna sensacja! W Szwecji w domach starcow zdarza sie od czasu do czasu ze zapomna staruszka pod prysznicem, a jeszcze czesciej w ubikacji przez cala noc... Odpowiedz Link Zgłoś
szyderca75 Re: zostawili pod prysznicem na 4 dni... 21.07.07, 23:30 polonus ty tylko takie informacje umieszczasz z polski ! pokaz mi chociaz jeden twoj post z pozytywna informacja z polski aha zapomnialem nie ma takich informacji z polski ale ty jestes maly czlowieczku he he Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 szyderca75 22.07.07, 15:59 szyderca75 napisał: polonus ty tylko takie informacje umieszczasz z polski ! pokaz mi chociaz jeden twoj post z pozytywna informacja z polski aha zapomnialem nie ma takich inform acji z polski ale ty jestes maly czlowieczku he he =================================================================================== he,he,he pozytywne i ja widze ale to juz Wasza rola chwalcie sie tymy sukcesami,chtnie poczytam jedno co Ty potrafisz to pluc na mnie za to ze wylapuje ten Wasz BELKOT !!! he,he,he tradycyjnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szyderca75 Re: szyderca75 22.07.07, 23:49 nie ja pluje na ciebie bo sie toba brzydze jestes jak hiena cmentarna ale spokojnie ciekawa przyszlosc cie czeka he he zobaczymy kto sie posmieje wtedy. tradycyjnie wsadz sobie pozdrowienia w doope ! Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 Re: szyderca75 23.07.07, 01:35 szyderca75 napisał: nie ja pluje na ciebie bo sie toba brzydze jestes jak hiena cmentarna ale spoko jnie ciekawa przyszlosc cie czeka he he zobaczymy kto sie posmieje wtedy. tradycyjnie wsadz sobie pozdrowienia w doope ! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ nie odpowiadaj wiec na moj spam .zdejmi rozowe okolary i zobacz ta swoja IV RP he,he,he ps. mimo wszystko tradycyjnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szyderca75 Re: szyderca75 23.07.07, 02:11 to ty zdejmij to co masz na oczach czy ja gdzies pisze ze IV RP jest rewelacyjna nie ja pisze ze ty jestes wsza zerujaza na cudzym nieszczesciu i to nie chodzi tylko o polske ale takze np o usa . Powiedz mi kim trzeba byc zeby czerpac satysfakcje z tego ze gdzies przeszla traba powietrzna? i juz ci mowilem do doopy sobie wsadz te tradeycyjne pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 Re: szyderca75 23.07.07, 04:08 szyderca75 napisał: to ty zdejmij to co masz na oczach czy ja gdzies pisze ze IV RP jest rewelacyjna nie ja pisze ze ty jestes wsza zerujaza na cudzym nieszczesciu i to nie chodzi tylko o polske ale takze np o usa . Powiedz mi kim trzeba byc zeby czerpac satysfakcje z tego ze gdzies przeszla traba powietrzna? i juz ci mowilem do doopy sobie wsadz te tradeycyjne pozdrowienia ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ he,he,he sluchaj Ty zasrany BUCU gdzie tam napisalem ze mam styswakcje ze nad Polska przeszla Traba Powietrzna !!! kretyn jestes i tyle !!! pisze bardzo dobrze !! smiejac sie do rozpuku z krajowych glupkow i innych anomalii,wybija wam z tych durnych lebow wasze zarozumialstwo i pojecie doskonalego "narodu" - spojrzcie na siebie samych krytycznie ,blazenstwo i tragikomedie w PL widac lepiej kiedy stoi sie z boku i przyglada z dystansu czytajcie Gombrowicza ,czasem ! Odpowiedz Link Zgłoś
szyderca75 Re: szyderca75 23.07.07, 12:13 glupis polonus glupis swiat widzisz w 2 polaryzacjach my emigranci mundrzy i sprawiedliwi i ci co zostaliw w polsce glupi i zarozumiali bo niechca sluchac rad dziada z kanady. Osle klapaty ja w polsce spedzilem 13 lat zycia a w usa 30 wiec blizej mi do usa niz polski ale jak widze takie wypociny takiej mentalnej wszy jak ty to musze zareagowac bo to wlasnie tacy jak ty przynosza wstyd poloni! Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 wypociny takiej mentalnej wszy 23.07.07, 14:49 szyderca75 napisał: glupis polonus glupis - ale jak widze takie wypociny takiej mentalnej wszy jak ty to musze zareagowac bo to wlasnie tacy jak ty przynosza wstyd poloni ================================================================================== he,he,he a gdzie to sa te moje WYPOCINY - przecisz ja SPAMUJE wiec to wszystko pochodzi ze srodkow masowego przekazu z POLSKI- czy wszystkie te media to "mentalne wszy" a moze Ty masz problemy ze soba he.he.he tradycyjnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szyderca75 Re: wypociny takiej mentalnej wszy 23.07.07, 22:42 tak polonus spamujesz nie tylko na temat polski ale takze usa , wypociny to twoje mentne proby tlumaczenia sie z tego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=66273589&a=66328267 Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Szkoda, ze ciebie, recipient nie zostawili 23.07.07, 16:21 Gdybys sie umyl, zamiast smarowac Old Spice z sale w Goodwillu, nie emitowalbys na zapachu gowna w lesie, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
za_morzem dla ciebie normalka... 23.07.07, 16:42 ty do zapachu goowna w domu musisz byc przyzwyczajony co? . Odpowiedz Link Zgłoś