niunia072 13.09.07, 22:20 Mam pytanie do Mam w UK-jakiej firmy słoiczki polecacie? Ja podaję małej HIPP ale czasami można tanio kupić inne tylko że ja nie znam tamtych firm i nie wiem czy można im "zaufać". Proszę o opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moncik32 Re: Słoiczki w UK 14.09.07, 12:36 ja raczej sama gotuje, ale czasami kupuje hipp ,cow&gate albo organic. ale moje dziecko jest wszystkozerne i nie wybrzydza Odpowiedz Link Zgłoś
evcik06 Re: Słoiczki w UK 14.09.07, 14:51 Ja swojej niuni kupuje sloiczki hipp oraz heinz sa to dwie firmy ,ktorym ufam cena ta sama innych nie kupowalam ,zaczelam juz tez gotowac niektore rzeczy ,ktore moze jesc jak narazie wszystko jej smakuje i mam nadzieje ,ze tak zostanie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
minirolls Re: Słoiczki w UK 14.09.07, 21:42 a ja zainwestowalam w parowar i sama gotuje Odpowiedz Link Zgłoś
iona3 Re: Słoiczki w UK 17.09.07, 15:52 Nie piszesz w jakim wieku jest córcia, czy zaczyna przygodę z jedzeniem czy jest trochę starsza? Ostatnio odkryłam, że jest tutaj ta sama Frutupura (owoce) co w Polsce i słoiczki są podobne do Bobovity. Jak poszukałam okazało się, że Cow&Gate, Milupa i Bobovita są połączone od kilku lat. I przestawiłam się z Hippa (nie zupełnie) na Cow&Gate, które małej bardzo smakują. Je już wszystko więc kupuję jak leci... Odpowiedz Link Zgłoś