brunotrzypiatki 27.06.03, 19:07 Mam juz 42 lata. Diabli nadali jak to zlecialo ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gruppenfuhrer Wolf Re: Jestem stary zgred IP: 213.25.91.* 27.06.03, 19:27 brunotrzypiatki napisał: > Mam juz 42 lata. > > Diabli nadali jak to zlecialo ! Masz problem to poproś o poradę dr. śmierć Jot 23 wie gdzie go szukać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega manualny Re: Jestem stary zgred IP: *.sympatico.ca 27.06.03, 19:28 brunotrzypiatki napisał: > Mam juz 42 lata. > > Diabli nadali jak to zlecialo ! Tez, w tym miesiacu. A myslalem, ze mi sie to nigdy nie przydarzy (sigh). Ale pocieszam sie tak: 1. Cos moim zyciu ciagle dzialo, poczawszy gdzies od 20 roku zycia i to raczej lepiej niz gorzej. Wyjechalem majac 25, i zaczelo sie dziac jeszcze wiecej. Bylo sie w paru ciekawych miejscach na swiecie i przezylo pare ciekawych rzeczy. Gdy nieraz mysle, ze moglbym tak jak moi rowiesnicy (z podworka, z liceum) byc ciagle przypietym do tego samego miejsca, pracy, otoczenia, etc. przez ostatnie 20 lat, to robi mi sie lekko niedobrze. 2. Patrze na butnych 20-30 latkow i mysle: "Biedacy! Nawet nie wiecie, jak szybko was wapno dosiegnie, hehehe." Ogladalem ostatnio "Red Dragon". Film dobry, ale nie moge juz ogladac horrorow ani thrillerow, za ktorymi kiedys przepadalem (za dobrymi). Nic mnie nie rusza, zona nie moze patrzec jak jeden facet odgryza drugiemu nos, a ja ide zrobic sobie kanapke (ale nie z nosem, hehehe). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 [...] IP: *.mt.sfl.net 27.06.03, 19:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruppenfuhrer Wolf [...] IP: 213.25.91.* 27.06.03, 19:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: Happy Birthday? 27.06.03, 19:53 brunotrzypiatki napisał: > Mam juz 42 lata. ************************** czy dobrze zrozumialam, ze to dzisiaj? jesli tak, to wszystkiego naj.. - 42 to nie tak zle ))) naprawde, w kwiecie wieku! koledze manualnemu rowniez, jak wyzej pozdrowienia Jutka (mlodsza od Was ;PP) Odpowiedz Link Zgłoś
brunotrzypiatki Manualny/Jutka 27.06.03, 20:03 Nie, B-day mam 23 lutego. Ale tak mnie dopiero dzis trzasnelo, ze to 42. Manualny-wyjechalem majac 26....czasem sie zastanawiam co by bylo, gdybym pozostal. Moze jakas "kariera w Wawce",potem na bruk z innymi? Moze potem szkola podstawowa i kariera nauczycielska, cha cha !Albo kiosk z warzywami ? Moze budka z piwem i skrajny alkoholizm? Jak patrze na niektorych co zostali, to i tego nie wykluczam. jakby nie bylow kazdym przypadku, wyladowalem calkiem niezle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Jestem stary zgred IP: *.mt.sfl.net 27.06.03, 20:08 powtorze bo wycieli a nic tam takiego nie bylo otoz proponowalem zebys do desek sie przykladal a ze ja jeszcze drugie tyle mam zamiar z adminami sie tu troche pochandryczyc ( moze przedtem pow...ac nie lubili) Odpowiedz Link Zgłoś