Dodaj do ulubionych

polonia jest jak stara kobieta

29.07.07, 18:04

Z neciekawa przeszloscia i jeszcze mniej ciekawa przyszloscia.
Nikt sie juz nia nie interesuje, nikogo nie obchodzi, samotna i porzucona.
Tlko czasem, rzadko, jakis napity facio co nic nie wyrwal w barze  przec cala noc rzuci jej spojrzenie
ale przy blizszym kontakcie sobie nawet i on odpusci bo widzi ze jedyne co starucha umie i chce to kasac i pluc nienawiscia naokolo.....
Obserwuj wątek
    • anna1239 Re: polonia jest jak stara kobieta 29.07.07, 18:33
      tak jak to z kobietami na emigracji,z pogoni za dolarem opuszcza sie i nie dba
      o wyglad i estetyke wenetrzna i zewnetrzna.
    • piss.doff Re: polonia jest jak stara kobieta 29.07.07, 18:38
      czekam na dalsze rewelacje.
      • kan_z_oz Re: polonia jest jak stara kobieta 30.07.07, 04:21
        piss.doff napisał:

> czekam na dalsze rewelacje.

ODP: Też czekam. Oraz na te o kobietach na emigracji...

Pozdrawiam z Sydney
        Kan
    • ratpole [...] 29.07.07, 18:50
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • kwiatek_leona Re: polonia jest jak stara kobieta 30.07.07, 05:14
      Oryginalnie wstawiles nowy watek zatytuowany "Polonia jest jak stara d...",
      ktory wyladowal na Oslej. Teraz zamieniles "D" na kobiete. Mama Japonka musi
      byc bardzo z Ciebie dumna...
    • ontarian wiesz co japa? 30.07.07, 15:02
      jakos mnie to wszystko kalafiorem wisi
      ciekawe dlaczego?
      • piss.doff Re: wiesz co japa? 30.07.07, 15:12
        aging process
        • chardonnay11 Re: wiesz co japa? 30.07.07, 16:19
          anna ( numer wpisac)..czyli kolejne wcielenie yapa...jakos nie moze przezyc tej
          polonii..nie trawi..spac nie moze.Polonia MUSI tesknic..bo jak nie bedzie to co
          mu pozostanie? Harakiri? E, to tylko prawdziwi jebnieci japoncy moga robic.
          • japonczyk1 Nie, co ? 30.07.07, 16:39
            Jednym z bardziej fascynujacych u Polonii zjawisk jest zjawisko wmawiania wszem i wobec naokolo, ze kilka. kilkanascie/ kilkadziesiat osob, piszacych inaczej niz przyjete na tym forum antypolskie standardy to JEDNA I TA SAMA OSOBA. Latwiej tak, prawda?
            Co innego, gdy pisze tak jeden "psychol" co innego ( oj, niedobrze) gdy trzezwo na imigracje patrzy wiecej osob. Coz wic pozostaje? Ano, zasiac ziarno watpliwosci, wskoczyc na wyszukiwarke tez dobrze jest- mozna znalezc jakies slowo, o tu, tu napisal tak samo jak _____ i juz wiadomo, ze japonczyk to szyderca75( sorki, racja, szyderca wyszedl z worka okazujac sie prowokacja soup.nazi, a co, japonczykowi nie wolno poprobowac odgadnac??) , anna 1239 albo zamorzony. No, i kazdy nowy, ktory maznie , ze w Polsce w knajpie smacznie zjadl i nie narzygali mu za kolnierz, nie okradli na ulicy i nie obili mordy w autobusie to zaraz jest tes sam- a juz najlepeij Japonczyk.
            Japonczyk sobie odszedl, skrobnie cos czasami skromnie bo moze o Polsce pisac pozytywnie, tak jak wy mozecie pomyje wylewac na Bulbonie, ale jego fatum ciagle wisi nad poczochrana, biedna glowka imigranciny smile Jakie to komiczne smile
            • chardonnay11 Re: Nie, co ? 30.07.07, 16:44
              Hehe ..odszedl? Hehe Powinni zablokowac mozliwosc "tworzenia" kolejnych nickow
              pod tym samym IP i tyle... Myslisz ze jak bedziesz tworzyl 1000 postow na dzien
              to w koncu nas przekonasz ze nam jest zle poza polska? Moze sprobuj przekonac
              te 2 miliny uciekinierow na wyspach.oni dopiero zaczynaja.
              • japonczyk1 smichi 30.07.07, 17:08

1000? 1000 razy to ty jestes glupszy niz przewiduje ustawa smile))
                Za kazdym razej jak ktoryc dzinjas pisze ze ja kogos "przekonuje ze mu jest zle" albo ze "pluje na USA" to prosze o linka i nigdy go jeszcze nie dostalem.
                ja pisze wylacznie, ze mi sie w Polsce podoba i podoba mi sie Polska, co wywoluje ataki wscieklej furii od kiedy tylko zaczalem tu pisac. To wlasnie jest doskonaly dowod "nie wprost" na to, ze z ta Polonia gdzies tam jest co wyraznie nie tak, chocciaz bardzo chcieliby, by o nich myslano inaczej.
                Wielokrotnie juz zachecalem..pisz Polonio, pisz, bo sama sobie wystawiasz prawie kazdym postem jak tobie tam na wyganiu naprawde jest smile))
                Zablokowac IP? 1000 razy jestem za !!!! Z 100 dyskutantow zostanie 5 i ty tez bedziesz musial pisac pod jednym nickiem, jak ci pozwola w ogole. Zwroc sie z sugesta do tej POLSKIEJ gazety na ktorej forum spedzasz pol szczesliwego, imigracyjnego zycia, moze cie wysluchaja smile))
                • chardonnay11 Re: smichi 30.07.07, 17:18
                  zapytaj kolegow co to jest Polonia...ty mozesz nie wiedziec... To nie ja
                  stworzylem to forum ale polska gazeta.Co tutaj robisz? Nie nalezysz do
                  poloni ...juz ci mowilem idz na forum sakoszy mew i ich przekonuj.Tam tez sa
                  lekarze dla przykladu.Pewnie tez nienormalni.
            • ontarian Re: Nie, co ? 30.07.07, 16:48
              japonczyk1 napisał:

> Japonczyk sobie odszedl,
              odszedl? hehe, dobre
              ciebie wolami stad nikt nie odciagnie
              a ty o jakims odejsciu gadasz

> skrobnie cos czasami skromnie
              dupe sobie skrobiesz
              a czasami to gacie na tylku zmienisz
              bo tutaj to sie dzien w dzien uparcie produkujesz
    • piss.doff poslij slonia do Ustronia 30.07.07, 20:58
      juz niedlugo szczesciarzu bedziesz mial szczescie podziwiac takie pieknosci w
      wieku 34 lat: tinyurl.com/2x5spa
      • bruno5 Polonia 30.07.07, 21:30
        To przypadkowa kupa ch..a ktora wyjechalaz pazernosci i dzisiaj ma gowno i jest
        sfrustrowana.
        • piss.doff Re: Polonia 30.07.07, 23:03
          a jak tu nie byc sfrustrowanym bruno jak sie przegralo zycie? Konczy mi sie
          dwuletnia odsiadka za malwersacje podatkowe, trzy zestawy dzieci, zona, ktorej
          nawet nie poznaje, nie mowiac o sobie, ze tylko potrafie przywalic komus w
          morde zamiast argumentowac slusznosc mojego pogladu.
        • polonus5 Bruno Polonia gowno ma a Rydzyk na nia Liczy -:))) 31.07.07, 02:49
          bruno5 napisał:

To przypadkowa kupa ch..a ktora wyjechalaz pazernosci i dzisiaj ma gowno i jest
          sfrustrowana.

==================================================================================
          Kolejny projekt dyrektora toruńskiej rozgłośni. W planach o. Rydzyka jest
          otwarcie Przystanku do Nieba – ekskluzywnego domu spokojnej starości dla
          bogatych polonusów. "Pomysł jest genialnie prosty: w zamian za opiekę (zapewne
          zresztą luksusową) pensjonariusze będą oddawać zarobione przez lata na Zachodzie
          majątki. Wszystko wskazuje na to, że o. Rydzyk znalazł kolejną kurę znoszącą
          złote jajka. Tym razem jednak właścicielem nie będzie żadna instytucja
          kościelna, lecz prywatna fundacja, której o. Rydzyk jest założycielem i
          dożywotnim prezesem.

www.tvn24.pl/-1,1516030,wiadomosc.html
        • ratpole Re: Polonia 31.07.07, 02:51
          bruno5 napisał:

> To przypadkowa kupa ch..a ktora wyjechalaz pazernosci i dzisiaj ma gowno i jest
          >
          > sfrustrowana.

Powiedzial Bruno wrociwszy do Kanady smile)))))))))))
          • luiza-w-ogrodzie Ratpole, LOL 31.07.07, 02:56
            ratpole napisał:

> bruno5 napisał:
            >
            > > To przypadkowa kupa ch..a ktora wyjechalaz pazernosci i dzisiaj ma gowno
            > i jest
            > >
            > > sfrustrowana.
            >
            > Powiedzial Bruno wrociwszy do Kanady smile)))))))))))
    • luiza-w-ogrodzie Jak to samotna i porzucona? A ty, jap? 31.07.07, 02:32
      japonczyk1 napisał:

> Nikt sie juz nia nie interesuje, nikogo nie obchodzi, samotna i porzucona.

Jak to samotna i porzucona, przeciez ty japo sie Polonia interesujesz - ciagle
      tu przychodzisz, oderwac sie wrecz nie mozesz, moze jestes napity, facio? Albo
      dzialasz zgodnie z zasada "kazda potwora ma swojego amatora", co jednakowoz za
      dobrze o tobie nie swiadczy...

Luiza-w-Ogrodzie
      .¸¸><crying(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
      Australia-uzyteczne linki
      • ratpole Jak sie go zapytalem 31.07.07, 02:39
        czy interesuje sie ta stara kobieta, bo jest gerontofilem czy tylko chce jej
        emeryture podprowadzic, to mnie wycieli smile
        • luiza-w-ogrodzie Re: Jak sie go zapytalem 31.07.07, 02:41
          ratpole napisał:

> czy interesuje sie ta stara kobieta, bo jest gerontofilem czy tylko chce jej
          > emeryture podprowadzic, to mnie wycieli smile

Diabel siedzi w szczegolach - nie trzeba bylo uzywac brzydkich slow, tylko
          delikatnie zasugerowac Japowe odstepstwo od normy. Cenzor sie nie przyczepi, a
          kto jest choc srednio inteligentny, zalapie o co chodzi :o)

Pozdrawiam
          Luiza-w-Ogrodzie
          • ratpole Re: Jak sie go zapytalem 31.07.07, 02:50
            luiza-w-ogrodzie napisała:

> Diabel siedzi w szczegolach - nie trzeba bylo uzywac brzydkich slow, tylko
            > delikatnie zasugerowac Japowe odstepstwo od normy. Cenzor sie nie przyczepi, a
            > kto jest choc srednio inteligentny, zalapie o co chodzi :o)

Ch...ra, ja to zawsze musze sie tak ekspresyjnie wyrazac wink
            • luiza-w-ogrodzie Re: Jak sie go zapytalem 31.07.07, 02:55
              ratpole napisał:

> Ch...ra, ja to zawsze musze sie tak ekspresyjnie wyrazac wink

Skocz na Forum Vulgarum zeby sie ekspresyjnie powyrazac :o)

Luiza-w-Ogrodzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka