waldek.usa 25.11.07, 00:49 czyli jak yapo zaistnial. Chociaz nie, to jest krzywdzace, Nikodem byl na zdecydowanie wyzszym poziomie, jakkolwiek modus operandi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
japo2 Re: Kariera Nikodema Dyzmy, czyli 25.11.07, 15:03 Boli Yapo jak wrzod na dupie, co? Hehe )Albo odcisk na piecie od wielogodzinnego lazenia piechota. Waldus, czasami pozytywnie zaskakujesz , gdy przy calej swej yntelygencji rodem ze stodoly uda ci sie przypadkiem uzyc madrzejszego zwrotu we wlasciwym kontekscie. Niemniej, intelekt masz tak naprawde powaznie ograniczony...gdzie Niko a gdzie Yapo?? Yapo musi najpierw w PL pomieszkac pare lat by moc wystartowac na przezydenta, wygnacom nie wolno do polityki) Yapo zreszta nie ma ambicji politycznych. Dostatnie zycie, piekny kraj naookolo,moje piekne Miasto, piekna kobieta , za pare lat sowita emeryturka z USA splywajaca wprost na konto w zupelnosci wystarczaja do szczescia. Mala dygresja- jak ja wiem, kiedy napisalem traafny tekst ! Od razu zlatuja sie ci sami, taka swieta trojca ( a moze czworca) , nickow nie wyminie bo mnie wykasuje, ale i tak wiadomo kto. I od razu sypia wokol przyslowiowa slome z butow, wyzwiska, ublizanie i oczywiscie, nazywanie kaganem wbrew wszelkiej logice .... A gdzie indziej mardych probuja grac, kulturalnych dyskutantow.Haha A jak nie trafie z ciosem? To nic nie pisza ww panowie ( i jedna pani, tylko ona troche kurturarniej) i post spokojnie przechodzi do historii ) Prosta ta nasza polonia, oj, prosta ) Odpowiedz Link Zgłoś
harlista Re: Kariera Nikodema Dyzmy, czyli 25.11.07, 15:59 "Boli Yapo jak wrzod na dupie," Mowisz yapa ze bycie jak wrzod na dupie czy hemoroid to zaszczyt, powod do dumy ? Pluja ci nagminnie i grupowo w twoj durny pysk, a ty oblizujesz sie i mowisz ze nawet smaczny deszcz pada. Wlasnie taki jaki lubisz. Bo ty musisz byc na tym farum - to jest mocniejsze od ciebie Syfiasz zobacz jak nisko upadles. Bierzesz przyklad z kagana Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Harlista, zobacz jak sie rozczytal (rozpisal) 25.11.07, 19:42 na moj niezwykle zwiezly post, pare slow tylko, a jaki efekt, hehehe. To sie nazywa wyczucie. harlista napisał: > "Boli Yapo jak wrzod na dupie," > > Mowisz yapa ze bycie jak wrzod na dupie czy hemoroid to zaszczyt, > powod do dumy ? > Pluja ci nagminnie i grupowo w twoj durny pysk, a ty oblizujesz sie i mowisz z > e > nawet smaczny deszcz pada. > Wlasnie taki jaki lubisz. > Bo ty musisz byc na tym farum - to jest mocniejsze od ciebie > Syfiasz zobacz jak nisko upadles. > Bierzesz przyklad z kagana ► daj spokoj, kaganiusz jest w innej lidze, on z premedytacja nikogo w realu nieskrzywdzil...z wyjatkiem siebie. Reszta sie zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Kariera Nikodema Dyzmy, czyli 27.11.07, 06:23 On i kagan maja duzo wspolnego - obaj zostali wypedzeni z normalnego swiata i skazani na dozywotnie gnicie w Bulbie. Gdyby byli mlodsi mogliby jeszcze potanczyc tesco-polo w jukiej czy gdzies tam z kulisami, bi-leworecznych zgredow bez kwalifikacji (licencja na obsluge mopa z Grimpointa czy Sydney sie nie liczy) z leniem w doopie nikt za zadna granica nie zatrudni, nawet w charakterze nurka smietnikowego. Gnija zatem, wracajac z nienawiscia na forum - tyle ich podrozowania, za jakies smierdzace grosze uciulane lub wyludzono- ukradzione. Mieliscie, chamy, zloty rog, ostal wam sie ino siur. No, nie, z tym rogiem to tez przesada, nadal go maja, tyle, ze nie zloty, a na lapach zrogowacialych od menial McJobs, na kopytach od wieloletnich pracek typu "przynies, podaj, pozamiataj", byc moze na czolach od bylych zon/partnerek (jezeli w ogole mieli kiedykolwiek jakies). Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot.com ja czytam 27.11.07, 22:26 zeby mu za chwile znowu nakopac, jak wypisuje bzdury jako Zyd_z_Izraela na forum z Hajfy, hehehe. Warte te jego klocki literackie kompletowac jako dowod masowego zidiocenia w lodach Alberty. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Parweniusz to zbyt pochlebne 25.11.07, 19:55 dla ciebie, mule. Ty jestes zbyt ograniczony, aby dostrzec jak ograniczony jestes. Ty jestes dla nas wirtualnym popychadlem, w realu ty dla nas nie istniejesz. Widzisz jak zes sie zabulgotal, hehehe, reagujac na cztery slowa. Ciebie obelgi nie obrazaja tak, jak ty. Niestety przeszlosci nie da sie skasowac, byles, jestes i bedziesz lobuzem. Prokurator cie szuka. Odpowiedz Link Zgłoś
japo2 Ciekawe 25.11.07, 20:08 Ciekawe, co was tak naprawde wkurza najbardziej? Wlasne tchorzostwo czy moja odwaga? To, ze nie mozecie sie zdecydowac ( a moze na przeszkodzie stoja wam czynniki obiektywne) i wyjechac z krajow waszego wygnania? No bo przeciez nigdy w zyciu, ja wieloletni imigrant, nie uwierze w te basnie o waszym szczesciu na imigracji. Zreszta, kto w to uwierzy?! Nawet osoba, ktora imigracji nie zna i nie rozumie zapyta z miejsca dlaczego sleczycie godzinami na polskich portalach, wdajecie sie w dowodzenie prawd nie do dowiedzenia albo dywagacjje, ktore nigdy nie doprowadza do rzeczowych konkluzji ? Dlaczego zamiast isc na ryby z miejscowym kolega albo pobiegac po parku ze swoja miejscowa dziewczyna, natretnie, od lat, sleczycie tam, gdzie mozecie zalapac chociaz najniklejszy slad polskosci? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Narcyz, a dlaczego ty tu siedzisz 25.11.07, 20:41 bo ja dla smiechu. Z ciebie. Prokurator cie szuka. Odpowiedz Link Zgłoś
japo2 Bo cie lubie, morda :) 25.11.07, 21:07 Za co? Ano za to ze jak w krzywym zwierciadle widze jak moglaby wygladac ta druga polowa mego zacia, jak na was patrze, ciebie, pontonika, tego zupke wscieklistego, hotdogi i te wszyskie inne twory Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa to znaczy znasz mnie w realu, hehehe 25.11.07, 21:13 widzisz jakis tuman. Natomiast my cos o tobie w realu wiemy, przypomnij sobie. Prokurator cie szuka. Odpowiedz Link Zgłoś
japo2 Wielokrotnie cie do akcji zachecalem 25.11.07, 23:57 No startuj facet. Masz internet, masz prokurature, sady. Platnych zabojcow. Gdyby mnie tak ktos sam wielokrotnir prowokowal, tobym go wdaptal w ziemie jak robaka. A ty co? Nic. Bo baba jestes a nie mezczyzna, loser, kondom i twor bez jaj, przepraszam, bez jednego jaja. Na co czekasz ???? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa No, co sie stalo z naszym spotkaniem w NYC? 26.11.07, 20:23 Wystraszyles sie, co, hehehe. Przeciez nikt by cie nie zamordowal w bialy dzien, hehehe. Pare osob chcialo cie znowu zobaczyc... japo2 napisał: > No startuj facet. Masz internet, masz prokurature, sady. Platnych > zabojcow. > Gdyby mnie tak ktos sam wielokrotnir prowokowal, tobym go wdaptal w > ziemie jak robaka. A ty co? Nic. ► Widze, ze juz nie panujesz nad soba, hehehe narcyz, gdzie ty mnie prowokujesz, napij sie zimnej wody. > Bo baba jestes a nie mezczyzna, loser, kondom i twor bez jaj, > przepraszam, bez jednego jaja. > Na co czekasz ???? ► ty jestes jak zamurzynami, gdy cie doprowadzic do szewskiej pasji, to zaczynasz stosowac pedalskie epitety, hehehe. Won, narcyz. Odpowiedz Link Zgłoś
japo1 Re: No, co sie stalo z naszym spotkaniem w NYC? 26.11.07, 20:50 Znowu? Warzy ci sie w glowicy plyn....nikt z tego forum mnie nigdy na oczy nie widzial i widzial nie bedzie. Chyba ze bardzo chcialby dostac w pape. Omamy masz, idz sie przespij. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa znowu zmieniasz temat, gula skacze 27.11.07, 00:25 japo1 napisał: > Znowu? Warzy ci sie w glowicy plyn....nikt z tego forum mnie nigdy > na oczy nie widzial i widzial nie bedzie. ► to niewazne, wazne kto w NYC chcialby cie dopasc, hehehe, tumanie Chyba ze bardzo chcialby > dostac w pape. ► zrobiles sie bardzo kobiecy, hehehe narcyz dlaczego w pape a nie w pysk. Poza tem ty dostalbys w pape, no chyba, ze jestes 3 metry i 350 kilo, a i to nie stawia oporu. > Omamy masz, idz sie przespij. ► omamy to masz ty, narcyz, szczegolnie gdy wysiadasz z samolotu. Prokurator cie szuka. Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowicz Re: znowu zmieniasz temat, gula skacze 27.11.07, 06:32 alez z ciebie prymityw! Bardzo szybko wyszedl z ciebie fizol. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi [...] 27.11.07, 07:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
harlista Ktio tjo ? 25.11.07, 22:15 Myslisz e dla mnie, wyksztalconego, obdarzonego subtelna inteligencja czlowieka jest jakas przyjemnosci na codzien "dyskutowac" z wami, banda nieokrzesanych chamow z polskich siol, osad i malutkich, zapomnianych wiosek Sciany Wschodniej? Dobrze to mi zrobi zerwanie absolutne z tym forum.* Odpowiedz Link Zgłoś
japo2 Ostatnia decha ratunku, co? 25.11.07, 23:59 Jak juz przez caly dzien debila z siebie robiles, to tylko to ci na deser pozostalo, jak zwykle. Zalosny pontonik-imigrant. Odpowiedz Link Zgłoś
harlista Nie chcem ale muszem? 25.11.07, 22:16 *Moglbym wiec siedziec w sumie caly czas na necie i odpowiadac na wasze glupie posty, ale mi sie jakos juz nie chce. Myslami jestem w Polsce, moim kraju….* Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot.com Re: Kariera Nikodema Dyzmy, czyli 27.11.07, 04:24 Ciekawi mnie dlaczego z tym idiota i jemu podobnymi tu na forum dyskutujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi [...] 27.11.07, 06:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Zalezy ktoremu 26.11.07, 02:35 Wilhelmi tez za kolnierz nie wylewal hehe Odpowiedz Link Zgłoś
japo1 Jak Polonia zrozumiala "Kariere Nikodema Dyzmy" 27.11.07, 15:28 Szkoda ze tak naprawde nikt tego filmu nie ogladal. A moze za trudny dla imigranta byl? To chyba bardziej prawdopodobne) Tylko jak to u imigrancin, gdzies tam cos dzwoni, najczesciej w uchu po wczorajszej taniej wodce...a moze to luzna rura od pary ( heat juz idzie do piwnicy ?) , podwieszona pod sufitem obluzowala sie i brzeczy ? Po raz kolejny imigranci w zwartej grupie pokazali ze sa nie tylko chamscy ale rowniez zlosliwi jakze bardzo glupio. Po raz kolejny- dac wam pisac swobodnie, juz wy sobie najlepeij sami kolo tylaska zrobicie Po co wyslilac sie na riposty, odpowiadac pieknym za nadobne ?? Przypomnijmy- Nikodem Dyzma, prosty grajek knajpiany, zrobil oszalamiajaca karire bez zadnego wyksztalcenia, ukladow, umiejetnosci. Znalazl zaproszenie na bankiet, wszedl do srodka i op..olil goscia, ktory mu zrzucil salatke z talerzyka. W niedlugim czasie byl juz prezesem spolki, pozniej poszedl w polityke, finalnie niemal zostal premierem bodajze. Kasa, klasa, kobiety, posiadlosci, samochody .... Czy porownianie do Dyszmy to zniewaga? Nie, to raczej komplement . Teraz japo: Nawet zakladajac ze japo jako ten Niko jest....to w koncu tym porownaniem imigranciki otwarcie przyznali, ze zycie japy to SUKCES i KARIERA Wyjazd, leniwe ale dostanie zycie, spokojna obserwacja z dystansu tych, co to na imigracji mozolnie probuja do czegos tam dojsc. ucza sie nawet, pracuja w znoju a efekty? Mizerne. A ze efekty mizerne to i posty i plucie na jape i na Polske, ze zwyklej polonijnej zolci, zlosci, zacieklosci. Chcieliby dopiec, dokuczyc, bo jakze to odszczepienca co olal USA i dobra prace w spokoju zostawic? Niejedna imigracyjna pracowita mroweczka w zyciu nie dojdzie do stanowiska , ktore japo olal wyjezdzajac Serdeczne pozdrowienia !!!! wasz ulubiony Japonczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot.com Re: Jak Polonia zrozumiala "Kariere Nikodema Dyzm 27.11.07, 16:08 prymitywi wyjechali ze swoich wiosek i stadnin do hameryki robic piniudze a na miejscu okazalo sie, ze chlanie taniej wodki i wina z worka plastykowego to za malo zeby sie utrzymac przy zyciu zarabiajac wiecej niz na wmienione al-kochole. Pozostaje im plucie na Polske zeby sie dowartosciowac, ze jednak maja lepiej. Jeszcze pare lat... i zwariuja z tego dezodorantowo-plastykowego szczescia. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Jak Polonia zrozumiala "Kariere Nikodema Dyzm 27.11.07, 16:19 najwiecej to tu sie pluje na ciebie i innych yapopodobnych Odpowiedz Link Zgłoś
ouzothepryk japo kretyn 27.11.07, 17:18 jezeli jeszcze tego zasrany kretynie nie zrozumiales to jestes glupszy niz najglupsza ustawa prawiduje. lubisz jak na ciebie sraja i leja mocz ? Anjoy Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot.com wania 27.11.07, 22:23 z dragiem za pociagiem, wleczesz sie jak smrod za forumowymi zajawkami. Zarazona wroci z domku i nakopie ci znowu, ze sleczczysz nad klawiatua, heheheh Odpowiedz Link Zgłoś